Hú, nagy meglepetésemre én is nemrég találtam rá a Populär albumra a MM-ban és sokat hallgatom mostanában. A műfaj fanatikusaihoz lenne egy kérdésem: Nem csinálta meg valaki jó min-ben az 5LET - Nem tetszem neked c. albumát mp3-ban? A műsoros kazi megvan, de már agyonra van hallgatva és jó lenne egy megörökített verzió. Tudtommal CD-n nem jelent meg. Ha valakinek megvan linkelje be ide plíz vagy küldje el nekem. Nagyon köszi.
szar ügy. :) erről az egyik régi MTV Movie Awards-on elsütött "Best Harvey Keitel Act Of The Year" díj poén jut az eszembe. de persze akkor Harvey nyerte a díjat, joggal, teszem hozzá. :)
Ez kurva jó! Nagyon jó poén, hogy a HDMFC-n lenyomták egy az egyben DM látvánnyal a koncertet. Ilyenkor azért sajnálom, hogy egy koncertjükön sem voltam.
Ez a 1990-es DM klub egész éjszakás koncertjének válogatása, fellép még pl: Bahnhof, Dr. Beat, Bonanza Banzai, Why Not, 5-Let, Cold Shower, The Movement...
Igen, nekem sem (csak) '84-et idézi a koncert, hanem inkább dM 84-88. A vasak :) Black Celebration Tour, a fények - színpad kialakítás MFTM Tour. Norbi fizimiskája meg inkább Dave '87 - eltekintve a szőke frizurától ami '85. Vagy Dave és Norbi is Bery Ary koppintás volt. :)))
Kurva jó felvételek! A Munkások ezen verziójánál profibb DM-nyúlást még soha nem láttam senkitől... és ha meggondolom, hogy ez 1990 és Magyarország, akkor ezt még inkább dicséretnek szánom.
Én is... Én először akkor mentem Populär koncertre, amikor - akkor még nem tudtuk - ők utoljára léptek volna fel, de elmaradt... Szóval tul.képp nem voltam...