Előző két modellnél is volt ez a pletyka és egyszer sem bizonyult igaznak. Minden évben azt rebesgetik hogy gond van a gyártással és nem lesz elég. A hájp része, nyilván.
Konkrétan 1,5 kilométer autópálya lenne egy útban, nem autópályás alternatív útvonal csak irreálisan nagy kerülővel van. Kicsit sokallom a 10 eurós jegyet 1,5 kilométerért.
Jut eszembe, a múltkor volt egy vitám erről, hogy mekkora egy idegbeteg és elmebeteg fasz vagyok, mert volt már, hogy valamelyik honlap üzemeltetőnek írtam ilyen ügyben. Mittomén, kezd a kezdd helyett, ilyesmi, csak egy udvarias levelet hogy kérem javítsák, egy mondat, ennyi.
Hát most komolyan, nem ugyanaz, mint szólni valakinek, hogy nem ég a féklámpája? Mi ezzel a baj?
Jajnemár, ne trollkodd ezt a témát, olyan vagy mint egy jóbarátom, gyerek nélküli is két busz kell ahhoz, hogy elmenjenek két napra, úgy pakolva hogy a szélvédőn sem lát ki, a másik meg ugyan érzi a hiányát a rendes méretű csomagtartónak a WagonR-rel, de igazából semmi nehézség, hát pont nem számít. De majd visszatérünk erre. (bár asszem az S-Max és második autó nélkül _nem_lehet_ kényelmesen felnevelni egy gyereket, nyilván)
Nem egy ismerősöm van, aki gyerekkel is sedant választ céges autónak, és nem is értené a kérdésed.
Az Octavia (pont most beszéltük meg a szaktopikban) elég jól tartja az árát, más megközelítésben kissé túlárazott.
Én megnézném a 2008-as Civic-eket (1.8-as szedán és csapotthátú is van, utóbbi nagyon jó rakodhatósággal), vagy 2009-es Fiat Bravókat (nem szedán, viszont szép, és a 400 literes csomagtartó mellett 3 gyerekülés elfér hátul egymás mellett).
Ja amugy olyat is olvastam mar, persze ez sem biztos, hogy a nagyobb iPhone 6L (?) kapja a sapphire üveget, a többiben marad a gorilla glass, kisebb modellekhez bevált mar az első iPhone óta :)
Tcaoe:
Elsőnek az iPhoneban volt, csak itt alapvetőek a minőségi anyagok, nem kell reklamozni ezt :)
"Corning Gorilla Glass first debuted in 2007 on the original iPhone (announced 5 years ago yesterday)."
"Based on research and development from the 1960s and launched in 2007 for the first iPhone, Gorilla Glass by 2010 had been used in approximately 20 percent of mobile handsets worldwide"
Meg semmi sem biztos mert nem az Apple infoi ezek, de:
"New iPhone 6 release date: When will the iPhone 6 come out?
The iPhone line-up gets refreshed roughly once a year. The iPhone 6 is therefore likely to launch in September 2014, around a year later than the iPhone 5s andiPhone 5c, which were unveiled on 10 September 2013 and hit the shelves on 20 September. If Apple follows the same pattern as last year the phone will be previewed at a event on 9 September, and available to buy on the 19 September."
Én értem, hogy a nepper azon keres, hogy olcsón vesz és drágán ad el (közben meg előfordul, hogy elveszik a szervizkönyv, stb.), de baszki, legalább dolgozzon már kicsit érte.
Haveromnak egyből azt mondta mindkettő, hogy ők ugyan nem jönnek el megnézni, vigye el a telepre, az egyik meg látatlanban bemondott érte 700-at. Egy olyan autóra, amiből az alja 950ezres hirdetéssel kezdődik.
Egyébként a családban egy 207 meg egy Laguna II van nekik, neki meg a Clio előtt egy 206 volt, szóval nem mondhatom, hogy alapból idegenkedik a franciáktól.