Ha minden jól megy jövő hét végén vehetem át a puntomat. Végülis nem teljesen olyan lesz mint szerettem volna de azért így sem lesz rossz: 1.3 M.Jet 90LE Dynamic 5ajtós + extrák: manuális klíma, metálfény(sötétkék), 17"-os kerekek.
Ha adnak árlistát lefotózva vagy scannelve el tudnád nekem e-mailben (zotty1@freemail.hu) küldeni? Nagyon megköszönném, mert a városunkban nincs Fiat kereskedés és neten még sehol nem találtam árlistát, de már megöl a kíváncsiság, hogy mi mennyibe kerül.
Várok a CIB bankra hogy kiadjon nekem egy papírt amin a hitel hátralékom van és csak utánna kezdik el intézni az új autót. De holnap megyek és megnézem élőben is mert még nem is láttam csak képeken :)
hmmm ezen az oldalon azt írják hogy az emotion tartalmazza alapból a klímát, ezt majd megkérdezem a márkakereskedésben, mert nekem még rászámolta pluszban, merthogycsak manuális lett volna benne állítólag :S
Igazából én nem is kértem, mert még le kell kérnem a banktól a mostani kocsim hitelhátralékát, és csak utánna kezdik el az intézkedést! Tegnap írtam a banknak mailt de semmi válasz még sajna :(! Árlistát azért sem kértem mert nekem tökéletes az 1,3 90le "alap" multijet + a digit klíma és 17"-os felnik!
Elvileg napokon belül lecserélem a stilomat egy 1.3 multijet 90LE-re!
3.81 az alapára de de sokkal több extra van benne mint 4millás stilo racingbe kivéve a 17-es felniket! Elvileg fekete lesz, és belül meg gyönyörű narancssárgás a középkonzol és az ülés ülőfelületén szintén narancssárgás pöttyök vannak, de majd kiderül élőben ha leszállítják, lehet hogy nem is tetszik, és inkább stilo racing lesz belőle :P
Nem lepődnék meg ha az 1.4 95 LE-s azért lenne ilyen drága, mert csak Emotion változatban lesz, mert ha az Active kerül annyiba akkor tényleg nevetséges. Jó lenne már egy komplett árlista.
Mondjuk a Stilot szerintem azért is adják ilyen mérsékelt áron, hogy egyáltalán el lehessen adni. Merthát nemigazán váltotta be a hozzáfűzött reményeket, sosem volt olyan meghatározó modellje az alsó-középnek, mint amilyen a Punto a kisautók között.
Az összes többi változat ára a hárommilliós lélektani határ közelében, vagy a fölött van. 1,3 literes 75 lóerős dízelmotorral 2,99, 1,4 literes 77 lóerős benzinmotorral 2,94, 1,4 literes 95 lovas benzinmotorral 3,39 millió forintot kérnek a Grande Puntóért, bár a két erősebb benzinmotorhoz már bőségesebb felszereltség jár. A legdrágább a két, értékelhető dinamikájú dízelmotoros modell. Az 1,3 literes, Multijet motor 90 lóerős változatával az autó 3,81 millió forintba kerül, míg a csúcsmodell 1,9 literes, 130 lóerős dízelmotorral 4,59 millió forintért érhető el, igaz, ez már csak Sport kivitelben, háromajtós karosszériával kapható.
A Stilo árához képest tényleg elég sokba fog kerülni. Ráadásul a Stilo azért jóval hosszabb és szélesebb is. A Puntónál az a gáz, hogy a 20 centis hossznövekedésből 10cm ráment a kocsi elejére. Az utastér emiatt alig nőtt valamennyit, az meg rejtély, hogy a bánatba sikerült ilyen kicsi csomagtartót össszehozni...
2.6 alapár tartalmaz: 2lufi, közp.zár, el. ablak no klima
Hát gyerekek, ez majdnem a Stilo ára, ha azonos szintre szereled fel. Talán ha 10%-kal olcsóbb. A kisdízel lesz egyedül jóval jobb áron, a kisebb ragadó miatt.
E szerint a Stilóról nem spórolták le a festéket. A Puntó II-ről az elmúlt 4 órában legalább 15 véleményben olvastam, hogy kritizálják a fényezés és festés minőségét. Ezek szerint minden Punto II-es ilyen.
Ezt meg tudom erősíteni, a Stilónak sokkal jobb a fényezése.
De az újrafényezett elemekhez képet a gyári még mindig jobb... szóval tessék jól megnézni, hol javíttattok kasznit, ha muszáj!
Igen szerintem mindegyik ilyen, az enyémen is rengedeg kőfelverődés meglátszik, de legalább rendesen le van alapozva és nem a fémig pattog le. Az elejét már egyszer végig javítottam, de már ráférne még1.