Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

sectorzotya Creative Commons License 2014.10.06 0 0 990

Hihetetlen, hogy még mindig vannak tucat számmal akik képesek benyelni a telefonos álom ígéretek ill. a váratós storyt....

Igazi lúzerek akik otthagyják náluk az autójukat. Ha mindenáron pénz kell akkor miért nem hagyja ott egy olyan kereskedésben, ahol nem akkora árréssel dolgoznak, mint AAA-nál, mert azt ne gondolja senki, hogy a külföldi tulajdonosok apróért jöttek már megint ide.....

Dandy2 Creative Commons License 2014.10.06 0 0 989

Én is elmesélem a tapasztalataimat, lehet, hogy kicsit hosszú lesz!

2007. Akartam venni egy autót az aaa autónál!
Egy egy éves Renault-ot néztem ki magamnak, már majdnem meg is vettem, pontosabban megvettem, de nem hoztam el.

Fel is jelentettem őket az alábbiak szerint:

"A Napokban szerettem volna vásárolni egy autót, de a vásárlás meghiúsult, mert észrevettem, hogy a gépjármű forgalmi engedélyben valótlan adatok vannak feltüntetve.
A forgalmi engedélyben 2006 szerepel gyártási évként, holott az autót 2004-ben gyártották.
A forgalmi engedélyben az első forgalomba helyezés dátuma 2006.02.07.
A Renault-nál lekérdezve az autó alvázszámát, kiderült, hogy az autót 2005.02.21 Franciaországban helyezték üzembe.
Tehát, valahol a magyarországi forgalomba helyezéskor tévedés, vagy szándékos csalás történt.
Én csak a tényeket tártam fel annak okát nem tudom. A kereskedésben nem vettem át az autót, mert nem mindegy, hogy egy vagy három éves autót veszek. A kereskedésben tudomásul vették és készségesen felajánlottak egy másikat és én sem gondolom, hogy be akartak csapni, de a valótlanság fennáll!"

Sajnos belementem a cserébe, megvettem a felajánlott másik autót. Később derült ki, hogy az órában lévő 47.000 km is hamis, egy évvel korábban 140.000 km.-nél volt szervizben!

2014

két autómat 10 évnél idősebb autómat szeretném lecserélni egy fiatalabbra. Mindkettőt feltettem a hasznaltautu.hu-ra. Telefon, hogy megvennék!
Persze, hogy aaa autó! Elkérik az adatokat mindkettőről és megígérik, hogy visszaszólnak az árról. Az egyiket kb. 40%-al, a másikat 30% a piaci ár alatt. Köszönöm nem kérem! Közben keresgéltem a megvenni kívánt autót és találtam egyet jó áron. Mivel nem a pénz miatt, hanem az újabb autó miatt akarom eladni, elkezdtem számolni és úgy döntöttem, hogy mégis eladom az autót a nyomott áron is, mert kijön belőle az új.
Mivel két autót szeretnék eladni és a honlapukon ott áll, hogy ki is jönnek a helyszínre, felhívtam Őket. Persze, hogy az is egy átverés, mert nem jönnek ki!! Viszont mondták, hogy hazaszállítanak, hogy ne kelljen 3 autóval felmenni hozzájuk.
Vasárnap el is indultunk a két autóval. Közben hívtak, hogy megyünk e, mert várnak! Odaérünk, bejelentkezünk, hogy itt vagyunk, persze semmiről nem tudnak, de adjuk oda a forgalmikat és betesznek a sorba. A hangnemet nem akarom leírni! Várunk. 1 óra, 2, 3, 4! Ez után valamikor megjelenik egy ember az adatfelmérő lappal. Kipróbálja, lefényképezi és fikázza mindkét autót, ami a korához képest kitűnő állapotban van, de azért nem új autó, mint írtam mindkettő 10 évnél öregebb, de mindene működik, nincs lelakva, stb. Az egyik egy új korábban 40 a másik 10 millás autó volt.

Ez után visszavonult, hogy kiszámolja az árakat. Fél óra múlva bevisz egy tárgyalóba és közli, hogy csak beszámítani tudja az autókat, de csak a telefonon közölt ár feléért, mert nehéz eladni ezeket!!! (Mindkét márka Magyarországon nagyon népszerű, és az aaa autónál jelenleg nincs is!!)
Mondom neki, hogy ez elvileg rendben is lenne, de nekik nincs olyan autójuk amibe beszámíthatnák, tehát az árról nincs is értelme tovább beszélni!
Tehát 12.-kor elindultunk, 13-ra odaértünk, 19 órára végeztünk, 20 órakor már itthon voltunk, elautóztunk két autóval 120 km-nyi üzemanyagot a semmiért!
Amíg vártunk, láttuk, hogy sokan így jártak. Vártak, majd elautóztak haza. De úgy kell nekem, miért nem tanulok abból amivel egyszer már ráfáztam!

histván Creative Commons License 2014.10.02 0 0 988

Van valakinek tapasztalata németországi autóvásárlásról?

mobile.de sokkal korrektebbnek tűnik,mint a használtautó.hu.

Köszönöm

blackelixír Creative Commons License 2014.09.24 0 0 987

Vigyázat az eladáskor is!!!

Azt csinálják, így is előnyökhöz juttatva a céget, hogy eltitkolják elhallgatják az általános szerződési feltételekben bele foglalt,-megjegyzem a szerződést egyébként ők komponálták,szerkesztették-, "átadás átvételi jegyzőkönyvet". Vigyázat nagyon fontos ez a dokumentum, mert te, ezzel bizonyítod, hogy  hibátlanul átadtad, illetve ők megtekintett átvizsgált állapotba átvették az autót.

Amennyiben, ezt a jegyzőkönyvet ami az autó jelen műszaki állapotáról és esetleges hibájáról szól, nem veszik bele az adásvételi szerződésbe, akkor az adásvételi szerződés aláírása után bármilyen meghibásodás esetén ők azonnal perelhetnek kártérítés miatt!

Nos, én kértem e  jegyzőkönyv mellékletként i csatolását, erre a fiatal barátunk aki az eladást intézte, kijelentette, nem áll módjában megvásárolnia a gépkocsimat.

Tehát vigyázni kell velük, mert minden figyelmetlenséget, gyengeséget, irgalmatlanul kihasználnak!!!!

Krisztina00 Creative Commons License 2014.09.21 0 0 986

En most raktam fel az automat a hasznaltautora,nekem is jott sms hogy en hivjam fel oket :)

Hunyadis Creative Commons License 2014.08.25 0 0 985

Sajnos én is csatlakozom azokhoz, akiket jól átvert az AAA. Szó sincs korrekt ügyintézésről.Autó vásárlás lett volna a cél ,de váratlan családi tragédia miatt le kellett volna erről mondanunk. Jeleztük még időben a problémát. A főnök megigérte, még a héten visszautalják a befizetett összeget.Telefonon értesítettek az illetékessel történt beszélgetés után, talán egy órával, csak az autó visszavásárlásáról lehet szó.Állítólag a prágai központ ezt engedi.Felajánlottak a telepről ki sem hozott autóért 150000 Ft-ot !!!!

Mi összesen 510000 Ft-ot fizettünk.Természetesen az autót elhoztuk. Az autó telepen az értékesítő, a fönök, a telefonos diszpécser meg a többi ott dolgozó viselkedése inkorrekt, a vásárlókat becsapják.

airbus33 Creative Commons License 2014.08.14 0 0 984

GUSZTUSTALAN UNDORÍTÓ TÁRSASÁG!

Mindenki óvakodjon tőlük, akár venni akár eladni szeretne!!!

Official Creative Commons License 2014.08.01 0 0 982

Tisztelt Kommentelők!

Amennyiben cégünk - az AAA Auto - a segítségükre tud lenni az adott problémájuk kezelésében és/vagy megoldásában, akkor mind véleményüket, kérdésüket vagy gondjukat szívesen megválaszoljuk, ha írnak az info@aaaauto.hu emil címre.

Kollégáink vagy email-ben, vagy telefon felveszik Önökkel a kapcsolatot és amiben tudnak segítenek Önöknek.

Üdvözlettel,

AAA Auto

gsis Creative Commons License 2014.07.30 0 0 981

Na még egyszer : az AAA-s esettől elvonatkoztarva , konkrétan tudok több esetről , mint amit az előző  hsz -ben

leírtam. Pofátlan módon szegik meg az adott és leírt szavukat , mert a " jogszolgáltatás " országában nem lesz

következménye a gané viselkedésüknek .

Előzmény: Törölt nick (979)
Törölt nick Creative Commons License 2014.07.30 0 0 980

"" reklám elbírja, aztán ha már ott vagy beültetnek a hintába.""

A hűlyéket talán. :)

Én élből otthagytam őket. Valahogy hánynom kell, ha megérzem a gerinctelenség ilyen fokát.

Egyébként mint látom, az autó még mindig meg van, pedig hetek teltek el azóta. Több autóval is szemeztem mikor ott jártam, kivétel nélkül mindegyik ott áll még . Lehet, hogy többen olvassák ezt a forumot mint gondolnánk? :)

Előzmény: Törölt nick (979)
gsis Creative Commons License 2014.07.29 0 0 978

Te hol élsz ? Egy neppertől ne várj fair dolgokat !!!

Előzmény: Törölt nick (977)
gsis Creative Commons License 2014.07.21 0 0 976

Ez egy bevett nepper trükk . Visszaküldi a  foglalót postán indoklás nélkül , ha talál egy  palimadarat , aki

hajlandó többet fizetni a járgányért !

Előzmény: gsis (974)
Törölt nick Creative Commons License 2014.07.21 0 0 975

Tisztességtelen, szar szemét mocskok!

Ma rákerestem az AAA autóra a neten és kinéztem ezt a 2008-as Mondeót, 2199000-ért hírdetik.

Mire odaértem, az autón "nem eladó" tábla volt.

Mondom az ügyintézőnek, most néztem reggel a neten, nem emlékszem az árára csak arra, hogy eladó. Kérdem, mi a helyzet az autóval?

Keresgélt a számítógépen, és közölte, le van foglalózva, de attól még elvihetem.

Kérdem hogyan?

Válasz: Az autóért vasárnapig jell jönni az új tulajnak, de ők elintézik, hogy én elvigyem árában.

Mondom mégegyszer, nem emlékszem az összegre, monja meg legyenszives mennyire van kiírva?

Válasz:  2600000, egy kicsit lehetne alkudni de mivel foglalózva van ezért most nem alkkuképes, a többi az Ő dolguk.

Előzmény: gsis (974)
gsis Creative Commons License 2014.07.19 0 0 974

Azt javaslom , fogadj ügyvédet , és az intézkedjen a szerződés teljes ismeretében teljes jogú

felhatalmazással .Mint magán személyt , gyorsan taccsra tesznek a dörzsölt kupecek !

Előzmény: csabes02 (973)
csabes02 Creative Commons License 2014.07.18 0 0 973

Olvassátok el az én kis történetemte ezzel a csoda cégel kapcsoltban nemrég vettem náluk egy kocsit amivel megvétel után mentem haza ami 300km-er lett volna de a kocsi motorja feladta a harcot 120Km-er után úgy néz ki hogy elszakadt a vezérműszijj. Még megállás után hívtam a csoda céet mivel ugye úgy hirdetnek hogy hét nap visszavásárlási garanciát adnak minden kocsiukra kérdés nélkül vissza veszik ez egy nagy Átbaszás mert ebben vannak kis kapuk amiket ők ki használnak keményen. Trélerrel haza vitettem a kocsit jó párezerért és másnap hívta őket hogy jöjjönek és csináljanak valamit( mérjék fel a kárt, csinálják meg vagyvigyék vissza és kérem a lóvét) de ez nem olyan egyszerű küldtek egy reklamációs jegyzökönyvet kitölve visszaküldtem nekeik Válasz élni szeretnének a 30napos gonolkodási idővel majd értesítenek de viszajött  aválasz hogy vissza vásárlási garanciát nem vehetem igénybe mert nem kaptam törzskönyvet meg a kocsi ára ha meghaladja a 1150000Ft akkor tudnám igenybe venni. De  a mai napig addig jutottam velük hogy én megcsináltatom a kocsit és elküldöm nekei a számlák másolatát és utána el tudja indítani a reklamációs folyamatot. Szerintetek látok én pénzt ezektől vagy azt már le kell nyelnem??

B.GY Creative Commons License 2014.06.11 0 0 972

Voltam ma szembe velük a Mercedesnél.Olyanok mint a cirkusz azzal a sok csilicsáré szalaggal.Eszembe nem jutna bemenni oda.Inkább nekiadom valakinek a kocsimat ingyen,ha már nem kell :)

gsis Creative Commons License 2014.06.11 0 0 970

Nagyon sokan . Lásd az újra indult fórumot , a nem éppen pozitív hozzászólásokkal !

Előzmény: Törölt nick (969)
B.GY Creative Commons License 2014.06.10 0 0 968

Előbb-utóbb,ha rossz embert néznek verébnek,még pofán is bassza őket.

Előzmény: Törölt nick (967)
Törölt nick Creative Commons License 2014.06.10 0 0 967

Én itt lakom a fóti telephelyük közelében.

Nemrég mikor megláttam, hogy újra kinyitott, nagyot csodálkoztam. Valamikor 2006-2007 körül már egyszer működtek itt. 1 év alatt tönkrementek, mert elfogytak a lehúzható ügyfelek. Akkor is simlisek voltak, mint olvasom ez márra sem válltozott. Most is az lesz a vége mint annó. Nagy reklámot csapnak maguk körül, megfognak pár verebet, de azok elterjesztik a hírüket és húzhatják le a rolót megint.

Engem úgy hívtak be annó, hogy a piaci ár alatt kb 10-15 %-al kp-ben kifizetnek.

Én is várakoztam fél napot, pedig volt nekem is időpontom. Aztán kijött a figura és elkezdte köpködni az egyébkén 5 éves Chryleremet, hogy ezek milyen szarok meg értéktelenek meg a kutyának se kell. Átlag 3 milláért mentek az én tipusom a használtautón, mire a koma negy kegyesen felajánlott 1 millát. Közben elkérte a forgalmit és ettől kezdve úgy viselkedett, mintha nem lenne beleszólásom, ővék az autó, enyém meg az alamizsna. Hülye eladó úgyis elfogad mindent mert biztosan kenyélrre kell neki a pénz.

Közben elkezdett a saját kínálatról beszélni, amikből egyébként nem lehet alkudni, mert azok mind tökéletesek, de szívesen beszámítják azt az 1 millát valamibe.

Mondom  neki, hogy van ez jóember?

Most szar az autóm, de ha kifizetnek és begurítják az eladótérbe, akkor már tökéletes lesz?  Ha ennyiért tud szerezni, szóljon nekem is, mert vennék pár darabot én is, egyébként meg ha a kutyának se kell meg ilyen-olyan szarok, akkor mi a fa..nak fizetne értre? És egyáltalán. Miért nem közlik a telefonban, hogy csak a verebekkel foglalkoznak?

Otthagytam öket a p...csába. Ezután sok hasonló sztorit hallottam róluk, pár hónap múlva tönkrementek.

Mewo Creative Commons License 2014.06.07 0 0 966

Tiéd volt az arany Bravo?

Előzmény: fabris123 (949)
Árpipi Creative Commons License 2014.06.06 0 0 963

Sokeszű:)))

Előzmény: Andrea789 (960)
botesz22 Creative Commons License 2014.06.02 0 0 962

Hihetetlenek amit művelnek! 9:00-ra volt időpontunk de direkt odamentünk 8:45-re hogy esetleg hátha hamarabb sorra kerülünk. Hát nem így alakult :(

Mikor odaértünk akkor már volt az ügyfél váróban 5 emberke. Mondták hogy ők is 9 órára kaptak időpontot....mondtam is hogy "bravó, jól kezdődik"

Aztán dél körül jött valaki, hozzánk szólt, hogy milyen ügyben vagyunk ott (végre)

Leadtuk a forgalmit és tovább vártunk. Aztán jött egy állapotfelmérős emberke, hogy akkor megnézi az autót.

Mielőtt elkezdte volna fényképezni, kérte hogy mutassuk meg a törzskönyvet meg  a két indítókártyát (egy Renault Meganeról van szó)

Közöltük hogy nincs törzskönyv mivel az még banknál van mivel hogy még némi pénzmagocska van még rajta a CIB-től.

Na ekkor kikapcsolta a fotógépet és még több türelmet kért, hogy akkor azt egy másik kollégája intézi. :-((((((((((((( :-SSSSSSSSSSSSSSS

Aztán másfél-2 óra múlva csak előkerült a "mi emberünk"

Felcsörögte a bankot, ott mondták neki hogy GO be a Budára a Petrezselyem utcába a CIB-hez virítani a pénzt.

Nagy nehezen sikerült elindulni az AAA ügyintézővel és a cégeslogós AAA kocsijukkal Budára a bankba.

16 óráig volt bank és sikerült odaérni 15:10-re :-(

A bankban szerencsére minden toppul ment :) 15 perc alatt ki is adták a törzskönyvet.

......................................................................

Ezután GO vissza az AAA autóhoz Fótra megkötni a szerződést. (nagy nehezen sikerült megállapodni egy -300 ezres minusszal...gondoltam mindegy csak haladjunk...

17 óra 30 perckor végeztünk mindennel étlen-szomjan :-(

Szóval aki őket választja akkor figyeljen ezekre oda mert nagy bent a fejetlenség náluk és valóban lehúzósak. Viszont már hiteles autókkal is foglalkoznak. Az idén mi voltunk az első "még hitellel terhelt" ügyfelük.

/míg várakoztunk szóba elegyedtem egy bácsikával, elmondta, hogy őt telefonon hívták fel hogy "láttuk az autóját amit 600 ezerért árul. Mi adnánk érte 590 ezret."

A bácsika bevitte a kocsiját.....megváratták 100000 órát és  közölték, hogy 350 ezret adnak naki érte :-((( ......asszem végül beszámították neki bagópénzért.

Na Jók legyetek!

Botesz

Totyasrác Creative Commons License 2014.06.02 0 0 961

1.: Mennyiség. Nézd meg, naponta hány embert húznak le párszáz forintokkal a McD-ben, és mennyit százezrekkel a nepperek.

2.: Rezsiköltségek - mennyi tőke áll az egyik, és mennyi a másik helyen.

Ezért mondom, pepitában ugyanaz.

Előzmény: fabris123 (958)
Andrea789 Creative Commons License 2014.06.02 0 0 960

Történet:

A használtautó.hu-n kinéztem 1 autót,telefonáltam. A telefonban a call centeres kolléga azt mondta az autó a fóti telephelyen van,menjünk még ma megnézni,mert sokan érdeklődnek iránta és ma is többen mennek megnézni. Megbeszéltük,hogy 6 óra körül kimegyünk.

A telephelyre érkezve kerestük az autót,majd a "recepciós" kolléga segítségét kértük,aki a rendszerben kereste,de nem találta...majd kiderült,hogy az autó megvan,de a csehországi telephelyen. Szívesen behozzák nekem plussz 500.000 ft-ért kb. (a megvásárolni kívánt autó 600.000-ért van meghirdetve)

Természetesen eljöttünk,de még a telephelyen dühöngtünk,amikoris felhívott az AAA autó központjából 1 hölgy,hogy szíveskedtem e megjelenni a megbeszélt időpontban  megnézni az autót!!! (Miért mentik el a számomat????)

Először is gusztustalan,hogy így hirdetik az autót,ami nem hogy ott nincsen,de az országban sincsen!!!

A telefonban miért nem közlik,hogy reg.adót kell még fizetni rá?

Pofátlanul felhívnak,hogy megjelentem-e a nem létező autót megnézni!!!

Elnézést 1 szóval sem kért a magyarul épp csak beszélő p.csa!

De azt természetesen felajánlották,hogy nyugodtan nézelődjünk,hátha találunk másik autót,amit megvennénk. (az autók drágák,és az állítólag 120.000 km ment kocsiban a váltógombon már a sebességfokozatok sem látszódnak,úgy szarrá van kopva!!!)

Szóval mindenki kerülje az AAA Autókereskedéseket!!!!

gsis Creative Commons License 2014.05.30 0 0 959

Igen , az említett példa kicsit " HAJÁNÁL FOGVA ELŐHÚZOTT " , már mint a pék és a rablóbanda összehasonlítása .

Előzmény: fabris123 (958)
fabris123 Creative Commons License 2014.05.30 0 0 958

A McDonalds az mint példa stimmel, nem is sokat járok hozzájuk enni, hogy ízetlen hulladékot egyek. Igaz az azért az egy apró különbség, hogy csak 100-200 Ft-okkal vágnak át alkalmanként és nem százezrekkel.

Míg a lent említett cég ebből az összegbeli eltérésből vígan megél éveken keresztül akkor is, ha csak egyszer tud átrázni minden kuncsaftot.

Előzmény: Totyasrác (956)
pirosalmabumm Creative Commons License 2014.05.28 0 0 957

"kihasználva azt hogy az emberek akik eladják a kocsijukat nyilván nincs pénzük"

mondjuk én pont venni akartam tőlük (beszámítással), azaz én hagytam volna ott nekik pénzt. Arra vártak hogy annyira megtörök, hogy mindenem otthagyom?

szánalom az egész banda...

a legviccesebb (legalábbis utólag, ott nem annyira röhögtem) amikor ott ülök náluk, és ők telefonon hívogatnak az éppen aktuális ajánlatukkal...

Előzmény: fabris123 (955)
Totyasrác Creative Commons License 2014.05.28 0 0 956

Lehet - de ott nincs is alkudozás, ami a használtautó-értékesítésnél mindig megvan (ha vettél már használt autót: te sem a hirdetett összegért, ugye?)... És senki nem kötekedik a péknél, hogy hasznot akar realizálni... Meg hát ugye ha annyit mondana a telefonban, amennyit ténylegesen tud érte adni a kereskedő, nem is vinné oda senki, hanem hirdetné hónapokig, majd később csökkentené az árat, amikor már nagyon kell a pénz... Nem értek vele egyet, de hát azért nem titok, hogy így dolgoznak.

Amúgy a McDonalds is ezt csinálja, amit írtál: kirak képre egy szép, nagy, gusztusos hamburgert - aztán bent nem egészen azt kapod a pénzedért, meg rádsóznak még egy kis feláras majonézt-nagymenüt-stb.

Előzmény: fabris123 (955)
fabris123 Creative Commons License 2014.05.28 0 0 955

Pont ez volt a bajom nekem is, hogy tisztességtelenül járnak el, kihasználva azt hogy az emberek akik eladják a kocsijukat nyilván nincs pénzük, és ha már elcsesztek fél napot a cég telephelyén, akkor megtörnek annyira, hogy elfogadják a telefonban ajánlottal szemben a helyszínen mondott lehúzós árat. Én annyira nem voltam rászorulva, hogy az ajánlott minimálárat elfogadjam, akkor inkább mentem volna haza. Végül amiért belementem az az, hogy a páromnak akivel idővel összeismerkedtem szintén van autója , meg belegondoltam mi lesz ha még hirdetnem kell pár hónapig a kocsit és belemegy mégegy barom  parkolás közben. Akkor már tényleg semmit se ért volna. (Tavaly ugyanis volt egy ilyen esetem, csak akkor szerencsém volt)

Azért az, hogy a telefonban mondanak egy elfogadható összeget, majd miután odautazok mondanak annál egy jóval kevesebbet úgy hogy a kocsiról még a tesztelő is megállapította, hogy semmi baja,  arra hivatkozva, hogy ezt a márkát nehéz eladni azért ez felháborító.

A hirdetésben részletesen megadtam minden paramétert a kocsiról, nagyítható fényképekkel minden oldalról, még a hibákat is külön lefotóztam. 

Ez alapján bőven be lehetett lőni előre, hogyha hibátlan a kocsi akkor mennyit tudnának érte adni. Ha korábban rommá lett volna törve akkor nyilván jogos lett volna, hogy átnézés után jóval kevesebbet mondanak rá.

A korábban felhozott példa, hogy egy pék is keres 30%-ot azért az ezzel nem említhető egy lapon: azt azért a pékség se csinálja, hogy kirakja a pultra az árut X összegért, majd a fizetésnél meg közli hogy az ár nem annyi, hanem +30% mert drága villany a munkadíj, az alapanyag stb.

Előzmény: pirosalmabumm (954)
pirosalmabumm Creative Commons License 2014.05.26 0 0 954

nem úgy bánnak az ügyféllel ahogy az elvárható lenne...

a kiszemelt autó is elfogadható lett volna, de amit a beszámítással műveltek, az kritikán aluli,  egyszerűen nem veszik a vásárlót emberszámba.

Persze amikor végleg tele lett a tököm a szarakodásaikkal, és felálltam hogy távozom, akkor egyből próbáltak ismét mindent megígérni, de mivel már 4 órája ott voltam étlen-szomjan, nem igazán érdekelt már az okoskodásuk...

Ezen kívül nézzük tételesen amiket igérgetnek:

"Minden autón 107 paramétert ellenőrzünk."

ez kb annyi hogy megnézik milyen tartozékai vannak, meg milyen szabad szemmel egy laikusnak is látható hibák.

"Minőségi autókat árulunk, 1-2 korábbi tulajdonossal, szervízkönyvvel."

a szervizkönyv náluk azt jelenti hogy van egy könyv amibe akár még be is lehet írva valami, az hogy az előírt szervizintervallum szerint-e az nem igazán számít.

"Hosszú próbautak /tesztvezetés/ Az AAA-nál a próbautak nem jelentenek formalitást. Hosszabbak, mint más autóbazároknál."

voltam már egy-két próbaúton, de ennél rövidebben még soha. (PL. egy telekjáróval nem mehettünk földútra, mert "nehogy poros legyen")

"Tisztességes eljárás Az AAA AUTO-nál mindig tisztességesen járunk el Önnel szemben. Képzett eladóink fognak Önnel foglalkozni."

ezen még hetekig fogok hangosan röhögni....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!