Balog Zoltán miniszter ma (2017. március 29-én) este benyújtott egy törvényjavaslatot, miszerint az EU-n kívüli, harmadik országokban székhellyel rendelkező egyetemek csak kétoldalú kormányközi megállapodás alapján működhetnének Magyarországon.
Ha piaci alapon menne az oktatás, akkor a szakok nagy részét be kéne zárni. Ezért nem működik az oktatás piaci alapon. Azt hogy mit kell oktatni, meg maguk az egyetemek tudják legjobban. Tehát az egyetemeknek kell dönteni róla, hogy az állami pénzből milyen szakokat indítanak. Mert máshogy nem működik.
A társadalomban megfigyelhető nemi szerepekre irányuló, a pszichológia és szociológia tárgykörébe tartozó kutatások tárgyát képezi a genderelmélet, más néven a társadalmi nem elmélete, mely a tanult (nem biológiai) nemi szerepekkel és annak társadalmi vonatkozásaival foglalkozó elmélet. A szociológia tárgykörébe tartozó tudományterület azokkal a társadalmi tényezőkkel foglalkozik, amelyekben a nők és a férfiak közötti társadalmi különbségek megmutatkoznak, kifejeződnek és nem a buzulással. felfogtad ?
Az Elfekvő tárt karokkal várja a kamu NY CEU -t a kamu akkreditációjával. Hiszen az ámerikai akkreditáció a Nádor u.9-ben működő KEE-nek szól. akkor mit visznek a labanchoz ?
:-)))))
A CEU amerikai diplomát adó képzéseit Bécsbe telepíti át.
...CEU nem vehet fel új diákokat 2019. január 1-től, az egyetem kénytelen a mai napon bejelenteni, hogy minden amerikai akkreditációjú programját Bécsben indítja el 2019 szeptemberében, jelentette be közleményében az egyetem.
nekem ez éppen elég ahhoz, hogy az ilyen ANARCHISTA, DISZTÓPIA elméleteket a kukába dobjam, miután elolvastam őket."
ebből is látszik hogy egyszerű vagy mint a bot, anélkül fosod a véleményed, hogy bármit is tudnál bármiről. pár zavaros hazugság kavarog a fejedben amit orbán habony kidolgozott szépen. ilyen a fideszes.
Ha akarod tanulni, FIZESS ÉRTE szemeszterdíjat, PIACI ALAPON. Ha van rá kereslet dögivel, akkor olcsóbb lesz, ha nincs rá kereslet, csak TE magad, akkor viszont 1 szemeszter 30 millió lesz.....
ez nem demagógia hanem kérdés fideszes. Ki mered-e mondani hogy Orbán és bűntársai hazafiak ? Meddig tart még míg az összes magyar vagyont összecsórják maguknak? 10-20 év ?
beleneztel ezekbe a linkelt dolgozatokba? mi a konkret problema ezekkel?
megnezted, hogy egy mester diploma dolgozat hogy nez ki a magyar allami egyetemek bolcseszkarain? mondjuk kozvetlenuk mas gender tanszeki dolgozatokkal nem tudod ezeket osszehasonlitani, mert a magyar allami egyetemeken megszuntettek ezt a szakot. habar a linkelt dolgozatok csak egy resze szuletett a ceu gender tanszeken (a cim alapjan gondolvan ezt)
Egyértelműen bemutatja, hogyan lehet a dolgokat ÚGY MEGIDEOLOGIZÁLNI, hogy fordítottja jöjjön ki és az ÁLDOZATBÓL egy SIMA BŰNÖST lehessen kihozni.
A minden RELATIVIZÁLÁSA olyan elképesztő sikamlóssá tesz mindent, hogy bárkit bármiért be lehet perelni, már csak azért, mert a a szeme sarkából merészelt valakit végigmérni....
Ez egy olyan DISZTÓPIKUS , falanszter-IDEOLÓGIA, aminek semmi keresnivalója a társadalmainkban: mert NEM a megoldást hozza el, hanem a még nagyobb KÁOSZT és a folytonos "osztályharcot", ami a SOROS féle NEOKOMMUNISTA-LIBERÁLIS eszementek napi üzemanyaga........
szerintem a matematikát taníto egyetemeket is bezárathatod,, fideszes, ugyanúgy nem érted, furcsa és rémisztő mint ezek. előre a taplók országa kiteljesedéséhez!
gyanús építkezésbe is kezdtek a patásék, a Bakonyban egy lezárt területen barakokat építenek, meg furcsa kéményeket, az egész szögesdróttal van bekerítve, zorbán személyesen vezényli az építkezést... Én már kivettem az ágy alól a jó előre becsomagolt bőröndöm, holnap lépek Londonba! Vár már ott egy jól fizető, feketemosogatói állás, egy szimpatikus muszlim lesz a főnököm, 7 pakival fogok egy szobában élni, szóval, bekaphatjátok!