Üdv Mindenkinek!
Látom tegnap beszéltetek a xenon-trafók helyéről, esetleg letudná valaki írni hogy hová helyezte őket, (vagy esetleg egy kép) előre is köszönöm, a másik kérdésem pedig az lenne hogy a gyári fejegységnek van RCA kimenete???
Köszi, sziasztok...
Én ma viszem fényezőhöz, és ő is azt mondta hogy lesz munka vele (de ezek az után gyártottak sajnos márcsak ilyenek). Azt hittem a vezető oldalnál csak nekem nem stimmel pontosan, de úgy látszok nem vagyok egyedül, párszor (15-20) leszedtem mire sikerült rendessen a helyére faragni, ma megvettem a rácsot is, úgy hogy fényezés, rácsozás, egy kis fémépítő a ködlámpához és már mehet is a jövő héten a helyére. De szerintem ennyi szenvedést megér.
Az illesztéssel vannak gondok rendesen. A vezető oldal nem túl jó.
egyébként elég keményen áll de kéne javítani a lökösön.
fényezést egy gyerek kori barátom csinálta, baráti áron.
DE előszőr nem akart megcsinálni mert azt mondta hogy olyan rossz a lökös hogy csak szivni fog vele és utána én is. de rávetten nagynehezen hogy csinálja meg.
Szép lett, habár én felrakásnál leb@sztam az elejét. Maj javítva lesz.
A gyári hangszóró Noname (de Made in Hungary!). A gyári fejegység szokott talán Balupunkt lenni...
Ha valóban élvezni akarod egy kicsit a zenét az autóban nem csak hallgatni, akkor felejsd el a gyári hangszórókat. 12-15E környékén már kaphatsz egy első komponens szettet, 8-11E környékén hangszórókat (Alpine, Pioneer, Audio system, Ground Zero). Nem mindig a nagy márkák hangszórója a legjobb vétel ár/érték arányban.
A fekete jobban hangzik, az nem csak megakadájozza, de tisztítja is. no meg az alapjáratot javítja. nekem meg igazából az kellene... kérdés hogy fél tankba is bele lehet nyomni, ennek a flakon felét, vagy tankoljak fullra mindenképp és nyomjam bele az egészet...
motorolajba önteni? szeirntem hülyeség... miért oda kéne? meg hogy tudnék oda még két és fél decit beleönteni... no meg nem írná hogy 50-60 liter benyához kell adni.
Köszi a linket Zoli! Már csak fehérvárra kéne bejutni, mert drága városunkban semmit nem lehet kapni!:(
Lehet nem er semmit,ki tudja ebbe a mai vilagban??? Amugy a pirosat kell a tankba onteni,de a flakonon megtalalod az utmutatot.....-ez az erdeklodonek szol-igy hasznalva nem kellett soha az injektorhoz nyulni....
le kellene cserélnem. meg valamikor találkozni kellene, mert megnézném hogy hova tetted a xenon trafókat... mert lassan cserélnem kellene ezeket a szar izzókat
Hát, azért egy gumisnak illene tudnia, hogy a Peugeot-ok osztóköre 4*108 (ha csak nincs a felni alatt osztókörmodosító, de szerinem nincs). Vagy ha nem tudja, és elnézte. Szerintem nézd meg újra.
Üdv! Én lecseráltem az enyémet, nem egyszerű mutatvány. Le kell szedni az ajtó kárpitot, és a kábelt amit elvezettél már a rádiótól (ez az egyszerübb) azt kell bele vezetni az ajtót és a kasztint "összekötő" gumi gégecsőbe (ebben megy az összes elektronika kébel az ajtóba). Na ennek a szét szedése még egyszerű (csak ki kell húzni), de a befűzés és az összerakás igényel némi kéz ügyességet, egy drót segiségével egyszerűbb a dolog.
kösz az infot ,a gyáriak milyen gyartmányuak? blau? pioneer? acsatit levágták róla sajna , mekkora teljesitményuek ezeket szeretnem tudni ,illetve az árát
Azzal számolj, hogy a gyári hangszórónak spéci a csatlakozója! Ha az előző tulaj kiszerelte feltételezem valami jobbat szerelt ki mint a gyári. Lehet kapni átalakítót a gyári csatlakozóhoz, de leggyakrabban csak lecsípik és tesznek fel helyette csúszósarukat az új hangszóróhoz. Szóval lehet, hogy vadászhatsz majd bontóban gyári csatlakozót a gyári (nem éppen csúcskategóriás) új hangszóróidhoz...
Ha mégis a gyári hangszóró kellne nekem is porosodik a szekrény tetején egy pár, elküldhetem...
Szerintem mindegy ha meret utan veszel valami jobb minosegut...... Az sem dragabb mint a gyari,es legalabb uj.......en is ezt tettem mert nekem is csak ketto volt a ket hatso mikor anno vettem az autot....
A kormánykerék központi anyájához (2002-es gyártmány) 50-es Trox kulcs kell - egy átlagos készletben 30-as szokott a legnagyobb lenni (45-össel is sikerült a múltkor boldogulnunk). Tudtommal fontos volna a meghúzási nyomaték is (hasonlóan, mint a felnicsavaroknál).