Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Ha olyan is ,akkor értelem szerűen nem kell. Eleve minimum 5 éves gépekről beszélünk, még egy megkímélt állapotú is használódik ennyi idő alatt, pláne ha nyúzták.
Ha nem lesz értelmes jelentkező a vételi szándékomra, értelem szerűen meg is veszem kintről, mivel 6 hónap garival, 10ezer expoval, dobozostul kinálnak max 1000euroért, de most kelt el egy markolattal 860euroért..
Nekem is Sony 300-as gépem volt,18-55 kit objektív-em és 70-210-es objektívvel használtam.Meg volt egy 35-70/2,8 Tokinám. Tökéletesen meg voltam elégedve.
Keresek Minolta AF 24-85/3,5-4,5 objektívet. Lehetőleg szép és hibátlan állapotban. Minden tartozékával együtt, kipróbálási lehetőséggel! Budapesten, Székesfehérváron vagy Móron tudnám megnézni, átvenni! Ajánlatokat emailben várok a következő címre: gabornok@totalcar.hu
Szvsz. abszolút nem ér annyit az az objektív, használtan simán kapsz 18-55 SAMII-es obit, jobb képminőséggel, gyorsabb AF-el, igaz 55-70 mm-ig nem leszel lefedve, de lehet enélkül is élni :).
Tanácsot szeretnék kérni. Tönkrement az egyik fogaskerék a Sony Alfa300-ashoz tartozó DT 18-70mm F3.5-5.6 kitobjektívemben. 25.000 Ft lenne a javítása. Érdemes megjavítatnom? Vagy érdemesebb keresgélnem használtan hasonló árú objektívet?
Sony A77 makulátlan 7000expo GGS lcd védő.Dobozában minden gyári tartozékával 195000Ft ------------------------------------------------ Tamron SP AF 17-50mm f2.8 Di II LD Asp. IF még 4 év garanciával makulátlan dobozában tartozékaival. Sony Minolta. 70000Ft ------------------------------------------------ Tamron SP 70-300mm F/4-5.6 Di USD még 4 év garanciával makulátlan dobozában tartozékaival. Sony Minolta. 75000Ft ------------------------------------------------ Sony 50mm 1.8 1 hónapos makulátlan. 28000. ------------------------------------------------ Sony HLV-F56AM vaku makulátlan bőrtokjában. 50000Ft ------------------------------------------------
Sigma 105mm f/2.8 ex dg makulátlan minden tekintetben. 67000Ft
------------------------------------------------
0km Haida slim PROII MC ND1000x 67mm 8000Ft
RAYNOX DCR-250 Macro cluse up 2x hasznát
Ha viszed az egészet ajándék Haida ND1000x szürő. Az objektívek és a perifériák a váz eladása után vihetők külön külön is.
Eladó egy itt, a fórumon vásárolt Minolta Maxxum AF 50 1.7, első illetve hátsó sapkájával 25.000 Ft-ért. Debrecenben, esetleg jövő hét hétvégén Pesten is át tudom adni.
Nem. Első felvonásban félkövér betűkkel volt kiemelve a lényeg, ezért lett törölve a hsz. Mert még ha van is erre lehetőség, akkor se gondoljuk már, hogy használhatjuk is! A másodiknál ezeket visszaállítottam normál betűtipusra, viszont hagytam egy aprócska megjegyzést, a moderálás színvonalát illetően (ami miatt valszeg megint meg leszek fedve...)
Na akkor harmadjára is. Remélem most semmi hiba nem lesz benne...
75 EFt-ért eladó egy A300-as váz SAM18-55-ös, valamint egy tolózoomos Exakta (Minolta) 75-300-as optikával. Dobozzal, kiegészítőkkel és egy 1GB-os CF kártyával tudom adni. Sokat nem használtam, mert van mellette egy A35-ösöm is. Képek és picit részletesebb leírás a következő oldalon: