Elég sokat festek Procion festékkel (a blogomban találsz festett anyagokat és a festékről leírást is www.pro33ba.blog.hu ) szerintem ez lenne a legegyszerűbb, én sima fehér pamutvásznat vennék, megrajzolnám a rombuszmintát (nagyvonalzó,ceruza) és utána ezekből a színekből amit írtál kikevert festékkel kifesteni őket nagy lapos ecsettel, szerintem ha ketten nekiállunk hamar megvan akár egy nagyobb méretű anyag is (csak hely kell hozzá) ha gondolod akkor írj mélt és megbeszéljük laurendilla@g-mail.com
Arra gondoltam, hogy pirosa alapra felvarrom a zöld, fekete és aranybarna rombuszokat. Még a rombusz méreteket kell kiszámítsam, hogy ne legyen túl nagy munka.
A festéssel kapcsolatban mire gondoltál? Lehet, hogy könnyebb lenne mint egyenként foltokat varrni ...
Sziasztok! Eddig azért voltam csendben mert varrtam! Elkészült a legújabb babatakaró, igazi kis pasis takaró a hozzávaló fejvédővel. Megpróbálom felrakni, hogy lássátok!
A következő Lőrincen lesz. Nagyon irigyeltem mindenkit aki Dunaújvárosban volt, én tavaly nagyon jól éreztem magam, nagyon kedves volt a fogadtatás. Ahogy olvasom a dunaújvárosi lányok az idén is kitettek magukért!
Dunaújvárosi lányok! Nagyon jól éreztük magunkat! Negyedmagammal voltam, egy teljesen kezdőt is vittem magammal :Lonci, Méhike, Kata és Márta. Jókat beszélgettünk, és meglátogattuk a terülj terülj asztalkát is. Nagyon jó szervezés volt. Köszönjük!
Mindig érdeklődéssel nézem a táskák képeit. Nem igazán az én műfajom, de néha én is gyártok egyet. Utolsó művem ebben a műfajban egy biciklis táska kedves férjemnek. Ő vagy 20 éve ült utoljára biciklin, és valszeg soha többé nem fog nyeregbe pattanni. De a táska csak hátra vetve biciklis táska, oldalt hordva kényelmes bevásárláshoz, utazáshoz, azaz sok cucc cigőléséhez. Férfinak való fekete szürke, és így nagyon antifotogén. Talán látszik, hogy a steppelt borítóján a szürke csík alatt, valamint a hátlapon a borító felett cipzáras zsebek vannnak. Sőt az oldalszárnyon is van egy zsebecske. A belső táskarészen 5 nyitott zseb van, és a belsőrésznek külön cipzárja van. Nedvesség és eső ellen a borító, és a zsebek viaszos vászonbéléssel vannak védve.
Kilincsre akasztva
Az oldalszárny itt jól látható. A belső zsebek épphogy.
Kedves Dunafoltosok! Nagyon köszönöm a szép napot! Jót ettem, ittam, beszélgettem és bizony varrtam is:) A tombola tárgyak hihetetlenül jók és csodaszépek voltak, bár én az esélytelenek nyugalmával szemléltem a dolgokat, lévén hogy nem volt tombolám:) De hogy miket nyertek a lányok!!!! Szóval mindent nagyon-nagyon köszönök!
(Lonci! A babát Panninak adtam, de Verocska elcsaklizta tőle és le nem teszi a kezéből:D)
Igen! Lelkesen jelentkeztem. Elvileg csütörtökönként lenne...Azt ígérte a hölgy a telefonban, hogy szól, ha összejött a csapat. Nem én voltam az első, úgyhogy reménykedek. Jönnél Te is?
Bevallom őszintén, hogy már én is gondoltam erre - de nem mertem reggel elindulni, mert féltem,hogy mi lesz ha mégis tényleg beteg.
És azt is bevallom, hogy nekem is pszichésen esne jól már veletek találkozni. Tényleg nagyon elrontódott a mai napom így. (Bár annak örülök,hogy mégsem beteg ez a kis ördög.)
Szuper volt a mai nap. Igazi tavaszi hangulatot és jókedvet varázsoltak a dunaújvárosi Kamillák. Köszönet érte. Rengeteget dolgozhattatok azon a sok igényesen elkészített tombolatárgyon. A többség szorgalmasan varrt, én ugyan lazsáltam, de bepótolom, mert nagyon tetszik a táskabetét.
Egy szép táskát is nyertem. Borcsamama hazafelé egy édes tombola macit ringat karjaiban. Biztosan örülni fog nekem, hogy ide felteszem.
Végül az Ikeában voltam. A Rokka mellett alighanem már többször is elmentem tudatlanságból. Legalább már tudom, hol van. A DEkortextil is új nekem, legközelebb megkeresem, ha Pestre megyek. Esetleg közelebbit is tudsz a címéről?
Az Ikeában szép élénk, világos zöld vásznat kaptam 290 Ft/m áron. Bespájzoltam húsvétra belőle. Üdv mindenkinek!
Kedves Dunaújváros-i Lányok! Én személy szerint jól éreztem magam ma Nálatok. Jó volt a szervezés, az ellátás, a hangulat. Igaz, nem sokat varrtam, szokás szerint többet mászkáltam és csevegtem rég nem látott ismerősökkel. A tombola felhozatal szuper volt, s ha nem is nyertem meg a fődíjat, azért nem jöttem haza üres kézzel.
Czkriszta! Jó hír, hogy mára már semmi baja nincs a gyermeknek. Nem lehet, hogy pszichésen hat rájuk, ha Te el akarsz jönni otthonról? Azért sajnálom, hogy nem tudtál eljönni, már rég találkoztunk.