En kivartam, hogy kapjak egyet ajandekba. :) Igaz ez sem eromuvesz de I/Oban nem lehet ra panasz. Raadasul pont megoldja a sharing es jogosultsagkerdest, mert meg a hulye is be birja konfiguralni, ellentetben a vindozzal. Szerintem ez a legnagyobb elonye. Na peldaul a pc dokumentumait szinkronizalom. A telot sem azert nem, mert hulye lennek hozza, hanem mint irtam, nincs ertelme. A google sync resze tunt nekem elsore ingovanyosnak, azt hanyagoltam.
De persze oda is lusta voltam megcsinalni a telo auto backupjat, mert a telefonon jellemzoen szemet kepzodik csak, jobbara jegyzeteles helyett hasznalom. Az ertelmes kepet pedig ugyis megosztom. De nyilvan szokas kerdese minden. Azt hiszem tobbet szivtam az alapbol bekapcsolt szinkronizalasok kiiktatasaval, mintha atneztem volna a security settingst de igy nyugodtabb vagyok. :)
Egyebkent ertheto a bizonytalankodas, van egy rakas szabvany, es a 2k is mast jelent filmen mint kivetiton illetve meg ki tudja hol mit. A filmes 2k az 2048x1556, ne kerdezd miert. Kicsit masok a keparanyok is.
Képek feltolása onedrive-ba, majd letöltése onnét a számítógépre. Majd bejelölni, hogy a képek legyenek elérhetőek offline is. Ezek után rákerül a gépedre. Jó egyszerű megoldás. :-)
Nekem is volt már olyan, amikor biztos voltam benne, hogy csak nem találták meg az árut a polcon, amikor osszekészítették.
Azért az összkép nagyon pozitív. Helyettesítő termék esetén csak akkor hívnak, ha semmi mást nem rendeltél. Jól jönne, ha vásárláskor lehetne jelölni, hogy mi helyett nem kérsz helyettesítőt semmiképp.
Én meg néztem ma mibe kerül az Apple Display, hát látom, hogy árulnak 4k monitort, Sharp márkájú, 1.2m-ért. Na mondom, szép, ha már nem Apple márka, megnézem máshol mennyibe kerül. Sehol nem találni máshol, Amazonon 1.3ért láttam:)