Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2018.05.25 0 0 564
Törölt nick Creative Commons License 2018.05.22 0 0 563
m54-b Creative Commons License 2018.05.18 0 0 562
Előzmény: Törölt nick (559)
Törölt nick Creative Commons License 2018.05.18 0 0 561
ásítósmacska Creative Commons License 2018.04.26 0 1 560

:-D

 

 

Előzmény: Törölt nick (559)
Törölt nick Creative Commons License 2018.04.26 0 2 559

petit caporal Creative Commons License 2018.04.21 0 1 558

Itt egy story, ami a gender eredménye.

 

A Sanyi
...
Híre ment, hogy miután Soros György meghatározó, ám nem éppen az ő elképzelése szerinti szerepet játszott az áprilisi választásokban, mostanában valahogy nem kíván hazánkba látogatni. Ám ő egy igazi emberbarát, és nem nézhetné, hogy Magyarország Soros nélkül maradjon, elküldte hát a trónörököst Soros Sanyit, hogy képviselje őt a vad, orbánista törzsek között. Sanyi meg is érkezett és eme esemény kapcsán fotográfiákat is közzétett, mert ő egy igen modern trónörökös.

Nem kellett volna.
...
A képek Sanyit egy akkora szőrös, benga négerrel ölelkezve ábrázolják, hogy az a gravitációs hatása révén meghajlítja a téridőt. Einstein boldog lenne. Mint megtudtam, az illető bizonyos Maxwell Osborne, aki divattervező és egyben négerjogi aktivista. Gondolom, csak fekete ruhákat tervez. Az ifjú pár Budapest legdrágább szállodájában az elnöki lakosztályt vette bérbe, mely nyilván méltó keretet biztosít a boldog hancúrozásukhoz.

...
Ebben a minőségében utazott eme távoli provinciába, hogy a vesztes csata után új legátusokat nevezzen ki, megbüntesse a hibázókat és – a szokásoknak megfelelően – zsoldemelést ígérjen a légióknak. Hogy miképpen fog élni a hatalommal, azt majd meglátjuk, azonban azt elmondhatjuk, hogy uralkodása kedvezőtlen jósjelek között kezdődik.

E történet, minden undorító részletével, számomra annak bizonyítéka, hogy igenis létezik az isteni igazságszolgáltatás. Soros György méltó büntetését már evilági életében, a fiában kapta meg, akiben – mások mellett – jó alanyra leltek kártékony eszméi. Nem tudom természetesen, hogy mi jár a fejében, mikor az elnöki lakosztályban folyó eseményekre gondol, de úgy vélem, nem boldog tőlük, hiszen ő még egy egészen más erkölcsökkel bíró kor gyermeke.
Mely erkölcsök szétzúzásáért egyébként kevesen tettek nála többet.

Sanyiban egyszerre láthatja a siker és a bukás szimbólumát. Valahányszor rátekint, elgondolkodhat azon, hogy tényleg ezt akarta-e. Mert hát, ugye szép dolog a teória, de mikor az ember saját családjáról van szó, akkor valahogyan más perspektívát kap a dolog. Az pedig igencsak felemás eredmény, hogy Sanyiról nem a zsidósága, hanem Maxival folytatott liaisonja fog először eszébe jutni az álmélkodó népnek.

Minden esetre szerintem Sanyi nagyon jól jön Orbánbasinak. A továbbiakban nem kell gyűlöletpropagandát folytatnia. Bőven elég képüket kifüggeszteni ahhoz, hogy Mari néni orvosi segítségre szoruljon a kisboltban, Pista bácsi pedig még több pálinkát nyakaljon, csúf káromkodások közepette. Mert hát – legyünk őszinték – ki az az épelméjű ember, aki olyasmit akar, aminek ez az eredménye?
/a-sanyi/

Törölt nick Creative Commons License 2018.04.16 0 1 557

óóó, de jó, hogy már minden problémát sikerült megoldani .... hát ebből a végén, ha még lesz akkor olyan, hogy Németország, olyan rasszista fasssiszta trappista diktatúra lesz, hogy Mao, Adolf meg Joszif bambán néznek maguk elé a pokolban, hogy nédda, mennyi ötlet és mi mind ki se próbáltuk. :(

Előzmény: ásítósmacska (556)
ásítósmacska Creative Commons License 2018.04.16 0 1 556
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.28 0 0 555

Az unatkozó femnáci szélbalos nagyika sóműsora megy tovább.  Marlies Krämer a nemsemleges beszédért való harcában most pénzt gyűjt, hogy beadvánnyal éljen a  szövetségi alkotmánybíróság előtt, miután a 80 éves a szövetségi bíróságon elbukott már perében . Most pénzt gyűjt  online adományozással , hogy az Alkotmánybírósághoz fordulhasson azzal a céllal, hogy a nőknek női nyelvtani formulában küldje a takarékpénztár a leveleket (nem csak célzott értesítésekről van szó, hanem úgy általánosan mindenféle  tájékoztatásokról, formalevelekről is, kvázi szórólapokról is). Krämer adománygyűjtési akciója az első napokban komoly sikert ért el, miután a facebookon és más online platformokon több komoly más libertard és femnáci aktivista is adományozásra szólított fel: mindössze három nap alatt meglett a kitűzött 3000 euró, sőt, már túl is lépték és 4000 körül járnak.

Előzmény: Törölt nick (552)
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.26 0 0 554

A norvég katonalányok tökösebbek, mint a fiúkák, mondja a turományos genderkutatás (elnézést ezért a képtelen szóösszetételért, de ilyen időket élünk ...).

https://deutsch.rt.com/newsticker/67153-kampf-der-geschlechter-in-norwegen-weibliche-soldaten-robuster-als-maenner/

 

Mondjuk a mintavétel statisztikailag nekem azért vékony jégnek tűnik, persze, ha igazolni kell dolgokat, akkor igazolni kell a dolgokat. Savanyú, meg kicsi is, de a mienk, Virág elvtárs.

Törölt nick Creative Commons License 2018.03.14 0 1 553
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.13 0 1 552

Az két eltérő formaiságú szó és nem alapú, de azonos tudományos szintet jelöl, jelentéstartalma azonos, de nem szinonima. d Professor, e Professorin. Nem alapú megkülönböztetés esete.

 

A Kunde esetében az e és az r eltérő jelentésű, az e egy régi, ma ritkábban használt szó (hír, tudomás stb.), de pl. az ankündigen szóban már jobban érezhetően megmaradt ez a jelentéstartalom.

 

A r Kunde  általános hímnemű kifejezés nyelvtani nem, nem pedig nemi nem. Emberek csoportját jelöli mindig a konkrét csoporthoz tartozóak nemének  megnevezése nélkül. A nyelvtani nemnek nincs köze a nemhez, nemiséghez. Ez általános iskolai nyelvtanismeret.

 

 

Előzmény: ásítósmacska (551)
ásítósmacska Creative Commons License 2018.03.13 0 1 551

...???

 

No de nem pont pár éve vezették be, hogy nagy I-vel minden ilyen hivatalos megszólításban a női formát használják...???

ProfessorInnen - és ez a ffi-akra-nőkre egyaránt vonatkozik... 

 

 

www.faz.net/aktuell/beruf-chance/campus/neue-schreibweise-nur-noch-professorinnen-an-der-uni-leipzig-12210792.html

Előzmény: Törölt nick (550)
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.13 0 1 550

Mondjuk ki, Németország ab ovo náci és itt az újabb bizonyíték. 

 

Frauen müssen in Formularen nicht in weiblicher Form angesprochen werden. Das hat der Bundesgerichtshof entschieden.

 

Das oberste deutsche Zivilgericht hat die Revision einer Sparkassen-Kundin aus dem Saarland zurückgewiesen. Klägerin Marlies Krämer sah in männlichen Formulierungen wie „Kunde“ oder „Kontoinhaber“ einen Verstoß gegen den im Grundgesetz garantierten Gleichheitsgrundsatz. Das sieht der BGH nicht so: Mit der verallgemeinernden Ansprache in männlicher Form werde sie nicht wegen ihres Geschlechts benachteiligt.

 

 

Előzmény: Törölt nick (532)
ásítósmacska Creative Commons License 2018.03.12 0 1 549

Hát igen, erre szokták mondani, hogy a valóság felülírja a legvadabb képzeletet is... :-s 

 

 

Előzmény: Törölt nick (548)
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.12 0 1 548

Félek, hogy ez az egész nem vicc, hanem ez maga a valóság. Ha a késelés csak érzet, akkor érzem, hogy ennek a valóságnak kell lennie.

Előzmény: ásítósmacska (547)
ásítósmacska Creative Commons License 2018.03.11 0 1 547
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.08 0 1 546

Der klingelnde verkehrsteilnehmende Radfahrende fuhr ins Stauende. Oder war es die Radfahrende? Da war der Gendernde mit seinem Lateinamende. (Deutsche Sprachwelt megosztotta rbb24 bejegyzését.)

 

 

Und was ist mit den Fußgehenden?

 

Reakciók, teljesség igénye nélkül. Fordítás kimarad, mert ezek egy része úgy is a magyar nyelvben nem jön át. Ebben az egyben - gendersemleges nyelv - megelőzzük ezt a nyelvénél fogva ab ovo náci társaságot :Dp

 

This is why Trump won

 

Ich schlage vor, Schneemann,Weihnachtsmann, Thomas Mann, umzubenennen, nur die Lütte darf ihren Namen behalten, sie ist ja zum Glück Frau Mann.

 

Zum Glück muss man "Wahnsinnige" nicht gendern

 

IT System-administrierende

 

 

Demnächst muss Mannheim umbenannt werden. Ich seh's kommen.

 

 

Gleich im 2. Absatz ist von sogenannten "Verkehrsteilnehmern" die Rede..das solltet ihr aber ganz schnell in "Verkehrsteilnehmende" ändern, bevor hier noch jemand Steine schmeißt

 

Ich muss raus aus diesem Irrenhaus.

 

 

 

Doofe/innen*

 

Das Bundeskanzelnde?

 

Braucht Berlin Wohnungen, dichte Schuldächer, eine funktionierende Verwaltung? Nein, neutrale Verkehrsschilder braucht Berlin!

 

 

Bitte Weißbrot umbenennen, danke.

 

.und der Schwachsinn geht weiter mit liebe "Kinderinnen" und Kinder...!!

 

 

 

Euer Genderfaschismus widert mich an. Ihr seid doch alle geisteskrank.

 

Dieser Genderwahn muss aufhören!

 

Und ebenfalls: "Spinnende" anstatt "Spinner"

 

 

Das riecht nach einer neu Auflage des Duden !

 

Ich frage mich, wann denn die „Flughäfin“ endlich fertig ist

 

Hab ich was verpasst ist Grass jetzt schon legal???? Oder kiffen die immer noch heimlich ???

 

Als nächstes heißt es auch nicht mehr der Depp, sondern generell "Hirnbefreite!"

 

 

Das war's ... die Ampelmännchen sind erledigt!

 

Und als nächstes müssen alle "frauenfeindliche" Hausnamen angepasst werden. Ich kann doch in Zukunft nicht mehr sagen: " Frau NeuMANN, Frau ZimmerMANN, Frau ErdMANN usw., da müssen doch die Weltverbesserer sofort einschreiten

 

also ich finde es muss dann auch ne Ampelfrau her, und das Herrengedeck in der Kneipe sollte auch umbenannt werden. Zebrastreifen ist auch sehr männlich ausgerichtet, genauso wie "Mutter Erde" . Die Zeitschrift Frau im Spiegel oder Bild der Frau, müssen die jetzt auch umbenannt werden ?

 

Die spinnen die Deutschen...äh ...Berliner...äh...Berlinernde

ásítósmacska Creative Commons License 2018.03.05 0 1 545

:-)))

 

(átvittem a nőikvótás topikba is, hadd röhögjünk minél többen... :-D)

 

 

Előzmény: gitana19 (544)
gitana19 Creative Commons License 2018.03.05 0 0 544

Mangó, Goldman Sachs, Mandela, Amanda, Man sziget, a Nagy Manitou, mandolin, mandala :)))

Előzmény: ásítósmacska (543)
ásítósmacska Creative Commons License 2018.03.05 0 1 543

mi legyen a woman-nel...??? woperson...? :-DDD

 

 

Na és pl. a mandarin ezentúl persondarin lesz? :-D

 

Előzmény: gitana19 (540)
ásítósmacska Creative Commons License 2018.03.05 0 0 542

Morgan Freeperson

 

 

:-))) 

Előzmény: gitana19 (540)
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.05 0 0 541

Amúgy ez a nem énekelt strofak bosszuja is. 

 

Deutsche Frauen, deutsche Treue,
Deutscher Wein und deutscher Sang
Sollen in der Welt behalten
Ihren alten schönen Klang,
Uns zu edler Tat begeistern
Unser ganzes Leben lang –
Deutsche Frauen, deutsche Treue,
Deutscher Wein und deutscher San

gitana19 Creative Commons License 2018.03.05 0 0 540

Vótmá?

https://www.youtube.com/watch?v=_IpkdstP0hI

 

Personchester, Morgan Freeperson, a fülöp-szigeteki Personila, personager...

Törölt nick Creative Commons License 2018.03.05 0 0 539

Hmm, Genderland? Flüchlingsland? Muttiland! 

 

Alakul a 2/3-os AfD, keményen megdolgoznak érte, bár idehaza Miferink idiotizmus kevés volt, kellett, hogy Orbán kiálljon időről időre és 72 órán belül a kormány lemondását követelje, összezárva ezzel őket újra. 

 

De Hitler idiotizmusát 1,5 évtized alatt kiheverte a német állam, a Muttiét kevés lesz 50 év is. Vagy nagyon "hatékony" módszerekre lesz szükségük, ami fájdalmas lehet. Viszont erre a német nép komoly referenciákkal bír.

 

Addig nézzük ezt: https://www.youtube.com/watch?v=H3pntGBylho

 

Előzmény: ásítósmacska (538)
ásítósmacska Creative Commons License 2018.03.04 0 1 538
ásítósmacska Creative Commons License 2018.03.03 0 1 537
Törölt nick Creative Commons License 2018.02.28 0 1 536
ásítósmacska Creative Commons License 2018.02.28 0 1 535

Szerintem ide is illik..

 

http://nemzedek.mandiner.hu/cikk/20180228_leder_laszlo_demografiai_valtozast_akarunk_apak_nelkul_nem_fog_menni

 

Maximálisan koedukációpárti vagyok, de meggyőződésem, hogy kellene lennie fiús és lányos oktatásnak. Mert a fiúknak és a lányoknak sokszor nagyon eltér, illetve egymásétól távol esik a személyiségfejlődési és a nemi érési üteme. Sok kárt is okozhatunk a koedukációval. A kritikus életszakaszokban és bizonyos készségek fejlesztése esetén érdemes lenne különválasztani őket.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!