Na ilyen nincs. Cserelap van,meg visszatérítés. Ha ott nincs olyan vagy ott nem akarasz vásárolni, akkor az árát kötelesek visszaadni. Jellemző, hogy a neked is leadott szöveg megy... aztán jelzed a kp igényt jogszabály alapján és fizetik.
Csodálatos példája a "semmivel se tud többet, mint egy 15ezres füles, de trendy meg Dr. Tré, és máris 50ezer" kategóriának. :-)
Egyébként annak a boltnak a kínálatából kell választanom, ahol az előzőt vettem (garanciális probléma volt vele, se javítani, se cserélni nem tudják, le kell vásárolnom az árát), és szerencsére ezt nem árulják ott. :-)
Hát ez az, hogy ebben az árkategóriában nincs nagy választék, így ha szűrök a saját preferenciáim szerint, pár modell marad csak, amiből tudok válogatni.
Az én botfülemnek szerintem az összes 20-30ezres füles megfelel, inkább a kényelem és a tartósság számít.
Mielőtt ezt megrendeltem, és is bementem a MM-be, fölpróbáltam őket, és ez volt a legkényelmesebb. Az sajnos nem látszik egy fülesen, hogy 7 hónap múlva szét fog hullani.
Én annó bementem a MM-ba, fittyet hányva a higiéniára a kiállított Sennheiser kínálatot végighallgattam - term. ugyanazzal a zenével -, így lett alulról a második modell a befutó, mert hallottam a különbséget a legolcsóbb és aközött, utána vszont jött két modell amit ugyanúgy szólt (az én fülemnek, hangsúlyoznám), aztán javult csak tovább, de az már olyan árkategória volt amire csak mosolyogtam.
Nem alkalmas. Nézz egy Dension Cardockot. Ez nem olcsó, de általában jó. Viszont próbáld ki, ha lehet (a Densionnál ki lehet). A Volvoban, Fiatban és Twingoban jól működik, de az apám Mazdájában nagyon rosszul szólt.
A Toyotámhoz kellene főleg, mert sajnálom kidobni belőle a gyári fejegységet, ami viszont csak kazettás és CD váltós, ami nekem manapság már egyáltalán nincs, így marad a rádió, de az néha már unalmas.
Alkalmas egy ilyen hangszóró arra, hogy a kocsiban a telefonról megszólaltassa élvezhetően a zenét?
ja, el is felejtettem. WDTV Live tegnapi produkcioja bekapcsolas utan, ez a fomenu lenne. Ujrainditas utan megjavult. Korabban is csinalta meg nem tudtam megfejteni hogy mi ez.