Azt még a feleségemnek sem, pedig amit az ő iPhone4S-e kiállt, az nem semmi (és ez csak az amit én láttam). A hátlapját már betörte, az is üveg azon a készüléken. A prémium telefon javítása kettő darab ezresbe került. (Most a hátlapja fehérebb mint az előlapja mert az még nem mattult be. :) ) A kollegám viszont állítja hogy babzsákban ülve elejtette 40 centiről az övét a parkettára és rommá tört a kijelzője. Csak mázli kérdése...
En is leejtettem ma az enyemet. Mivel 19 fok es eso volt, a kapucnis dzsekimet vettem fel hogy bevasarolni menjek, a felesegem kuldott egy sms-t hogy mit ker meg a boltbol (hopp, megvan a hibas!) aztan elolvastam egy pirosnal (btw, Siofokon is az egri lampaszonkron van, ha nem ket perc alatt gyorsitasz 45-re, nem lesz zoldhullam) aztan a dzseki zsebebe raktam vissza, aztan az XP-bol valo fickos kiugrasomkor paccs, az aszfalton landolt, egy karc se lett rajta, ha jol latom, ezt is arrol irom. Szoval hat, vegyel egy strapabiro szifont ;) (humortalanoknak: csak mazli hogy hogy fog padlot a keszulek.)
Többek között ezért sincsen érintőképernyős telefonom.
A hendimet ugyanis átlagosan havonta-kéthavonta egyszer leejtem a járólapra, nekibaszom valaminek, nagy nyomásnak teszem ki stb. A jelenlegi C3050-esem 5 éve jól tolerálja ezt a felhasználói profilt, de egy érintős okostelefon hamar kikészülne.
Szokott időnként a kezeim közé kerülni S3 Mini, Nexus 5, iPhone 4S és hasonlók; ezekre már vigyázni kéne, hogy ne szenvedjenek komoly sérülést. :) Na meg pl. a Nexus 5 nekem már nagyon nagy is; zsebben SZVSZ nehezen férne el.
ad1 nem járok diszkóba, mert azok alapból szar helyek
ad2 ha egy vidéki senki hentes ezt tudja hozni, akkor ne legyen már akkora dolog. Ebből gondoltam, ohgy talán a nagy faluban is rejtőzik ilyen valahol.
ad3 nagyjából a 3 legalapabb marha alkatrészről beszélünk, tényleg ne röhögtess már. Nem Kobe bélszínt kerestem, de tényleg... A zöldségesnél is van, hogy egyszerre veszek almát, őszibarackot és paradicsomot, már csak ilyen vagyok.
Tényleg lényegtelen, főleg, hogy ilyen magvas dolgokat vonj le belőle. Felejtsük el.
Sajnos azok a "szép, majdnem fekete, besárgult zsírrétegű őskövületek" szinte minden húsosnál valamelyik marhahús tekintetében jelen voltak, amit láttam. :(
Hát, nekem a marhafarok, fehérpecsenye, lábszár trió sem jön össze jellemzően. Szerencsére nem úgy megyek, hogy ez mind kell, hanem ha ezek közül van szép, akkor az alapján eldöntöm, mit főzök/sütök.
Node a hideg levegőn érlelt rostélyos alatt nincs élet (és ne menjünk most bele, hogy mit tesznek a levegőbe azok.:)), akkor már mindegy, hogy farhátat veszel, vagy lábszárat.:)
Nem kell nekem ennyire durva. Egyszerűen legyen mondjuk nyak, lapocka, lábszár egyszerre és úgy nézzenek ki, mint amit meg is akarnál enni. Pl. ekkora elvárásaim vannak...