Egyetértek. Egészen döbbenetes, mennyi ember tudni véli, mik a "nevetséges" hibák egy szolgáltatónál, miközben elképzelésük nincsen egy mobilhálózat működéséről.
"Az Apple a Gorilla Glass helyett a drágább, de tartósabb zafírüveg felhasználása felé fordul."
vagy...
"Ha pedig igazak a pletykák, akkor a következő iPhone már zafír bevonatot fog kapni, hiszen az sokkal könnyebb, vékonyabb, ám ugyanakkor ellenállóbb a Gorilla Glass-nél."
ja, tegnap valami köcsög motoros villogtatott mögöttem a buszsávban a Könyves Kálmán körúton, nem igazán értettem, mi a baja, valami szar motorral volt, kicsit gyorsítottam, így aztán lemaradt...
Meg a fizika szerint. Az oragyartok par evtizede hasznaljak, a dolgozos vekkerem is ilyen. Megvannak vele a tapasztalatok, pedig joval kisebb feluletet kell lefedni.
Az én hentesem zafírüveg tálcán (soha sincs meg se karcolódva) hozzá házhoz a marhahúst, az iPhone-on előre egyeztetett időpontban vízlepergető, lélegzős kapucnis kabátban, Mercivel.
Én múltkor egy Ford Galaxy tetején hagytam a telót, elindultam, mondom bazze, fentmaradt, szóltam a sofőrnek, satufék, lezuhant viacolorra és csak a sarka lett karcos. :)
kb 100x esett már le kőre mindenre, sarkai karcosak és slussz.
A kijelző nem karcolódik. A HTC-t nagyon sokszor ejtettem betonra, össze-vissza karcolva, de olyan szinten, hogy deformálódott a tok több helyen - a kijelzőn egy karc sincs.