Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Sziasztok! Eladó M/MD csatlakozású MC Soligor zoom macro 85-205 C/D F3,8-as objektívem. Gyári száma: 3804451 HOYA UV szűrővel védve, karcmentes lencse. Pár apróbb porszem található benne, kívül picikét kopottas, de korához képest szerintem szép állapotban van. Képeket e-mail-ban szívesen küldök. Irányár 15.000 (alkuképes) ÜDv!
Üdv Mindenkinek! Eladó Sony SLT-A65V 5.000 Expós a gép. Teljesen hibátlan. A gombokon a felírat/ábra nincsenek egyáltalán megkopva. Semmi használati nyomok sincsenek. A kijelző Karmentes, amit még ráadásul GGS fólia is véd. Védet helyen volt használva így pormentes. Sorozatképek nem készültek vele. Minden tartozéka megvan. Doboz, Papírok, CD, kábel, Eredeti Akkumulátor, Akkumulátor töltő... Ára:180.000Ft Gysz.: 071842* Érd: 02toffi(kukac)gmail(pont)com
Van egy KM7D-m markolattal hibátlan állapotban (91515007*).
Elcserélném egy SLT-re, ha valakit érdekel.
Más. Ha van valakinek régi Minolta vakuja analóghoz, de ott már nem használja, de digire szeretné, kérem jelentkezzen, át tudom alakítani.(3500,5200,5400)
-Sony A77-es digitális fényképezőgép még nincs egy éves, (a gépet a Sony Központi Sony Szalonban vásároltam 2013.március végén kiterjesztett garanciával,
úgyhogy még több mint 2 évig garanciális) dobozában, minden gyári tartozékával,csak műteremben használt, kiváló, újszerű állapotban, kb.10.000 expoval. 210.000.-
gyári szám:0541140
-Minolta AF 50mm f/1.4 kifogástalan esztétiki, mechanikai és optikai állapotban. 55.000.- gyári szám:19901189
-Sigma EX AF 10-20mm f/4.5-5.6 DC gyári védősapkák, napellenző, gyári gyöngyvászon tok, kifogástalan esztétiki, mechanikai és optikai állapotban. 95.000.-
gysz.:2285083
-Minolta AF 28-135 f/4.0-4.5 Megkímélt darab, jó esztétikai állapotban hibátlan működéssel.Gyári első és hátsó objektívvédővel. 45.000.-
gysz.:17104649
- Minolta Af 28-70 2.8G Professzionális minőségű standard zoom. Nemrég Kalocsay mesternél átnézetve, kitisztíttatva. Gyári hátsó, Tamron első védősapkával.
Az objektíven külső festékrétegkopások vannak, de mechanikailag és optikailag megkímélt. 100.000.- gysz.:38301459
Érdeklődni: kotros6@freemail.hu, vagy a 06-30-549-4480-as számon lehet.
Komoly érdeklődés esetén megtekinthetőek, kipróbálhatóak Budapesten.
-Sony A77-es digitális fényképezőgép még nincs egy éves, (a gépet a Sony Központi Sony Szalonban vásároltam 2013.március végén kiterjesztett garanciával,
úgyhogy még több mint 2 évig garanciális) dobozában, minden gyári tartozékával,csak műteremben használt, kiváló, újszerű állapotban, kb.10.000 expoval. 210.000.-
-Minolta AF 50mm f/1.4 kifogástalan esztétiki, mechanikai és optikai állapotban. 55.000.-
-Sigma EX AF 10-20mm f/4.5-5.6 DC gyári védősapkák, napellenző, gyári gyöngyvászon tok, kifogástalan esztétiki, mechanikai és optikai állapotban. 95.000.-
-Minolta AF 28-135 f/4.0-4.5 Megkímélt darab, jó esztétikai állapotban hibátlan működéssel.Gyári első és hátsó objektívvédővel. 45.000.-
- Minolta Af 28-70 2.8G Professzionális minőségű standard zoom. Nemrég Kalocsay mesternél átnézetve, kitisztíttatva. Gyári hátsó, Tamron első védősapkával.
Az objektíven külső festékrétegkopások vannak, de mechanikailag és optikailag megkímélt. 100.000.-
Érdeklődni: kotros6@freemail.hu, vagy a 06-30-549-4480-as számon lehet.
Komoly érdeklődés esetén megtekinthetőek, kipróbálhatóak Budapesten.
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz, add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod. A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és csereügyleteknél! Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az eladóval, mielőtt előleget utalsz át! Ha mégis csalás áldozatává válasz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
-Gumi napellenző,52mm-es,eredeti JAPAN,nagyon szép állapotban: 1000Ft
-Dörr BK160 vakutartó sín,1x használt,új állapotban,sokféle állítási lehetőség,a gyári állványmenetbe lehet becsavarni,segítségével rendszervakut lehet kompakt vagy MILC gép mellé rakni+ban: 2000Ft
-Dörr felirat nélküli 58mm-es objektív sapka(első),belső nyitású: 500Ft
Képeim is vannak nagyrészéről,kérésre küldök.
Posta megoldható!
Több tétel esetén kedvezmény.Érdeklődni: istivill kukac hotmail.com
Köszönöm az érdeklődés az áthúzott cuccok elkeltek, de a maradék továbbra is eladó..
Sony A77 makulátlan 7000expo GGS lcd védő.Dobozában minden gyári tartozékával 195000Ft ------------------------------------------------ Tamron SP AF 17-50mm f2.8 Di II LD Asp. IF még 4 év garanciával makulátlan dobozában tartozékaival. Sony Minolta. 70000Ft ------------------------------------------------ Sony 50mm 1.8 1 hónapos makulátlan. 28000Ft ------------------------------------------------
Tamron SP 70-300mm F/4-5.6 Di USD még 4 év garanciával makulátlan dobozában tartozékaival. Sony Minolta. 75000Ft
------------------------------------------------
Sony HLV-F56AM vaku makulátlan bőrtokjában. 50000Ft ------------------------------------------------
Sigma 105mm f/2.8 ex dg Macro makulátlan minden tekintetben. 67000Ft ------------------------------------------------
nem megmondóember vagyok, csak jeleztem, hogy 250 ezerért már nem biztos, hogy olyat kapsz, amit elvárnál (pl. nincs meg hozzá ez+az, alacsony exposzám, stb.), de ha sikerül kifogni egyet ennyiért és az ráadásul az a900-as, akkor jól jártál.
Eladóvá vált Sony Nex7 fényképezőgépem, a gép teljesen új szinte, mert cserélve volt teljes egy kijelző hiba miatt. 2.000 Expo került bele, garanciás és még további Sony garanciát tudok szerezni kedvezményesen.
A termék ára 250.000 Ft, mely budapesten az 5. kerületben tekinthető meg, de rugalmas vagyok cegléd-szolnok-kecskemét vonalon is.
A géphez van egy APS-C LA-EA2 adapter is külön megegyezés szerint 65.000 Ft-ért, minolta, sony alpha lencsék AF-el rárakhatók. Érdeklődni az arnoldline@gmail.com címen lehet.
Azt kell nézni egy A900 újonnan 780 ezer FT körül volt itthon kapható és tartós használatra tervezték, brutál robosztus.
Felbontásban ma is tartja ISO400-alatt a mai vázakkal a versneyt.
Még egy zárcserét is megér ha 250 körül adná valaki.
Én nyúzom mint állat, de pl. a Nikon D700-akhoz képest ahol lekopik, lehámlik a gumi stb. az én vázamon egy minimális kifényedésen a hátsó tárcsa alatt nem igazán látható visletre utaló nyom így 90 000 expo körül.
Nagyon jól megépíthető gép. A mozdítható mattüveg miatt annak porosodása is 1 percen belül orvosolható szervíz nélkül ellentétben egy agyonszöszölt Canon 5D Mk II-el.
Szóval 700 -900 Eurot nagyon megér! Itthon kevesen adjuk el :-) inkább fordítva lám.
Ezen felesleges felhúzni magad. Kint halomba állnak az eladó 850/900 vázak, itthon félévente akad egy eladó. Én is szoktam ebay-on vásárolgatni, de egy ilyen váznál azért meggondolnám a vásárlást, a csomagküldő se ingyen hozza, értékbiztosítás is jó lenne rá. Szóval azért vannak járulékos költségei és mi van ha mégse olyan tuti darab érkezik? Vanak érvek pro és kontra ide és oda is. Mellesleg én se adnám el ennyiért a vázamat, ha tálálsz valakit aki megszabadul tőle, örülj neki és élvezd.
Kösz,de semmi féle siker nem kell hozzá, egyszerűen fogni és megnyomni a gombot, mellesleg máris jött egy ajánlat itthonról, aki 250ért megválna tőle, de örülök, hogy te vagy itt a megmondóember, aki tudja előre mit hol és mennyiért fogok megkapni.
nekem van egy eladó, használatlan Sony 18-55 SAM II. objektívem. A legújabb alap kitobjektív a Sony APS-C érzékelőmérettel rendelkező gépekhez.
Nem rábeszélni akarlak, de ez a darab még a típustársai közül a jobbak közül származik, mert megengedték a Sony-Centerben, hogy 5-ös is kipróbáljak az adott típusból.
Ez a válogatás részemről hiábavaló volt, mert a kitem megvásárlása után egy héttel már lett egy 16-50/2.8-as obim, tehát ez feleslegessé vált, nem is volt a gépen jóformán. A dobozban adott gyári első és hátsó kupak jár hozzá.
Ára 25 e Ft
Ha érdekel, a részleteket itt megbeszélhetjük: kollar pont adam kukac index pont hu