az élet nem játék?ha komolyan csinálod belehalsz
ismered a tücsök meg a szorgalmas hangya meséjét?
atücsök egész nyáron zenélt , vigadt
a hangya egész nyáron dolgozott
aztán ősszel megdöglött mind a kettő
nekem már az is komoly szellemi megterhelés, hogy ezt a topikot követni tudjam! nem rohangálok le meg fel. legfeljebb ha látom ,hogy nagyon jöttök fölfelé akkor másik oldalon el. ó játszani nagyon jó! ez az élet
Na jól van, látom, beindultak itten a zrikák, majd ennek még böjtöm :))
Hol az a baj, hogy elárasztom a topicot, hol + az, hogy egyszavazok? Tessenkérem eldönteni :))
Viszont nagyon szomorú vagyok,
Y-ka mit olvasok??? Csak úgy??? Valami szép hely?
Hallod, neked azér' most jól kijut a szép élményekből!!!
Irigykedem ám.
Na, kérsze egy pofont????
na megjött a hófehérhajú SAT
mielőtt vissza olvasna lelépek mert gyünnek ám a pofonok, oszt idesanyámmal együtt osztozkodnak rajtam
innen még lelépni sem lehet kilépésre is várakozni kell
ROZOGA!!!!!!!!!!!!!!!!
Aszittem, elmenekültél, hogy megjöttem!
Csak gyorsan köszönök neked, aztán megyek lejjebb olvasni a szuper kis történeteidet!!! :))
nem tudományos! csak ha már kiadsz 1500-8000 forint kemény piizt érte tud élvezni. megismerni, megszeretni. ha nem tudod mit keress benne csak annyit fogsz mondani jó , de hogy miért? igazi bor barát még a dülőt is megmondja ahol termet!én kb annyit tudok, hogy látott-e vasat, vagy fahórdós érlelésü. de a rafinált borász előbb egy kicsit pancsolgatja vasban majd fa hordóba teszi na ez már megint zavaros.... nincs a világon annyi pénz, hogy az olasz borokat megismerd, a magyart sem lehet. minden esetre nem véletlenül vannak a világ élvonalában. mo.gál tibor (eger)ért el komoly eredményt olaszba(oda engedték a hordókhoz) és itthon is az olasz hagyományokat követi, tüzes még is lágy savakkal rendelkező borokat csinál. jók!