Közben nézegetem a vaterát. Van azért kínálat bár én olcsóbbra számítottam, de találtam 73-ért webasto termo top dw50, és 90-ért eberspacher hydronic d4w sc. Pár éve 60-ért tudtam volna boltolni egyet :-( de akkor nem kellett.
mert azon agyaltam, hogy ha csak a "szúnyogháló" van benne, akkor veszek egy mosható sportlégszűrőt, szétcincálom és abból szabok bele megfelelő méretűt.
Sziasztok, tudnátok segíteni, hogy honnan lehet beszerezni és kb mibe fáj egy állófűtés 3.0 Dizelhez? Persze használt érdekelne, mert nem vagyok krőzus :-)
Szia balu ..igen működik a szivattyú még mikor leveszem a gyujtást !! Hideg motornál beindítva megy rendesen 4-5 percet és megáll az üzemanyagszivattyú ...utána ha leállítom az autót ,és ujra elindítom akkor pörög a kályha ventilye hallom ,de nem gyújt már be ..nem adagol.....mostanra már kibányáztam a szivattyút,meg a kazánt is !
A szivattyú pöpec semmi baja szpen hangtalanuk pörög..a kályhához még nem nyúltam ..agyhalál??
igen, én küldtem kaposvárról. beszéltünk is a lángszitáról.
de 4 évig nem füstölt (kivéve mikor a vezérlője miatt szarakodott a motor). nálad sem füstölt.
szóval nem értem akkor nálam miért? gondolom a lángszita nem úgy megy tönkre, hogy egyszer csak eltűnik. gondolom az fokozatosan kiég. szóval nekem ez bermuda háromszög.
Sziasztok! webasto thermo top V-hez keresek izzítógyertyát. Az enyém megnyullot az elleállás értéke 0,4-0,5 ohm a gyári 0,2-0,3 ohm helyet igy mindig Q8 izzító és lángőr figyelő hibára tilt. kösz Black