Szar helyen van a gyújtás. Ha indítózás után vissza forog a motor akkor ellendolgozik valami valószinű elforgattátok a gyújtást és a főtengely jeladó rossz/ rosszkor jelet küld.
De akár a gyertya kábeleket is rakhattátok fel rosszul.
Egy 1998-as 4,0L-es Grand Cherokee a szóban forgó jármű. Az autó nem indul, önindítózás után füst jön a szívótorokból és a motor visszafelé mozdul 2-3 ütemet. Cserélve lettek a gyertyák, a kábelek, a főtengely és vezértengely jeladók. Hűtőfolyadék és beszívott levegő hőmérséklet jeladók rendben. Van valakinek ötlete hogy mi lehet a probléma?
A motor takaró burkolat a gépen ilyen rezonalo hangot ad! Nem ott ahol a csavarok fogják hanem az első részén! Amikor rateszem a kezem akkor csak a szép motorhangot lehet hallani!Vmi ötlet hogy mivel szüntethető meg a rezonancia?
ez a lamellázás a sperr difi vagy vari lockba van ha kihagyja akkor elméletileg megy sima difikénk, leszőgezem sosem szedtem szét, de ha sürgös a kocsi akkor legyen járóképes és szerez egy bontottat amin lehet játszani. Vagy szerzel bele nyitott difit/ napkereket. gondolom nem szétszedéskor tört el a lamella lehet sérült görbült más is.
Köszönöm a múltkori segítséget. Sajnos újabb problémába ütköztünk. Az difi lamellát sikerült beszerezni (teljes készlet), de a szerelő hiába próbálja beszerelni, megszorul. Nem tudjátok véltelenűl, hogy mi lehet az oka?
Jeep WJ Laredo fekete szövet ülései jelképes 10.000,- Ftos áron eladó. állapotuk jó, 2003as csirkéből származik. sofőr ülés combrészén és a deréktámasz oldalánál feslett, bal hátsó ülőfelületen egy cigi nyoma (előző tulaj hagyatéka).
Osztán nem e beszéltetek el egymás mellett aki ezt mondta?
Ha nincs benne semmi akkor igen de mivel a katalizátor maradt volna ami tompítja a gázhullámokat nem hinném hogy a hangtompító dob nélkül kinyiffanna a turbó.
Ha jól csinálod meg még leveszel mindent akár a dugót is leszakithatod a hajtókarról.
Bm egyébként a b*zdmeg, elsöre hozzà nyúlt màshoz is, màsodjàra nincs meg a rail nyomàs, de amúgy is a szerelöt fogja hivni. Egyébként pont kérdezni akartam mi a helyzet de akkor minden oké. Pedig belinkeltem volna a forever alone-t.
Az egyenes csövet ne felejsd, ha minden 100 jövö héten veszem és teszem. Ne csak én basszam el a hangjàt...
Màsik mért nem fényeztetsz egy màsik közpkonzolt?¿?¿
HAZAÉRT!!!!!!!!!!!!! az egész regének volt egy nagy tanúsága: elektronikából csak újat. ami működő használtat vettünk, az használat során egy hét alatt letolta a nacit, és vége. na így lett drága az a terület. Úgyhogy ha valaki ezt követően belemegy a P0702 kódba, ne habozzon az ebayről újat rendelni, mert megéri, és hosszú távon a drága lesz az olcsó és problémamentes.
És tényleg le a kalappal Janni Tibi Jeep Klinikája előtt, hogy küzdött érte, és megtalálta, a másik elfosódott egységet: főtengely holtponti jeladót.
Úgyhogy kerózdődhet a nagy "makeover" projekt. ülések ki, bőrösek be, trainhorn kompresszorral be, fényhíd vissza a szélvédő fölé, grillrács csere, első teleszkópok csere, első alsó lengőkarok csere, futómű állítás... (mekkora lett a lista...) most már csak az időjárásban kell bíznom. ha valaki esetleg belefut olyan bomló csirkéba, aminek alu dekorja van a középkonzolon a rádió körül, az jelezze, mert továbbra is kell. köszike.
B.
Fabóingó!
Ha itt BM nem jelentkezik be valami tapasztalati tanáccsal, akkor Janni Tibi Klinikája +36-harminc/629-7096
Táltos, úgyhogy telefonon keresztül is tolja az energiát :)
szerintem jó, de inkább ugyan az vagy újabb évjáratból vegyed. Az enyémben is benne van minden csak lusta vagyok utána nézni hogy bekapcsolható e vagy sem az extra dolgok.
Nem szoktak ezzen válogatni de tudom hogy a felső kijelzőn/evic/ is voltak módosítások és ha vissza olvasol volt egy márkatárs aki belerakta az újabbat és ugyan úgy ment mint a régi aszem..