elfogulatlan vagyok, de az angolok nagyon jók voltak. az énekesek különösképpen, főleg a hölgyek. a szólóénekes urat jobbnak hallottam, mint a "mi fiunkat". :-)
Waters bácsival már nem. Viszont mégsem határolódom el Tőle, aki már 10 éve is volt koncertünkön :) (Bár mostanában ejnye-bejnye van, mert sosem látom ;)
nagyon kellemes meglepetés volt a koncert! ügyesen játszottak ezek a brit "gyerekek", még a női énekhang is a helyén volt. volt azért 1-2 apróbb baki, de elég nagy merészség a Pink Floyd zenéjét eljátszani. kíváncsi vagyok a magyar tributezenekar teljesítményére ezek után.
Nemrég kaptam egy David Gilmour REMEMBER THAT NIGHT dupla dvd-t, de ez már rég megvan, ha valakit érdekel olcsó pénzért elviheti a felesleges példányt.
Úgy tűnik hogy az, idén lenne lehetőségem/lehetőségünk Pink Floyd műsort készíteni a Civil Rádióban. Nagyjából heti egy óra Pink Floydot nyomhatnánk de csak abban az esetben ha az unalom ellen fel tudjuk dobni koncepcióval és dumával. Tehát lehetne, hogy egy-egy klubtag 2-3-4 havonta összeállít egy órás (vagyis kb nettó 40 perc anyagot) és leírja, vagy elmondja hogy ez miért jó. Lehetne olyan is, hogy végigmegyünk az életművön és átbeszéljük merre hány méter. Lehetne tribute változatokat bemutatni és összevetni az eredetivel. Lehetne bootleg változatokat összevetni a hivatalosokkal, stb, stb. Lehetne tematikusan válogatni a Floyd dalokat (politika, erkölcs, háború, drogok, transcendens, vallás, társkeresés, társadalomkritika, stb, stb). Lehetnének filmzenék, szólóanyagok, stb. Az tény, hogy egymagam nem vágok bele, mert nincs értelme egyedül dumálni. Ahogy nincs értelme duma nélkül bemutatni a rádióban a Floyd dalokat. Arra ott a szobában a Hi-Fi. Tehát az a kérdés, hogy kinek van kedve, ötlete, ideje, ereje, gyűjteménye, szép hangja, szép beszéde, érthető fogalmazása, jó dalszövegfordítása, stb? Jelentkezni lehet a Magyar Pink Floyd Klub emailcímén: ummagumma[kukac]c2[pont]hu Kérem, adjátok tovább a hírt többi Pink Floydos fórumnak, gyűjtőnek, zenekarnak, és jelenleg inaktív klubtagnak is.
Ezt találtam: Egy rendkivüli Pink Floyd Show, amelynek maguk a legendás tagok is szívesen részesei lennének! A The Spirit of Pink Floyd Show a világon az egyetlen olyan előadás, amelyről az eredeti Pink Floyd két tagja, Roger Waters és David Gilmour is úgy nyilatkozott, ők sem lennének jobbak!
Legutóbb éppen Japánban arattak óriási sikert, de folytatják világkörüli turnéjukat, hogy megmutassa a közönségnek, milyen az, amikor szinte még az eredetinél is látványosabban és jobb hangzással keltik életre a legendás zenekar dalait!
A csapat a két legjobb Pink Floyd tribute zenekar, az Off The Wall és a Think Floyd volt tagjaiból alakult, hogy együtt tisztelegjenek a világ egyik legmeghatározóbb brit együttese előtt. A Pink Floyd hazájából származó kilenc zenész olyat produkál a színpadon, hogy a jelenlévők a legtöbb esetben valósággal szétszedik a házat!
A rajongók a legendás zenekar összes korszakát végigkísérhetik a segítségükkel, és természetesen elhangzanak a legnagyobb slágerek is az olyan albumukról, mint a Meddle, a Dark Side of the Moon, a The Wall vagy a Division Bell.
Az élményt pedig természetesen már a Pink Floyd-tól eddig megismert fény és a kivételes látványelemek teszik teljessé, így egy olyan előadásnak lehetünk részesei, amit egyetlen Pink Floyd rajongónak sem szabad kihagynia!
Régi tisztelője vagyok a Floyd zenéjének, s nemrég hallottam: Richard Wright nem sokkal halála előtt befejezte (?) 3. szólóalbumát. Erről tudtok valamit? Meg fog ez jelenni? Vagy kamu az egész?