Tegnap a hungaroringről élőbe adták az F1-et alig lehetett szerintem érteni a kommentátorokat, szerintem erre figyelhetnének,, oké tudom nem studio de engem zavart.
Digitális világban nincs olyan, hogy későn, pillanatok alatt nyélbe lehet ütni az üzletet.
Sok minden lehet az oka, hogy nem sikerült...a Spíler olcsójánoskodott (gondolták, ha már náluk a PL, akkor ingyér megkapják, csak ugye itt a Liverpool a jogtulaj), vagy a LFC nyomta fel az árat, gondolva, hogy a magyarok így is megveszik. Vagy egyszerűen nem tudtak volna normális jelet adni...nem tudom, máshol (pl németeknél) lehet-e nézni lineáris csatornán.
Sajtóhírek szerint a Spíler bepróbálkozott, hogy közvetítse, de úgy látszik, nem jött össze.
LFCTVGO-n lehet nézni, már megy a felvezetés, volt egy egy akciójuk, az első hónap ingyenes, utána meg akár le is lehet mondani. Mintha direkt a „csóró magyaroknak" akartak volna ezzel kedveskedni:)
Laci szerintem nem dartsozik, viszont volt már olyan amatőr verseny, ahol ő volt a speaker. Ami még érdekes, hogy korábban Gyulai Miklós volt a No1 darts közvetítő, de ez úgy tűnik már nem így van, ami nem is olyan nagy baj, mert volt pár olyan közvetítés, amikor olyan volt, mintha bealudt volna, mert hosszú percekig csak a szakkommentátor beszélt.
Nekem szerintem nincs max négy ,se match4 (az biztos) csak aréna 4, tehát ebből a dartsból kimaradok, egyszer talán a galaxy4 adta mert minden sport adón fontosabb müsor volt, belenéztem, hát nrm fogott meg a hangulat. (akkor a max még szerintem nem létezett ezért a galaxy-ra tolták át ideinglenesen). A sport tv előadása jobb szerintem. De ott olyanok kommenrálnak akik láthatóan szeretik is esetleg játszák is a játékot, Bartha Zoli bizti ezt néha halljuk is, Fülöp László nem tudom , hogy Dartsozik e. De láthatóan ő is átéli amit közvetit.
Igen, miután az Net4 is rámozdult a dartsra, kicsit beleerősített a Sport tv is. Amúgy szerintem a Sport tv közvetítései messze felülmúlják a Net 4 közvetítéseit (ami mostanában rendszeresen a MAX4-en megy). Mondjuk ezzel nem mondtam túl nagyot, mivel ott általában Kassai-Tóth Csaba közvetít, aki ugye semmire se való 😊
Köszi én nem tudom, persze hébe hóba néztem régen ia, ha nem volt más, de komolyabban két éve kezdett érdekelni, azóta ha tudom nézem azt meg talán év elején olvastam, hogy emelik a számot megvettek az eddigieken felül másik tornákat is talán 3 nem tudom,