Segítségeteket szeretném kérni , Tata környékén akár Pest is lehet tudnátok e ajánlani olyan alapos szerelőt akivel átnézethetnem 2006 os Silverwingemet kell e ajánlott e költeni rá valamit. Felvetődött hogy veszek egy újabb swt-t vagy valami mást de bármit néztem nem éreztem hogy nagyon nagy ráfizetéssel kapnék többet jobbat.
Úgy gondoltam inkább költök az ismertre ha nincs valami nagy gáz mert sajnos nem megyek sokat meg a családi béke se mellékes. Amúgy semmi baja egy akku csere néz ki amiről tudok.
... ahhoz messze, hogy csak úgy elugorj érte ... Miskolc mellett ... ha úgy lesz időm, lefotózom aztán felteszem a gugli drive-ra onnan meg leszeded ...
Köszi az invitálást a találkozóra, de csak márciusban lesz meg a jogsim.
A mocit olaszoktól hozták be pár hónappal ezelött egy fiatal hölgynek. A kereskedő elmondása szerint túl nagy volt neki és lecserélte egy kisebbre. Csak pár hétig járt vele Miskolc környékén.
Ha csak az idomnál volt sérülés, nagy baj nincs. Lényeg, hogy a váz a helyén legyen. Ne húzzon a kormány semerre. Gondolom jó vétel volt.
Az enyém is majdnem pont ilyen. Tavaly tavasszal vettem 7000km-rel. Most jár 22700-nál. Kicsit újabb 2012. 4.havi hazai első forgalomba helyezésű ABS-es, viszont nem volt rajta gyári doboz. Én tettem rá egy Givi V46-ost.
Használd egészségben balesetmentesen! Remélem látunk itt ezek után sűrűn.
Gyere el a jövő szombati találkozónkra Tiszafüredre!
Tegnap 09 15.-én ki volt az aki kb 70-80 as tempóval döngetett "kifelé" Csillaghegyen a Batthyány utcán Békásmegyer felé dél körül utassal egy szürke hatszázassal?