Hadd dicsekedjem, én már ráköszöntem egy pár éve nyáron erre a szerény emberre félmeztelenül, a házam előtt, fűnyírás közben :) Nem tudtam, hogy ő az, később ugrott be hogy honnan ismerős.
Na de a rablásgátlónak pont az a lényege hogy kiszed az álarcos és berak a csomagtartóba, és akkor innentől mi lesz, mert a kocsi megállt és vonyít, a központ meg már rá is hívta a zsarukat a kocsi GPS koordinátáira.
Baszhatjuk a rablásgátlót, ha út közben állítanak meg fegyveresek; kirángatnak, összecsomagolnak, aztán kidobnak valahol. :) Egy néhányszor tízmilliós autónál még valószínűleg nem érné meg a kockázatot, de egy ilyen 2-300 milliós kocsival én kurvára nem mernék csak úgy egyedül krúzolgatni az utakon. Pláne Európa keletebbre eső részein.
A szomszédom tizenmilliós autójához sem lehetett már Cascot kötni csak ha távfelügyelt lopás-és rablásgátlót szereltek bele... Lehúzva hagyta az egyik ablakot és felhívták a központból érte...
Megkarcolják a parkolóban --> 15 millió forintos kár kapásból. :)
De hát egy ilyen autóban már attól sem irreális dolog tartani, hogy két fekete mikrobusszal közrefognak, azokból kiugrik pár állig felfegyverzett, símaszkos szakember; aztán rábeszélnek, hogy ugorjál csak ki szépen a verdából. :)
Akkor már inkább járjál Priusszal, azt talán nem fogják kirabolni a feneked alól. :)
Ez még csak a nettó ára, nem? Áfa is rájön - meg mivel hibrid, asszem 80e Ft a regadója. :) Ki mondta hogy nem éri meg kormányközeli vállalkozónak lenni?