Nash C3 Budapest Füredi út 22
HelgaPataki Budapest Soroksár INF 555
Bandikut Budapest XXII. INF 134 22
8.utas Budapest X,XX IPS
Garry_ C3 Budapest XV
H.Betty Kalocsa
JuanPablo Budapest VII ILD 973 22
ensign Nagykanizsa IPS
gt_guri Sződ ILV 561
VGV Budapest IIU
j2smith Budapest X
C 3 Budapest XIII ICP 513 15
Hétvégén vidéken leszek nem netközelbe, de nem tétlenkedek hétfőre már biztos lesz pár verzió.
A kacsa szerintem is maradjon, pl. Bandikut
kacséja nekem tetszik. De majd eldöntjük. Most megyek színházba mindenkinek további jó napot kivánok. Ja és valaki irja be, hogy mi legyen a webes elérhetőség.
A jó ízlésedre bízzuk!
Én biztos kirakok egy kacsát valahová, még ha a 2CV-nek a "jele". Ez meg C(v)3! EGyébként sokan mondták már akikkel beszéltem, "hű de klassz ez az új kacsa". Persze demokrácia van, de lássuk Nash munkáját! Mikor várható? Ma , holnap, hétvégén?
Én sem forszíroznám a kacsát, az tényleg a 2CV jelképe. Esetleg egy szép citro embléma? A topic címe jó ötlet. Ha mégis kacsa lesz az emblémán, valami vagányabb, pl:
Akkor csinálok még párat kacsával, autóval anélkül meg keverve kavarva. A szinekre is kérek javaslatot.
Festéktüsszentő H. Benő!
Jó észrevétel a fun az fan, csak elgépeltem, de a véglegesen minden jó lesz.
Helgapataki!
Az internetes elérhetőség ráirása szerintem is jó ötlet csak nem tudom pontosan mire gondolsz http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9069495&uq=1839 erre vagy a totalcar.hu-ra?
Nagyszerű ötlet az internetes elérhetőség!!!
Most akkor ez kacsa vagy nem kacsa? Szerintem remekül hápogna hátul az ablakon.
Megkérjük Nash barátunkat, ha nem zavarjuk ezzel, csináljon két-három verziót, aztán döntünk!
Szeretném, ha a találkozó dátumára reagálnátok, eddig van egy 22-i ajánlat, ami vasárnapra esik.
Bizony-bizony ez az esküvők ideje, de az szombaton szokott lenni. No majd meglátjuk!
Írjatok sebtiben dátumot, bejegyzem a név, cím, rendszám mellé.
Szabad egy véleményt? Én a kocsit lehagynám és kiemelném a szöveget és a kacsát. Az autó úgyis ott van teljes egészében!
Tehát neked a Június 22-e. Jegyeztem.
Egyébként vállalom a meteorológiai előrejelzést, ami 95-99%-ban jó, mivel repülős meteor.
Nekem a 22 jó lenne a 21nem, akkor esküvőre megyek. Csináltam egy matrica tervet, amit remélem sikerült belinkelnem. Egyébként mekkora matricára gondoltatok ez most kb 15x7cm. Ja és van valakinek olyan betűtipusa amit a citroen használ?
Gyönyörűek ezek a kocsik! Valahogy sosem vágytam ilyen nagy kocsikra, biztos jó dolog, talán nagyobb a kényelem és a biztonság. Gondolom árban jócskán feljebb van mint a mi autóink. Tudom, hogy nem lehet egy napon említeni őket. Egyenlőre marad a C3 akár retro kacsa akár nem.
Pillanatnyilag 11 a létszám.
Nash C3 Budapest Füredi út
HelgaPataki Budapest Soroksár INF 555
Bandikut Budapest XXII.
8.utas Budapest X, XX IPS
Garry_ C3 Budapest XV
H.Betty Kalocsa
JuanPablo Budapest VII ILD 973
ensign Nagykanizsa IPS
gt_guri Sződ ILV 561
VGV Budapest IIU
j2smith Budapest X
A találkozóval kapcsolatban az a meglátásom, hogy kell egy kis idő ennyi embernek, hogy össze tudja mindenki boronálni a dolgot a szabadidejével.
Az én javaslatom a következő lenne:
Június 21 szombat, vagy 22 vasárnap.
Hogy miért pont akkor? Június 7-8-9 Pünkösd, valószínű sokan lemennek a telekre.
Június 14-e szombaton nagyon nem szeretném, mert Pénteken Ausztriába kellene utaznom és nem szeretnék kiaradni! Kellő távolságban van a 21-e vagy a 22-e. Ha lehetne ekkor tartsuk!! Köszönöm a megértést.
A helyszínt még vitassuk meg többen, nekem szimoatikus a Velencei tó környéke. Pontosítsunk majd!
elépzelhető, mivel a c6 elég "futurisztikus".......na meg ne felejtsük el hogy a Renault oriásit bukott a luxus Avantime-al ami szintén futrisztikus kinézetű
F.H.B.,
"Az XM utódja egyébként a C6 lignage lesz" De mikor??? 99-ben jött ki az első koncepcióváltozat, de azóta sem hallottam semmit a gyártásról. Lehet hogy megvárják a 607-es megöregedését, hogy ne legyen "házon belül" konkurrencia?
A C5 nem olvasztotta össze a Xantia és XM osztályt, bizonyos vélemények szerint a GS/A-BX-Xantia-C5 vonal él, mások szerint a C5 beékelődik új kategóriaként a Xantia és XM közé. Az XM utódja egyébként a C6 lignage lesz, szerencsére megint avantgarde, az átlagtól eltérő külsővel.
Ez még prototípus, de csak nem alakul át felpumpált daewoo-vá, mint a C5 :)
A válasz bár nem egyszerű/vagy mégis?/ azért megprobálkozom vele. Nézük csak, mi is volt a modelpaletta saxo, xsara,xantia,xm /ha kihagytam valamit szóljatok/... mivel az utobbi években a kategoriák egyre másra eltolodnak a minimum 4 osztályt 5 részre kellet bontani. 1 minik, 2 kisautok, 3 alsó középkategoria, 4 középkategoria, 5 felső kategoria, és hát itt van még a luxus kategoria amiből mostanság nem szerepelteti magát a citroen, na meg ugye buszlimuzinok, egyterüek,hobbiautok stb. Az autogyárak modelváltáskor-model névváltáskor hosszabb idökre terveznek, és természetesen nem egyszerre cserélik le az összes tipust, mindig azzal kezdik amelyik a leg régebbi, vagy amelyik a leg kevésbé fogy. a /C5 esetében némi presztizsharc is lehetett a dologban/ Szóval c1-valami városi mini nek fentartva /vagy egy extra sportkocsinak, No1. ki tudja?/ c2-leváltja a saxot, c3 uj kategoriát nyit a xsara osztálya alatt, c4 leváltja a xsarát de annak osztálybesorolásából egy kicsit felfele kilóg. C5 leváltotta illetve összeolvasztotta a xantia és XM osztályt. Hogy a C6 és C7 mi lesz, talán szabadidőautó /SUV/ esetleg sportkupé, de lehet hogy egy extravagánsabb luxus limo. C8 meg mint tudjuk buszlimuzin lett, vagy egyterű kinek hogy jobb.
Ha esetleg valamit eltévesztettem bocs.
üdv
Köszönöm. Hát tanulságos volt a cikk és roppant érdekes...valamint elgondolkoztató, ugyanis utánakerestem a riportban említett Alfa Romeo Carabo(1968)-nak is...hmm,az évszám alapján megtudom érteni a designer-i lelkesedést, de csakis az alapján...:))
Ha a helyet még nem is, de az időpontot jó lenne lassan belőni. Mit szólnátok a jövő hétvégéhez (pl szombat, június 7)?
Nash C3 Budapest Füredi út
HelgaPataki Budapest Soroksár INF
Bandikut Budapest XXII. INF
8.utas Budapest X, XX IPS
Garry_C3 Budapest XV IKS
Gt_guri Sződ ILV
H.Betty Kalocsa
JuanPablo Budapest VII ILD
ensign Nagykanizsa IPS
El Robotnyk Várpalota IIJ