Keresés

Részletes keresés

The Evil Creative Commons License 2000.06.03 0 0 302
Bookshie!
Nem szeretlek! ;-)

A Sonata-t nemrég láttam a PeCsában, nekem is tetszett. Viszont a Brave New World valóban all time fave (heh, 3,5 napja van meg), a Highway To Hell (AC/DC) és a One Second (Paradise Lost) követi a sorban. Vagy mégsem. Nem tudom.

THE SHADOW OF THE WICKERMAN IS RISING UP AGAIN!!!!!!

Bookshie Creative Commons License 2000.06.03 0 0 301
Csak ama naptól fogva ismerem, mióta megjelent az albumuk!... Abszolút zseniális. Scandinavia rulez, mint azt már kifejtettem.
Szerintem az új Maiden távol áll attól, hogy minden idők legjobb lemeze legyen - sőt, az év lemeze sem lesz nálam, ez tuti, mert már most meg van előzve... -, persze ez maximálisan szubjektív vélemény.
Előzmény: Baley (300)
Baley Creative Commons License 2000.06.03 0 0 300
Szerintem Steve és csapata elkészitette minden idők legjobb metal lemezét, ti nem igy látjátok?
Egyébként nem tudom ismertek-e egy Sonata Artica csapatot, de szerintem ha nem rohanjatok el megvenni az albumukat mert egyszerűen zseniális.
Bookshie Creative Commons License 2000.06.03 0 0 299
Puhh, ez azért jólesett, köszi, Wisey. Mán azt hittem, el vagyok tévedve, mint Piroska a fene nagy rengetegben... Természetesen a hangerő javíthat rajta, de az már szomorú, ha ehhez kell folyamodni! A Wicker Man videnyót látva valami dinamikusabb, lendületesebb anyagra számítottam. Persze sok fincsi pillanat ül benne így is. Én csak egyre lennék kíváncsi: az a pár ezer, nem neten lógó rajongó mi a frászra fog gondolni, amikor odaballag a PeCSa zárt kapuihoz? Mert hogy a Hammerben sincs benne a változás, az szemmel látható. Gondolom, korábban volt lapzárta. De ez nagyon gáz, emberek...
Wisey Creative Commons License 2000.06.03 0 0 298
Szerintem is néha túl nyugis az album, de ezzel csak az első hallgatások után voltam így. Kellő hangerővel ez a zene is ugyanúgy üt :-)
Bár a tempóval valóban spóroltak Steve-ék...
És nekem is a Fear ugrott be elsőnek...
Előzmény: Bookshie (296)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.03 0 0 297
Nade a Wicker Man kislemez milyen allat mar! A ket Blaze-s szam Dickinson eloadasban, mintha a powerslave albumot hallgatnam:))))
Koncertre en sem tudok menni:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Bookshie Creative Commons License 2000.06.03 0 0 296
Vannak változékony emberek - én már csak így fogok öregasszonnyá aszni.
Most hallgattam az albumot - hű, asszem, mindenki a torkomnak fog ugrani, ha elárulom, hogy párszor elbóbiskoltam alatta!... Néha olyan érzésem volt, mintha pár hét telt volna el a Fear of the Dark éra óta... De nekem valahogy túl nyugis. Persze azért jó, kétségtelen. Most inkább cserélek egy kis nordikusra, hátha az feléleszt.
The Evil Creative Commons License 2000.06.03 0 0 295
Bookshie!
Sokáig én is úgy gondolkoztam, mint Te.
Bookshie Creative Commons License 2000.06.03 0 0 294
Bocsi: "mennyire" akart lenni. Úgy láccik, belekábultam a sok metal hallgatásába így, az iccaka közepén...
Bookshie Creative Commons License 2000.06.03 0 0 293
Köszi, kicsim. A rendességet. Az egész értékrend kérdése. Kinek mennyie fontos, hogy megértésre találjon a számára fontos területeken. Számomra a zene az egyik legfontosabb tényező, sosem tudnék megértő társra lelni olyasvalakiben, aki nem érzi át ennek a lényegét.
Sziasztok, jó éjt!
vinyo Creative Commons License 2000.06.03 0 0 292
A probléma áthidalható. Azért mégsem lehet zenei ízlés alapján válogatni, nem igaz ? Sem társat, sem barátot, senkit. Mint ahogy van sok köcsög metalos, úgy van sok normális nem-metalos. Te példul a rendes és metalos kategóriába tartozol + Csibe is vagy. Na szia(sztok), én azt hiszem, megyek aludni.
Előzmény: Bookshie (291)
Bookshie Creative Commons License 2000.06.03 0 0 291
Arról én roppantul nem tehetek, ha egyes alakok olyan macával éldegélnek, akik hidegrázást kapnak attól a muzsikától, ami a magunkfajta számára az egyedül üdvözítő... Mindenki maga válogatja meg a nyűgeit. Én még itt vagyok, ha valakinek elkél a segítség, csak sikítson. Ha pedig mindenki heppi és elégedett, akkor hallgassa az új albumot és vadul tanulja a verzéket szerdáig!
Buksitok
vinyo Creative Commons License 2000.06.03 0 0 290
Tanársegéd pl. Hammerfall. De van még mb.ea. ( megbízott előadó ) meg pgr.öd. ( posztgraduális ösztöndíjas ). Elég az offokból.
Komolyra fordítva a szót, Csibe Bookshie, nagyon örülök, hogy ilyen önzetlenül felajánlottad az átvételt, de én a magam részéről most nem fogok erre ráérni ( időpont-egyeztetés, kazettavásárlás, kazetta-odaadás stb. ). Kibírom a koncert utánig. Én általában egy-egy koncert után kattanok rá újra a bandákra pl. nemrég jöttem haza Karthago-ról ( V.I.P. helyem volt a Pecsa kerítésnél ) és holnap tuti mást sem fogok hallgatni, csak Kartit. Namost, a Maiden buli után tuti újra belezúgok a bandába és akkor komoly lépéseket fogok tenni az új LP beszerzése érdekében, miközben 1000-el döngenek a régiek.
Egyébként a kendvenc albumom a Killers !!!
Előzmény: The Evil (289)
The Evil Creative Commons License 2000.06.03 0 0 289
:))) És a ts.???
Előzmény: vinyo (287)
The Evil Creative Commons License 2000.06.03 0 0 288
Nekem kell az új Maiden! Ha megvan már a Virtual XIII, akkor most rögtön viszek egy kazit. Akkor meg is bocsátok, ráadásul :)
Előzmény: Bookshie (286)
vinyo Creative Commons License 2000.06.03 0 0 287
Nana ! Kicsit gyors a tempó ! A párom meg agyonüt, nem elég, hogy utálja a metalt, még a Csibék miatt is konfliktus legyen ? :-)))
Evil ! Doc.=docens, prof. emer.=prof.emeritus ( ezt nagyon öreg korban szokták adni a professzoroknak, pl. a Helloween doc., a Maiden prof., de a Sabbath már prof. emer. )
Előzmény: Bookshie (279)
Bookshie Creative Commons License 2000.06.03 0 0 286
Kicsoda s miért??? Miért bántasz? Mert átpártolok a skandináv csodákra? Hm, soha rosszabbat... HIM, Bodom, In Flames, Nightwish rulez... Szóval senkinek sem kell az új Maiden? Nos, okés, én akár el is csónakázhatok a lefolyóban...
The Evil Creative Commons License 2000.06.02 0 0 285
Sinus!
Előtte volt, teljesen váratlanul ért mindenkit. Szerintem ne számíts arra, hogy előre bejelentik. Szegény Steve-nek nincs arra ideje, hogy 10.000 izét aláírjon.
The Evil Creative Commons License 2000.06.02 0 0 284
Áruló...
Előzmény: Bookshie (283)
Bookshie Creative Commons License 2000.06.02 0 0 283
A fél szemüregem még ébren pislákol... csipcsirip... de ha nem érkezik javaslat, hát elszunnyadom az új Nightwish éteri dallamai mellett...
The Evil Creative Commons License 2000.06.02 0 0 282
A dr., prof., adj. meg az Evil világos, a többit nem tudom, micsoda. :) Mindenesetre nagyon tudományosan hangzik ;)))
Előzmény: vinyo (278)
Sinus Creative Commons License 2000.06.02 0 0 281
hedbengerben hetfo delutan erkezik uj maiden album szallitmany mer cd-n elfogyott, es csutortokig 29xx, utana 47xx. en hetfo delutan lecsapok ra :)

az eklub bulin elotte vagy utana volt dedikalas? en lemaradtam rola. most hogy lesz ha lesz? ha valaki tud vmit szoljon

koszi

The Evil Creative Commons License 2000.06.02 0 0 280
Nahát, ilyen egy kedves csibét! :)))

vinyo!
Nem vagyok tanult, még nem! Most tanulok :)

Előzmény: Bookshie (279)
Bookshie Creative Commons License 2000.06.02 0 0 279
Just találkozz velem akárhol, akármikor egy kazival a mancsodban és átveszem! Ezen ne múljék, kicsikém! Várom a javallatot és tiéd!
Előzmény: vinyo (278)
vinyo Creative Commons License 2000.06.02 0 0 278
Dr. prof. emer. Evil adj. doc. ts. aktfotót szeretne. Na meg én is. :-)))
Elnézést az ízetlenkedésért, melegítsetek a bulira. Én sajnos a koncertig nem tudom beszerezni az új lemezt, azért vagyok ilyen frusztrált és azért nyomatok ilyen poenokat.
Előzmény: Bookshie (270)
vinyo Creative Commons License 2000.06.02 0 0 277
Művelt, tanult rockerek. Még ilyet !
:-)))
Előzmény: The Evil (259)
Totikus Creative Commons License 2000.06.02 0 0 276
Piskota, m.illion, ha meg elado a jegyetek, megvennem, irjatok surgosen a totikus@gmx.net cimre. Kosz,
Totikus
Előzmény: Piskóta (258)
The Evil Creative Commons License 2000.06.02 0 0 275
A D.D. Harris bá' kiadójának elsőnek szerződtetett feltörekvő bandája.
Tavaly is őket vitték magukkal, biztos nem olyan rosszak.
Előzmény: iLane (273)
The Evil Creative Commons License 2000.06.02 0 0 274
Wisey!
8-tól szerintem a D.D. lesz. Utána meg B.D. :)

A motyogásra felfigyeltetek a Thin Line végén?
Nicko: "Aaaaah, I fucking' missed it!"
Hang (Kevin Shirley?): "We'll keep that on tape...'I fuckin' missed it'"
Maiden: MUAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Én: ":)))))))))))))"

iLane Creative Commons License 2000.06.02 0 0 273
Sőt. Ott együtt van az oooooo-zással!

your time will come, your time will come, your time will come, your time will come, your time will come, your time will come, your time will come... ooo-ooooh, oo-ooo-oo-oooooooooohh.

Ki lesz az előzenekar? Dirty Deeds?
"Az meg mi a pöcs?" (Vincent Vega :)

Előzmény: Wisey (271)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!