Milyenek? Szénné könnyített golf 180 lóval már jól megy, az nem érdem.Az ember nem rég berakott egy topic társunknak egy olyan konfigurácójú adagolót, amit abban a párosításban össze se lett volna szabad rakni.
Aki ért az adagoló tuninghoz, tudnia kellett volna hogy szét fog esni. Szét is esett. Ne sztároljuk már könyörgöm! Én nem akarom bántani se, de érdemtelenül ne futassunk már senkit!
Biztosan jó szerelő, de a dízeltuningban még kevéske, mint a Hitlerben a jóindulat..:))
És olyan szerelőt tudna ajánlani valaki Bp-n vagy környékén, aki ellenőrzi az adagolót, a porlasztócsúcsokat, meg tudja nézni, h minden megfelelő-e? Ja és persze legyen korrekt.
csak negy agy aki tud altalaba mindent a tuningrol. de lefokep diesel tuning de benzines bmwben is ottvan aszem. nekem ö intezte a chipemet az automhoz.
szerintem te másról beszélsz..2 éve járok oda tunning adagolókat /mechanikus/ csináltatni és ugye az nem pdtdi...bosch márkaszervíz...egyszer majd nézzél ki arra...
Rá van ő állva mindenre, de semmiben sem száz százalékos... már lerágott csont, van tapasztalatból elég a topicban is erről.
Szerintrem nagyon jól tálalt Bosch szervízes körítésben egy átlagos képességű szerelő, aki legalább becsületes. Ez is nagy érdem kis hazánkban szó se róla!
ha esetleg valaki mostanában olajcserére készülődne,dobjon egy emilt.lehet,hogy tudok jó árat mondani diesel motorolajra /castrol/......eredeti dobozos cuccok!!! bastard@vipmail.hu
olyan gondom van, hogy az adagolomban a szerelő szerint kiment a tömítés, ezért orrán-száján folyt belőle a gázolaj... megjavította, cserélte vagy nem tudom hogy, 6500 FT. Most az a probléma, hogy megint orrán száján jön belőle a gázolaj, szabályosan ömlik, pedig 1 hete sincs, hogy meg lett javítva... van valakinek valami jó tanácsa? másik szerelő, vagy rosszul ismerte fel a problémát?
Üdvözlök mindenkit egy új hozzászoló vagyok a forumon .Abba szeretném a segitségeteket kérni van egy 92 évj. mercedes 300 td. ami 147 le gyárilag ebbe szeretnék néhány plussz lovat.
szia ha már megkerested krézit akkor biztos van még időd, ha nem akkor meg azért, javaslom (ha érdekel a mitől miért stb.) olvasgass vissza. egy két hete pont a te fajta motorodról is szó volt.
Sziasztok kérnék egy kis segítséget.1,9 TDI sharant 90 LE szeretném egy kicsit felhúzni max olyan 130 LE -ra.Miket kell ehez kicserélni,megcsinálni és kb mennyibe kerül ez az aktakció? Mennyire növeli meg a fogyasztást?