nekem a z4 vezetőülésében az individual bőrkárpít 108 ezernél már nem néz ki túl jól, pedig gyakran viszem kozmetikába. az átlagember meg oda-vissza van tőle, csak én meg tudom, hogy milyen volt, amikor átvettem. jövő tavasszal le fogom cserélni, még fogalmam sincs, hogy mire.
Ezeket adósság miatt vettem magamhoz, és ha már rámszáradt mentem vele, de camry már nincs solara-t meg árulom majd csak elkopik. Az IQ a fontosabb hogy el tudjam adni.
A solara-t szeretjük jó egy ilyen fos a háznál amire nem kell vigyázni.
Az a8 ülése meg 100x-or újszerűbb mint a te katzkinod még így is hogy azon a kis területen gyűrött a selejtes konstrukció miatt már 1-2ezer km után ilyen volt mi t ahogy a legtöbb ilyen sajnos.
ezzel kb én is így vagyok, nekem 135 ezer volt a max amit autóba beletettem, olyan 100-120 körül le kell cserélni, még a német prémiumoknál is ennyi után már látszik hogy nem új
Amerika a fő piac ott van rengeteg 100e km feletti van 250e km-rel is.
Láttam én is élőben egy 104e km-es svájci példányt nagyon jól nézett ki ahhoz képest, de egy öreg papa járt vele munkába pedig volt ferrarija is azzal mégsem ment csak évi pár alkalommal.
A bentley- en vw konszern motor van de ennek ellenére sem túl megbízható.
Jah akkor nem nyilvan azok a kocsik amik sokat futnak, sok km is van bennuk, az csak veletlen es igazabol azok a megbizhatoak amik alig futnak, de nezd meg pl az M BMWk siman futnak 100-200-300 ezer km, raadasul pl egy gtr az e46 m3 dugattyusebesseget sosem eri el, ami F1 szintű
Tegnap este jöttem haza, 70-es tábla a Szerémi úton kifelé, csorgok 80-90 körül, hű, valamik nagyon jönnek. Megint valami porschés hülyegyerekek versenyeznek? Aztán elment mellettem egy Octavia meg egy F Astra. De úgy - nem túlzás - 2 kiló körül. Kb. mintha álltam volna.
Egy a8 felüdülés bármilyen sportkocsi után, és egészen jól megy két tonnás doboz létére. Bár ez a 21-es kerék ami rajta van se a nagyobb kényelem elősegítője, de jól néz ki ezért elnézem neki, télire meg úgyis ballonosabb 19-es lesz /45 gumival.
Nem kényelmetlen az ülés benne főleg az usa modellben kicsit szélesebb. A fő kényelmetlenség a nagy zaj (még a gyáriban is) nálam ehhez jön még a kipuff hangja, meg a futómű se a legkénylemesebb szar úton, ja és a váltó se városi üzemre lett kitalálva. De ezeket leszámítva tud utcán is közlekedni.