Nem cascós konstrukciót kötöttem. Alapjába véve jó dolog lenne a cascó, ha nem Magyarországon élnék, ahol a biztosítók azt kutatják, hogy mi az az apró dolog ami miatt azt mondhatják hogy nem fizetnek. Szerinted ebben az országban miért anny a cascó kötések száma amennyi? Szinte csak azok kötnek akiknek muszály.
Ha így gondolkozol nem a leggyengébb benzinessel vetted a GP-t Az sem fogyaszt többet mint a dízel ráadásul jóval olcsóbb is igaz k@rva lassú de ez neked nem számít. Ezt is elmondtam már, hogy bizony vannak olyan helyzetek amikor jól jönnek a Lóerők. Ha pl előzöl és egy barom nem néz szét és kifordul eléd akkor nem mindegy hogy van e még tartalék vagy már csak az ima segíthet.
Én már kerültem ilyen helyzetbe. Két kocsit akartam 4-esbe 110-el megelőzni. De egy barom elfelejtettjobbra nézni és kifordult elém Hát jól jött hogy 150-ig tart a 3-as.
"Titeket nem rémiszt meg hogy egy 60 lovas aztma lehagyja az év motorjával felszerelt egekig magasztalt autót?"
Nem, sőt ki a jóistent érdekel, ha autóversenyre akarsz menni ne ilyet vegyél. Én például nem versenyzek. Ha lehagyja lehagyja váljék egészségére. Nem kellene felnőnöd talán ?
Ja bocs tényleg leírtad hogy van 1.4 16v motorral a GP. DE milyen áron??? 3,5 milla!!
Nevetséges A Fiatnak át kellene gondolnia az árképzését. Ezt kellene olyan 3-3,2 milla körül adni.
Itt már nem azzal van bajunk, hogy nem tetszik neked a grande és a swiftet istenited. Itt nem is ezzel lenne baj, mert mindenkinek szive joga hogy mi tetszik.
Itt viszont te nem értettél meg. Legalább kétszer írtam le hogy nekem formailag tetszik a GP. Azt is leírtam ha lenne normális benzinese normális áron gondolkoznék a vételén. Nekem a motorokkal van bajom.
A5-ről:Ja tudom, todom ők a hülyék hogy le merészelik írni hogy leállt velük egy francia motorral szerelt japán autó, +még az 1.0ás is jobban ment mint ez az olajkályha+ mellé még b@szott drága is Semmi baj nincs velük. Csak ők le merik írni hogy egy autóban mi a sz@r. Ha lehóznak egy francia vagy olasz autót akkor az adott márkáért rajongók rögtön azt mondják hogy mert olasz vagy francia ellenesek ezért húzzák le. Nem ami sz@raz sz@r. De nem csak az a5-ről mondanak ilyeneket. A multkor a totalcar tesztelte a C4-et arról is elmondták hogy nem éri meg a pénzét. A következő nap a C4 fórumon mindenki a Totalcar-t szidta hogy milyen francia ellenesek. Másik példa a Totalcar Népítéletről szóló adása. A francia kocsik tulajai mind a műsort szidták. Pedig itt még azt sem mondhatják hogy egy ember szubjektív véleménye.
Nemtudom némely Swiftes hogy használja a kocsiját. Nekem ha nyomom neki akkor sem akar 7 fölé menni a fogyi.
Szarvyman: Túl régi új szlogen még nincsen???????? Igen a mi autónk nem is rohadunk le sehol vele. Nem mint egy pár francia/olasz csodával. Inkább ez legyen mint egycsattogó kerregő olajkályhával felszerelt akármi.
Ha a Suzy motorjai nem fejlettek akkor a Fiat-é micsoda 2006-ban 1.2 8v-vel autót árulni. Bruhaha
Egyébként megemlítettem a Fiat Idea tesztjét. Ezzel a csoda 1.3 muticsett francal. Nem reagált rá senki csak nem lényegre tapintottam? Vagy ott is megbuherálták a kocsit hogy jól le tudják húzni??? Nevetséges. Titeket nem rémiszt meg hogy egy 60 lovas aztma lehagyja az év motorjával felszerelt egekig magasztalt autót?
Kinézetre nagyon is jó az sx4 hiszen olasz tervezésű külcsint visel. Abban igazad van, hogy alapból erős benzinmotorral adják, de majd figyeld csak, hogy milyen fogyasztás fog párosulni hozzá! Nagy a hasmagassága és gondolom súlya is van(én 1300kg-ra tippelek)!
Az SX4 azért komolyan veendő ellenfele a G. Puntónak. Igaz, hogy kinézetre épphogy elmegy, de alapáron (kevés híján 2.7M) erősebb (1.5 16V 99LE), mint az 1.2 8V alap-Grószpunci szintén 2,6-valamennyiért. Valamivel nagyobb is, és a Suzukinál könnyebb kedvező kamatozású hitelt szerezni, mint a Fiatnál... (Kisdízel viszont nincs hozzá, az 1.9 MJet ott is 4M felett lép be, diesel összkerékkel pedig már valami 5,3M...) A "mi árkategóriánkban" pedig érdemes vetni egy sanda oldalpillantást a Honda Jazz/City párosra is.
"...plusz 1 év ingyen cascót, bár azt nem volt szándékomban kötni, egy év után nem is fogom tovább fizetni."
Ha cascós konstrukciót választottál, akkor szerintem a futamidő végéig fizetned kell a casco-t, mert különben szerződést szegsz... Egyébként nem olyan rossz az a casco. (pláne hogy az első évben ingyen van) Gondolj bele: ha történik valami a géppel (ellopják, rommá törik) a bank a teljes hátralévő összeget követeli rajtad rögtön és egy összegben...
ja a Clió az nem hiszem hogy szóba jöhet keveset vettek belöle szerintem nem lesz ilyen De miért is beszélek félre természetesen a fiat az első a többi csak gyenge próbálkozás részemről
Van még aki most akar venni autót vagy csak egyedül vagyok. Kiváncsi lennék ki milyen autók közül választ. Nekem a Peugeot 206 Fiat Punto Grande Ford focus és még talán a Suzuki SX4 lehet nyerő, de a Suzuki csalódást okozott tiszta műanyag a 206 ról rossz hireket hallottam meg talán kifutó széria a focus tetszett de nem ismerem. Nektek mi a véleményetek
Hát az úgy volt... a hozzászólásaimból kiderül, de eléggé szétszórva, úgyhogy leírom. Mivel a nyíregyházi szalonban nemhogy kedvezményt nem adtak, de egyenesen kiröhögtek, hogy kedvezményt kérek, felhívtam a twin 93-at Miskolcon, ahol azonnal belement a srác az ajándék metálfényezésbe, és az ajándék mp3-ba. El is mentem rögtön (ez január elején vasárnapi napon volt a nyílt héten) és megrendeltem az autót. Akkor 8-10 hetet mondtak. 2-3 héttel hamarabb jött végül, és állítólag egy rendelési malőr miatt kaptam egy ingyen klímát is, plusz 1 év ingyen cascót, bár azt nem volt szándékomban kötni, egy év után nem is fogom tovább fizetni. De ha már ingyen van... Amúgy kp-ben fizettem a felét, a másik fele hitel, elég jó konstrukció, sokat jártam utánna. A futamidő végén elvileg 200 000 Ft körüli összeget fizetek ki kamat gyanánt az eredeti árhoz viszonyítva, ez szerintem korrekt. Amúgy nagyon rendes az eladó akitől vettem, és a csajok is akik intézték a papírmunkát, rögtön szóltak, ha kellett valami, maximális gyorsasággal csináltak mindent. Ha kellet valami, írtam, vagy telefonáltam, azonnal segítettek. Szóval csak jót tudok mondani. Amúgy egy nappal az átvétel előtt felhívott a nyíregyházi kereskedő, hogy van egy jó ajánlata, most már egy év csascót is tud ajándékba adni, me még egyezkedhetünk másban is. Mondtam, így jártatok,hamarabb kellett volna gondolkodni, így elestek egy vevőtől, akik hozzájuk hordta volna szervízbe a sarcra a kocsiját
Én ugyan nem vagyok miskolci, de ott vettem a grande-t. Nem bántam meg, hogy oda mentem. Pozitívak a atpasztalataim. Ha ott szándékozol autót venni, és érdekel mások tapasztalata elmondhatom az enyémet. Amúgy vegyél grande-t, nem bánod meg!!!
Na most leirtam egy fél oldalt és egy gombbal kitöröltem mind1
a lényeg az hogy volt mársok fiatom Punto1-2 Bravo Brava Multipla de a legjobb a Coupé 2.0 16 V Turbó volt 200 LE Ha ismeritek akkor nem kell mesélnem róla egy csoda
Olvastam hogy a Grande punto nyugat európában a legtöbbet eladott autó és németországban is megelözött egy két hazai gyártású modellt
Azt is olvastam hogy a miskolci fiat szalon jó pontot ért el nálatok jó ezt hallani hogy miskolc kiemelkedik a szalonok sorából igaz én még ott nem vettem új autót igaz az is hozzátartozik hogy új autót még soha nem vettem Itt az ideje hisz már 31 éves vagyok és most a nagy esélyes a Grande Punto és igy biztos pont Miskolc.
Ha nem gond örülnék a miskolci fiatosoknak de mindenki irhat
új vagyok itt most olvastam el az összes hozzászolást Miskolci vagyok keresek a környékről olyanokat akik Grande puntot akarnak venni ismerösöket és barátokat szerezni