Keresés

Részletes keresés

virgiliusz Creative Commons License 2012.04.04 0 0 291

Kösz nagyon jó de 4,5 percig semmi érdemlegeset nem hallottam. Nos csak úgy szőrén mondom. Sajnos részt vettem a sciennet nagy lóvátevő játékában. Nagyon jó volt az ötlet. Sajnos csak későn vettem észre benne a kakuk tojást. Olyan jól volt felépítve a prezi,hogy töbszöri meghalgatás után lehett rájönni a csalásra. És ez MLM rendszerben müködött és ott is pénzt kellett/lehett beteni/belépni. Halvány külömbség van az akkori MLM rendszerben müködöt piramis játék és a mostani ACN müködése között. Itt fix összegekről van szó amit havonta kiperkál az ember de amire szól a jogositás az nem biztos hogy ki tudja használni a delikvens. A hűség nyilatkozat itt a lényeg. Biztos bevétel az ACN-nek. 

Előzmény: jtx (287)
jtx Creative Commons License 2012.04.04 0 0 290

Kedves people, díjszabás információt szerintem nem fórumokon kell beszerezni, hanem egy ACN képviselőtől, aki kellően felkészült és be tudja mutatni az összes lehetőséget. Nem tudunk MINDEN esetben alacsonyabb díjat elérni, de legtöb esetben igen. És egyre több szolgáltatás van és lesz az ACN kínálatában, nemcsak a VOIP telefon. Többek között mostantól a Vodafone szolgáltatásai is.

A lényeg, hogy mindenkinek egyedi ajánlatot tud tenni egy ACN képviselő, ami a felhasználó szokásaihoz a lehető legjobban van optimalizálva. Mi így csináljuk :)

Előzmény: people are smart (289)
people are smart Creative Commons License 2012.04.03 0 0 289

Hoppá! Akkor ha most elmondom mennyiért lehet máshol telefonálni, minden ACN user leburítja magát kávéval! Amíg az ACN csak arról beszél, hogy mobil hívásnál "csak" 4.10 kapcsolási díjat kell fizetni, valahogy elhallgatásra kerül a fórumokon, hogy ehhez párosul egy egészséges, vitaminban gazdag 13 évvel ezelőtti 59.90,-Ft/perces mobil percdíj! Nézz körül a mobilod telefonkönyvébe, hogy hány vonalas számot látsz benne? Az egész ACN üzlet erről szól. Fizess egy átalánydíjat és a büdös életbe nem használod ki, mert nem érsz el senkit vonalason sajnos. Ekkor jön, hogy vagy előkapod a mobilodat, vagy hívod ACN-ről a mobilt is, és innentől lesz rentábilis az ACN-nek a biznisz. Én azt mondom, fizess csak akkor ha beszélsz, és annyit, amennyi versenyképes. Van olyan szolgáltató, ahol a belföldi mobil hívás 12,-Ft/perc wazze és nem 60 Ft (!) és egy peták havi díjat se kell fizetni, kizárólag akkor ha beszélek. Az ACN kizárólag akkor éri meg, ha 400 percnél többet hívsz vezetékes telefont egy hónapban, mert ez alatt kevesebb mint 2000Ft-ból kijössz úgy, hogy például a nemzetközi mobilok is féláron vannak az ACN-hez képest. Innentől pedig szimpla matematika a döntés. Átlagosan ma magyarországon 14 percet beszélünk vonalas telefonunkról a 6.5 órához képest. Ezt az ACN is pontosan tudja és épp ezért nem nyitott piacot itt mondjuk 8 évvel ezelőtt, mert akkor bár nagyobb létjogosultsága lett volna egy ilyen konstrukciónak, de bele is döglött volna. Most hogy viszont alig van forgalom vezetékes irányba, kifejezetten kaszálás kifizettetni 380 percet, ami nem generál forgalmat. Vedd elő a telefonszámládat és nézd meg Ne azt, hogy a számlád mennyi volt eddig, hanem, hogy HÁNY PERCET BESZÉLTÉL és BESZÉLSZ átlagosan! Kérdezz és privátban elmondom, hol és hogyan telefonálhatsz havidíj és hűségidő nélkül, és a számodat is megtarthatod.

Előzmény: mzperx71 (5)
Ágoston10 Creative Commons License 2012.04.03 0 0 288

Ez annak szól aki elhiszi illetve hisz benne.

Előzmény: virgiliusz (285)
jtx Creative Commons License 2012.04.03 0 0 287

Előzmény: virgiliusz (286)
virgiliusz Creative Commons License 2012.04.01 0 0 286

szerintem anya1955-nek igaza van. igaz,hogy közel 10 millióan vagyunk de nem minden ki akar belépni az acn üzletében. Elevenen mikor az ember meghalja azt,hogy MLM rendszerben müködik,rögtön a piramis játék jut az eszébe. Főleg meg,hogy még pénzt is kérnek előre. Minden piramis játék, a  pénz betételével kezdődik. Miért nem lehetne elhagyni a beúgrót? (65 e.+ áfa). Ha ez egy munkahely (mert annak lehet venni) akkor a dolgozó (üzletkötő/ügynök) ott pénzé dolgozik. Én nem láttam még olyan munkahelyet ahol a dolgozi akaró személynek kellett előre fizetni,hogy dolgozhasson. Nem akarok most számtani műveleteket ide írkálni de már ki számoltam/számolták,hogy nem kerek ez a dolog. Ha a csoda nem segít akkor nincs rajta haszon sőt minuszos. Jelen álláspontom szerint az egész MLM rendszere közelebb áll a pilóta játékhoz mint a tisztességes MLM-rendszerhez. 

Előzmény: mm17 (284)
virgiliusz Creative Commons License 2012.04.01 0 0 285

ha ezt a fantasztikus szót elhagynád és valami nem elájulós megnevezést írnál,talán még hinnék is amit mondasz.

Előzmény: Ágoston10 (259)
mm17 Creative Commons License 2012.04.01 0 0 284

Kedves Anya1955!

 

Nem reklámnak szánom, de 8évvel ezelőtt a Lyonessről is ilyen hasonló vélemények voltak..ahhoz képest elég szépen dübörög a rendszer még MINDIG!! És véleményem szerint az ACN is ilyen úton halad, sőt.. Lehet firtatni azt is ,hogy nincs ember, nincs kit beszervezni..? Csak 10millióan élünk Magyarországon.. Úgy gondolom sok ember van aki nem minimal bérért szeretne dolgozni egy gyárban , és pozitívan áll egy ilyen lehetőséghez! Üdv!


Törölt nick Creative Commons License 2012.03.29 0 0 283

Nem kéne gúnyolódni!

Nem, nem az ACN-nél dolgoznak és nem is az ügyfeleik!

 

A többi ember nem hajlandó sem ott dolgozni, sem az ügyfele lenni, bármennyire is próbálják őket rábeszélni!

Remélem most nem az  jön, hogy jobban kell a marketinget csinálni!

 

 Az ACN után is, sőt helyett van élet....ha érted!

Előzmény: Ágoston10 (282)
Ágoston10 Creative Commons License 2012.03.29 0 0 282

Elfogytak az emberek!!!!!!

Akkor mindenki az ACN-nél dolgozik vagy már az ügyfele?

 

Ugye nem.

Előzmény: Törölt nick (281)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.29 0 0 281

Én egyáltalán nem ezt mondtam!!!!

Nem ülnek a babérjaikon, miért tennék?

Szeretnék ugyan úgy folytatni, ahogyan elkezdték, csak sajnos nem megy! Elfogytak a (beszervezhető) emberek, nincs mit tenni.

 

Látod, ez a baj Veletek! Kiforgatjátok a szavakat, próbáltok mindent megmagyarázni az agymosás szintjén és a végén már Ti is elhiszitek.

 

De nincs értelme vitatkozni, elmondtam már többször, 1 év múlva találkozunk és akkor minden kiderül!!!!!!!!!!!

Előzmény: Ágoston10 (280)
Ágoston10 Creative Commons License 2012.03.29 0 0 280

Na látod az ismerőseid is azt mondják hogy ez ha belendülsz akkor működik aztán ülnek a babérokon és várják a csodát pedig nem kell mást csinálni csak azt amit elkezdtek és hidd el működni fog

Előzmény: Törölt nick (279)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.28 0 0 279

Azt írtad, hogy 4 hónapja kezdted és szépen kerestél vele.

 

Ha majd 1 év múlva is ezt fogod mondani, akkor elhiszem.

Pont ezt tapasztaltam az ismerőseim körében, hogy az első pár hónapban látszólag belendült a dolog (igaz 80 000 ft-ot bele is tettek!), majd leült az egész.

 

Ez tipikus az ilyen jellegű "vállalkozásoknál". Elfogy a "beszervezhető létszám", elfogy a lóvé!

 

De hajrá, talán nektek sikerül majd!

Előzmény: jtx (277)
Ágoston10 Creative Commons License 2012.03.27 0 0 278

Köszi :-)

Előzmény: jtx (277)
jtx Creative Commons License 2012.03.27 0 0 277

1. A Sciennet-et magyarok alapították, nem külfüldről jött be, hanem offshore cégen keresztül tulajdonolták. Az alapító előtte a nemzetközi Lyoness (amelyik azóta is sikeresen és törvényesen működik) első ügyvezetője volt, ahonnan etikai okokból távolították el. A Sciennet összeomlása óta sem működik külföldön sem. Nem én találtam ki, HVGben megjelent infó.

 

2. Az ACN huszadik éve eredményesen működik, egyre növekvő sikerrel már 23 országban bejegyezve. ACN ma a legnagyobb telekom és energia direkt értékesítő cég a világon. Volt szerencsém személyesen találkozni az alapító tulajdonosokkal pár nappal ezelőtt. A cég nagyszerű és kivételes lehetőséget biztosít. Nem ismerek olyat, akit ne fizetett volna ki az ACN sőt, már rengeteg pénzt kifizetett a magyarországi piacnyitásnál a képviselőknek az eredményekért. Magam is elégedett vagyok azzal, amit eddig kaptam... :) Pedig nem vagyok a "csúcson" vagy a "tűz közelében", mivel nem az elsők között kezdtem egy éve, hanem csak négy hónapja. Kb annyit kaptam eddig, mint egy vidéki állami cég vezérigazgató-helyettese... Ez valakinek sok, valakinek kevés, mindenki maga döntheti el. A juttatások kifizetésének rendszere egyszerű, átlátható és szigorúan pontos. Én magam is több jogi és gazdasági szakembert ismerek (jogász, könyvvizsgáló stb.) akik csatlakozásuk előtt alaposan áttanulmányozták a rendszer szabályzatát, működését (saját maguk miatt is). Hibátlan és egységes. És több "kisembert" ismerek, akik a nagyszerű lehetőséggel tudtak élni és egyenesbe jöttek anyagilag.

Természetesen nem csodaszer ez a lehetőség és nem való mindenkinek. Mint ahogy más lehetőségek, pályák sem, hiszen nem lesz mindenki orvos, vagy buszsofőr ;) Az ACN "csak" egy kivételes lehetőség, amit bárki megnézhet és eldöntheti maga, hogy mit kezd az információval.

Azt gondolom nem szerencsés egy céget a tevékenysége illetve az alkalmazott üzleti forma alapján megítélni. Viszont az elért eredmények, sikerek és etikája alapján. Ismerhetünk olyan zöldségest, aki mindig minőségi árut kinál, soha nem pakol bele a közepébe silány árut, és mindig számíthatunk rá. De van olyan is, aki előbb-utóbb tönkre megy, mivel nem figyel oda az árujára és/vagy a vevőire. Mind a kettő zöldséges, de nagy a különbség...

 

Ágoston10 Creative Commons License 2012.03.27 0 0 276

Kedves Anya 1955!

 

Sokan abba a tévhitben vannak hogy ez gyors és könnyű pénzkereset. Ez tévedés!!!!!

Azt hogy a felsővezetők honnan indultak és hogyan lettek azok azt elmondják mind.

A magyarországi csapat vezetői Amerikában az építőiparban dolgoztak és semmiféle előképzettségük nem volt MLM téren.

De egyvalamit tökéletesen meg tudtak oldani. Ha szükség volt rá képesek voltak váltani és semmi mást nem csináltak csak azt amit tanítottak nekik és a "mentorukat" lemásolták, és ezt tanítják nekünk is. Van akinek sikerül van akinek nem. Buszt vezetni sem egy ördöngős dolog mégsem lesz mindenki buszsofőr :-)

A legnagyobb hiba az emberekbe ott kerestetik hogy irigykedve nézik ezeket az embereket és nem tesznek meg mindent annak érdekében hogy valóra váltsák a CÉLJAIKAT!!!!  Mert nincs nekik, csak álmodoznak a sok pénzről és ha ez nem sikerül gyorsan akkor mormolják azt hogy ugye megmondtam hogy ez hülyeség.

Előzmény: Törölt nick (275)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.27 0 0 275

Azért arra kíváncsi lennék, hogy a felsővezetők is ezen az úton jártak-e? Kötve hiszem.

 

Jó példa a Sciennet a kétségeimnek. PSZÁF beszűntette, millió panasz érkezett a pénzek igazságtalan elosztásáról, pedig külföldön állítólag évek óta működött és most is működik a rendszer.

 

Magyarországon vagyunk, senki ne felejtse el!!!!! 20 éve nem itt működik sikeresen. Bár.....Honnan tudni, hogy ez igaz? Mert azt mondták a preziken?

 

Tudom, szkeptikus vagyok, de megvan az oka.

Egy jó barátom mindenét erre tette fel, éjt nappallá téve dolgozott az üzletén, értett is hozzá (közg. végzettsége is volt), rátermettsége is volt, mégsem jutott egyról a kettőre. Vajon miért? Mert a"kisember" ha beleszakad, akkor sem fog menni semmire ezzel.

 

Ágoston 10 kérlek akkor jelentkezz, ha VALÓBAN már elérted amit akartál! Drukkolok, tényleg.

Előzmény: Ágoston10 (274)
Ágoston10 Creative Commons License 2012.03.26 0 0 274

Mindenki akinek van már (piramisa) egy emberként kezdte és építette fel a sajátját kitartással szorgalommal és tanulással.

A pénzek elosztása pedig ha nem az ígért módon történne akkor azt a PSZÁF azonnal orvosolná és meg is szüntetné.

De mivel a cég 20-dik éve egyre sikeresebben működik ezért azt hiszem senkinek nem kell ettől félni

Előzmény: Törölt nick (273)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.26 0 0 273

Na, persze!!!!

Akik fent vannak a piramisban, azoknak többszörös esélyük van a "halomból" befűzni embereket, mint akik lejjebbb!

Egyszerű statisztika.

 

De mondhatnám azt is, hogy aki közelebb van a tűzhöz......

És akkor még arról nem beszéltem- és nem akarok meggyanúsítani senkit-, hogy a pénzek elosztása sem biztos, hogy mindig korrekten működik.

Előzmény: Ágoston10 (272)
Ágoston10 Creative Commons License 2012.03.25 0 0 272

:-)))))

 

Minden csak a jelentkezőn múlik hogy AKARJA egy úgy mint a vezetője vagy csak siránkozik hogy erre Ő sosem képes. :-)

Előzmény: Törölt nick (271)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.25 0 0 271

Tipikus válasz, nem is vártam mást.

Konkrétum nuku, na és a közhelyek.

Érdekes, még a szófordulatok is azonosak mindenkinél, akik ilyenekben látják a jövőt....

 

A mondandóm lényege: ilyen munkára nem szabadna és nem is lehet alapozni. Ha van egy fix jövedelmed (akármilyen kevés is), mellette lehet próbálkozni ezzel azzal, csak éppen a család sínyli meg, hogy soha nem vagy otthon és a legtöbb esetben amiért csinálod azt meg sem kapod! A pénzre gondolok természetesen.

 

Mert mindig azok profitálnak belőle, akiknek amúgy is van! Nézzél csak körül a "felsővezetői körben". Biztosan nem onnan indultak ahonnan Te, max. azt mondják, mert jól hangzik és a reményt valamivel kell táplálni. Persze azzal etenek, hogy szorgalmas munkával majd Te is ott fogsz tartani ahol ők!

 

Majd jelentkezzen olyan, aki "lent" kezdte és jól megél belőle konkrétan most!!!!

Előzmény: Ágoston10 (261)
jtx Creative Commons License 2012.03.24 0 0 270
van itt publikus email címem, sőt linket is adtam már meg. uh nem értem miért toporzékolsz... :-)
Előzmény: jtx (269)
jtx Creative Commons License 2012.03.24 0 0 269
mármint a szmájlit? íme: :-)
Előzmény: Bolivian Dancer (267)
Ágoston10 Creative Commons License 2012.03.24 0 0 268

Szia!! küldj egy e-mailt a borsjanko@gmail.com címre

Előzmény: Bolivian Dancer (265)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2012.03.24 0 0 267

Ebben mi a vicces? Esetleg újraküldenéd?

Előzmény: jtx (266)
jtx Creative Commons License 2012.03.23 0 0 266

:)

Előzmény: Bolivian Dancer (265)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2012.03.22 0 0 265

Nem jött mail tőled. Meg mástól sem :-)

Előzmény: Ágoston10 (264)
Ágoston10 Creative Commons License 2012.03.21 0 0 264

Az e-mailon amit küldtem ott elérsz és nagyon szívesen segítek:-)

Előzmény: Bolivian Dancer (262)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.21 0 0 263

Baromság.

Bolivian Dancer Creative Commons License 2012.03.21 0 0 262

Ez szuper hír!!! Mondanál konktétumokat is? Olyan jó lenne, mit tudtunk meg a Vodafone együttmüködésről. Az az igazság, megnéztem mindkét honlapot, és egyik se adott ki semmi infót, hátha te mint bennfentes, többet el tudsz árulni!

Előzmény: Ágoston10 (259)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!