Anno a MÁV honlapján jártam és ott igen sokat fórumoltam, nagyon hiányolom, mióta megszűnt. Nagyon sok kedves embert ismertem meg ottan, remélem itt is fogunk találkozni. Ide várom mindazokat, akik szeretik a light-osabb fórumokat is.:-)
Vannak erre hivatalos csatornák is, bár kétségtelenül ez kevésbé látványos, és sokkal lassabb is (viszont akár eredménye is lehet, az éremdobálásnak viszont semmiképpen). Ezenkívül, ha toleráljuk a sok szabad véleménynyílvánítást, az lesz a vége, hogy mindenki lerúgja a bírót, mint a kubai (akinek ráadásul nem is volt igaza, a bíró ott teljes mértékben a szabályok szerint járt el).
Hogyan lehet akkor tiltakozni az ilyen hatalmas bírói "tévedések" ellen a nyilvánvaló "félre ítélések ellen" ?(direkt nem akartam csalást írni)
Csak ezen az Olimpián rengetteg bírói tévedés befolyásolta az eredményeket. Érdekes sose a kínai vagy az amerikai sportolok vagy csapatok kárára....Utólag persze már nem lehet visszacsinálni az ítéleteket, de valahogy hangot kell adni.
Megértem az érveidet, de ennek ellenére is roppant sportszerűtlennek tartom, már csak azért is, mert nem öt perccel az eredményhirdetés előtt történt a bírói baleset, tehát nyílván előre megfontolt akcióról volt szó.
Ha Te is évekig készülnél egyetlen eseményre, mindent arra teszel fel, arra a pár percre és akkor a bírók elveszik Tőled ezt, akkor lehet nálad is elszakadna a cérna....és hasonlót tennél. Én nem tudom elítélni ezt az embert.
Valszeg Kubát is kisorsolták, de ők nem keseregnek, hanem cselexenek.:-)) Ma olvastam a Hírlistán, hogy valamilyen Rambo-sportágban a kubai versenyző lerendezte a bírót, csak már nem találom, így nem tudom linkelni.
Az angol is azt mondaná most, hogy "F***ing weather!"
3 napig tart a "Savaria történelmi karnvevál" Péntek-szombat-vasárnap.
Ma lenne a fő nap, az esti felvonulással. De már délután óta folyamatosan zuhog. Pedig csak záport mondtak a meteorológusok. A zápor szerintem nem az, ami 3 órán keresztül folyamatosan zuhog, nagy intenzitással.
Két éve már az ilyen böszme idő miatt el kellett halasztani a felvonulást. Nagy valószínűséggel most is ez lesz.
De más években is volt amikor az eső kissé megriktotta a nézőszámot. :(
Kellene valamilyen megoldás, hogy pár órára a belvárosból eloszlassák a felhőket. Unom már a rendszeres szívást.
Most is itthon bosszankodok, ahelyett, hogy elvegyülnék a karneváli forgatagban.Ami a baromállat idő miatt most nincsen. :(((
Valamilyen labdajáték volt éppen az idei olimpián, ahol a mi szabálytalanságunkat nem fújták be. Legalábbis a kommentátornak úgy tűnt, hogy szabálytalankodtunk. - a bírónak nem.
A női vizilabda döntőt és a férfi foci döntőt magyar bírók vezeték.
A magyar sportdiplomáciának is el kell gondolkodni mit lehetne tenni az ilyen sok kirívó magyar ellenes bírói döntések ellen.....volt egy svéd birkozó harmadik lett (jelentős bírói tévedések miatt nem lett döntős) és ledobdta az érmét a brkozó szőnyegre, erre odafigyelt az egész világ.....nem azt mondom ez a megoldás, de valamit biztos tenni kell
Remélem a holnapi vizilabda döntőt nem a bírók döntik el....
A föld minden tájáról titokban összejönnek a bírók, hogy eldöntsék idén melyik nemzettel babráljanak ki. Nem tudják eldönteni, ezért sorsolnak. Az országok
neve felírva bekerülnek egy kalapba, ahonnan egy szintén kisorsolt bíró húz
egyett. Khmm... "Hunni... Hungri..." Khmm, khmm... "Hungary" javítja ki egyik
kollégája orrára tolva olvasószemüvegét. Susmorgás támad a jelenlévők közt,
előkerülnek az atlaszok, és sok új matatni kezd Új-Zéland, Mongólia, Kaukázus
Antillák térképén... - Európában uraim! Így a művelt európai ismét orrára tova
büszkén a szemüvegét. - Tudják, voltam ott... Szép a fővárosuk Bukarest...!!!
Pár napja Ukkel topictársal elbeszélgettünk itt ezekről.....Ő más elveket vall
Én is azt mondom, hogy bármely sportágról legyen szó (ahol a bíróknak minimális szerpük is lehet) a vívástól- a cselgáncsig, a birkozástól a kézilabdáig mindig ellenünk ítélnek.
A dzsúdósoknál nagyon kirívó volt a bíráskodás,ott is szinte csak ellenünk fújtak az orosz bírók arról nem is beszélve hogy a Nemzetközi Dzsúdó Szövetség vezetője is orosz.