Keresés

Részletes keresés

Starsky69 Creative Commons License 2003.08.21 0 0 1043
Beszerzési lehetőségek:
ALA liponsavat és Amino 2700-et Fitnesspont boltban vásárálom, üzletet a környezetedben meg tudod nézni a www.fitnesspont.hu weboldalon.Virágport és pempős mézet bioboltban vagy gyógynövényboltban tudsz vásárolni, ne feledd mind a kettő belsőleg és nem külsőleg használandó :-).
Sok sikert mindenkinek!
ReficuL Creative Commons License 2003.08.21 0 0 1042
Azért én mindenféle shampon alkalmazásán elgondolkoznék, minoxidil hosszú órákon át a célterületen marad, ellenben a shampon max. 5-10 percig, ez jelentős különbség. Szvsz elsősorban kiegészítő jelleggel érdemes alkalmazni, de a legtöbb shampon és kozmetikai marhaság a kész átverés kategóriába tartozik
Előzmény: donnyt (1039)
ReficuL Creative Commons License 2003.08.21 0 0 1041
Egy interjú az ALA és az NF-kappaB szerepéről, lényeges infok vannak benne

http://www.immunalive.com/lipoic_acid_against_AIDS.html

egy fontos részlet


You have shown that alpha-lipoic acid can play an important role in gene regulation. Genes can be activated by a protein complex called Nuclear Factor kappa-B (NF-kappa-B). This activator can bind to DNA in genes and cause changes in the rate of expression of specific genes. Usually these are genes associated with the acute inflammatory response. Old animals, including man, have more NK-kappa-B bound to their genes than do young animals. The most studied effect of NK-kappa-B has been its effect on the immune system, but it is also known to lead to such things as defective skin cells and aged skin, but apparently can also lead to defective cells in all body organs which results in decreased function of all body systems. Such effects could be due to "overdoing" the inflammatory response.

If I am not simplifying your research too much, this gene activator, NK-kappa-B, is held in check by other protein sub-units called I-kappa-B proteins. When an I-kappa-B protein binds to NF-kappa-B, the complex cannot pass from the cell cytoplasm through the porous two-layered membrane of the nuclear envelope into the nucleus where the genes are located. The goal for health is to not allow excess NK-kappa-B to be released from the complex, and to permit the body to control its release by normal processes. However, free radicals, peroxides, and ultraviolet energy can induce the inactive complex to dissociate and allow the NF-kappa-B to penetrate into the nucleus and damage DNA.

Packer: Basically, that is correct. The activation of NF kappa-B transforms it from a trimeric protein that is in the cytosol to a heterodimer. The inhibitory protein that was associated with NF kappa-B is destroyed by a protease enzyme and is separated from the NF kappa-B. Then the heterodimer migrates through the nucleus and finds the DNA and leads to gene expression. Antioxidants by virtue of the fact that they may inhibit reactive oxygen species should in principle be able to inhibit activation of this transcription factor. And in fact this is what we found.

Passwater: Several antioxidants can reduce the free radicals in various compartments of the body. Antioxidants such as the bioflavonoids have relatively large molecular sizes which make it difficult for them to be transported through cellular membranes. An advantage of alpha-lipoic acid is that it is relatively very small molecule and is readily transported through cellular membranes including the nuclear membrane. Thus, it not only can terminate free radicals in the blood stream and on the cellular membrane, alpha-lipoic acid can protect NF kappa-B in the cytosol and even protect the DNA in the nucleus.

Packer: We have done studies on lipoprotein oxidation, ischemia reprefusion injury, and molecular biological effects with ginkgo biloba extract which contains lots of bioflavonoids. We find that activation of NF kappa-B is not inhibited by ginkgo biloba extract but other transcription factors are. So we think the bioflavonoids in ginkgo biloba may be important but it doesn't seem to protect on NF kappa-B. However, that doesn't rule out that some bioflavonoids may have antioxidant action that may affect NF kappa-B. There are thousands of bioflavonoids

donnyt Creative Commons License 2003.08.21 0 0 1040
Köszi Zepp1!
Még így is olcsóbbra jön ki,mint
itthon! Szerintem én is rendelek!
donnyt Creative Commons License 2003.08.21 0 0 1039
Szia Koppányi!
Neten kívűl honnan tudnám beszerezni
Dr. Proctor sampont!!
Zepp1 Creative Commons License 2003.08.21 0 0 1038
Sziasztok!
Elöszőr is köszi a válaszokat, Reficul! Azt nem tudod még véletlenűl, hogy Spironolactone tabikat honnan lehet rendelni? Ha jól láttam a Dr.Procter oldaláról csak magát az oldatot lehet megrendelni havi 1OO dolcsiért.
-
Akinek nincs VISA-ja annak tudok ajánlani egy alternatív megoldást a Minoxhoz. A Pharmafutár 73 euroért 3 havi 5%-os Regaint hoz be Germániából. Ha keddig feladjátok a rendelést már jövő péntekre itt lesz a cucc. A szállítási díj pedig 16OO Ft. Bár ez a megoldás kb. 8OOO-rel drágább mint a discountminoxidil, és 1 hónappal kevesebbet is hoznak, átmeneti megoldásnak elmegy és legalább gyors és biztonságos. Én is innen rendeltem egyenlőre, mivel alkalmas kártyám még nekem sincs.
Akit érdekel annak itt a számuk: O61-2OO-18-82
donnyt Creative Commons License 2003.08.21 0 0 1037
Sziasztok!
Alfa liponsavat,illetve virágport
hol lehet beszerezni?
Reficul mi a véleményed a virágporról,
a pempős mézről,és az omega 3 halolajról?
Érdemes finasterid és minoxidil mellé szedni ezeket?

ReficuL Creative Commons License 2003.08.21 0 0 1036
Nem trükk, Proctor nem skake-oiler. Egyébként sokféle NO donor szóbajöhet még a minoxidil mellett, természetes változata az L-arginine (aminosav), persze ezek között hatékonyságban jelentős különbségek vannak. Egy új NO gyógyszergeneráció is várható, pl. lesz NO-aspirine, stb
Előzmény: KOPPANYI (1031)
ReficuL Creative Commons License 2003.08.21 0 0 1035
Egész jó kombináció. Az alfa-liponsav nekem is bejött, nem is véletlenül, a kutatások szerint NF-kappaB regulátor, valamint a NAC mellett a leghatékonyabb glutathione cofactor

alpha-Lipoic acid: a metabolic antioxidant which regulates NF-kappa B signal
transduction

Előzmény: Starsky69 (1034)
Starsky69 Creative Commons License 2003.08.21 0 0 1034
Sziasztok!
A következő táplálékkiegészítőket kezdtem el használni és azt tudom mondani nagyon bejött. Tehát reggel omega 3 halolaj, étkezős előtt 1 ALA liponsav, 2-3 kávéskanál virágpor, majd reggeli, utánna 1 db C 1000, Universal cink 10 mg. Napi 10 szem egyenletesen elosztva Universal Amino 2700, este Daily One 1 szem, valamint az elmaradhatatlan virágpor (nagyon finom) és a lényeg egy kávéskanál pempős méz (kissé drágácska, de a koronáért mindent). Mellette rendszeresen sportolok, a fura az, hogy eddig is szedtem kiegészítőket, és volt férfias jellegű hajhullásom, most ami hozzájött újdonságként 1 hete az a virágpor és a pempős méz :-)), azóta olyan a hajam tartása, mint a beton.
KOPPANYI Creative Commons License 2003.08.21 0 0 1033
Alopecil Shampoo Organico with 2% Minoxidil

Erre is érdemes rákeresni, ha valaki nem akar bajlódni a hagyományos minoxidillal, ami - valljuk be - elég macerás.

A Yahoo shoppingban $7.99-ért adják. Most ezen, vagy a NANO-n gondolkozom.

KOPPANYI Creative Commons License 2003.08.21 0 0 1032
Doktor Proktor NANO samponjáról amúgy nagyon sok cikk található a neten.
Előzmény: KOPPANYI (1031)
KOPPANYI Creative Commons License 2003.08.20 0 0 1031
"Dr. Proctor’s Hair Regrowth Shampoo

A Dr. Proctor’s Hair Regrowth sampon tartalmaz egy nagy adagot a kapható legerősebb hajnövekedés-stimulátorból - NANO (3-carboxylic acid, pyridine-N-oxide), amelyet úgy is ismernek, mint a “természetes” minoxidil.

A hajnövelő sampon hatékonyan működik sok embernél, akik nem érnek el eredményt a Rogaine-nel. Ez minden, amire szüksége lehet, ha ön kizárólag mérsékelt hajhullást tapasztalt, vagy ha célja csupán a megelőzés."

http://www.lef.org/newshop/items/item00320.html

Lehet, hogy ez a "természetes" minoxidil is csak egy újabb trükk?

Előzmény: Törölt nick (313)
trendkiller Creative Commons License 2003.08.19 0 0 1030
A megbízható helyeken a rendelés mindenképp biztonsági servereken keresztül megy, valamint pl. a bestgenerics.com-on nem is nekik kell megadnod a kártyaszámod, hanem egy speciálisan ezzel foglalkozó cégnek (pl. VeriSign) aki aztán megbízhatóan intézi az átutalási dolgokat. Nálam pl. a rendelés után kértek egy scannelt igazolványképet, ellenőrzésképp, és maga az áru 5(!) nap alatt megérkezett Indiából.
Előzmény: harnosz (1029)
harnosz Creative Commons License 2003.08.19 0 0 1029
És nem félsz attól,hogy visszaélnek a kártyáddal?Én úgy döntöttem,igényelek egy VISA kártyát,de félek a netes rendeléstől-bár lehet,hogy alaptalanul...
Előzmény: Niino (1028)
Niino Creative Commons License 2003.08.19 0 0 1028
én 3 hónapja használok Kirkland Minoxidil-t.

A vérnyomásomra jó hatással volt, mert régebben
általában stresszhelyzetekben hirtelen vérnyomásnövekedés volt jellemző rám. Tudom
ez spok emberrel előfordul, de nekem a fejem
tök vörös volt már a feszült pillanatokban.
Most a vérnyomásom alacsonyabb, sokkal nyugodtabb
vagyok.....szóval ez egyéntől függ, de nekem
ebből a szempontból jól jött !!

Az igazi mellékhatás nálam az hogy a testemen lévő szőr elégé megerősődött !/főleg a kézfejemen, de az alkaromon és mellemen is észrevehető /Nem tudok ezzel mit csinálni még, most ezt kell megszoknom....

Nem tudom mit görcsöltök a netes rendelésen.
Én már vagy 6x-7x rendeltem a netről, különböző helyekről, különböző dolgokat / pl: cipőt is/ és
eddig mindig megérkezett az áru...
Sőt egyszer még én jártam jól, mert tévedésből többet küldtek ! Ilyen parásan nem lehet hozzáállni a dolgokhoz...

Jövő héttől kibővítem a csak Topical-ra korlátozott kúrámat : 5% Minoxidil, Topical 5% Spironolactone , Folligen spray.

Belsőleg: 50mg Cink, 1000mg C-vitamin, B-komplex, Folsav.....már csak az aminosavakat kell beszereznem: methionine, lysin ..stb.

Előzmény: ReficuL (1019)
KOPPANYI Creative Commons License 2003.08.18 0 0 1027
Ma elmentem a bőrgyógyászhoz, aki teljes vérkép vizsgálatot javasolt - a héten szerét ejtem.
A minoxidilről naggyából ugyanazt mondta, amit eddig is tudtam, azzal a különbséggel, hogy szerinte a minoxidil csak késlelteti a folyamatot, de nem nő vissza a hajam. Ez elég szomorú, ha így van...
Előzmény: ReficuL (1019)
Gab6 Creative Commons License 2003.08.18 0 0 1026
Az lenne a kérdésem, hogy vélhetöen fogászati probléma miatt (tömőanyag felszivárgott a gyökér fölé) fellépett (elöbb foltos, majd diffúz, egész fejre kiterjedt) hajhullás a góc megszüntetése után vajon várhatóan visszanő-e. Illetve milyen szert érdemes használni ilyen esetben. 25 vagyok, eddig nem volt ilyen gondom...

A választ előre is nagyon köszönöm!
Gábor

Előzmény: ReficuL (1024)
donnyt Creative Commons License 2003.08.18 0 0 1025
Szia Zepp1!
Én is beszálnék a netes rendelésbe,ha lehet!
Nekem is kártya gondjaim vannak!
Írd meg légyszíves,hogy mehet-e a dolog!
ReficuL Creative Commons License 2003.08.18 0 0 1024
Olvastam még, hogy a Spironolactone állítólag kívürről is hasonlóan hat, mint a Finasteride. Egy Proxiphen nevezetű termék tartalmazza , melyben Minoxidil is van. Erről tudd valaki valamit, ill. próbálta már valaki?

Nem úgy hat, a spironolactone androgén receptor blokkló, a finasteride pedig a 5-alfaR-2 (enzim) inhibitor, lényeges különbség. A Proxiphen egyébként Dr. Proctor (egy texasi bőrgyógyász) féle produktum. A fazon már vagy 25 éve foglalkozik a témával, sok helyre írogat a neten, érdemes figyelni a véleményére. A minoxidilt és a hozzá hasonoló NO donorokat az elsők között kezdte alkalmazni AGA-ra a 80-as években

Előzmény: Zepp1 (1021)
ReficuL Creative Commons License 2003.08.18 0 0 1023
a Rogain tartalmaz olyan anyagokat, melyek segítik a felszívódást ill. nehezítik a DHT "kapcsolódását a hajhagymákhoz".

Erre én is kíváncsi lennék (mi a neve ezeknek az anyagoknak?), tudtommal nincs ilyen benne, szvsz ez téves info. Vannak extra keverékek, amikor vmilyen AR blokkolóval (pl. spironolactone) ötvözik a minoxidilt, de a rogaine összetételét nem szokták összevissza változtatgatni, abban pedig nincs ilyesmi. Egyébként a hozzáadott alkohol is számít egy keveset, de nem ez a lényeges

Előzmény: Zepp1 (1021)
harnosz Creative Commons License 2003.08.18 0 0 1022
Lehetne arról szó,hogy beszállnék hozzád a minoxidil rendelésbe?Sajnos nincs VISA kártyám,másmilyennel meg nem lehet.

Egyébként szerintem a megoldás az,hogy két kártyát tart az ember,az egyikre mindig csak annyit rak,amennyi a cucchoz kell,a hitelfelvételt meg valahogy letiltatja.

Előzmény: Zepp1 (1021)
Zepp1 Creative Commons License 2003.08.18 0 0 1021
Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem, elsősorban hozzád Reficul.

Most akarok 5%-os minoxot rendelni, de közbe eszembe jutott, hogy már kb.3 éve teszteltem a 2%-os Regaint. Ez nálam azt váltotta ki, hogy elkezdett viszketni és hámlani a fejbőrőm, aminek hatására beszüntettem a kezelést. Bár olvastam az előző hozzászólásokban, hogy ez gyakran fellép átmenetileg, kicsit tartok attól, hogy az 5%-osnál ez szintén így lesz. Szerinted leteszteljem?

Másik kérdésem: egy (fügetlen) német site-on olvastam, hogy a Rogain tartalmaz olyan anyagokat, melyek segítik a felszívódást ill. nehezítik a DHT "kapcsolódását a hajhagymákhoz". Szerinted discountminoxidil.com- nal kapható cucc van olyan jó?

Olvastam még, hogy a Spironolactone állítólag kívürről is hasonlóan hat, mint a Finasteride. Egy Proxiphen nevezetű termék tartalmazza , melyben Minoxidil is van. Erről tudd valaki valamit, ill. próbálta már valaki?

Utolsó kérdésem: az előző hozzászólások azt sugallták nekem, hogy kicsit parrás a netes rendelés. Van valakinek negativ tapastalata?
Asszem nem igazán tudnék hol reklamálni, ha az amcsik nem küldenék ki a cuccot!? E tekitetben szerintem ki vagyunk szolgáltatva:(

KOPPANYI Creative Commons License 2003.08.17 0 0 1020
Úristen, de marha vagyok! Hiszen a "magyar" minoxidil (2%-os) nem más, mint a Regain. Legalábbis más márkanéven nem láttam, hogy itthon forgalmazzák.
ReficuL Creative Commons License 2003.08.17 0 0 1019
nem elég csak vérnyomást mérni, én a helyedben csináltatnék egy komolyabb kivizsgálást, teljes lipidprofil, C reactive protein, terheléses vércukor, DHEA, stb.

Ismerős amit az vny. értékingadozásokról írsz, hasonló volt nekem is egy időben régen. Ma sokkal jobb, minoxidil kicsit már a normáltartomány alá is viszi

Minoxidilt nem kell felíratni (itthon sem), meg kell rendelni vhonnan

Előzmény: KOPPANYI (1016)
KOPPANYI Creative Commons License 2003.08.17 0 0 1018
A zsírosodás ellen? Na, akkor hagyjuk... Ez valószínűleg nem fog kárpótolni a kihullott hajakért.
Megkérdezhetem, hogy miből áll a kúrád?
Előzmény: trendkiller (1013)
KOPPANYI Creative Commons License 2003.08.17 0 0 1017
Az enyém is "még" tűrhető, éppen ezért most kell cselekedni, amíg nem késő. Nagyjából egyidősek lehetünk, én 26 vagyok.
Lehet, hogy valamit összekeverek vagy nem ugyanarról beszélünk, de én Rogaine-ról tudok csak, azt is csak onnan, hogy ehhez és a Propeciához hasonlították az Advecia-t. A Rogain-ban nincs DHT-gátló, ezért én érdemben kb. annyit foglalkozom vele, mint az Adveciával, ill. a Varga-cseppekkel.
Viszont nekem elég "érdekes" hajhullásnak tűnik a tied, lehet, hogy ennek nincs köze az androgenic alopeciához, bár az én hajam is eléggé zsírosodik, korpásodik.
Előzmény: harnosz (1014)
KOPPANYI Creative Commons License 2003.08.17 0 0 1016
Érdekes, amit mondasz, nem gondoltam, hogy az androgenic alopecia összefüggésben lehet a magas vérnyomással. Nekem csak néha magas, ez épp a legutóbbi nyaralás során derült ki. Az első mérésnél 160-at mértek, majd ez fokozatosan csökkent 130-ra. Hogy most mennyi azt nem tudom, az ottani orvosok az új klímát is szóbahozták lehetséges okozattként, amihez fokozatosan alkalmazkodtam - ha a vérnyomáscsökkenést veszem alapul. De igazad van, jövő héten újra megméretem.

Valamilyen orvoshoz mindenképpen el akarok menni, aki felírja nekem a minoxidilt.

Előzmény: ReficuL (1015)
ReficuL Creative Commons License 2003.08.17 0 0 1015
Érdekes, hogy a minoxidilt külsőleg alkalmazzák és mégis puffasztja az arcot.

ez egy ritka mellékhatás, de minnél nagyobb koncetrációjú minoxidilt használ valaki (vagy minnél többször használja) annál gyakoribb. Nem helyes ha egy mondatból helytelenül általánosítasz, így nem csoda ha azonnal bedőlsz mindennek. Olvasd el ismét mit írtam pontosan

A vérnyomásesés, mint mellékhatás nekem nem gond, néha magas a vérnyomásom.

Ez viszont gyakori AGA esetén, érdemes lenne komolyabban kiértékeltetni a cardiovasculáris paramétereket. AGA korai tünete az ilyen típusú betegségeknek, valamint a 2-es típusú diabetesenek

Egyébként ezzel a problémával a bőrgyógyászhoz kell fordulni?

Lehet, de azt fogja mondani hogy ez természetes dolog. Persze nem az, de ezzel közönséges orvos nem tud mit kezdeni

Előzmény: KOPPANYI (1009)
harnosz Creative Commons License 2003.08.17 0 0 1014
Nem,nem vagyok teljesen kopasz..még egész tűrhető.

Én a pechesebb szériába tartozom,17 éves alig múltam(!)),mikor elkezdett hullani a hajam.Röhej,néhány osztálytársamnak még nem is serkedt a bajsza,én meg már kopaszodtam...ráadásul a családomra ez abszolút nem jellemző.
Eleinte úgy hullott,hogy hajmosás után egybefüggő barna réteg úszott a víz tetején.
Szerencsére annyira sűrű és vastag hajam volt,hogy több mint egy évig semmi nyoma nem volt.Elmentem bőrgyógyászhoz,azt mondta,hogy egy letapadt korparéteg miatt hullik.Használtam ellene szereket+Bánfit,szerencsére tűrhető szintre beállt a hullás.Mindenféle orvosi kivizsgáláson voltam,kivették a mandulámat,vérvételek,stb.Szedtem millió fajta vitamint,vasat,spéci,méregdrága kenőcsöket,na meg Regaine-t.Ez még aránylag jól bejött,de aztán egy depressziós pillanatomban abbanhagytam,mert céltalannak tűnt.
Aránylag jól megúsztam a dolgot,mert 7 év után kezdett csak látszani,hogy kopaszodom.
Most Bánfi hajszeszt használok csak,meg Londial Grapefruitos sampont a korpa ellen.Megfigyeltem,ha nagyon korpás,jobban hullik.Ráadásul nekem egy egybefüggő olajos korparéteg keletkezik a fejbőrömön,már mosás után két nappal is.Használok még szárazsampont is,legalább így nem zsíros a hajam,és nem kell mindig mosni.

Előzmény: KOPPANYI (1011)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!