Végigkövettem 12.31.-étől a hozzászólásokat. Meg kell hagyni igen érdekes. El is gondolkodtam azon, hogy érdemes-e ide írni, de úgy gondoltam megpróbálom, hátha Én egyben maradok.
Én is járok kiállításra, idén 3. éve és még mindig nem mondhatom el azt, hogy mindent tudok. Alkalomadtán nekem is van kérdésem, pl.: mit lehet egy olyan kutyussal csinálni, akinek 6 hónapos korában a hátsó lábai szétállnak.
Van olyan,hogy valakihez belehet utitársként társulni,két jól nevelt kistestűvel TIBETI TERRIER, nem szöröznek Kéne egy ilyen TÁRSKERESŐ rovat is,kezdjük már ezt a topikot ilyesmire használni Mi Budapestiek vagyunk!!! XI ker.
Sziasztok!
Lassan elkészítem a 2005-ös évi Magyarországi kutyakiállítás összeírása (CAC,CACIB) időbeni sorrendben. Ahogy meglesz, felrakom ide, erre a topicra. Utána, ha gondoljátok megcsinálom a külföldi kiállítások időbeni összeírását! Szerintetek jó ötlet?????
Ugyan nem kiállítás, de talán nem vágnak ki az offért, ha elmesélem első kutyaszülinapi emlékem:
Szánhúzósuliban voltunk és Akela barátnője aznap volt 1 éves.
Készítettem neki egy tortát: mortadella volt az alap, azon ropiból volt egy nagy 1-es és egy csomó kutyacsemege volt a díszítés.
A suli végén vettük elő. Egy pár husky maradt addigra és egy malamut Spike, aki akkorára nőtt, mint egy növendék borjú. A párom osztogatta a kutyoknak a finomságokat, akik mind szépen várták a sorukat. A huskyk szokásosan óvatosan ki is vették a kezéből. Csak akkor lepődött meg, mikor Spikehoz ért: a karja könyékig eltűnt a kutya szájában.:))))