bocs, hogy kértem, hogy angolul beszéljünk... csak engem is eléggé idegesít ha valaki franciául, vagy németül kezd beszélgetni, ezzel kizárva a többieket... nem tartom fairnek, priviben teljesen OK.
Amugy nem láttam, hogy mikor jöttél be, de én nem sokkal azelőtt, hogy Bryan kilépett, kb 3-4 percet voltunk egy időben... és te utána szólítottál meg... ugyhogy vszinűleg éppenhogycsak lekéstétek... :(
Sztem egyrészt ő nagyon jól tudja, hogy mennyire várják a rajongói mindenhol, és mindent meg is tesz, hogy minél több helyre elmenjen (kérdem én, melyik énekes koncertezik még ennyit, mint ő, manapság...), másrészt kétlem, hogy ezzel valóban befolyásolni lehet...
De azért mindig, ha ez felmerül a board-on, lelkesen invitálom vissza kishazánkba ;)
fotókat keres : Amnesty International Conspiracy of Hope Tour ( 1986 ) - ha vkinek van esetleg, szívesen felrakom, természetesen a tulajdonos nevével jelölve.
Valamint a hátteret, ami a website nyitó oldalán megjelenik, azt ő választja ki személyesen ;)
A Waking Up... album producere már Robert John Lange volt, ezért is sikerült olyan jól. Ez persze semmit nem von le Bryan nagyszerűségéből. Ezeknek az embereknek az ereiben nem vér, hanem zene csordogál. :-)
Szijasztok! Már egy ideje olvasgatom itt a hozzászólásokat, de még sose írtam :) Hát most írok :D Az új albumot már alig várom, és egy (vagy több) koncert keretében igazán eljöhetne ide népszerűsíteni :D Most egyenlőre csak ennyit akartam :) Jah és ma van Bryan szülinapja !!! :) hepibörzdéj
nem kapom el, még sosem voltam ott amikor Ő, de akik ott vannak, mindig elmentik a chatlog-ot, hogy akik nem voltak ott elolvashassák... :) Így kényelmesebb... :))
Sziasztok! Rég jártam erre, gondoltam, beköszönök! :) Tök, jó, hogy legalább már konkrétumok vannak az új albumról és nem csak kósza hírek. A Never Let Go kifejezetten a hullámtörőkre készült no meg nekünk magyaroknak az arénára :D, de jó nóta lett!