Keresés

Részletes keresés

gk65 Creative Commons License 2011.02.03 0 0 18709

Sziasztok! 30 nap, 10,5 kg! :-) szénhidrátot nem szeretem, de a múltkorin hatalmasat bűnöztem! A káposztás tésztának ugyanis képtelen vagyok ellenállni, így 4X futottam neki! :-) de nem baj, így is egy igazi kis hős vagyok!:-)

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.03 0 0 18708

Ha visszaállsz anormál étkezésre, vissza fogsz hízni.

Keress a hozzászólásaimra, van belőle bőven ,igaz pár évvel ezelőttiek.

Előzmény: Darkmona (18705)
zsófi14 Creative Commons License 2011.02.03 0 0 18707

Sziasztok!  Én 1 hete kezdtem el a 90 napos diétét és már 4 kg fogytam, persze szigorúan betartom és a napi 3l vízet is megiszom.

40 év felett vagyok mikor állítólag nehéz fogyni, 170 cm magas és 95 kg- ról indultam. Előfordulhat a gyors siker titka , hogy az utolsó 5 kgt az elmúlt 2 hónapban szedtem fel. Évekkel ezelőt nyomtattam ki azt a 90 napos leírást amit alkalmazok már nem találom fent, abban azért egy evésre csak 20 dkg fehérje vagy éppen az aktuális napnak megfeleő táplálékot javasol, és a salátát öntet nélkül. A kolleganőm 25 kgt fogyott, én  akkor 4 hét után abba hagytam , de 8 kgt fogytam, most ismét megpróbálom. Sikeres fogyást mindenkinek.

vf1 Creative Commons License 2011.01.31 0 0 18706

Igen, van amikor lassul, sőt megáll, sőőt jön is vissza!!

Nem szabad feladni. Én egyébként a napi mérlegelés híve vagyok, így lehet látni a hullámzásokat precizen.

Képzeld, pár nap nem mérlegelés után akkor állsz fel rá, amikor többletben vagy.

De ez az én véleményem.

Szeptember óte vezetem a napi súlyomat, a fogyás mellett , látni a hullámzást is.

A legjobb általában gyüminap után reggel.

Előzmény: Darkmona (18705)
Darkmona Creative Commons License 2011.01.31 0 0 18705

Nos... most tartok a 21. napnál, azaz 3 hete csinálom ééés.... hát most per pill nem tudom mennyi, de 2-3 napja mértem akkor már 5 kg volt a mínusz. Hétvégéig azért sem állok arra  a hitvány mérlegre! :D

De amúgy mintha lassulna a fogyás... de nem adom fel!

Éljen április 7-e, amikor is lejár ez a mizéria. Igaz még további 90 napig csak gyümi a reggeli, de nem kell külön ebédet főznöm, ehetem amit a páromnak készítek, csak kisebb mennyiséget fogok enni, úgy döntöttem. :)

Indulás: 170 cm és 80 kg.

Vége: ... hát remélem 65 kg-t vagy kevesebbet nyomok majd.

vf1 Creative Commons License 2011.01.31 0 0 18704
Előzmény: kitty77 (18702)
Walaki2000 Creative Commons License 2011.01.31 0 0 18703

Szia Kitty!

Elvileg csak nyers zöldséget lehet enni fehérje napon.

További sok sikert!

Walaki

Előzmény: kitty77 (18702)
kitty77 Creative Commons License 2011.01.30 0 0 18702

Sziasztok!

Január 3-án keztük el párommal a 90 napos diétát. Az eredmény eddig nálam 4,5 páromnál 6 kiló. :) Nem tartjuk be 100%osan... a gyümölcsnap egy kíííín... :)

Pár kérdésem lenne:

- találtam egy könyvet ami a szétválasztó diétához tartalmaz recepteket. Ebben találtam olyat, hogy sült hús párolt káposztával.

Pároltkáposzta fogyasztható fehérjenapon?

Mit ehetek a húsokhoz? Párolt zöldséget? vagy csak nyers zöldséget?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Üdv

cifram Creative Commons License 2011.01.27 0 0 18701

Szia Red1 31.

Megkérdezhetem,h. mennyiről indultál és mennyi felesleg van rajtad? Csak azért kérdezem, mert sokan azt írják,h. 14 nap után tartanak kb mínusz 2-3 kilónál.

Nekem egyébként ma van a 17.napom, vasárnap (13.nap) álltam mérlegre, akkor mínusz 1,6 kg-nál jártam. Remélem, hogy azóta is ment le rólam valamennyi, örülnék, ha vasárnapra elérném én is a -3-at.

szép estét, és mindenkinek kitartást!!!

Előzmény: Red1 31 (18698)
Carl McCoy Creative Commons License 2011.01.27 0 0 18700

Üdv!

Nos a 14. nap után enyhe megtorpanás, a második héten mindössze -1 kg. Összeségében 2 hét -5 kg a bécsi diétával. Az első héten valószínűleg azért volt látványos a súlycsökkenés, mert több víz távozott a szervezetemből. A mozgásmennyiség egyre nő, látványosan duzzadnak az izmok és csökkennek a zsírrétegek. Most belekezdtem valami 90 napos szerűségbe, de már tegnap is brokkolis krumplit ettem a fehérjés főételhez, illetve ma reggelire egy kis tegnapi maradékot gyümölccsel a full gyömlöcs reggeli helyett. Ma viszont kelkáposztafőzelék lesz az ebéd keményítős napnak megfelelően. Szénhidrát bevitel egyenlőre 0, lehet az is marad. Kb. két hét múlva megint belekezdek a bécsibe, csak a marhahúst nyúlhúsra cserélem a menűben, meg még azon dilemmázom hogy 1 vagy 2 hetes periódus legyen-e a következő.

Előzmény: Carl McCoy (18677)
ujkorszak Creative Commons License 2011.01.27 0 0 18699

Ma szénhidrát nap...de tegnap zöldségnapom volt és mindent összeettem!!!

Mert utálom a zöldség napot!

Így még mindig -3 kg nál tartok.Ma van a 15.napom.

Sok sikert és még több kitartást!!! 

Red1 31 Creative Commons License 2011.01.26 0 0 18698

Sziasztok!

Lassan túl vagyok a 24. napon és -3 kg-nál tartok. Remélem ez továbbra is így folytatódik. :) Sok sikert mindenkinek.

Lindikeke Creative Commons License 2011.01.26 0 0 18697

SZerintem ha nyers zöldséget eszel egyéb kiegészítő nélkűl, akkor is hatásos lesz a diéta. Vagy próbálj néha befőttet, vagy gyümilét, jobb ha hozáadott cukor nélküli, de talán a cukros is jobb mintha feladod.

Sok sikert!

Előzmény: sha_dow (18696)
sha_dow Creative Commons License 2011.01.26 0 0 18696

hello:)mar egy honapja tartom a dietat de a gyuminapot utalom mert nem szeretem a gyumolcsot ....az lenne a kerdes hogy jol csinalom ha egy adag salatat eszek zoldsegekbol?ha valaki nek van kedve akkor adjon egy valaszt ....a dieta jol  bevalt mar 6 kilot fogytam de ez a gyumi nap undorito:)

cat28 Creative Commons License 2011.01.26 0 0 18695

Sziasztok!Én hétfőn kezdtem el ezt a fogyit pedig régen nagyon idegenkedtem tőle.Terhességem alatt közel 20kgot szedtem fel és több mit egy év alatt csak 10től sikerült megszabadulnom.Próbáltam már sok mindent de a kilók makacsul ragaszkodnak hozzám:(Önbizalmam a béka feneke alatt stb. Ami ezzel jár:( Hát nem tudom normális -e de hétfő óta 2 kg ment le.Hozzá kell tennem a fogyókúra  betartását szigorúan követem.Attól függetlenül,hogy igazából lehetne enni én egész kis adagokat fogyasztok és még mellé minden este szűzteakapszula.Több blogot olvastam és azt látom,hogy azért itt sem lehet zabálni.(Pedig de jó lenne úgy fogyni:)Remélem ilyen tempóban fognak leperegni rólam a kilok továbbra is. Ma szénhidrát nap:)IMÁDOM!!!!!!!!!!!

zangel Creative Commons License 2011.01.25 0 0 18694

szaisztok

segítséget szeretnék kérni a szakdolgozatom megírásához. vegetáriánizmusról szóló kérdőívet kellene kitölteni. kérlek szánjatok rá 5 percet.óriási segítség lenne. a kövi linken tudjátok megnyitni: http://bit.ly/hmfpG5

köszönöm

eszti

Előzmény: marianna1984 (18693)
marianna1984 Creative Commons License 2011.01.24 0 0 18693

Sziasztok!

Nekem is nagyon keserves most a diétám borzalmasan kívánom a szénhidrátokat már 2 nap bünöztem is, máskor meg tudom állni hogy ne egyek ennyit de most nem megy, szinte remegek érte eléggé depis időszakom van lehet azért. remélem hamar tul leszek rajta és bírom folytatni.

ujkorszak Creative Commons License 2011.01.23 0 0 18692

Sziasztok!

Ma szénhidrát napom volt...némi bűnözéssel...(bon-bon,nápolyi),de inkább szénhidrát napon eszek nagyobb mennyiséget!;P

11 nap után -3kg!!!

Üdv mindenkinek

csj78 Creative Commons License 2011.01.23 0 0 18691

Sziasztok!

Hát én sem vagyok a helyzet magaslatán! Csinálom, mert muszály :( de meg kell mondjam nagyon nehezemre megy! :( Nem, hogy nem megy lejebb a súlyom, még vissza is jött egy kiló!

Na szép esét nektek!

Előzmény: vf1 (18686)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.23 0 0 18690

Köszi a sok jótanácsot, a naplód máris felvettem a kedvenceim közé!

Nincs könnyű dolgom ezzel az 5 kg-mal, mert mostanában a reggelit már jóformán teljesen elhagytam, napközben alig van időm enni, talán az ebéd az egyetlen, amire próbálok figyelni, hogy nem maradjon el, és ha délután eszek egy-két narancsot, vagy banánt, már a vacsorát sem kívánom. Szóval elég rendszertelen az egész.

Most elkeztem inni megint a szűz teát, az segített az előző 5 kg leadásában tavaly nyár elején. Az szerencsére nem jött vissza, de nem is ment le akkor több; elfogyot az erőm, alábbhagyott két hónap után igencsak a lelkesedésem, és a maradék csak a súly megtartására volt elég, tovább fogyni nem...:(

De akarom még azt a -5kg-ot, szóval újult erővel belevágok ezzel a 90 naopssal, ezt még nem próbáltam, de az itt leírtak alapján hátha segíteni fog:)

Előzmény: 90naposAti (18689)
90naposAti Creative Commons License 2011.01.23 0 0 18689

Sziasztok!

audrie,irulan: Én 14 kilót fogytam a diéta 90 napja alatt. 95 kilóról indultam és 81 lettem a végére. A diéta befejezése után változatattam a korábbi táplálkozási szokásaimon: Sokszor és sok helyen olvastam, hogy az a legegészségesebb, ha az ember egy nap több alkalommal eszik, de alkalmanként kevesebbet. Ugyanis így folyamatossá tehető az anyagcsere. Éppen ezért én így is tettem. Most naponta legalább négyszer eszem. Emellett a "második 90 nap" lejárta után is megtartottam, hogy reggelire gyümölcsöt eszem (csupán annyi a változás, hogy megiszom mellé egy bögre kakaót). Ezután ebéd - köztes étkezés - vacsora ritmusban táplálkozom. Ha érdekel ennek a kicsit részletesebb leírása, ajánlom a blogomon írt egyik bejegyzésemet: http://90naposati.blogspot.com/2010/10/97nap-folytatas-tippek-trukkok-90-napos.html.

Ezzel a "módszerrel" a diéta befejezése után további 3 kilótól szabadultam meg az azt követő másfél hónapban. Sőt az ünnepek alatt visszajött 3 kilótól is sikerült utána így megszabadulni (no meg a mindennapi 2 óra kutyaséta is biztosan segített). Szóval nem elég diétázni, az eredmény megtartásához életmódot is kell váltani. Ha valaki a 90 után teljesen ugyanúgy étkezik, mint előtte, akkor bizony vissza fog hízni.

Amúgy újabb receptekkel bővült a blog: egy fehérje és két szénhidrátnapi finomság került fel a legutóbbi írásom óta.

http://90naposati.blogspot.com/

Üdv

Attila

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.22 0 0 18688

Sziasztok!

Én "csak" max 5 kg-ot szeretnlk leadni. Ez nem sok, de tartósan állítólag sokkal nehezebb épp ezért... Ez a diéta erre alkalmas lehet szerintetek, vagy ha abbahagyom, visszajön ami lement?

Előzmény: Darkmona (18687)
Darkmona Creative Commons License 2011.01.22 0 0 18687

Sziasztok!

Megint én. :)

Eddig van eredményem, 13. napon tartok. 2 napja mértem magam akkor -3 kg volt. Ma fehérje nap van, tehát halacskát sütöttem majorannával, sóval és borssal és csináltam hozzá vegyes salit tejföl-kecsap öntettel. Fincsi! :)

Néha megenném amit a páromnak készítek, de tudom hogy csak így lesz eredmény, tehát kitartok!!! :D

vf1 Creative Commons License 2011.01.22 0 0 18686

"Az a baj, most nem érzek lelki erőt"

Az én cipőm is hasonló!

Előzmény: kláravidékről (18685)
kláravidékről Creative Commons License 2011.01.21 0 0 18685

Hasonló cipőben, mint Te, én elkezdem, de beteg lettem és borult minden, most ott tartok, hogy délig csak gyümölcs, napközben vegyesen étkezem, de ha a gyógyszeres kezelés lemegy, és újra rendben leszek, elszeretném kezdeni. Az a baj, most nem érzek lelki erőt hozzá. :( Egyébként, az ünnepek alatt nekem 2 kg jött vissza, és azóta én is tartom ezt.

Előzmény: vf1 (18683)
enci80 Creative Commons License 2011.01.21 0 0 18684

sziasztok

18.-án kezdtük közösen a férjemmel a diétát,férjem többször csinálta már csak az a baj ,hogy a diéta után nem vigyáz és mindig vissza jönnek a kilók.Én most határoztam el magam két kisfiam van kisebbik 10 hónapos,az első terhesség elején 56 kg voltam most hogy megszületett a második babám meg álltam 70kg-n ez sajna nem mozdul bármit csinálok.Nehezen birom ez az első gyümi nap ezért gondoltam keresek egy fórumot ahonnét merithetek egy kis erőt örülök hogy olvashatok rólatok máris egy kicsit könnyebb.sok sikert!

vf1 Creative Commons License 2011.01.21 0 0 18683

Szia Klárikavidékről!

Csak olvasgatok, mert egyenlőre nem kezdtünk bele.

A reggeli gyümölcsös kezdés után vegyesen eszünk, nem váltogatjuk a napokat.

A súlyom egy, másfél kilóval több mint amikor abbahagytuk, de ez stabil, ez az ünnepek alatt jött vissza.

És Te?

Előzmény: kláravidékről (18680)
audrie18 Creative Commons License 2011.01.20 0 0 18682

Sziasztok!

Én a mai napon kezdtem a 90 napos diétát remélem kiartó leszek:) Szeretnék érdeklődni hgoy szerintetek megtartható e az a súly amit lefogysz a diéa ideje alatt? És kb hány kg- lehet megszabadulni? :)

Üdv

Adri

90naposAti Creative Commons License 2011.01.20 0 0 18681

Sziasztok!

Kedves ZSú, köszönjük szépen a dícséretet!

Reméljük, hogy a jövőbeli recepteket is ugyanolyan örömmel fogadod majd, mint a korábbiakat.

Az oldal újabb két, egy fehérje- és egy szénhidrát napi recepttel bővült. A másodikat külömösen ajánljuk édesszájúaknak és gyerekeseknek.

a cím még mindig: http://90naposati.blogspot.com/

Üdv

Attila

kláravidékről Creative Commons License 2011.01.20 0 0 18680

vf1 jól vagy? hogy haladsz a diétával? nagyon csendes vagy mostanában!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!