Keresés

Részletes keresés

Hét Creative Commons License 2000.06.18 0 0 89
Hát tényleg küzdelmes volt, de közepes. A lényeg, hogy az angolok továbbjuthatnak.
Előzmény: Wisey (88)
Wisey Creative Commons License 2000.06.18 0 0 88
ANGLIA-Németország: 1-0 !!!

Shearer gólja most továbbjutást érhet!
Remek meccs volt, küzdelmes, izgalmas.
Üdvözlet mindenkinek, aki a sörsátorban szurkolt az angoloknak! :-)

COME ON ENGLAND!

IKSZ Creative Commons License 2000.06.16 0 0 87
Kedves ManUtdFan!
Nem szokásom a tételes elemezgetés, de most megteszem ezt a szívességet Neked:

Szal idéznék toled, csakhogy visszatükrözzem a frenetikus baromságaidat!
"a portugálok simán lealázták a pökhendi angolokat"
3:2-t én nem, nevezném sima lealázásnak, ez a te utálatból fakadó megnyilvánulásod, de ha végignézted a meccset (szerintem nem), de ha igen akkor ezt nyilván te sem gondolod komolyan.

Igen, simán. Az angoloknak egész meccsen volt 2 helyzetük, amit ügyesen gólra váltottak. Azonban a portugálok úgy szereztek 3 csodálatos gólt, hogy mellette még 5 ziccert elszórakoztak. És természetesen szinte végig a portugálok voltak mezőnyfölényben. Csak a vezetőgóljuk után vettek vissza a tempóból.
Nem utálom az angol focit, csak nem szeretem. A meccset végignéztem. Hogy én mit gondolok, azt csak bízd rám.
Remélem felvetted a meccset videóra. Ha igen, akkor nézd meg még egyszer:-)

"Még a nyugdíjas németek is jobbak náluk."
Kedves "futballszakérto" Iksz! Én azért azon az állásponton vagyok, elobb várjuk meg azt az ANGOL-német meccset!

Itt igazad van részben. Azonban jó lett volna figyelned a német-román meccset, ahol felszántották a németek a pályát (és rúgtak 3 kapufát, habár ezt nem jegyzik). Az angol-német összecsapás után okosabbak leszünk. Habár rajtad ez nem segít:-)

"2. gólnál nem emlékszem ki volt Pinto mellett, de biztos o hibázott:-)"
Nem érzed saját magadban az ellentmondást?! Nem emlékszel, de biztos vagy benne!Gondolkozz el azon amit írtál, és szerintem ezen még magad is nagyot fogsz mosolyogni!

Sajnos az én fejem sem káptalan. Azonban arra jól emlékeztem, hogy az 1. és a 3. gólnál is az "öreg harcos" hibázott. A 2. gólnál valamelyik bengáli fekete maradt le Pintoról. Itt valóban tévedtem. És csak mosolygok: Seaman lepkézett egy jót:-)

"Az angol játékosok többsége remek játékos, azonban csapatként nem tudnak nagyot alkotni. Ld. legutóbb a tavalyi Magyarország-Anglia meccsen (1-1)."
Tényleg nem rossz labdarúgók az ANGOLOK ,de tény hogy ez a monológod huen repretzentálja azt, hogy te bizony olyan témába nyúltál, amirol az hupuilila fingod sincs! - Mert mióta világ a világ "iparosoknak" nevezik oket, akik csapatként tudnak igazán nagyot alkotni, ezzel minden futballszakember egyetért, valamint abban is, hogy a jelenlegi ANGOL játékosok technikai képzettsége messze elmarad az európai átlagtól! - Példaként felhoztál egy olyan barátságos meccset, ahol az ANGOLOK szinte otthonhagyták a fél válogatott keretet!Az akkori Dv1-es Kevin Phillips, a Man United szinte junior korú Wes Brown'ja, de nem sorolom, mert nem ez a lényeg.A lényeg az, hogyha te ismernéd az ANGOL FUTBALLt, nem írnál ilyet, hogy csapatként képtelenek nagyot alkotni.Muszály megkérdeznem toled!

Nos, szerintem TÖBBSÉGÜK remek játékos. Ma már nincs képzetlen focista a "foci nagyhatalmaknál" (Anglia nem igazán az!). Csapatként az angolok 1966 óta semmit nem tudnak felmutatni! "…mióta világ a világ…"-> hm, a világ is változik! A tavalyi magyar-angol-on voltak itt nagy nevek is (pl. Shearer, Seaman). Seamanről jut eszembe: hogy is volt az a Zaragoza-Arsenal KEK döntő 120. percében?:-)

TE LÁTTÁL VALAHA IS ANGOL FUTBALL MÉRKOZÉST?????
Igen. És a legutóbbi különösen tetszett!

"És persze mindig 11-en védekeznek a kapujuk elé betömörülve."
:-)))

Nézd meg még egyszer. A kapus előtt vonalban 4 védő, azok előtt vonalban 4 középpályás. Mindez a saját térfelük közepén. Nem is vezetett eredményre, hiszen 3-at is beszoptak.

Megtisztel kitűntető figyelmed. Ezek szerint érdemesnek tartod szerény személyemet arra, hogy foglalkozz velem és hozzászólásaimmal. Habár ez engem nem érdekel. Érveid törtrészét elfogadom. Nagy része viszont félrevezető, és hamis. Sugárzik a szövegedből az elvakultság, és a nagyképűség. Dicséretes lelkesedésed, azonban ne ítélj első látásra! Sértő megjegyzéseidet már fel sem veszem. Ezek jól minősítenek Téged.
Hogy mit csinálok a nickemen az az én dolgom. Hogy mások mit gondolnak rólam, az az ő dolguk. Nem az volt a célom, hogy "más topicját összerondítsam".

IKSZ Pécsről, aki Zalai, és nem szereti az angol focit.
ui.: a német-angol után benézek

Előzmény: ManUtdFan (86)
Wisey Creative Commons License 2000.06.15 0 0 84
Ha Gazzára gondolsz, attól félek, felette már eljárt az idő :-(
96-ban még csodagólt is lőtt a skótoknak, de már nem építhetünk rá.
Sajnos túl sok sérülés nehezítette pályafutását.
Nem tudom, kéztöréséből felépült-e már, de volt szerencsém látni (videón), hogy is sérült meg: barátságosan szájba vágta Aston Villás ellenfelét :-)
Előzmény: ADAM17 (83)
ADAM17 Creative Commons License 2000.06.15 0 0 83
Nos, en nem vagyok olyan elborult : ) english fan, mint itt a tobbseg nyilvan, es amilyeneket szemelyesen is ismerek, de en is birom az angol focit, es szurkolok nekik (is). Kar, hogy most csak SHEARER van ott, aki nekem szamit. Azert jusson tovabb a csapat mindenkepp a negyeddontobe!

Ja, es megtalaltam a zaszlot, melyen rajta van 2 angol foistenem, ALANROL mar ugye beszeltem, a masik pedig a bal alsoban talalhato, o sajna most nincs kinn, pedig ott lenne a helye!

Kicsiben...

...es nagyban!

hool_ Creative Commons License 2000.06.15 0 0 82
COME ON ENGLAND! COME ON ENGLAND!! COME ON ENGLAND!
Előzmény: del pedro (81)
del pedro Creative Commons License 2000.06.14 0 0 81
Sziasztok angol fanok!

Aki szereti az angolokat, annak ott kell lennie szombaton a Hősök terén a sörsátorban. Tele lesz angolokkal+fantasztikus hangulat+angol dalok+sör csordulásig.
Lenyomjuk a németeket!!!!!!!!!!!!!
COME ON ENGLAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

__Tibi Creative Commons License 2000.06.14 0 0 80
Manufan!

Akkor ezt lezártuk, felejtsük el.

Arra kiváncsi vagyok, hogy elől kik fognak kezdeni? Mert bár középpályás sor nagyon erős és a védelem is le fogja venni Bierhoffékat a pályáról, azért elől be kellene találni a csatároknak is. Én Heskey-re és Owen-re szavaznék.

Come on England!

Hét Creative Commons License 2000.06.14 0 0 79
Szia IKSZ!

Én kedvelem az angolokat, és a németeket kevésbé. De sokminden történt a meccsen, de azok a portugálok voltak, akik 11-en voltak a saját 16-osukon belül, amikor az angolok támadtak. Én elismerem, hogy az eredmény azért inkább reális, mint nem mert az angolok a 2. félidőben impotensen játszottak, de várd meg a román portugál meccset. Az még érdekes lesz.

Hét

Előzmény: IKSZ (76)
szaki2 Creative Commons License 2000.06.14 0 0 77
Az angol focit en se csipem, remelem a nemetek szombaton kiutik az EBrol az angolokat
IKSZ Creative Commons License 2000.06.14 0 0 76
Srácok!
Nem kedvelem az angol focit. Ez van. És bizony be kell látnotok, hogy a portugálok simán lealázták a pökhendi angolokat! Még a nyugdíjas németek is jobbak náluk. És Adamsnek nem érte meg leszokni a piáról:-)-> nem lépett ki Figora az 1. gól előtt; a 2. gólnál nem emlékszem ki volt Pinto mellett, de biztos ő hibázott:-); a 3. gólnál Nuno Gomez simán lefordult róla; és még a strapát sem bírták az izmai, mert begörcsölt a végére, és le kellett cserélni.
Az angol játékosok többsége remek játékos, azonban csapatként nem tudnak nagyot alkotni. Ld. legutóbb a tavalyi Magyarország-Anglia meccsen (1-1). És persze mindig 11-en védekeznek a kapujuk elé betömörülve. Egyszerűen undorító a focijuk.
Az angol bajnokság meg sehol sem lenne az idegenlégiósok nélkül (ld. a Chelsea kezdőcsapatát).

ManUtdFan, Norbi!
Szerény személyemre irányuló sértő megjegyzéseitek jól jellemeznek Titeket:-) Egészségetekre!

COME ON Portugal, Germany and The Netherlands!

Előzmény: ManUtdFan (67)
JakVik Creative Commons License 2000.06.14 0 0 75
Hello !

Én is szoritok Angliáért ,de nincsenek könnyű helyzetben , reméljük a németek nem fogják szétrugdosni a megmaradt játékosokat és igy lesz esély a továbbjutásra. A válogatottat kicsit féloldalasnak éreztem ,mert ugyan Mcmanaman jó képességű játékos de mégiscsak jobblábas ami elég nagy hátrány ha valaki a bal oldalon játszik , igy csak akkor volt kiegyensúlyozott a két oldal ha a balhátvéd is fellépett a középpályára ...
Igazság szerint amiatt kaptunk ki mert nem volt elég rugalmas a taktikánk , mert miután a Portugálok rájottek hogy hogyan semlegesitsék Beckhamet nem tudtunk váltani és igy meghalt a támadójáték. Heskey is csak akkor válhatott volna hasznunkra ha jönnek a beadások ...
No mindegy az egér csak kitalál valamit.COME ON ENGLAND!

Előzmény: Wisey (72)
ADAM17 Creative Commons License 2000.06.14 0 0 74
Meg nem olvastam vegig, csak ugy futolag irok ide.

Szoval en is szurkolok az angoloknak is, de en nekem az 1 fo kedvencem (magyar valogatott mellett) kint tobb is akad.
Ugyhogy ne "fuck the rest"!

Kar, hogy most csak SHEARER van kinn olyan focista, akit en kedvelek. O viszont oriasi!!!

Egyik nap olvastam lattam egy nagyon jo kis angol zaszlot a www.the-sun.co.uk egy cikkeben, de nem talalok archivumot az ujsagban, igy nem tudom visszakeresni, en balga nem mentettem el rogvest.

Nekem nagyon tetszik, ugyhogy ha valakit szinten erdekel, es megtalalja, leci szoljon!!!

Come on England!

Remelem, a maradek 2 csopimeccset megnyerik, a nemetek ellen golzaporos gyozelmet aratnak.

__Tibi Creative Commons License 2000.06.14 0 0 73
Manufan!

Helyesbítek:néhány labdarúgót mocskosan sértegetett egy kis csoport, akik ugyan angolok voltak, azonban nem tartoztak a válogatott hivatalos rajongói klubjához. Ennyi a hír.
Tény, hogy ROSSZUL FOGALMAZTAM, azonban beszéljél így a kutyáddal vagy bármelyik családtagoddal. Tudom Te kurvára okos vagy. Semmi rossz szándék nem volt bennem. Igen néztem a meccset, és van szerencsém a legnagyobb örömömre, minden héten legalább három angol bajnokit is megtekinteni tévén keresztül.

Wisey Creative Commons License 2000.06.13 0 0 72
Azt hittem, 2-0-nál rúgunk még egyet, és a padlóra küldjük a portugálokat. Sajnos, nem ez lett belőle. Remekül játszottak a portugálok, ezt el kell ismerni, de akkor sem értem, hogy lehet kétgólos előnyről kikapni! Egy angol válogatottnak nem szabad ilyen hibát elkövetnie! Na mindegy, szerencsére jobbak vagyunk a németeknél és a románoknál is. A portugálok biztosan nyerik majd a csoportot, az a lényeg, hogy másodikként továbbmenjünk!

Heskey-t mellőzném, Phillips 30 góllal gólkirály lett, egyértelműen játszatni kellene! A liverpoolit valószínűleg csak a remek felépítése miatt erőltetik...
McManaman kidőlt, de Wise szerintem helyettesíteni tudja. Ha nem játszik olyan visszafogottan, mint hétfőn, hanem ugyanúgy átveszi az irányítást, és vezéregyéniséggé válik, mint ahogy a Chelsea-ben is szokta, nem lesz gond a középpályán!

Még mindig érdeklődök a sörsátorral kapcsolatban :-) a németek elleni derbi jó találka lehetne az angol fanok számára :-)

Más. Ha van valakinek eladó angol meze (fehér vagy piros, lehet régi is!), szóljon! Sajnos nincs pénzem újat venni, használtan is megfelel!

Doenci_d Creative Commons License 2000.06.13 0 0 71
Hajra ANGLIA!
Egy kollegam azt mondta, hogy sajnos most kikaptunk, de lesz meg ennek a meccsnek visszavagoja... a dontroben! Hat igy legyen! :-)
(Mondjam, hogy kinek szurkol? :-) )
Azt hiszem azert a tamadojatekon is lesz mit javitani. Nem ertem miert Heskey-t hozta be a szunetben? Ha mar cserel, miert nem Fowler vagy Phillips?
McManaman, es Adams nem jatszhat a nemetek ellen :-(

HAJRA ANGLIA!!

Norbi_ Creative Commons License 2000.06.13 0 0 70
ManUTFan!
Iksz egy pécsi patkány!
Ugye tudod ha valakiben keveredik a pécsi és a zalai vonás tudod mi jön ki belölle:))
Igyvan szerintem is lealázzuk a 2. kedvenc csapatomat a Németeket és a büdös románokat!!!
Come on ENGLAND!!
Fodzilla Creative Commons License 2000.06.13 0 0 66
Így is van!
A németeknek semmi esélye.
A románoknak ugyanúgy, ráadásul öregek, mint az országút; állva hagyjuk őket.
COME ON ENGLAND!
Mirrmurr Creative Commons License 2000.06.13 0 0 65
Totál el volt cseszve tegnap este a kedvem, de most is azt mondom, semmi nincs veszve, továbbjutunk. A VB-n is vereséggel kezdtünk Románia ellen, aztán mentünk tovább. Németország ellen győzünk, Romániát lefutjuk, csak kitartás!

Go on, England!!!

__Tibi Creative Commons License 2000.06.13 0 0 64
Hallottátok, hogy az angol szurkolók egy csoportja végig az angol játékosokat mocskolta? Beckham nem is bírta cérnával, bemutatott. Nem értem miért nem képes gondolkodni. Lehet, hogy az UEFA kivizsgálja az esetet, akkor pedig eltiltás is lehet a dologból.

Egyébként utálom a dígókat mégsem irogatok a Forza Azzuri topic-ba, hogy csalással nyertek.
Ez egy Hajrá Anglia topic.

IKSZ Creative Commons License 2000.06.13 0 0 63
Szép volt Portugália!
Jól leszoptak az angolok! És milyen jó, hogy nem a Knézy közvetítette a meccset! Habár az utolsó 10 percet az Eurosporton néztem, ahol a kis Knézy még az apján is túltett.
Norbi_ Creative Commons License 2000.06.12 0 0 62
Nagyon szomoru vagyok:((
2:0-rol szoptunk le:(((
Sebaj majd javitunk!!
COME ON ENGLAND!!
__Tibi Creative Commons License 2000.06.12 0 0 61
Nincsen csatárjáték, ráadásul most a védelem is katasztrófa volt. Shearer nem csinált semmit.

Come on ENGLAND!!!

Robi(FTC16-os) Creative Commons License 2000.06.12 0 0 57
B+!!!!!
De kááááár!!!!! Remélem nem látok több ilyen félidőt az angoloktól, mint a második volt. Igazából valamirevaló helyzet nélkül sikerült végigszenvedni. :-(((
Igazad van ManU (ugye ez a neved?), a portugálok az első félidőben nagyon szimpatikusak voltak, de a 3. góljuk után... Bár melyik csapat tenne mást. Még szerencse, hogy a másik meccsen X lett. Így csak 1 pont a hátrány!

Come on ENGLAND!!!

Ja! Mash üdvözöl mindenkit! Szegény! Ő csak a 65. perctől látta a meccset.

BRYAN Creative Commons License 2000.06.12 0 0 56
FUCK!FUCK!FUCK!FUCK!
Ezt nagyon elszúrták.Azok után hogy 2:0-ra vezettek kikapni.Hát ez van ezt kell utálni de így most már mind a két meccset meg KELL nyerni.Beckham és Scholes nagyon jók voltak de a csatárok?!ENGLAND FOREVER!!!
Kataca Creative Commons License 2000.06.12 0 0 54
ENGLAND ENGLAND!!!
BRYAN Creative Commons License 2000.06.12 0 0 53
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!Ez nem lehet 3:2 oda.Mindent bele ANGLIA!!!
del pedro Creative Commons License 2000.06.12 0 0 52
KÁPRÁZAT!
Ez az fiúk, ez játék!
Remélem Anglia nyer.
De mindkét csapat megérdemélné az EB-döntöt.
Owentől még látunk valamit!
Előzmény: ManUtdFan (50)
BRYAN Creative Commons License 2000.06.12 0 0 51
Így igaz ManUtdFan eddig ez a legjobb meccs kár hogy döntetlen de még nincs vége.EEEEENNNNNGGGGGLLLLLAAAAANNNNNDDDDD!!!!!
BRYAN Creative Commons License 2000.06.12 0 0 49
A félidőben 2:2 de ha belehúznak megnyerhetik az ANGOLOK.COME ON ENGLAND!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!