Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Nem szoktam nézni a Winchester tesók sorozatát, de tegnap egy részt azért bevállaltam, mert felkeltette az érdeklődésémet a 6x17 alapsztorija. Final Destination rulez! :D
Volt egy rész ahol Bobbynak mesélték el hogy is történtek eddig a dolgok, de mindiga másik mesélt el mi volt az egyikkel.
Ezen nagyon röhögtem.
Ahogy Sammy szerint milyen csajai vannak Deannek, hehehe, ilyen nagy hányós, piás:-DDD Persze Dean egyből rácáfol, egy gyönyörű intelligens nővel...vagy ahogy Sammy szerint mikor elmentek a halott alkására Dean kétpofára felzabált valami kekszet, Dean szerint pedig csak egyet evett...2.40-nél meg itt a videóban ahogy Dean szerint történt...Sammy: blablabla.....Sammy erre:Soha nem beszélek így:-DDDDDDDDD
Az a baj, hogy így leírva nem is emlékszem már a részekre, durván megbocsájthatatlan, tudom :p - viszont lehet mormolni a miatyánkat azért, hogy rendeljék be a köv. évadot is... *mormolmormolmormol*
Igen, pont most láttam azt a részt, mikor a nanny botrány van és Eli tönkreteszi a lány életét cakkumpakk...úristen, annyira emberi volt. Eli Gold, az érző ember :) Én most azt nem tudom, hogy Alan csak simán homoszexuális vagy bi, merthogy elvileg volt neki egy felesége régebben, most viszont férje van...mindegy, nekem egyszerűen őrjítő, mennyire más Alan meg a karakter, akit alakít :DD Szenzációs. Amúgy Matt-ről csak annyit, én is itt kedveltem meg, a GG-ben ki nem állhattam :D
Nos, a SATC-ben nem csak Big volt az egyetlen zavaró tényező, így ott valahogy elviselhetően zavaró volt :D a TGW-ban viszont ő az egyetlen, aki irritál, a többiek wow. Imádom Julianna M-t, pedig elég sótlan a karaktere, mégsem unom. Eli csúcs, ahogy megbeszéltük (nekem az egyik legmaradandóbb jelenete az, amikor leiskolázta azt a kis rüfke Rebeccát, Zach "csaját". _D).
Titus hmmm, és valami megváltozott rajta, mintha több lenne a haja?! :D
A vendégszereplők közül tényleg Michael J. Fox vitte a pálmát, milyen testhezálló szerepet kapott... ;) Teljesen rendben van, ahogy a betegségéből szinte már gúnyt űzve beszállt egy ilyen karakterbe, zseniális. Főleg, ahogy pengén ki akart baszarinta Alicia-ával párszor. :D
Matt C. szerencsére levetkőzte az a GG-beli iszonyatosan irritáló karakterjellegét;a GG-ben Rory-val minden jelenetük úszott a tömény undorban, én nagyon utáltam őket... itt most jó, főleg, hogy kevés magánéleti szálat lebegtetnek meg, és azok sem kínosak.
Nem tudom, tartasz-e már ott, amikor Eli elkezd szerelmesen pislogni valaki felé? Lány az illető:D (ráadásul America Ferrara az...).
Én nem tudom, Chris Noth hogy lett Mr Big anno, de számomra érthetetlen, hogy Carrie ezért az egy pasiért mennyit nyavalyog :) Itt sem ő a kedvencem, de ebben azért jobban bírom, mint a SATC-ban. De Eli...jóóóóó! :) És Christine Baranski meg riszpekt, annyi idősen, amennyi ő, én is így akarok kinézni. Matt Czuchry is aranyos, Cary jól megírt karakter, és örülök neki, hogy van egy kis versenyszellem közte meg Alicia között :) meg hát ugye csak-csak megjelenik benne Titus, minden perc öröm, mikor ő is szerepel, a vendégszereplős epizódok meg egyszerűen lenyűgözőek. Michael J Fox...mekkora epizód volt az!!!!:)
A Good Wife darálva a legjobb, komolyan mondom... én most hetente nézem, és visszasírom azt, amikor daráltam:D Úgyhogy visszatérek arra inkább, hogy bevárok pár részt- Eli a legjobb, és egyre jobban előtérbe kerül, aminek nagyon örülünk, kössssz evribádi! ;)))) Annak meg még jobban örülök, hogy 'Mr Big' jó keveset szerepel-ki nem állhatom azt a faszit...
Óh köszi :))) - a hozzászólás minden szinten kielégítő:D musical-részek sucks! a Gilmore-ban nincs, még csak az kellett vóna... fura, hogy a Glee meg játszik nálam, (az most más téma, hogy az is sucks az idén néha...:D).
A random kategóriába tartozik az a felismerésem is, hogy Adrian Pasdar nem a Heroes-ban lett a kedvencem, hanem volt egy sorozat anno az RTL-en (a rendes német tévén, igen, tudom, szinte mazochista dolog németül sorit nézni, de ez van), amit máshol nem adtak, és mivel töredéksori (hamar cancel lett, ugyanis annyira dark-os, cinikus, hogy felháborított minden egyes jogvédőt), nagyon hamar vége lett. A címe Profit, a főszereplő Jim Profit, egy titokzatos múltú zseniális szociopata és pszichopata, aki egy célt tűzött ki maga elé, hogy tönkretegyen egy bizonyos családot úgy,hogy beépül a cégbe, maximálisan elnyeri az ott dolgozók bizalmát, aki pedig az útjába áll, azt így vagy úgy, de kiiktatja (általában lehetetlenné teszi, de ki is nyírja őket). Az egyik legmegdöbbentőbb eleme a sorozatnak az volt, hogy esténként a kis Jim pucérra vetkőzött és bebújt egy kartondobozba a szobája közepén (ugyanis kedves édesapja így nevelte fel, egy kartondobozban, úgy, hogy a tévé állandóan szólt mellette). Az egész annyira bizarr, annyira őrületes egy sori volt, és olyan sok panaszt kaptak rá, hogy végül a családbarát Fox kénytelen volt megszüntetni, de garantálom nektek, hogy ez a sorozat sokkal hamarabb jött a koránál, ma, amikor a Dexter meg az összes vámpíros sori megél, ez lenne az egyik király. Én sikeresen letöltöttem, most kezdem újranézni, emlékszem, mekkora hatással volt rám anno, ha valakinek van üres pár napja, az egész 8 epizód, szerintem nem fog unatkozni :)
A mottó pedig egyenesen Jim Profit szájából: "The line most people say they won't cross - it's usually something they've already done when they thought no one was watching."
Még mindig nem sikerült elkezdenem nézni, de most darálom a Good Wife-ot, mert az idei évadot még csak a 10. részig láttam, viszont annyira beleragadtam tegnap este, hogy hajnal háromkor arra eszméltem, hogy hajnal három van, én meg 7 epizódot nyomtam le egy pisiszünettel...súlyos. Viszont Eli Gold...cukiiiiiii! :)))
Láttam, olvastam, egyből tudtam, hogy te vagy, de nem tudok okosat hozzászólni, mert én kb a harmadik rész után kaszáltam ezt a sorozatot. Viszont te nagyon jól írsz, lehet, neked kellene írnod a sorozatot is :) Amúgy a musical-részek minden egyes sorozatban sz*rok, láttam sokat, a Fringe-et tudod, hogy imádom, de egyszerűen behánytam annál a résznél, mikor noir-os snittek között kornyikálgatnak...a legemlékezetesebb a Xena musical-es része, az agyhalál volt, több órát dolgoztak rajtam az orvosok, mire visszahoztak a másik oldalról. Még a Buffy-ban sem tetszett, pedig azt azért megszállott rajongói szemmel néztem. Ne énekeljenek!!! Nem tudom, a Gilmore Girls-ből volt-e éneklős epizód, de biztos vagyok benne, ha van, azt is utálni fogom, ha egyszer végre teljes egészében sikerül megnéznem azt a sorozatot.
Mentalista. Ez a REd John vonal kezd unalmas lenni,egyelőre a cimszereplő viszi a sorozatot,meg Cho ügynök:)
Ez utóbbival egyetértek, Cho ügynök hatalmasat alkot, minimális arcjátékkal :) Nagyon szeretem.
Justified.Nagyon nem történt semmi,de akkora red neck karakterek vannak,nem igaz:)Beleértve hősünket is.Zseniális.
Imádom, imádom, imádom!!!! Az összeset! De főleg Boyd-ot, Team Boyd-to fogok alakítani, kész vagyok tőle :))
Boyd: "What is it that you think I'm up to?"
Raylan: "Steal money and blow shit up!" :DDDDD
Raylan Givens az egyik legfrankóbb karakter a vaddélen, vadkeleten és vadnyugaton egyaránt, a vadészakot nem is említve, persze, Elmore Leonard-é az érdem, elkezdtem olvasni a könyveit, mert aki képes egy ilyen Justified univerzumot megteremteni, azt muszáj ismerni.
Hawai 5.0 ha kiveszem a szines ,szélesvásznű tájképeket,nem tudom minek nézem.
Én tudom, azon kívül minek nézem. Danno :))) Na, jó, ennél azért mélyebb az érdeklődésem, engem szórakoztat a bűnügyi szál is, bár néha annyira amcsik...de azért jó, a szöveg meg kifejezetten feldob, isteni humora van az írónak :)
SG Universe a szünet utáni első kettő volt a legerősebb két rész szvsz.
Továbbra is ez a kedven sorozatom és mikor vége lesz, elvonulok két hétre sírni. Nem tehetek róla, szerintem azon kevés emberek egyike vagyok, akinek ezt a sorozatot írták.
The Borgias- a sorozat, amit nálunk forgattak, az isteni Jeremy Irons-szal a főszerepben- 15. századi pápaság a téma;monstre, másfél órás pilot. Nekem bejött, ebben a sorozatban rengeteg lehetőség van (lehet), ha kihasználják.
Jó termés! :D Megszavazom neked a hét junkie-díját:))) ezek közül csak a Bonest és a Castle-t nézem, - bár elég eklektikusan, azt hiszem egy nagy nyári dara lesz mindegyik., Főleg a Bones, nem is tudom, melyiket láttam utoljára.
Befejeztem a Harmadik műszakot.Ambivalens.Jól indult,a sorozat menetközben koncepciot váltott,megviselte azért sok főszereplő távozása,a Doki nevű mentősé fura volt.Viszont az évadzárók zseniálisak voltak.A sorozat lezárása viszont gyenge volt.
CW hullámzik erősen,néha olyan jelenetek vannak,hogy aláznák a mozifilmeket,néha meg egészen bárgyúak.
Dr.Csont.....ebben az évadban olyan mintha saját magával versenyezne undoritó jelenetekben.Filmben ennyi szerves folyadék,huscafat ,ürülék még nem vert képen senkit mint ebben....szó szerint.
Mentalista.Ez a REd John vonal kezd unalmas lenni,egyelőre a cimszereplő viszi a sorozatot,meg Cho ügynök:)
Lie to me.Itt is a fsz viszi,de valahogy ez nagyon bejön.
Smallville.Ideje abbahagyni,már csak azért nézem,mikor kezd repkedni ez a nyomorult.
Justified.Nagyon nem történt semmi,de akkora red neck karakterek vannak,nem igaz:)Beleértve hősünket is.Zseniális.
Big bang theory....mélyrepül magához képest de szórakoztatóan.
Castle.Maga Castle jó.A finom utalások ,jó nem annyira finom:),a Firefly-ra jók.
Human target..nekem nem hiányzott ez az angol akcentusu milliárdos asszonyság,lehetne véresebb,mint az évadnyitóban,több teret adhatnának a kis szakállas törpének,néha nagyokat villant.
Hawai 5.0 ha kiveszem a szines ,szélesvásznű tájképeket,nem tudom minek nézem.
SG Universe a szünet utáni első kettő volt a legerősebb két rész szvsz.
Sons of Anarchy-t várom nagyon.Kiváncsi vagyok merre tovább,nagyon ütött a szezonzáró(ha igy hivják)
Minden idők legnagyobb főgecije (sorry:) az antipatikus ATF es csaj.