Keresés

Részletes keresés

Gustav Creative Commons License 2000.06.21 0 0 120
Csalódott vagyok, és egy kicsit dühös! Azt hiszem, nyugodtan mehetnék nyaralni akár holnap, az eredményeket csak megtudnám, más meg nem nagyon érdekel...

Gustav
Hajrá Loki!

Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.06.20 0 0 119
Két éve elkövettem azt a hibát, hogy az angolok kiesése után is néztem a VB-t. Most nem fogom! Innentől engem sem érdekel, bár lehet lesznek jó meccsek (talán én is elkapok egy-két jó pillanatot), de már nincs miért nézni!
Azért azt ne mondja senki, hogy a románok megérdemelten jutottak tovább! Ugyanis (függetlenül attól, hogy "szőröstalpú lusta népség") aki ilyet mond, azt leültetem a tévé elé, hozzákötözöm a fotelhoz, és megnézetem vele egymás után többször a román-portugált! Azon élvezkedjen!
Nem tudom, ki hogy van vele, de az angol meccseknek, mégha nem is hoz jó játékot, a szurkolók miatt mindig varázsuk van! Bár a németeket nem szeretem, de még nekik van úgy-ahogy szurkolójuk. Kinek másnak? Még a szerbek meg a törökök kerülhetnek képbe, de őket nem szerethetem!
Némi öröm az ürömben, hogy nem lesz dán-svéd, ami az érdektelenség csúcsa lett volna!
rage Creative Commons License 2000.06.20 0 0 118
Hát...

Mint a 82-es VB óta mindig, ezúttal is Angliának drukkoltam,
de megmondom őszintén, ennél most tényleg többet vártam.

Régebben mindig szidták az angolokat, hogy focijuk, unalmas,
kiszámítható....
Hát, akkor legalább volt stílusa, fazonja! Most semmi.

Már az EB-re való kijutás is több szívinfarktuson keresztül sikerült,
de most véget ért a szenvedés.

Sajnos, megérdemelten, és ennél láttam már jobb angol csapatot is
szerencsétlenül elvérezni...
Nem tudom, ezek után kinek fogok drukkolni ezen az EB-n....

rage

Giorgetto Creative Commons License 2000.06.20 0 0 117
Erről van szó, England is out 4ever! :) Micsoda örömünnep el sem tudom képzelni, hogy igaz!!!!! Bastardi inglesi!!! La fiesta inizia adesso!

FORZA ITALIA!
TÜRKIYE!!!

ElitJaszub Creative Commons License 2000.06.20 0 0 116
Bazmeg kiestek a németek meg az angolok!
Nekem itt végetért az EB.
Más csapatnak nem szurkolok.

Különben már az első körben tele volt velük a f@rkam.
Ha csak ennyit tudnak, akkor menjenek a halál f@szára, nem érdekel.
A németek eleve szar csapattal jöttek, dehát ők mindig szarok még az elején, csak később lendülnek bele.
Az angoloknak meg sosincs esélyük a végső győzelemre válogatott szinten.
Én legalábbis mindig így indulok neki, VB, EB.
á!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Ideges vagyok a rohadt életbe!
Se németek, se angolok.
E.J.

ui.:biztos jó lesz a Portugál-Török, csak nem érdekel.

Horvathg Creative Commons License 2000.06.20 0 0 115
Gratulálok ! Szép volt Anglia...

A Románok jobbak voltak. Megérdemelték a továbbjutást ellentétben az Angolokkal.

Hajrá Németország.

gadgul Creative Commons License 2000.06.20 0 0 114
Megérdemelten jutottak tovább a románok! Az angolok nagyon bénák voltak, végig a Jenei-fiúk irányitottak. Nagyon drukkoltam nekik, és bejött. Kiváncsi vagyok, hogy milyen összeállitásban játszanak majd az olaszok ellen. Félek, hogy Hagi játszani fog, ez nem biztos, hogy előny. Mindegy, nyerjen a jobb! Ma ezek a románok voltak!!!
Előzmény: MekkMester2 (113)
MekkMester2 Creative Commons License 2000.06.20 0 0 113
Kocsog olah cigany szorostalpu mocskos geci diszno roman allatok. Bazdmeg nem valok ok az europai fociba, cigany disznok. Megyunk osszel romant verni!!!!!!!!!!!
ElitJaszub Creative Commons License 2000.06.20 0 0 112
Champace, ne haragudj, de ez még viccnek is rossz.
Most pedig qrva ideges vagyok.
E.J.
Előzmény: Champace (111)
Champace Creative Commons License 2000.06.20 0 0 111
:.-<
Egyébként a románok inkább magyarok, mint cigányok (lásd az edzőt) - de ezzel nem akarok kötözködni...
Szóval ilyen ez a foci. Pedig hogy drukkoltam, aztán épp az utolsó pillanatokban. Pont mint a kézi EB kijutás a magyar férfiaknak... :-( :-(
Norbi_ Creative Commons License 2000.06.20 0 0 110
Köcsög f*sszopo románok áááááááá!!!
Nem vagyok ideges bazz az utolso percben egy szar 11-esel!!!!
Come on ENGLAND!!
Husky Creative Commons License 2000.06.20 0 0 109
COME ON ENGLAND !!!

GOD SAVE THE QUEEN AND ENGLAND !!!

szöröstalpúak GO HOME !

Robi(FTC16-os) Creative Commons License 2000.06.20 0 0 108
Come on ENGLAND!!!!!!!
Mindent bele!
Remélem nem egészen két óra múlva ünnepelni fogok! :-)
EX Creative Commons License 2000.06.20 0 0 107
Saturnembryo!

Csak azért írok,mert már nagyon elegem van a focit és a foci mellé párosult "szánalmas"
erőszakot elítélő agyatlan barmokból!
Akiknek fogalmuk sincs arról,hogy milyen kurv@ jó
érzés volt végig nézni az Angolok diadalát a Németek felett!/minden téren!/

Előzmény: SATURNEMBRYO (105)
Norbi_ Creative Commons License 2000.06.20 0 0 106
SATURNEMBRYO!!
Senki se hivott ide!!
Nyugottan mehetsz a románok közé!!
COME ON ENGLAND!!!
FOCI MINDÖRÖKÉ!!
SATURNEMBRYO Creative Commons License 2000.06.20 0 0 105
Gratulálok, na ti is nagyon okosak vagytok!

Most vagyok először Sport témában - és csak azért írok, mert már nagyon elegem van a foci mellé párosult szánalmas erőszakból. Itt a TV-ben is látni, hogy mennyi paraszt ember él a világon, és egész nap csak verik a faszukat a focira, aztán kimennek és randalíroznak, hmm primitív bunkók!!
"Mocskos cigány románok..."
Bryan, beléd sem fért sok agy, az biztos. Egyébként sosem értettem mi köze a focinak a politikához.
Na mindegy csak kergessétek a labdát, ha nincs jobb dolgotok.
Agytalan barmok.
Halál a focira.
Foglakozzatok valami értelmesebb dologgal.

Előzmény: BRYAN (104)
BRYAN Creative Commons License 2000.06.19 0 0 104
Holnap ANGLIA értünk MAGYAROKÉRT is játszik.
Mocskos cigány románok,halál vár reátok.
COME ON ENGLAND FOREVER!!!
Wisey Creative Commons License 2000.06.19 0 0 103
Megyek kedden is, majd akkor végre rájövök, ki is vagy valójában :-)

COME ON ENGLAND!
COME ON WISEY!
COME ON CHELSEA!

Előzmény: del pedro (100)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.06.19 0 0 102
Nekem sálam van. Még '91 magasságában kaptam egy brüsszeli sráctól és a "kötelező" Rapid-sál után ez volt a második külföldi nyakbavalóm. (Bár én sok más londoni és egyéb angol csapatot is szeretek...)
Ja, és holnap Shearer ismét bólint egyet!

C'mon England!

Előzmény: Norbi_ (101)
Norbi_ Creative Commons License 2000.06.19 0 0 101
Holnap szét zilájjuk az összes román gecit!!!
Come on England!
Örülök neki hogy nem csak nekem van Chelsea mezem:))
Szegény Iksz most buslakodik:))

del pedro Creative Commons License 2000.06.19 0 0 100
Wisey!

De jó tudni, hogy egy asztalnál ültünk!
Persze emlékszem, hogy egy-két mondatot váltottunk is. Meg már a nevedből sejtettem, hogy Te vagy az, de nem voltam benne biztos!
Hol ragadtattad el magad?
Holnap a románok ellen is ott leszel?

Come on England!!!!
Shearer, Shearer, Shearer!!!
Go Aston Villa!!!

Előzmény: Wisey (98)
Robi(FTC16-os) Creative Commons License 2000.06.19 0 0 99
Igen! Megvan a győzelem, már csak a szőröstalpúakat kell leverni és mehetünk Brüsszelbe!

COME ON ENGLAND!!!!!

Wisey Creative Commons License 2000.06.19 0 0 98
Üdv del pedro!

Te nem egy Ragazzi vagy véletlenül? Mert én is ott ültem középen Polyákékkal, Chelsea mezben!

A meccs után kicsit elragadtattam magam, valóban nem volt olyan magas a színvonal, de a küzdelem, a légkör, a hangulat feledtette velem :-)

COME ON ENGLAND!!!

Előzmény: del pedro (91)
IKSZ Creative Commons License 2000.06.19 0 0 97
Hello!
Igen, benéztem a német-angol után. Nem akartam újabb hozzászólással gyarapítani a topicot, mivel előzőleg én voltam az utolsó hozzászóló (2,5 napig senki nem járt erre!). És már bíztam benne, hogy végleg elsüllyed a topic:))))))

Sajnos a németeknek nem volt szerencséjük, míg Shearer kihasználta a ziccert egy védelmi hiba után.
Habár nem játszottak szépen, de azért gratulálok az angoloknak! De az eddig mutatott játék alapján Angliát a 10-15 helyre várom:-))))))
Az angol huligánok meg hozták a szokásos formájukat. Arra várhatnak, hogy Anglia rendezze a 2006-os foci VB-t!!!

Fodzilla Creative Commons License 2000.06.19 0 0 96
Hello

Az angol válogatott szétveri az oláhokat, szaladhatnak vissza a Balkánra!

Come on England!

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.19 0 0 95
Bar csak 1 kedvencem (ex, de fontos) van jelen az EB-n, megis szurkolok az angoloknak egy kicsit, a csoportbol tovabb kell jutni, s ott angol-olasz, ami nekem fajo, mert mindkettot birom, viszont nekem most sokkal tobb kedvencem jatszik az olaszoknal...

Az angol-nemeten viszont nagyon-nagyon szurkoltam a briteknek, es ilyen erzelmeket meg nem valtott ki belolem az EB.

AAAAAAALLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNN
SSSSSHHHEEEEEEEAAAAARRRRRRRREEEEEEEEEERRRRRR!!!!!
A volt blackburni SHEARER oriasi volt! Vegig iszonyu jol passzolt, jol tartotta meg a labdat.
1-1 nemet jatekos eleg taplo modon rugdosta, egy ido utan szinte folyamatosan fekudt ALAN kiraly!
Az 1. felidoben volt egy tokeletes golpassza Owennek, de a birok befujtak a nem letezo lest...
A golja eszmenyi volt, fantasztikus!!!!!!!!!
Kedven lett volna kimenni egyutt orditani az angolokkal, hogy ...LALLA, LALLA, LALA LALA - ENGLAND!

ALAN SHEARER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne vonulj vissza a valogatottol!!!

Professzor úr Creative Commons License 2000.06.19 0 0 94
Sziasztok angol drukkerek!

Egyre valószínűbb,hogy olasz-angol negyeddöntő lesz a Heyselben! Még a szőr is feláll az ember hátán,ha jobban belegondolok...
Remélem,nem lesz semmi probléma,mert a balhés alakok nagyrészét már kitoloncolták,bár jobb félni,mint megijedni!

EX Creative Commons License 2000.06.19 0 0 92
A francba,úgy néz ki,hogy elromlott a gépem.
Nem találom sehol IKSZ hozzászólását az Angol-Német után.Pedig biztos írt,hisz azt igérte,hogy a meccs után benéz!:))))))))
Előzmény: IKSZ (87)
del pedro Creative Commons License 2000.06.18 0 0 91
Come on England!!

Wisey!
Üdvözöllek én is Téged, mivel én is ott voltam a sörsátorban. Szerintem fantasztikus volt hangulat. A drukkerek 80%-a az angoloknak szurkolt.
Te merre ültél? Mi középen szurkoltuk végig a meccset.
England, England.
Come on England!
Remélem a románok elleni meccsen is ott tudok lenni.

__Tibi Creative Commons License 2000.06.18 0 0 90
Na nehéz szülés volt, de a lényeg a győzelem. Az oláhokat le kell győzni és kész.
Egyébként kb. öt műholdas csatornáról sikerült összegyűjtenem egy félórás anyagot, az angol huligánok mókáiról.

COME ON ENGLAND!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!