Csalódott vagyok, és egy kicsit dühös! Azt hiszem, nyugodtan mehetnék nyaralni akár holnap, az eredményeket csak megtudnám, más meg nem nagyon érdekel...
Két éve elkövettem azt a hibát, hogy az angolok kiesése után is néztem a VB-t. Most nem fogom! Innentől engem sem érdekel, bár lehet lesznek jó meccsek (talán én is elkapok egy-két jó pillanatot), de már nincs miért nézni!
Azért azt ne mondja senki, hogy a románok megérdemelten jutottak tovább! Ugyanis (függetlenül attól, hogy "szőröstalpú lusta népség") aki ilyet mond, azt leültetem a tévé elé, hozzákötözöm a fotelhoz, és megnézetem vele egymás után többször a román-portugált! Azon élvezkedjen!
Nem tudom, ki hogy van vele, de az angol meccseknek, mégha nem is hoz jó játékot, a szurkolók miatt mindig varázsuk van! Bár a németeket nem szeretem, de még nekik van úgy-ahogy szurkolójuk. Kinek másnak? Még a szerbek meg a törökök kerülhetnek képbe, de őket nem szerethetem!
Némi öröm az ürömben, hogy nem lesz dán-svéd, ami az érdektelenség csúcsa lett volna!
Mint a 82-es VB óta mindig, ezúttal is Angliának drukkoltam,
de megmondom őszintén, ennél most tényleg többet vártam.
Régebben mindig szidták az angolokat, hogy focijuk, unalmas,
kiszámítható....
Hát, akkor legalább volt stílusa, fazonja! Most semmi.
Már az EB-re való kijutás is több szívinfarktuson keresztül sikerült,
de most véget ért a szenvedés.
Sajnos, megérdemelten, és ennél láttam már jobb angol csapatot is
szerencsétlenül elvérezni...
Nem tudom, ezek után kinek fogok drukkolni ezen az EB-n....
Bazmeg kiestek a németek meg az angolok!
Nekem itt végetért az EB.
Más csapatnak nem szurkolok.
Különben már az első körben tele volt velük a f@rkam.
Ha csak ennyit tudnak, akkor menjenek a halál f@szára, nem érdekel.
A németek eleve szar csapattal jöttek, dehát ők mindig szarok még az elején, csak később lendülnek bele.
Az angoloknak meg sosincs esélyük a végső győzelemre válogatott szinten.
Én legalábbis mindig így indulok neki, VB, EB.
á!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Ideges vagyok a rohadt életbe!
Se németek, se angolok.
E.J.
ui.:biztos jó lesz a Portugál-Török, csak nem érdekel.
Megérdemelten jutottak tovább a románok! Az angolok nagyon bénák voltak, végig a Jenei-fiúk irányitottak. Nagyon drukkoltam nekik, és bejött. Kiváncsi vagyok, hogy milyen összeállitásban játszanak majd az olaszok ellen. Félek, hogy Hagi játszani fog, ez nem biztos, hogy előny. Mindegy, nyerjen a jobb! Ma ezek a románok voltak!!!
:.-<
Egyébként a románok inkább magyarok, mint cigányok (lásd az edzőt) - de ezzel nem akarok kötözködni...
Szóval ilyen ez a foci. Pedig hogy drukkoltam, aztán épp az utolsó pillanatokban. Pont mint a kézi EB kijutás a magyar férfiaknak... :-( :-(
Csak azért írok,mert már nagyon elegem van a focit és a foci mellé párosult "szánalmas"
erőszakot elítélő agyatlan barmokból!
Akiknek fogalmuk sincs arról,hogy milyen kurv@ jó
érzés volt végig nézni az Angolok diadalát a Németek felett!/minden téren!/
Most vagyok először Sport témában - és csak azért írok, mert már nagyon elegem van a foci mellé párosult szánalmas erőszakból. Itt a TV-ben is látni, hogy mennyi paraszt ember él a világon, és egész nap csak verik a faszukat a focira, aztán kimennek és randalíroznak, hmm primitív bunkók!!
"Mocskos cigány románok..."
Bryan, beléd sem fért sok agy, az biztos. Egyébként sosem értettem mi köze a focinak a politikához.
Na mindegy csak kergessétek a labdát, ha nincs jobb dolgotok.
Agytalan barmok.
Halál a focira.
Foglakozzatok valami értelmesebb dologgal.
Nekem sálam van. Még '91 magasságában kaptam egy brüsszeli sráctól és a "kötelező" Rapid-sál után ez volt a második külföldi nyakbavalóm. (Bár én sok más londoni és egyéb angol csapatot is szeretek...)
Ja, és holnap Shearer ismét bólint egyet!
De jó tudni, hogy egy asztalnál ültünk!
Persze emlékszem, hogy egy-két mondatot váltottunk is. Meg már a nevedből sejtettem, hogy Te vagy az, de nem voltam benne biztos!
Hol ragadtattad el magad?
Holnap a románok ellen is ott leszel?
Come on England!!!!
Shearer, Shearer, Shearer!!!
Go Aston Villa!!!
Hello!
Igen, benéztem a német-angol után. Nem akartam újabb hozzászólással gyarapítani a topicot, mivel előzőleg én voltam az utolsó hozzászóló (2,5 napig senki nem járt erre!). És már bíztam benne, hogy végleg elsüllyed a topic:))))))
Sajnos a németeknek nem volt szerencséjük, míg Shearer kihasználta a ziccert egy védelmi hiba után.
Habár nem játszottak szépen, de azért gratulálok az angoloknak! De az eddig mutatott játék alapján Angliát a 10-15 helyre várom:-))))))
Az angol huligánok meg hozták a szokásos formájukat. Arra várhatnak, hogy Anglia rendezze a 2006-os foci VB-t!!!
Bar csak 1 kedvencem (ex, de fontos) van jelen az EB-n, megis szurkolok az angoloknak egy kicsit, a csoportbol tovabb kell jutni, s ott angol-olasz, ami nekem fajo, mert mindkettot birom, viszont nekem most sokkal tobb kedvencem jatszik az olaszoknal...
Az angol-nemeten viszont nagyon-nagyon szurkoltam a briteknek, es ilyen erzelmeket meg nem valtott ki belolem az EB.
AAAAAAALLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNN
SSSSSHHHEEEEEEEAAAAARRRRRRRREEEEEEEEEERRRRRR!!!!!
A volt blackburni SHEARER oriasi volt! Vegig iszonyu jol passzolt, jol tartotta meg a labdat.
1-1 nemet jatekos eleg taplo modon rugdosta, egy ido utan szinte folyamatosan fekudt ALAN kiraly!
Az 1. felidoben volt egy tokeletes golpassza Owennek, de a birok befujtak a nem letezo lest...
A golja eszmenyi volt, fantasztikus!!!!!!!!!
Kedven lett volna kimenni egyutt orditani az angolokkal, hogy ...LALLA, LALLA, LALA LALA - ENGLAND!
ALAN SHEARER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne vonulj vissza a valogatottol!!!
Egyre valószínűbb,hogy olasz-angol negyeddöntő lesz a Heyselben! Még a szőr is feláll az ember hátán,ha jobban belegondolok...
Remélem,nem lesz semmi probléma,mert a balhés alakok nagyrészét már kitoloncolták,bár jobb félni,mint megijedni!
A francba,úgy néz ki,hogy elromlott a gépem.
Nem találom sehol IKSZ hozzászólását az Angol-Német után.Pedig biztos írt,hisz azt igérte,hogy a meccs után benéz!:))))))))
Wisey!
Üdvözöllek én is Téged, mivel én is ott voltam a sörsátorban. Szerintem fantasztikus volt hangulat. A drukkerek 80%-a az angoloknak szurkolt.
Te merre ültél? Mi középen szurkoltuk végig a meccset.
England, England.
Come on England!
Remélem a románok elleni meccsen is ott tudok lenni.
Na nehéz szülés volt, de a lényeg a győzelem. Az oláhokat le kell győzni és kész.
Egyébként kb. öt műholdas csatornáról sikerült összegyűjtenem egy félórás anyagot, az angol huligánok mókáiról.