Keresés

Részletes keresés

Enig- Creative Commons License 2008.01.08 0 0 1853
Tökéletes:) Köszönöm, hogy válaszolt!
Előzmény: klsderm (1851)
klsderm Creative Commons License 2008.01.07 0 0 1852
Kedves Rita!

Csak borotválja. Ha első kezelésre jön, akkor az egyik oldalt (fan és hónalj szőrzetet is) hagyja meg 2 hetes szőrzettel.

Várom szeretettel:


Kádárdr
Előzmény: ritamuller (1850)
klsderm Creative Commons License 2008.01.07 0 0 1851
Kedves Enig-!

A legtöbb egészségpénztárral szerződésben állunk, és szépen visszafizetik a pácienseknek a pénzt. Üdülési csekket nem fogadunk el.

Kádárdr
Előzmény: Enig- (1849)
ritamuller Creative Commons License 2008.01.07 0 0 1850

Kedves Doktorúr!

 

Február elejére kértem időpontot a doktorúrhoz, már borzasztóan várom nagyon kíváncsi vagyok. Az lenne a kérdésem hogy addig borotvával szőrtelenítsem  a kezeltetni kívánt területet vagy hagyjam kinőni? Mert eddig gyantáztattam már évek óta de ugye az nem jó most.

köszönettel: Müller Rita

Enig- Creative Commons License 2008.01.07 0 0 1849
Kedves Kádárdr!

Lehetőség van Önnél egészségpénztáron keresztül fizetni? Esetleg üdülési csekkel?

Előre is köszönöm a válaszát,
S.Enikő
nyaunyau Creative Commons License 2008.01.06 0 0 1848

"Talpmasszázs önállóan is végezhető, az ellen a szörnyen kellemetlen stressz ellen ami a kezelés után fellép."

 

Éreztem, hogy Kádár doktor úr valamit nem jól csinál.

 

Doktor úr! Nálam kihagyta a fent említett stresszt! Nem lépett fel a kezelés után egyszer sem! Ha fizetek tessék a stresszt is belevenni a kezelésbe! Méghozzá szörnyen!

 

Imla! Szerintem te egy kicsit el vagy varázsolva! Az No Németországot akarja jelenteni? Hát sajnos mi "csak" Magyarországon élünk, még ha erről hirtelen elfeledkeztél is. Bár már azt hiszem én is voltam Németországban és azt hiszem elég sok barátom/ismerősöm van ott, de nemigen jógáztak ők sem. 10-ből 9 semmiképp, sőt még 0,9 sem. Nem azokra a jógázókra gondolsz, akik olyan nagy üvegkorsókkal ülnek az asztalok körül és énekelnek? Abból arra fele elég sok van.

 

Azt tartom nevetségesnek, hogy egy ilyen ambuláns kezelés körül ekkora felhajtást csinálsz. Inkább szőrtelenítek a nagyajkamon százszor, minthogy egyszer fogat fúrassak. Az nagyobb stressz.

Előzmény: Törölt nick (1842)
dcarter4 Creative Commons License 2008.01.06 0 0 1847

Érdekes hozzáállásokat írtál le. Én tudok jógázni, de nem gondolom, hogy ez a fájdalmat enyhítené.

 

"Szerintem igy a kezelés után felléphet szörnyű kellemetlen érzés bárkinek."

Nem tudom itt mire gondolsz, mert igaz kezelés közben nagyon fáj, de abban a pillanatban, amint a Doktor Úr felemeli a lézerfejet a bőrömről, már nem is fáj. Utána semmilyen stressz vagy fájdalom nincsen. Kicsit érzékeny a bőr, nem esik jól, ha sokszor leülök és felállok pl. comb kezelése után, de lelki vagy testi fájdalomról nem lehet beszélni.

Amúgy nekem eszembe sem jutna, hogy elmenjek futni egy frissen kezelt fazonnal. Ilyenkor az ember ledobja magát az ágyra és pihen, nem fut.

Előzmény: Törölt nick (1844)
dcarter4 Creative Commons License 2008.01.06 0 0 1846

Nekem is állandóan begyulladt a szőröm mindenhol a gyantától is, és az epilátortól is. Próbálkoztam krémekkel, de nem segített egyik sem. Ami bőr alá nő, azt krémmel nem lehet kiszedni, csak körömmel vagy csipesszel kipiszkálni.

 

A lézeres kezelést tudom csak ajánlani, mert az aránylag hosszú időre megoldja a problémát. Nekem hosszú idő után ez jelentette a probléma megoldását. És nagyon örülök, hogy nem a szőreimmel és a gyulladt bőrömmel kell minden nap foglalkoznom.

 

A 1,5 év pedig nem azt jelenti, hogy folyamatosan jársz kezelésekre. Kb. 6 alkalom kell egy erősebb szőrzethez (kinek mennyi). Közben éled tovább az életed, és időnként eljársz kezelésre. Jó munkához idő kell!

Előzmény: oceanbob (1845)
oceanbob Creative Commons License 2008.01.06 0 0 1845
Tiszteletem!

20 éves fiú vagyok. 2-3 hetente epilálom a teljes felsőtestem (has, mell, hát, hónalj, alkar felkar) és intimrészt.  Már nagyon hozzászoktam és egyáltalán nem fáj. Ami aggaszt, az a begyulladt szőrtüsző. Úgyhogy ellátogattam az egyik lézeres szőrtelenítő „klinikára”. Elmondtak mindent részletesen, de azt a területet, amit szeretnék szőrteleníteni kb. 1,5 évig tartana. Ez rengeteg idő.  Tehát marad a bevált módszer, 2-3 hetente 2 órát ki lehet bírni. Jó lenne tudni, létezik valamilyen krém a begyulladt szőrtüszőkre? Persze még jobb lenne a gyulladást megelőzni :D.

Üdv: bob

Törölt nick Creative Commons License 2008.01.06 0 0 1844

Kedves Kisderm!

Először is gratulálok ahhoz, hogy a problémát ilyen részletesen bemutattad. Körülbelül erre gondoltam. Én pl fogorvosnál is meditáltam. Mire jó ez? Sem előtte sem közben sem utána nem érez az ember stresszt.

Nem csak fizikai hatások vannak, hanem biológiai eredetűek is. Szerintem igy a kezelés után felléphet szörnyű kellemetlen érzés bárkinek. (lehet, hogy e-miatt futott az az illető is egyet). Na ez ellen javaslok talpmasszázst. Semmiképp nem a szörtelenitett rész maszirozását. Az ugyan is a nagy helyzet hogy a gyógymasszázs egyik legfőbb megkülönböztetője, hogy nem a fájdalmas problémás részt kell maszirozni, hanem máshol. Ez a pozitiv hatást ugye az idegek anatómiája miatt ott is kifejti, ahová hozzá sem ért senki. Nyilvánvaló nekem is és megerősitem a szörtelenitett részhez és közvetlen környékéhez tilos hozzáérni. 

Előzmény: klsderm (1843)
klsderm Creative Commons License 2008.01.06 0 0 1843
Kedves Imla!

Sajnos mindennaposak a tévhitek.

1., Régebben egyáltalán nem beszéltem a pácienseimnek arról, hogy a lézeres szőrtelenítés egyfajta fájdalommal jár. Ugyanis úgy gondoltam, ha a hajhagymát elroncsoljuk, annak bizonyos fokú fájdalommal, csípő érzéssel kell járnia, és ezt mindenki tudja. Józan parasztésszel felfogva azt, hogyha a hajhagymát a „bőrben főzzük meg, mint egy darab húst”, annak kell, hogy legyen valamilyen érzete. Ennél közönségesebben nem tudom leírni.
Azután kezdem ezzel foglalkozni, amikor sorra jöttek a páciensek innen-onnan, hogy azt olvasták a hirdetésekben, hogy a lézeres szőrtelenítés végleges és fájdalommentes. Most meg érzik azt a kellemetlen csípő érzést. De ehhez az érzéshez nem kell semmilyen tréninget elvégezni, nem kell meditálni. Fáj, kellemetlen, de nem elviselhetetlen. Fogorvoshoz sem úgy megyünk, hogy előtte meditációs tanfolyamra járunk.

2., A kezelés után pár perc elteltével nincsen fájdalom. A masszás pedig eszébe ne jusson valakinek, mert abból tényleg baj lehet. Gondoljon bele: mi lesz, ha nyáron napégés után a vállunkat „gyógymasszázsban” részesítjük? Hólyagos lesz. És mi van, ha a lézeres szőrtelenítés után, amikor a bőrben 2-4 mm mélyen szintén „foltokban” megégett a bőr, ezt gyapáljuk mindenféle hangzatos „természetes” masszírozó externával?
Azt tanácsolom mindenkinek a lézeres szőrtelenítés után, hogy ne tegyen semmit sem, ugyanúgy, mint amikor napégés történt. És így is megtörténhet a baj. Az egyik páciensem teljes fanszőrzet epilálás után még este a barátjával elment futni és vérhólygosra dörzsölte a területet. Most ezt mondom a kezelés után: ne tegyen semmit sem, különösen ne mossa, ne testápolózza, ne biciklizzen, ne lovagoljon és ne szexeljen pár napig.

3. Még egyszer a fájdalom nem elviselhetetlen, de így is vannak, akik kezelés előtt bevesznek valamilyen közforgalomban lévő fájdalomcsillapítót. Szerintem inkább pszichoterápiás hatása van ennek. Az megfigyelhető, hogy a menszesz idején a hölgyek érzékenyebbek, vagy délután nagyobb testrészt szőrtelenítve előfordulhat, hogy elég nehezen viselik el a tortúrát.

4., Nagyenergiájú fénnyel történő epilálásnál a cél a szőrtüsző elroncsolása. A szelektív fototermolízisnél úgy állítják be a leadandó energia mennyiségét, hogy a szőrtüsző 60-70 fokra felhevülve károsodjon. De a környezet így is átmelegszik, és ezt a hőérzetet vezetik az idegek. Az idegek nem károsodnak. Nagy baj lenne, ha az idegek is „nyelnék a fényt”. És stressz sem lesz. Enyhe fokú stressz a fizetéskor tapasztalható.

Kádárdr
Előzmény: Törölt nick (1835)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.06 0 0 1842

A fájdalom és a stressz komoly ügyek, természetesen komolyan irtam. Örülök, hogy neked ez a kezelés különösebb problémát nem okoz.

Kezelés utáni stressz ellen talp és lábfej masszázst értettem, természetesen nem azokat amiket kétségbe vontál. Gondoltam, hogy fájdalomcsiilapitó gyógyszer nem használ. Minden problémát jól láttam, ám azt leirni nehéz, pláne idegeneknek.

A jógával kapcsolatban igazad van, nem lehet rövid idő alatt a jógázást jól elsajátitani, viszont ez speciális helyzet itt Mo-n, hogy az egészségére senki nem vigyáz kellőképpen, igy adott esetben pl No-ban irom ezt a mondatot, majd mindenki érti, fel kell elvenitenie a jóga tudását, ott 10 emberből 9 jógázott már valamikor. Bocsi itt Mo-n valóban más a helyzet.

Talpmasszázs önállóan is végezhető, az ellen a szörnyen kellemetlen stressz ellen ami a kezelés után fellép. Nagyon tudom ajánlani. Könyvet bárhol lehet kapni, és megtanulható a dolog.

Előzmény: nyaunyau (1838)
klsderm Creative Commons License 2008.01.06 0 0 1841
Kedves Cicus21!

A szőrszál borotválása az élettelen szőrszálat érinti. A szőrzettermelést nem lehet fokozni ennek vágással. A szőr nem fű. Erről rengeteg tévhit van, de próbáljon meg egy páros testrészt csak az egyik oldalon borotválni hónapokon keresztül. Semmi különbség nem lesz.

Lézeres szőrtelenítés közben annyit borotválja a szőrt, amennyit csak akarja. A gyantázáskor a fényt továbbító közeg sérül, így ez nem ajánlott.

Kádárdr
Előzmény: cicus21 (1834)
Zs666 Creative Commons License 2008.01.05 0 0 1840

A számból vetted ki a szót!

Pont ezeket akartam írni!! ;-)

Előzmény: nyaunyau (1838)
Zs666 Creative Commons License 2008.01.05 0 0 1839
Május előtt biztos nem megyek a gyógyszer miatt, és kezelés előtt kb. két hónapig csak borotválni fogom! Addig, amit most kihúzok, még ezerszer ki fog nőni...
Előzmény: cicus21 (1834)
nyaunyau Creative Commons License 2008.01.05 0 0 1838

Ezt most komolyan írtad, vagy valami vicc?

1. Nem akkora a fájdalom, amit egy átlagember ne tudna elviselni. Ha meg előbb jógával akarsz elérni valamit, ahhoz biztos évek kellenek.

2. A kezelt területet mint már írtam tilos dörzsölni és "egyéb behatásnak kitenni". Bár az intim részek gyógymasszása biztos nagyon kellemes :oDDD

3. A fájdalom pillanatnyi, azaz csak valamilyen, a kezelés előtt alkalmazott érzéstelenítővel tudod csökkenteni. Utólag minek fájdalomcsillapító?

4. Milyen idegeket "piszkál"? Azon kívül, hogy minden ingert közvetítenek az idegek, nem azt "piszkálják", hanem a szőrtüszőt.

 

Mint azt már írtam, voltam már egy jópár kezelésen Kádár doktor úrnál, ami kibírható volt és kiváló eredményt ért el.

Előzmény: Törölt nick (1835)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.05 0 0 1837

Hát érdekes lesz összehasonlítani, hogy melyik mennyire fáj. Attól nem félek, hogy nem fogom bírni, a több éves szurkálás kellően megedzett már :) Persze ez mindenkinél eltérő, sőt, minden terület más, van, amit sokkal jobban bírok, van, amit nehezebben. És attól is függ, hogy milyen napom van éppen, van amikor 400 szálat simán kibírok, de volt olyan is, hogy 200-nál abba kellett hagyni, mert kész voltam. Nagyon függ attól, hogy milyen idegállpotban megy oda az ember, például egy pörgős, fárasztó nap vagy hét után, vagy egy hajtósabb időszakban nekem sokkal nehezebb szokott lenni. De ha kipihent vagyok és türelmes, akkor sokkal jobban megy :) Szóval leginkább agyilag kell felkészülni a dologra.

 

Örülök, hogy sikeres neked a kezelés! Én is nagyon bizakodó vagyok. Kb. februárban fogok eljutni kezelésre, mert addig nőnek a szőrikék + elég zűrös időszak kezdődik a melóhelyen. 

Előzmény: dcarter4 (1836)
dcarter4 Creative Commons License 2008.01.05 0 0 1836

Újfent üdvözlök minden kedves fórumozót!

 

Sajnos az elmúlt 2 hónapban nem nagyon volt rá időm, hogy a fórumot böngésszem, de most végre sikerült behoznom a lemaradást.

 

Krike annyit üzennék neked, hogy tapasztalataim alapján ugyanazon területen 1 áramütés elektrolízissel kb. ugyanannyira fáj, mint 1 kisebb terület meglövése lézerrel. Tehát 1-1 lövés kibírható, viszont egymás után több lövésnél már igencsak érződik a fájdalom. Viszont érdemes túlélni... És az 5 perc, amennyi neked lesz, az igazán nem sok idő. :-) Én 1-1 órákra megyek a Doktor Úrhoz.

 

 

Magamról annyit, hogy júniusban voltam a teljes lábammal a 3. kezelésen Kádár Dr. Úrnál, és azóta még nem nőtt vissza annyi szőr, hogy mehessek a 4. kezelésre.

Eredetileg decemberre lett volna esedékes a 4., de megbeszéltük, hogy még várunk, mert úgy kell keresni a szőrszálakat.

 

Öszehasonlításképpen: a lábszáron jobb az eredmény, mint a combon. A combomon  az erősebb szálakkal ugyanaz a helyzet, mint a lábszáramon (bőven volt az is :-), de már alig van); a kevésbé erős szálakból viszont még van bőven. Azt majd a többi 3 kezelés elintézi :-)

 

Igaz, még nincs vége a kezeléseknek, de már most örülök, hogy ha bárhova megyek több napra fürdeni, akkor nem kell foglalkoznom a lábammal, mert ha leborotválom, akkor kb. 2 hétig nem nagyon látszik semmi a lábszáramon, de utána is csak egy-egy kisebb felületen van néhány erősebb szál, amit még nem írtott ki a lézer.

3 kezelés után rosszabb eredményre számítottam. Mivel én is minden megtakarított pénzemet erre költöm, ezért legalább egy kis optimizmussal tölt el, hogy tényleg ér valamit. És olyan sokat szenvedtem már a szőreimmel, hogy soha nem fordulnék vissza. Egyelőre csak biztatni tudok mindenkit. A későbbi eredményről majd még beszámolok.

 

Valamint más területeket is el akarok kezdeni a Doktor Úrnál, mert akad még rajtam bőven...

 

Törölt nick Creative Commons License 2008.01.05 0 0 1835

A második fájdalmas volt  

..........................................................

 

1. A fájdalom elkerüléséhez, a kezelés előtt érdemes lenne jógára járni, igy a fájdalom jobban tűrhető a kezelés alatt. Szándékozol-e meditációt gyakorolni?

2. A kezelés utáni fájásokat  gyógymasszázzsal enyhiteni lehet nagy mértékben.

3. használ-e valamilyen gyógyszer legalább időlegesen a fájdalom csillapitására,

4. nem igazán fájdalom, hanem óriási stressz? Ha nem éget meg a kezelő, ugye itt az idegek megpiszkálása folyik, ami stresszes-fájdlmat okoz. migrénes fejfájás is fellépett?

Előzmény: Zs666 (1833)
cicus21 Creative Commons License 2008.01.05 0 0 1834

Zs666,a kezelesek kozt en ugy tudom nem szabad csipesszel kihuzni a szalakat,vagy igen?

 

Doktor Ur,hetfon fogok visszamenni a kozmetologushoz,aki a kezeleseket vegezte,unnepek alatt nem dolgoztott,igy meg nem tudtam az esetleges penzvisszaadasrol vagy ingyen kezelesekrol beszelni vele.Azt szeretnem kerdezni,hogy okozhatta-e a gyors visszanovest az,hogy borotvaltam a kezelt teruletet?Rosszul tudtam,hogy csak a gyantazas nem ajanlott?Nem szeretnem ha ebbe kotnenek bele.

Elore is koszonom valaszat.

Cicus

Előzmény: Zs666 (1833)
Zs666 Creative Commons License 2008.01.02 0 0 1833

Én is csak szeretném megerősíteni az előttem szólót!

Ígértem, ha túl leszek a második kezelésen Kádár Doktor-nál, beszámolok. Hát már elég régen túlestem rajta... Így legalább már "eredményről" tudok beszámolni.

Emlékeim szerint, aug. második felében voltam a második kezelésen. Fanszőrzet, hónalj, és az áll egy része. Azóta nem voltam, mert sajnos olyan gyógyszert szedek pillanatnyilag, ami mellett, nem szeretnék lézeres kezelésre járni. Tavaszra tervezem a harmadik kezelést.

Eltelt 4,5 hónap a második kezelés óta. Az államon gyakorlatilag azóta kb. 3 szál keményebb, zavaró szőrszál nőtt vissza. A hónaljamon a szőrzet kb. 75%-át sikerült elveszítenem. A fanszőrzetnél, azon a részen, ami látszik (:-D) kb. 15 szál szőr nőtt vissza, gyakorlatilag szinte semmi. Ezeket a következő kezelésig csipesszel kihúzom! ;-) A "kényesebb helyeken" több visszanőtt, de lényegesen vékonyabb, szinte láthatatlan pihe. Én teljes sikerként élem meg, mert az első kezelés óta, gyantáztatnom nem kellett. Az első kezelés után 3 héttel kezdtek visszanőni a szőrszálak, de a második után legalább 5-6 hétig gyakorlatilag nem nőtt vissza egy sem. Aztán kinőtt annyi, amennyit írtam, és azóta ezen a szinten is maradt.

Nem olcsó mulatság, fájdalmas is (az elsőt én nem éreztem, de a második nagyon gáz volt...), de megérte kiszorítani a konyhapénzből!

 

esztike33 Creative Commons License 2008.01.02 0 0 1832

Sziasztok!

 

 

Pár dolog, hátha valakinek segít a döntésben.

Én is kipróbáltam sok mindent, hogy megszabaduljak a nemkívánt szőrzettől, először villanófényes szőrtelenítésen voltam, 3 kezelés után szinte semmi változást nem láttam magamon, igy befejeztem!! Egy év kihagyása után mondhatom, hogy SEMMI hatása nem volt rám, pedig nem is a legolcsóbb helyet választottam... Igaz, fele annyiba kerül, mint a lézeres, de olcsó húsnak...

Most, egy év után voltam lézeres szőrtelenítésen. Túl vagyok a második kezelésen és nem hiszek a szememnek! Nagyon sok szőrtől sikerült megszabadulnom, teljesen fel vagyok dobva. Szerintem a fele már kihullott :-) Direkt nem borotválom már kb 2 hete, hogy tudjam figyelni a változásokat!!

A lézeres szőrtelenítést ajánlom mindenkinek, kicsit féltem tőle, mert nagyon érzékeny bőröm van, de még csak meg sem pirosodott a kezelések után, de eléggé fájdalmas, erre készüljetek fel!

Üdv: Eszti

Teaway Creative Commons License 2007.12.31 0 0 1831
"A lézer káros hatásáról:
[...]
Ha túl sok energiát adunk, a bőr megéghet"

Az még csak hagyján, de már Jedi lovag is esett áldozatul a túlzásba vitt nyalábtól...:PP

Előzmény: klsderm (1827)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.31 0 0 1830
Ja, és még egy észrevétel a honlaphoz kapcsolódva: a galériában nekem néhány kép helyett csak egy piros x jelenik meg valami miatt.
Előzmény: klsderm (1827)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.31 0 0 1829

Persze, ha rosszul csinálják, maradhat heg elektrolízis után is, hiszen az is egy égetés. Viszont én rengeteg hegmentes felületet tudok mutatni :)

 

Ilyen nagylelkű ajánlatra nem számítottam, köszönöm!! Még egy kicsit növesztem a szőröket, aztán bejelentkezem. Szeretném minél hamarabb elkezdeni, mert így is több hónap lesz, mire elkészül. Kicsit még mindig aggódom a dolog miatt, de ez valószínűleg elmúlik majd az első kezelés után. Úgy érzem, hogy az Ön tapasztalatára rá tudom bízni magam. A foltokkal kapcsolatban akkor élőben beszélünk majd, remélem lehet azokkal is kezdeni valamit.

 

Tudtommal nem vagyok parafenomén, úgyhogy remélem tényleg csak álmomban fog leállni a gép :)

Előzmény: klsderm (1827)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.31 0 0 1828

Hihi, ez tetszett. Tipikus Teaway-os beszólás :) Igazad van, valószínűleg túlparázom, dehát még sosem voltam ilyenen, és elég kényes területről van szó. Az első elektrolízis előtt is paráztam ám rendesen.

 

Én egyébként amiatt aggódtam, ha nem lett volna egyértelmű, hogy ha elromlik a gép, esetleg valami baj történik, megégek, stb. De biztos van benne egy biztonsági védelem ilyen esetekre.

Előzmény: Teaway (1826)
klsderm Creative Commons License 2007.12.31 0 0 1827
Kedves Krike87

Az elektrolízis után több-kevesebb heg maradhat vissza. Erről sokat tudnánk vitázni. A lézer kezelés után a bőr felfrissül (vagy megég). Lásd fotógaléria http://www.kadardr.hu/galeria.htm első kép.

A lézer káros hatásáról:

A korai mellékhatás egyszer a megégés lehet. Ha túl sok energiát adunk, a bőr megéghet, ha túl keveset, akkor elmarad a hatás. A megégésnek a legtöbb esetben nem marad semmi nyoma, de ritkán előfordulhat, hogy pigmentáció (barnás elszíneződés) vagy depigmentáció (fehér folt) hátrahagyásával gyógyul. Súlyos esetben heg is maradhat vissza. Ezek gyakorlott kézben fél százalék körül, alatt pregnálnak.
A késői mellékhatásoknál igazából csak a tapasztalati tényekre lehet hagyatkozni. Fél évszázada alkalmazzuk a nagyenergiájú fényt és sokan - orvosok és nővérek is- szenvedtek maradandó szemkárosodást (megvakultak), mert nem tartották be az elővigyázatossági szabályokat. Nem tudok arról, hogy valamilyen késői káros hatása lenne a lézerfénynek.
Bizonyítottan a fénynek rákkeltő hatása az ultraviola sugárzás (400 nm alatt) tartományban van. A különböző lézer és villanófény készülékek ezen hullámhossz érték felett működnek.

A kezelőfejet nem sterilizáljuk, mert tönkremenne. Ép bőrön végezzük a kezeléseket, nem is szükséges a fejnek csíramentesnek lenni. Kezelések után a kezelőfejet alkoholos gézzel tisztítjuk.

Nem tudom, hogy mit jelent a „folt” a hasán. Ezt látni kell.

A legkisebb kezelt terület 10 000 Ft/alkalom. Ha valaki csak a nagyajkakat kéri az kb. 5 perc. Ön egyszer már befáradt hozzám, majd átnézte a honlapomat és segített. Az a legkevesebb, ha köszönetem jeléül ingyen elvégzem a kezelést.

Amúgy 2 hónapja elromlott a gép kezelés közben, és egy combszőrtelenítésnél vagy húszszor leállt. Két hétig volt a szervizben. Remélem, most ez nem következik be.

Volt egy páciensem, egy aknés fiú, amikor ő jött, mindig valamilyen kütyüm leállt. Vagy az óra, vagy a nyomtató, vagy a számítógépem. Az édesanyja mondta, hogy a fia mindent leállít a jelenlétével. Azt is remélem, hogy Ön nem ilyen fenomén.

Várom szeretettel, kérjen időpontot Évitől.

Kádárdr
Előzmény: Törölt nick (1825)
Teaway Creative Commons License 2007.12.30 0 0 1826
Semmi gond, szervíz megjavítja, és folytatódik a kezelés.
Előzmény: Törölt nick (1825)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.30 0 0 1825

Oké, rendben, le leszek fényképezve, hát jó, megbarátkozom a gondolattal.

 

De a többi kérdésemre is várom a választ, remélem nem kérdeztem túl nagy butaságokat. Egyébként ma éjszaka azt álmodtam, hogy már folyik a kezelés, és már a fél oldal készen van, amikor tönkremegy a gép! Remélem igaziból nem fog pont tönkremenni :)) Ja, és álmomban nem fájt nagyon, kíváncsi leszek.

Előzmény: klsderm (1818)
klsderm Creative Commons License 2007.12.28 0 0 1824
A szoptatás alatt bekövetkező hormonális változások alig vannak hatással a szőrnövekedésre. Nemcsak ezért, hanem egyébként is a szoptatás ideje alatt nyugodtan lehet lézerrel epiláltatni.
Egyébként egy korrektül elvégzett epilálás (akár csak egy-két kezelés) még évekig érezteti jótékony hatását.

Kádárdr

Előzmény: ritamuller (1823)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!