Keresés

Részletes keresés

TyggeR Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4034
Nekünk egy állatorvos egyszer azt mondta, az a legfontosabb, hogy jó közérzete legyen egy állatnak. Nálatok ez ezek szerint megvan, addig nincs komoly gond. Legalábbis állítólag. Ha még verekedésre is futja, pláne jó (nem rossz) a helyzet. Én is elkényeztetném őket, ez teljesen rendben is van.

A párás meleget amúgy annyira nem szeretem, így időjárásilag érzékeny is vagyok rá. De nem is lehetne ott száraz idő, ezt el kell ismerni.

Előzmény: Miranda H. (4033)
Miranda H. Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4033
Én is remélem, hogy sokáig él a kutya. Már nem lát semmit, és sántít, de úgy látom, azért jól érzi magát, és még mindig szeret játszani a többiekkel. Sőt, néha még össze is verekszik a dagival, ha nem tudják eldönteni, hogy ki hol aludjon. (A két kicsi bent alszik a lakásban)(Elkényeztetett disznók - de másként mi értelme lenne?)
A Trop-ba lenge öltözékben kell menni, mert nagyon meleg van, ráadásul párás meleg.
Szuperek a teknőcök, állítólag már jönnek a kicsik is.
Előzmény: TyggeR (4032)
TyggeR Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4032
Gondolom, elférnek ott felétek simán. Nálunk itt múlt héten volt egy szomorú esemény, a szomszéd kutyáját el kellett altatni. Rákos lett, pedig csak olyan 11 éves volt. Most nagyon maga alatt van szegény, nagyon szerette a kutyut. Szurkolok, hogy a Te kutyud is sokáig éljen még, hátha az segít. A bernáthegyi-szerű kutyáktól félek, túl nagyok már nekem. De biztos nem bántana.

Jó, hogy ezt mondod. Akkor sapkában megyek, mert kifejezetten nem szeretem, ha egy szárnyas a fejemre pottyant. :-)

Előzmény: Miranda H. (4031)
Miranda H. Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4031
Három kutyánk van. Sajnos az egyik, aki már Pesten is velünk volt, a panelben, már nagyon öreg, de én szurkolok neki, hogy még sokáig éljen, mert nem tudom, mi lesz, ha nem lesz. Ő egy kicsi tacskó-féle. A második kutya egy bernáthegyi-keverék, aki nagyon szeret játszani, de olyan ereje van, hogy simán fellök bárkit tiszta szeretetnől. A harmadik dettó egy tacskó-keverék. Ennek a mániája a kaja, egész nap eszik, és olyan kövér, hogy ha az oldalára fekszik, a lábai a levegőben lógnak.
A megázás elől be lehet menni egy kaliybába. Kakadura nem emlékszem, de attól még lehet, hogy van. Sok madár van, akik szabadon vannak egy helyiségben, ezért figyelni is kell, nehogy az emberre tojjanak.
Előzmény: TyggeR (4030)
TyggeR Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4030
Hohó! Kutyák!!! Pontosan hányan is vannak? Nekünk is volt már egyszer-kétszer (itt a belvárosban nem éppen a legbölcsebb a dolog), de azok sosem hallgattak semmire. Csak rosszalkodtak. Persze ettől még lehet, hogy értettek mindent.

A beszélgetős halak biztos láttak már struccot, azért nyomták a homokba bújós style-t. :-)

Megázni mondjuk annyira nem szeretek, így csak ezért nem mennék el. A papagájok már inkább vonzanak. Meg a kakaduk. Azok is vannak?

Előzmény: Miranda H. (4029)
Miranda H. Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4029
A mi kutyáink momentán mindent értenek, amit mondanak nekik, bár nem mindig engedelmeskednek, mert lusták. A beszélgetős halak szuperek voltak, mert az egyik mindig oda akart hajolni a másikhoz (ilyen makaróniformájú, hosszú, és vékony halak), az meg bebújt előle a homokba.
Tökre megéri elmenni. Ötpercenként van imitált trópusi vihar is, meg lehet ázni. Meg van egy olyan nagy papagály is, ami a filmekben.
Előzmény: TyggeR (4028)
TyggeR Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4028
Végül is tulajdonképpen ez a lényeg. Én is eldöntöttem már régen, hogy a macskám érti, amit neki beszélek. Jó ezt hinni, mert így érdekesebb a dolog. Júdás csak rájött arra, ahhoz kell menni, aki nyúlkál utána. Biztos szereti a símogatást.

Mosmá' tényleg annyit beszéltél erről a helyről, hogy ha legközelebb arra járok, bekukkantok. A beszélgetős halakból vásárolok is, ha lehet.

Előzmény: Miranda H. (4027)
Miranda H. Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4027
Igen. Amúgy mi ott úgy döntöttünk, hogy ezek éretik, mit beszélünk. Volt egy kis hülye barna rája, aki mindig ahhoz ment oda, aki jobban kapkodott utána, ezért elneveztük Júdásnak.
Azért szerintem a cápák megkajálnák a halakat, ha nem kapnának enni sokáig. Bár a cápák, mint mondtam, jó fejnek tűntek, inkább a piranhák meg a murénák voltak gázosak. Voltak olyan halak is, akik egész végig a homokban ültek, és dumáltak. Legalábbis szerintünk.
Előzmény: TyggeR (4026)
TyggeR Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4026
Szia. Levél megjött. Igen, mondhatni súlyos volt a baleset, egy hétre kórházba küldött, s a napokban lett egy plasztikai műtéttel helyrehozva az általa okozott sebhely. Nem volt éppen olcsó.

A lepényhal elnevezésben van is valami, hiszen nem kifejezetten vastag jószágok. Már amennyire persze a Spektrumon keresztül meg lehet ítélni. Milyen nyelven szóltatok a nagy rájának? Magyarul vagy idegenül? :-)

Szegény cápák minek agresszívkedjenek a kicsi halacskákkal? Nem lenne semmi értelme. Szerintem ha éhesek, akkor sem bántják őket. Oszt persze ki tudja.

Előzmény: Miranda H. (4025)
Miranda H. Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4025
Üdv. És súlyos volt? Mármint a baleset. A rájákat amúgy én folyton lepényhalnak mondtam, míg A. barátnőm fel nem világosított. Az a szuper bennük, hogy mikor a kopoltyúikat nyitogatják, az olyan, mintha pislognának. Mikor szóltunk a nagynak, mármint a nagy rájának, aki valami más fajta lehetett a kinézete alapján, és addig csak a mélyben keringett, az is feljött a felszínre, mintha értene minket. Annak egy kicsit érdesebb volt az az ari halteste.
Azért a cápák is szuperek voltak - biztos jól be voltak kajálva, mert nem bántottak egy halat sem maguk körül. És tök értelmesnek néztek ki azok is.
Előzmény: TyggeR (4015)
TyggeR Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4024
Az összes bármit sikeresen megoldottam. :-)
Előzmény: Törölt nick (4023)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4023
Szia Tyggi,bármi dolgod is legyen ma,ügyes legyél!
:-))
Előzmény: TyggeR (4022)
TyggeR Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4022
Te melyikre? :-)) De elismerem, több is volt. :-) Na ennyi volt a villámlátogatásom, majd este leszek. Szia!
Előzmény: Törölt nick (4021)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4021
Egyet? Te melyikre gondolsz? :-))
Előzmény: TyggeR (4020)
TyggeR Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4020
Azt hiszem, igen... :-))))

Közben látom, egy nagyon gyenge poént nyomtam ide, de írjuk a fáradtság számlájára. És nézzük a jó oldalát, láttunk már tőlem rosszabbat is.

Előzmény: elcondor (4019)
elcondor Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4019
Simogassál inkább mást,ugye tudod mire gondolok?! :-)
FORZA PETE!!!!!!!!!
Előzmény: TyggeR (4015)
TyggeR Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4018
Nem tudom, mi olyan érdekes az utóbbi három Mátraderecske-Kaposfüzítő mérkőzés eredményében, de Te tudod. :-))))))))
(Bocsi. :>)

Jó éjt!!!

Előzmény: Törölt nick (4017)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4017
Sinisát ezek a számok teszik büszkévé: 6:2,7:6,7:6
Jóéjt Nektek!
Előzmény: TyggeR (4009)
TyggeR Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4016
:-)
Előzmény: Miranda H. (4014)
TyggeR Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4015
Az attól függ, mit számítunk régennek. Tavaly októberben. Szóval inkább a közelmúltban, azt mondanám. Szerintem nem csak felétek tekintik a gépjárművet státuszszimbólumnak, sokfelé ez a helyzet.

Asszem nekem is meg kellene látogatnom ezt az izét, szeretek én is állatokat simogatni. Ráját még úgysem láttam soha élőben, most erre is sor kerülhetne. És ha édesek, akkor pláne meg kell néznem őket. Szegény krokodilokon meg ne csodálkozz, ez az életük.

Előzmény: Miranda H. (4011)
Miranda H. Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4014
Oké. Szlíp. :)
Előzmény: TyggeR (4013)
TyggeR Creative Commons License 2002.05.30 0 0 4013
Szia, jó éjt. Volt itt egy kis gond. Bocsi.
Előzmény: Miranda H. (4012)
Miranda H. Creative Commons License 2002.05.29 0 0 4012
Ideje eltávozni - holnap is kelni kell. Jó éjt.
Miranda H. Creative Commons License 2002.05.29 0 0 4011
Baleset? Régen volt? Azért se szeretem a kocsikat, mert errefelé mindenki úgy viszonyul hozzájuk, mint a hülyegyerek, és státuszszimbólumnak tekintik, ami szerintem elég szerencsétlen dolog.
Csak a rája volt nyitott medencében, a többihez nem lehetett benyúlni. A krokodilok teljesen sztoikusak voltak, kétszer mentünk el mellettük kb. 1 óra eltéréssel, és addig nem mozdultak egy kicsit sem. A cápák is nagyon jók voltak, és a teknőcök is. De a legtöbbet a rájáknál voltunk, mert feljöttek, ha odament az ember, és csapkodták a medence falát. Édesek voltak.
Előzmény: TyggeR (4009)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.29 0 0 4010
Hát bizony,most lettél éppen VALAKI!!:-))
Előzmény: Miranda H. (4008)
TyggeR Creative Commons License 2002.05.29 0 0 4009
Nálunk apuci tett valami hasonlót, de akkor még Wartburgunk volt és az nem tegnap vót. :-) Én nem tudok irtózni egyetlen gépjárműtől sem, pedig lenne rá okom. Én már majdnem befejeztem az életemet egyben.

Tropicarium? Az az a hely, ahol még soha nem voltam. Ráján kívül van más is simogatnivaló?

A kerek számok büszkévé teszik az embert. sinisát nem. :-)

Előzmény: Miranda H. (4006)
Miranda H. Creative Commons License 2002.05.29 0 0 4008
Na tessék! :) Nem tudtam, hogy ez presztizskérdés. És így, hogy az enyém lett, vagyok valaki a fórumon? :)
Előzmény: Törölt nick (4007)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.29 0 0 4007
Én majd 10 percig hezitáltam,hogy elviszem,de rájöttem,hogy kell a fenének,mit csináljak vele!
Előzmény: TyggeR (4003)
Miranda H. Creative Commons License 2002.05.29 0 0 4006
Az ajtó bezáródott, csak nem most! Viola barátném csapta be kb. 13 évvel ezelőtt. :) Hát, nem tom. Annyira irtózom a kocsiktól, hogy azt kell gondolnom: előző életemet egy roncsban fejeztem be vagy valami hasonló.
Holnap Campona. Ez jó. A múltkor, mikor ott voltunk, bementünk a Tropicariumba, és rájákat simogattunk. Szuper volt!
Előzmény: TyggeR (4005)
TyggeR Creative Commons License 2002.05.29 0 0 4005
Ez egy igen találó hasonlat volt, látszik, mi a hobbid. :-) De ezt írjuk a késői óra számlájára, meg tulajdonképpen a kocsi sem záródott be és a szám is elkelt.

Különben én is szeretem az autósokat, mert ha nem kettő, akkor négy kerékkel közlekedem. Megértem mindkét oldalt. A zebrás dolog durva, jujjj, belegondolni is rossz.

Előzmény: Miranda H. (4004)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!