Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Minolta Macro MD 100mm f4: Kívül szép, karc/kopás nemigen van rajta, belül van némi por/piszok. Aránylag kis súlya miatt nagyon jó a mikrós vázakhoz (is). S/N: 800172*
Eladó Travenar (más néven vivitar ) minolta MD bajonettes 24mm-es f:2.8 fényerős objektív.
Első hátsó kupakokkal,védőtokban.
A lencséken nincs karc, belül nincs por.Nagyon szép darab, használati nyoma nincs rajta én nem használtam az előző tulaj meg nem volt fotós, így ő sem.
Eladó 3 hetes Sony DSC-RX10-es fényképezőgép,500 expóval.
irány ára 320,000 Ft.
Gyári száma:288702*
Eladó.LA-EA2-es adapter NEX gépekhez-nem használt.75,000 Ft http://www.argep.hu/product_1773524.html.Bontatlan(pontosabban a gyári szám leolvasása miatt most bontottam ki:Gyári szám.401624*
-Marco Polo fotóstáska,20cmx16cmx8,5cm,3db belső elválasztó,párnázott vállszíj,2db oldalzseb+1nagy elsőzseb,nagyon praktikus táska,MILC vagy kisebb tükrös szetthez: 2000Ft
-Case Logic fotóstáska,14cmx8cmx18cm,vállszíj, 2db oldalzseb+1nagy elsőzseb,nagyon praktikus táska,MILC vagy kisebb tükrös szetthez: 2000Ft
-Sony ALC-SH112,SEL18-55mm OSS gyári napellenzője(eredeti,1x sem használt!): 3000Ft
Nagy(széles)látószögű objektívet keresnék SONY A bajonett csatlakozással hibátlan állapotban, baráti áron! Ha van ilyened, ne tartsd magadban, keress meg! Köszönöm előre is!