Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
például a zalatnay topikba, ahol gyerekem meghaláásáról értekeztél, ahol irl fenyegettél meg?? emlékszem rá. mégse rohangáltam a moderátorokhoz picsogva. főleg úgy hogy a győzikés topikot se én kezdtem.
kedves moderátor. mit tegyek akkor ha egy ninck folyamatosan utánam mászkál, más topikokban gyalázza a nevemet fűnek fának?? mégis mit lehet tenni??
el vagyok keseredve, hova fajulta a világ.
vándor: nem vagyok a picinyed már mondtam, hogy nem akarok veled randizni.
TISZTELT MODERÁTOROK, ÉRDEKLŐDNI SZERETNÉK, HOGY MIÉRT NEM LÉPHETEK BE A TV S TOPIKOKBA. ILLETVE ÉRDEKLŐDNÉK, HOGY IRL FENYEGETÉSÉRT MILYEN BÜNTETÉS JÁR.
értem, leírtam a véleményem, erre megfenyegettek irl, meg hogy betámadják a gépem. lebarmoztak meg minden. nem én kezdtem. ez egész egyszerűen hihetetlen. adják vissza a jogaimat!!!én voltam offtopik?????
vándor: szánalmas vagy, egy szánalom hegy. erre nem tudok mit mondani.
kíváncsivagyok amódusz melyik pőontjába ütközött az írásom.
Az alattam író kolléga A Győzike Show :) topicban masszív nácizást folytat továbbá offtopic és személyeskedő vitát provokált. KÉrem a mielőbbi intézkedést. Köszönöm.
Megjegyzem, t. moderátorok, hogy a sérelmezett hozzászólás még mindig bent van, és gondolom, az írója sincs letiltva. Pedig IRL fenyegetésért az jár, ha nem tévedek.
úgy tudtam, hogy móduszt csak a topiknyitó töröltethet. eza miwa nevű félkegyelmű négyszer írt oda és máris pusztítana. ezt kérem fontolják meg döntésükkor!