Keresés

Részletes keresés

Eravirág Creative Commons License 2009.08.17 0 0 1892
Én is nagyon élveztem a Vértesi TT-t. Nagyon klasz csapat jött össze és csodálatos napsütötte tájakon tekertünk. :)
speti2 Creative Commons License 2009.08.16 0 0 1891
jó volt látni titeket a vértesi kerekezésen :)
ditvirág Creative Commons License 2009.08.14 0 0 1890
Én mindenképp ott leszek! Arra járok naponta kétszer és nagyon reménykedtem abban, hogy egy szuper bringautat kapunk ezért a sok sok milliárdért.
Előzmény: Eravirág (1889)
Eravirág Creative Commons License 2009.08.14 0 0 1889
Eravirág Creative Commons License 2009.08.06 0 0 1888

Nati emlékére a Velo teljesítmény túrát rendez. Itt a kiírása: http://www.velo.hu/natiemlektura

 

Mi virágok az ellenőrző pontokon várjuk a résztvevőket.

Eravirág Creative Commons License 2009.08.06 0 0 1887

Hát ez az alpos dolog nagyon jól hangzik. :)

Én is imádok  csodálatos nagy hegyek között tekerni, bár erőm nincs, nagy szemvedés szokott lenni, de akkoris imádom. :)

 

Talán szombaton én is csatlakoznék hozzátok a Mátrában. Montival úgye?

Era

koszacica Creative Commons License 2009.08.05 0 0 1886

Persze, persze. De ha esetleg lenne egy szabad hely, gondoljatok rám :o) Vagy ha esetleg vagyunk/tok annyian, h két csapatot indítsanak a Virágok, akkor a másodikban is szívesen résztvállalok. Ill. az az eshetőség is megfordult a fejemben, h valakivel párba állok és duóban lenyomjuk :o) Beszélnem kell Rékával.....

 

A 21dikét annyira nagyon-nagyon sajnálom, de nem tudok ott lenni - pedig több okból is szerettem volna..... :o(( Sajnos március óta lebeszélt időpont ez, és nemcsak nekem - mert ha csak rólam lenne szó még lemondanám -, de másik 14 ember számít rám akkor..

 

 

Hm, Alpok?!

Az egész úgy kezdődött, h tavaly egy oútis barátnőm rávett h menjek el velük a Glockner Koenig nevű radmarathonra - nemsok az egész: 27 km (1625 m szintemelkedéssel....) Tavaly elmentem, megcsináltam, és akkor ott a célterületen belebotlottunk néhény magyarba.

Majd eljött az idén, elkezdtük újra szervezni. Ekkor már ismertem a Rékát a fórumról, tudtam h belevaló csaj és szeret felfelé menni... Gondoltam rákérdezek h volna-e kedve jönni. Ő meg azt felelte, h már volt. Szó szót követett és kiderült h tavaly velük találkoztunk fenn :o))) Lényeg ami lényeg, h nem kellett sokat aggitálnom h jöjjön. Így idén június első hétvégéjén - "kicsit" zordabb időjárási viszonyok között - újra meghódítottuk a Grossglockner első hágóját, bringával a Fuschertörlig :o)

 

És ha már ott voltunk mi meg a bringák másnap meglátogattunk egy hasonló szintű csúcsot a környéken, ám ezt már kifejezetten terepen :o) a Hundsteinre fölfelé is jó 1200 szintet kellett legyűrnünk, ám itt a lefelé izgisebb volt.... Igazi alpesi szerpentin a tehenek és a 60-100 méteres szakadékok mellett. Embertpróbáló volt mindkettőnknek (ill. hármunknak - a volt barátom akkor még velünk tartott) és adrenalinnövelő...

 

Hogy jövőre mi lesz, még kérdés, de az biztos, h valami Alpok az lesz :o) Szeretem azt a vidéket nagyon...és nemcsak látványra.

Előzmény: Eravirág (1885)
Eravirág Creative Commons License 2009.08.05 0 0 1885

Szia Viki!

A csapat 6 főből állhat, meg kell értened, hogy priorítást élveznek a régi tagjaink a csapat összeállításában. De nagyon örülök, hogy érdekel ez az embert próbáló verseny. :)

 

A Bükk marcin ott voltunk egy páran, kemény volt a nagy meleg miatt a verseny, de nagyon szép a Bükk, jó volt ott tekerni.

 

A legközelebbi közös túra nem tudom, hogy mikor lesz, én most a Mátrába megyek a hétvégére, többiek nem tudom merre járnak.

 

21-én lesz a Nati emlék túra, azon Virágok rendezőként veszünk részt, pontőrök leszünk.

 

Elég nehéz mostanság összeszedni a csapatot, ha nincs verseny.

 

Talán a hétvégén, vagy a következő hét Vértesi MTB TT-jén elindulnánk.

 

Réka mesélte, hogy tekertetek egy fantasztikusat az alpokban. Kíváncsi vagyok rá, majd meélj, hogy jut ilyen nagy dolog az eszedbe!

 

Puszi

 

Era

koszacica Creative Commons License 2009.08.04 0 0 1884

Sziasztok Virágok :o)

 

Csak idetaláltam én is.... És még apropója is van annka h írok:

Közeledik a 24 órás és nagyon remélem, hogy Virágként indulhatok veletek egy csapatban. Rékának már említettem, h önként törpként ajánkozom - akárhányan is leszünk. (én tavaly még duóban szerettem volna indulni....de asszem megelégszem a csapattal is :oP) No?

 

Gratulálok a Bükk marcin elért eredményekhez! Annyira sajnálom, h nem tudtam ott lenni... Sőt sajnos a Mátrán sem lehetek ott :o( De a 24 óráson mindenképp!!! :o)

 

viki/makka

Eravirág Creative Commons License 2009.07.29 0 0 1883

Sziasztok!
Szombaton kis virágos csapatunk teljesítette a Vértesi kalandtúrát.
Nem egyértelműen pozitív hangulatban, de szép időben, gyönyörű tájon jártunk.
Hajnali hatkor, nehézkesen, nyűgösen indultunk és Paul hajcsárunknak köszönhetően 3 óra után már eltünt a vidámság az arcunkról. Paul szerint ha benevezünk egy versenyre, akkor azt rendesen nyomjuk végig. Hát ami tőlünk telt, meg is tettük. A vége 96 km (Paulnak 109) lett, majdnem 2000 m szinttel. Este fél 8-ra értünk vissza a célba, anélkül, hogy valahol útközben jól megpihentünk volna. Róttuk a gyönyörű erdőben, hatalmas fák közt kanyargó kis ösvényeken, toltuk a meredek, lehullott ágaktól tekerhetetlen utakon, egymás után gyűjtöttük be a pontokat, válaszolgattunk a feltett kérdésekre, megoldottuk az ellenőrző pontokon a vicces feladatokat. Szóval utólag visszagondolva nagyon klasz volt. Csak a vidámságunkat hagytuk el valahol a nap végére. Szegény Paul a végén már csendben viselte a szemrehányásom, miszerint az én felfogásomban nem kellett volna ilyen maximálista hozzáállással versenyeznünk, de az eredményhírdetésnél mégiscsak igazolódott Paul taktikája, örültünk az 5. helyünknek. Köszönhetjük ezt nem csak a hajcsárkodásának, hanem a remekül átgondolt taktikának, amivel felfűzte egy képzeletbeli zsinórra a pontokat és sikerült kevesebb tekeréssel több pontot összeszednünk. Minden esetre nagyon elfáradtunk. A vacsorára kapott vaddisznó pörkölt nem is tudom milyen ízű volt, csak tömtem magamba. Kicsit elrontotta a szám ízét az útközben megtalált malac bunda, nem tudtam, hogy ezé volt-e. :/
Most, hogy úgy, ahony kipihentem már magam, megszépültek az emlékeim. Jó túra volt, szép a Vértes. És a vasárnapi tekerésünk is nagyon tetszett.
Puszi
Era

 

Ui: Következő nagy esemény a Bükk Maraton

ditvirág Creative Commons License 2009.07.01 0 0 1882
Kár, hogy akkor van a kislődi verseny is :(
Előzmény: Eravirág (1881)
Eravirág Creative Commons License 2009.06.25 0 0 1881

Végre itthon is BIKE ADVENTURE !
 
2-3 éve voltam a szlovákoknál egy ilyen versenyen. Egyszerűen fantasztikus volt. Kaptunk egy térképet, mint most a Vértesi túrista térkép, és bejelöltünk rajta megadott pontokat, amik közül kiválogattuk, hogy melyiket keressük meg, milyen sorrendben. Ja és 2-4 fős csapatokban együtt tekerünk, 14 óra a szintidő.
 
Nagyon klassz, ajánlom mindenkinek.
 
SŐT KERESEK MAGAMNAK EGY PÁRT, aki, kb. olyan erőben van mint én, így nem hátráltatjuk egymást és nem is vállaljuk túl magunkat.
 
A II. VDO Kalandtúra Két Keréken
versenykiírása
Időpont: 2009. július 24-26. (péntek-vasárnap)
Tájegység: Vértes
Bázis: Csákvár, Sportközpont
Bázis megközelítése
Távolság: stratégiától függően 80-150 km
Szintidő: 14 óra (szombat reggeltől szombat estig)
Részletes program
Szükséges térkép: Cartographia 20-as számú turistatérképe
Kedvezményes térképrendelés
Csapatok nevezése: 2-4 fős csapatokkal
Nevezési díj: 3000 Ft/fő (nevezni csak előzetesen lehet!)
Nevezési határidő: 2009. július 14. (kedd)
Számlaszám: CIB Bank 10702215-47865309-51100005
Nevezés menete
Főszervező: Kárpátok Vándorai Természetjáró Egyesület
Információ: info[kukac]k3-vdo[pont]hu vagy
                   Sinkovics Bálint 06/70/535-7009
                   Fekete Zoltán 06/70/580-8460
Csapatok kötelező felszerelése: turistatérkép és térképvédő, mobiltelefon, aprópénz, íróeszköz, defektjavító készlet és szerszámok, elsősegélycsomag.
Csapattagok egyéni (ajánlott) felszerelése: kényelmes, évszaknak megfelelő túraöltözék, esőkabát, hálózsák, polifoam, 1 napi hideg élelem, papucs, pohár, bukósisak, láthatósági mellény.
Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a túra útvonala rövidebb szakaszokon csekély forgalmú közúton haladhat, ezért a biztonság érdekében használjatok láthatósági mellényt!
Plusz pontot érő felszerelések: a csapatot reprezentáló egységes csapatöltözet, csapatzászló.
Szolgáltatások: túraszervezés, szállás, zuhanyzási lehetőség, ajándék póló, oklevél, kitűző, meleg vacsora, hideg reggeli, ingyenes bringaszervíz péntek este, az 1-3. helyezetteknek értékes díjak, egyéb ajándékok

 
 
A kiírás:
http://www.k3-vdo.hu/?q=node/4
 
 
Egy csapat beszámolója a tavalyi versenyről:
http://k3-vdo.hu/?q=node/6

Eravirág Creative Commons License 2009.06.25 0 0 1880

Tényleg nagyon klassz volt, kár, hogy a végére eláztunk, bár nem nagyon zavart, mert olyan finom volt a gulyás, meg a fánk, hogy ott az esőben, fáradtan, de elégedetten befaltam. :)

 

Gyönyörű ez a verseny útvonal.

ditvirág Creative Commons License 2009.06.16 0 0 1879
A szervezők isteni kajával vendégeltek meg minket :) A fánk is jó volt. Ja, és a verseny is :)
Előzmény: Eravirág (1878)
Eravirág Creative Commons License 2009.06.15 0 0 1878

Szuper volt ez a Crosskovácsi maraton.

Nagyon boldogan értem a célba. Egyszerűen tökéletesen összejöttek a dolgok!

 

Most hétvégén pedig megyünk erre a klassz TT-re. Tavaj már nagyon megszerettem.

Era

 

Versenykiírás
MTB piknik 2009. június 20 szombat Vértesboglár
Kedves Barátaim,
Immár harmadik alkalommal rendezzük meg Vértesbogláron a hegyikerékpráros sportos, családi, baráti programot. Az elmúlt években több százan látogattak el a Vértesbe, hogy sportoljanak, kiránduljanak, élvezzék a szép természeti környezetet és a helyiek vendégszeretetét. Ezt a szép hagyományt kivánjuk idén is folytatni. A verseny jellege teljesítménytúra, azonban a jelölésekkel és a pályairányítással a komolyabban sportolók igényeinek is szeretnénk megfelelni. Az elmúlt évekhez képest lényegi változás, hogy új útvonal került kijelölésre és a startterület közelebb került a falu határához.
Helyszín: (Start/Cél terület- versenyközpont)
Vértesboglár Kossuth u. 2. utáni falu észak-nyugati  határa.
Kerékpáros választható távok:
Mini táv 8km (Hosszú rét, Fáni-völgy érintésével) megj. minitávon nincs frissítés
Kis Táv 20km (lásd a csatolt útvonaltérképet)
Nagy Táv 50km (lásd a csatolt útvonaltérképet)
<<...>> <<...>>
Terepfutás választható távok: 8km illetve 20km
Rajt: kerékpár 10 órakor (lassú rajttal közös indulással), futás: 10:30
Nevezés:
Előnevezés díja: 1500Ft. Előnevezést csak úgy áll módunkban elfogadni, ha a nevezési díj legkésőbb 2009. június 15-ig megérkezik a 11773360-30873823 sz. OTP Bicske számlaszámra. Az átutalás közleményében kérjük feltüntetni a Jelentkező nevét, születési évszámát és a választott távot.
Helyszini nevezés: 2000Ft. Helyszini nevezést a versenyt megelőző napon, illetve a verseny reggelén 9:00-9:30-ig tudunk elfogadni.
A nevezési díj tartalmazza a rajtszám, a frissítők (víz, szódavíz) és az ebéd (egytálétel), a pályafrissítés (víz, müzliszelet, gyümölcs,) és a pályajelölés, pályaírányítás költségeit. 
A jelentkezési lapot kérjük kitöltve elküldeni e-mailben: a mtbpiknik@gmail.com
címre. A jelentkezési lap csatolva.
<<...>>
Értékelés:
1./ Lányok -Fiúk 14 év alattiak ( 1995 máj.23 után születettek ) 
2./ Lányok-Fiúk  14év és 16 év közöttiek 
3./ Lányok-Fiúk 16 és 18 év közöttiek 
4./ Hölgyek-Férfiak 18 és 21 év közöttiek 
5./ Hölgyek-Felnőtt férfiak, 21 és 40 év közöttiek 
6./ Szenior Hölgyek-Férfiak 40 év felett
 
A pálya esőben és sáros időben is teljesíthető. A pálya kb fele betonos erdészeti műút, a többi rész közepes nehézségű, földút-murva-alsórendű műút, dombos  terep. A meredek, veszélyes lejtők előtt figyelmeztető felirat lesz. Sáros időben kerékpárzuhanyt  biztosítunk. Büfé a versenyközpontban lesz.
Sisak viselése mindenki számára kötelező! A versenyen mindenki saját felelősségére  indul. A kijelölt versenyútvonalról letérni tilos. Mezőgazdasági  művelés alatt álló területen áthajtani tilos. A közlekedési  szabályok betartása és az elsőbbség megadása gépjármű és gyalogos számára minden versenyzőnek kötelező.
Autó parkolás:
Kossuth utca mentén a betonút határáig.
Mindenkinek jó versenyzést kíván a Rendezőség.
Szeretettel várunk mindenkit! Szóljatok az érdeklődő barátaitoknak is.
Kapcsolat, információ:
http://www.vertesboglar.hu/mtb-piknik-2009
Kult János
e-mail:   mtbpiknik@gmail.com  illetve  janos.kult@gmail.com
Telefon:   06 20-9365035

Eravirág Creative Commons License 2009.04.29 0 0 1877

Kényelmesebb lett volna csak versenyzőként résztvenni a versenyen, di így jobban magaménak éreztem a versenyt. El kell mondanom, hogy élveztem mind a három napot, mégha hulla fáradt is voltam.

 

Jövőre is szívesen segítek, ha igénylitek.

Butch Cassidy Creative Commons License 2009.04.28 0 0 1876
"igaz, kicsit megsültünk és megzabáltak minket a szúnyogok,"

Hát, kikaptátok a legkevésbé hálás melót... Sovány vigasz, hogy a rajtban állók is megsültek, de nekik még esélyük se volt árnyékot találni. Ami meg a szúnyogokat illeti, én meg életemben nem bontottam pályát ilyen gyorsan. Amint elment a nap, nem lehetett mozgás nélkül megmaradni a terepen.
Előzmény: kingA (1875)
kingA Creative Commons License 2009.04.28 0 0 1875
:-)
Részünkről a cseresznye! Nagyon jól éreztük magunkat, igazán érdekes volt egy nem-maraton montis rendezvényt látni! Krisztával szuper napot töltöttünk a vadonban, mint pontőrök, igaz, kicsit megsültünk és megzabáltak minket a szúnyogok, de remekül elhülyéskedtünk a vókitókival... :-)))
Másnap a tömegrajt is nagyon érdekes volt, főleg hogy hiányzott belőle a maratonok hisztérikus pánikhangulata. Utána pedig - rám jellemző módon - Juci két kislánya társaságában elvittem sétálni a szpíker kutyáját (Macska). Remek társaságban, nagyon jól éreztem magam!!
Szívesen máskor is! :-)
Előzmény: Butch Cassidy (1874)
Butch Cassidy Creative Commons License 2009.04.28 0 0 1874
Virágaim!

Köszönjük a segítséget a hétvégi versenyen, nagyszerűen voltatok!

Ennek azért lesz egy olyan hátránya, hogy esetleg jövőre is számítunk rátok. :)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.20 0 0 1873
Őszinte részvétem.
Nyugodjon békében!

LR
Előzmény: berud (1869)
Eravirág Creative Commons License 2009.04.20 0 0 1872

Sajnálom, hogy elveszítettünk egy lelkes sporttársat.

 

Családjának erőt kívánok e szörnyűség elviseléséhez.

Részvétem.

Era

berud Creative Commons License 2009.04.16 0 0 1871
Köszönjük.

Végső nyugalomra helyezése 2009. 04. 24-én lesz 15 órakor a budaörsi új temetőben. Aki ismerte és szeretne elbúcsúzni tőle ekkor megteheti.Tamás és Kati
Előzmény: ditvirág (1870)
ditvirág Creative Commons License 2009.04.16 0 0 1870
Őszinte részvétem.
Előzmény: berud (1869)
berud Creative Commons License 2009.04.15 0 0 1869


2009 Április 10-én délben hosszan tartó betegségében nem tudta tovább folytatni a küzdelmet és ˝eltávozott˝ közülünk Inges Tamás aki férj, apa, barát és sportember volt.A Budai Sziklák Sportegyesület alapítótagja és az első évében ügyvezetője volt.Szerette a Mountain Bike Maratonokat és szinte állandó résztvevője volt azoknak.Sokan ismerték és szerették.Fájdalommal búcsúzunk tőle. Képet az iwiw-en láthattok róla.Még fennt van az adatlapja.
Eravirág Creative Commons License 2009.04.14 0 0 1868

Fel került erre az oldalra a pálya és ki hogy ment.

 

http://bringalap.extra.hu/?id=1

baka38 Creative Commons License 2009.04.10 0 0 1867

Szia!

Köszönöm a válaszod! Sajnos késön végeztem igy nem tudtunk menni de igérem a következöt nem hagyom ki és viszek egy Virágot is! Igaz pici még de nagyon Virág!:)

További vidám napot!

Előzmény: ditvirág (1864)
Eravirág Creative Commons License 2009.04.10 0 0 1866

Nagyon jól sikerült a tegnapi tájbringázás.

Gyertek jövő héten a Hármashatárhegyre is!

Üdv

Era

NagySün Creative Commons License 2009.04.09 0 0 1865
Eravirág fáradtságot nem ismerő munkájának köszönhetően a CsTSz 5. évad I. fordulója átütő sikert hozott: 43 induló volt az Óbudai szigeten!
Az eddigi rekord! S köztük egy újabb kisvirág ;-)

Csütörtöki Tájbringa Széria II. forduló

Dátum: április 16, csütörtök

Helyszin: Hármashatárhegy és környéke alulnézetből ;-)

Találkozó: Macis parkoló, Görgényi út vége a 11-es busz végállomásától tovább 800m
Térkép itt

Első rajt: 16:00
Utolsó rajt: 18:00

A várható pályák
hosszú: 8km légvonal / 12km tekerve (edző kategória)
rövid: 4km / 6km (népszerüsítő kategória)

Nevezés: Előnevezés nem kötelező - de nagyban segíti a Rendezőség munkáját, és megtartható térképet biztosít. ;-)

További információk
web: cstsz.mtbo.hu
email: cstsz.info@gmail.com

Mindenkit szeretettel várunk!
ditvirág Creative Commons License 2009.04.09 0 0 1864
Szia,
igen szeretettel várnak minden lelkes amatőrt nemre és korra való tekintet nélkül :)

Edit
Előzmény: baka38 (1863)
baka38 Creative Commons License 2009.04.08 0 0 1863

Szia!

A mindenki az azt jelenti hogy fiuk is mehetnek? Esetleg gyerekek?

Előzmény: NagySün (1861)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!