Hát igen... Bár ez a tok a maga 16ezres árával már egész bíztató, ezenkívül az eddigi legolcsóbb amit találtam 40ezer volt... Pedig kis túlzással ua, mint a 200 forintos mikrós ételesdobozok, csak ebben van egy kis szivacs is...
Köszi Roli! Bemelegítés ez a kis keretecske, ismertem a Speedshop boltot, tervezem, hogy bróbálok tőlük szerezni, csak nagyon sok az ára ezeknek, egyelőre figyelmes, óvatos használattal kezelem, aztán ha lesz rá való - olyan sok - majd veszek, igazad van ezek a tokok a hozzávalók egy kis számítógéphez. Sajnos még nem ébredt fel magyar válalkozó, hogy nekünk gyártson ilyet, a mi igényeinkre, árban, kezelési módban.
Hát a fénysorompótól én 9 km-re lakok, tehát te max 12-13 km-re lax tőlem! Na várom leveledet!! Még az is lehet, hogy látásból ismerjük egymást! Megkukkolhatsz a 01. 08. napi hozzászólások között, ugyanis akkor gurultam egyet a 15 km-t futott motorommal, töbek között Barcikán! És ebből az alkalomból feltettem egy képet magamról és a vasamról!!:-))
Jó ez a pda tartó, de nem félsz h megsérül a kütyü? Ill h tele lesz bogárral a hátlap... Én is használok pdat-gpst, nekem eddig a tanktáskában a térképzsebben figyelt, de ott napsütésben alig látszott a kijelző. Már régóta vadászok vmi megoldásra, hogy a kormányon legyen, de valami védettséget is kapjon. Nemrég találtam is valamit. PDA páncél a neve, vízhatlan, ütésálló stb és szerintem rá lehet faragni vhogy a kormányra is. A speedshopban kapható: http://www.mobiltelefonok.hu/ a pda tokok közt van. Bővebbet itt találsz róla: http://www.otterbox.com/
Végre egy közeli motoros kolléga!!!!!!!!!!! Izsófalván lakok!!! Így már triplán örülök, hogy végre benéztél!!:-))))))))) 42 vagyok, 1978 tól motorozok én is kisebb nagyobb kihagyásokkal, istenigazából 2 éve vetettem bele megint magam a feleségem unszolására! Ha gondolod, küldj mailt, ha meg akarsz velem ismerkedni közelebbről, mert itt már biztos unják, ugyanis az előbbit is leírtam már néhányszor!!:-))
32 éves vagyok, 14 éves korom óta motorozgatok kisebb-nagyobb kihagyásokkal, volt már rometem :), simsonom, egy kis yamamha tdr125 és most már harmadik éve a pegaso. Miskolc közelében lakom és eredetiségvizsgálattal foglalkozom. Jövőre egy dl-re pályázok, remélem összejön...
Örömmel üdvözöllek köreinkben!:-)) Itt semmi sem akadály! Ha olvasgattad a topicot akkor tudod azt is, hogy van más Aprilia Pegasos is a csapatban!:-) Egy kicsit bővebben magadról, de csak ha nem titok!!:-) Lakhely, foglalkozás, kor, mióta van motorod, jogsid? Hidd el bizalmasan fogjuk kezelni és senki sem látja majd, csak aki olvassa a topicot!!:-))
Már régóta - gyakorlatilag indulásától - olvasom ezt a fórumot, gondoltam most már ideje beköszönni :) Én egy Aprilia Pegasót kergetek, de ahogy láttam ez itt nem akadály. Majd igyexem hasznossá tenni magam :)
Daty: hol olvastal ilyet, hogy nem szivesen jonnek velunk? :)
Az van, hogy szivesen mennek ezek minden hova meg en is :) pusztan csak penz kerdese az egesz. Szerintem azt kellene, hogy azegyik talalkozot ugy ossze szervezni, hogy egy helyen legyen a tobbivel. Mondjuk a 40 ember is mar sok kissebb tarsasagra bomlik a fele bandat mar en sem ismerem szemben az elso par talalkozoval ahol mondjuk voltunk 10-15-en.
gstibb: a banda nalunk nem szokott szet szakadni (kiveve ha valakinek durva muszaki hiba van, akkor paran ott maradunk/maradnak vele segiteni) a tobbiek meg mennek tovabb, hogy azert 40 ember ne varjon tobb orat esetleg. Aki tud segit, aztan ha a problema megoldodott akkor csatlakozik a tarsasag fo csapasiranyahoz.
Miert ne ulne fel valaki egy leany moge? :)
Vadarédó: Vazz!!!! Mekkora otlet ez a PDA tarto, fotozd mar korbe please!!!!!!
Menjél, sok sikert ahoz amit készülsz csinálni! A pda a munkámhoz volt, a szoftvert ajándékba kaptam hozzá, a memokártyás-gps antennát itt vettem egy NAGY motoros társunktól, Ő komolyabbat vett. --------1483-as hozzászólás és környéke------------
Hát ez remek,nekem még nem hozták meg az új bukóm,tehát hiába van jó idő nem tudok menni....Jövőh.péntekre hozzák...:-)
De ami késik nem múlik,saját Gprs-ez igen...:-))))
Vanchu,bünti???Hm...:-)
Ezt honnan vetted?:-)))
Na,tényleg mentem.Minden jót.
Amit lehet én is megtettem, jeges parkolóban napsütésben tegnap, jó volt, + türelemre intett! "Teszteltem a saját szabadalmú navigációs rendszerem tartóját!