Igen már én is látom. De elég lehetetlen transtidővel (20 óra) és indulási idővel (reggel 9kor) a visszaúton. Egyáltalán a sunból oda lehet érni ilyen korán a malé-i reptérre?
Friss info eloremutatva: Komandoo-n normal, az europai dugokat fogadni kepes aljzatok vannak. Kuredu-n csak az angol 3 labu amihez vagy veszel/viszel atalakitot vagy ey pl. korom reszelot hasznalsz. Ezt kell bedugni a felso(foldeles) lukba :) ami nyitja a ket egymas mellet levo lukat :). Remelem ertheto a lukak helyzete.... :)
Szia! Eddig mindenutt megoldottak ezt "dohanyzo" es " nem-dohanyzo" resz kialakitasaval(barokban) Etteremben nem lattam, hogy barki dohanyzott volna, igaz hamutal sem volt az asztalon.
Szia! Nem illetekeskent mondom, de eddig mindenhol kotelezo volt a snorkell felszereles ( uszony es maszk+ legzocso) szervezett snorkell turakon. Egyeniben mehetsz uszony nelkul is, bar ha belekerulsz egy erosebb aramlatba "mezitlab" nem sokra megy... :)
Sokat játszottam a foglalással,04.01-es indulás,és 04.08,-09.-10.-11.-es visszaúttal tudtam lemenni 171000.ig. A többi(előző) időpontra csak többet ad.
A reklámozott ár sehogy nem jött össze. Nem jól keresek?
Abszolut van ilyen módszer is, nem fog szólni az iroda, ha máshol vetted a repjegyet (tekintve, hogy akár kaphattad, vagy nyerhetted is: semmi köze hozzá)
A leíráshoz a Meier's katalógusát néztem, de amikor konkrétan keresek valamit, akkor három cég – a Meier's, a DerTour és az FTI – katalógusait szoktam összehasonlítani, böngészni.
Ide linkelem neked ezeknek a katalógusoknak az elérhetőségét:
Vannak kis magyar irodák, akik ezekből a katalógusokból dolgoznak (lényegében a katalógusban feltüntetett áron ajánlják ki a szállásokat). Ha visszaolvasol, számos ilyen iroda nevet találsz (AST, Araamu Travel, Admiral Travel, stb. stb. stb.) Ők rögtön segítenek a repjegy foglalásban is.
Egyéni szervezésben érdemes az első utat is bevállalni, bár vannak ellenjavallatok is. Ha pl. nem igazodsz el egy reptéren, ha nagyon nem beszélsz nyelvet, nem találod fel magad szokatlan, sosem próbált helyzetekben stb. De átlagos talpraesettséggel ezek az akadályok már simán vehetőek.
Vállalható az az opció is, de Varsóban nem garantált az átszállásod, szóval oda 1 nappal hamarabb lehet érdemes kimenni, plusz utána még 2x kell átszállni (LHR, CMB).
Varsóból még olcsóbb, 106.500 Ft, oda meg nem nagy ördöngösség eljutni, több embernél jó kis összegeket lehet megfogni (és aztán a helyszínen értelmes dolgokra költeni):
Szia, lattam hogy Ti is a Luxban tartottátok az eskuvot. Mi szeptemberre tervezzuk szinten a Luxban. ha megkérnélek, irnál nekem kicsit rola?hogy hogy is képzeljem el? mlyen volt a szertartás, es ugy az egész eskuvo napja...koszi :)
Kedves bigbear74! Köszi szépen a választ, én is csak életjel adásra használnám a netet, mert azt mindig várják az itthoniak:) Németül beszélnek a szigeten? Mi volt, ami a legjobban tetszett nektek? Bocsi, sok a kérdés, de olyan jó dolog infót gyűjteni és így élni túl a mindennapokat:)
Természetesen nem kell azért fizetni, hogy kimész a house reef-re és bedugod a fejed a víz alá. Szerintem a snori eszközök bérlésére írhatták azt, hogy térítés ellenében.
Egyébként mi tavaly voltunk és a wifi-s internetért fizetni kellett (ha saját eszközön akarsz netezni), de a könyvtárba kirakott pc-t ingyen lehetett használni (nem csúcs gép, de életjel adásra tökéletes).
Sziasztok! Megint egy sokaknak bagatellnek tűnő kérdés: azt írja némely tájékoztató Filitheyo-val kapcsolatosan, hogy a "..snorker térítés ellenében". Ugye ez nem azt jelenti, hogy ledugom a fejem hogy körülnézzek és azért is fizetni kell?