ufo fff...
A szakmám ufo? - és akik szakmaiak, akiket érdekel az ufo? -repcse, csészealj, uso, (turul madár -főnix stbb...) és akik lady lady láda lom, látni akarom, itt az alkalom, ladi ladi lom, látni akarom?
Xia, kis hugom mmm... ...Isten éltessen sokáig, pénzben járjunk bokáig? Fita, te bitta hogy fényes szellem? -ember? -vagy, ezt neked kell tudni, na most én honnan tudom? ...Ahogy edidg is próbálkoztam, hogy neked van a fényes kapud? -átjáród, mint én eleinte, hogy van egy üvegkristály ember szobrom, és azon keresztül jövök is megyek, Jna neked ugyanaz, és egy nagyon szép, angyali alak, és ahogy próbálkoztam, na meg most is, ládd mint egy kutya? ... Teljesen egyet értek, mindenkivel, akik uri ember kéne... azok nembeszélnek igy, de én azt, amit látok, azt ugy, hogy ládd drasztKUSon? Fita, ez a kigyó meg kutyabór, kigyó -kutya -dög agy, ezt először a fiam, tudod hogy fsss...az agyad? -jaja fsss... ... Nekem az is nagy lenne, a felesÉgen, tudod hogy a nagy Betty az olyan hogy ordibálsz? Fita, ezek piszkozatok, és ő volt az,(1998 -2000 Szilveszterig ő bilentyüzött, teljesen rá szokatott. mert olyan buta mint te te te...na behoztad az ördögöt a házba?) ha megakadtam, eredj vizelni, gyere vissza, mert szép fiu akarsz lenni? Na most, az amit te is érszre vettél, hogyha olvasod az őrültségeim, am először a felesÉgem, amiket kaptam, és te te te...NEM VÁGSZ VISSZA? (fita egyzer, momdjad azt, hogy szép szép szbb a napnál, de nem akkor nem tudom, de nem repcsepita vallagánál, töröltek! -na engem semkell félteni, az ő tanitványavagyok) Nem, azaz...na te ténleg hüe vagy, nem teszed magad,azt hittem,mnd a mai napig, ma is, az vagy! ... Ez óriási és kösz meg hálás vagyok azoknak a magyar magyaROK? -tesvéreimek, akik ha nem bánt senkit? - de igen, én is szabadulni (dulni de bedülni? ) szabaditani de magyar szabad, dabasz,tapasz,na meg sebbpáncél,van szebb, az az igazi? -had frecsegjen amagyar vér..ha van a pucába)hogy mi sose hagyjuk el egymást, na nekem ma is... ez van, ezt kell szeretni? -vagy ho ho hooo... ... Na mi örök élünk (él) és mi sese hagyjuk el egymást, orotok fok hagymás? ... sok sok cuppp...
UFOzzuummm... miEeee... Ássuk el (ásNUK) magunkat, s mi ki (MOék) kiásnak? 1.: 7/27. A KÉP? Ez a föld gomb, olyan mint a nyirségi homok dünák tenger? Ezt sokat láttam, ami monduk ha te a fényből vagy, és onnan átjöttünk, akkor itt anya anyag agyag okból végtelen Égi testeket (morzsák azaz mor fogsz látni, hogy csak az ereeti anyagösszetétel látható? Most is az ássatások, és hogy az is, attól is mindentől amit itti tevékenység, (fita Ég vagy ég?) a föld megtisztul, és vissza mindent Édeni (teremtés) állapotába, Föld Bözsike állapotos lett, s megellett? Zna itt tegnapra, ládd 9/11. Fita ha vissza mennétek hogy talán évvel, évekkel előtt A NAGY KÉT WC TORONY ÖSSZE OMLOTT? - ogy leheten a na na na...na most?-nalod a fsss...Na akis hugom, hogy hogy tudnék szépen urason mint egy nemes uralkodó beszélni? Fita,most itt midnen KIGYÓÓGYIK KOGYIK GYIK A MO BIGYÓ BÖGYÓZÉS ÉS KI MI? -MI KI MO? Fitlejunk,a fáraók varázslói bota, meg MO bota te buta,lenyeli mikor a bota kigyóvá vállik, a fáraó varázslóival együtt, az egész fáraó háza népe?- ezt miért nem igy irták meg, le? (nincsek minden MAG NES SEZZ, JÖJJ HÁT VELEM ÉS CSÖSSZ) Nincsak itt eleve az ami a jövő,teremforlmálás máltok a szájukba? Mit eszik a tüz? GYIH HIGGY HANNAH? Zna, itt hogy minden tudát, az asókkal, ládd ássasunk velük egy olyan lukat, na az PONTOSAN AZ AM AZ UJ JEWRUSÁLOM, 2000 KM X2000 KM X 2000 KOCKA ARANY KOCKA? 2.: Fitlejunk, az esetleg egy amit Galaxia: Ha az ég és föld, de itt olyan hogy VILÁG MNDENSÉG, ÉG, fogalma sincs, a kigyó kigyót nyel,kutya kutyát tép, állati övekbe, de csak övek MNDEN AZ ÖVÉK ÖVÜK ALLÁH alatt? Fita, Ó fej, mely vértól áztatva, meghalt kiNUK KIN NUK UK UT? -között! =FITELJAL MOST JÖNNE A TREEBULLI UK? Tróha csak azokra a leletekre, am most mnident az ÁSATÁS UT UK--- AHALOTAIK FEL TÁMPA?- és CÉL? Fita, na ezt is hogy lehetne, hogy uri módon, mnt egy nemes uralkodó, fita minden ami kod KODO COTTON OTTO az mérges kigyóógyik a MOk mo mo mo... Most megint,hogy olvassÁtok Étok az iratokat,de toko? Zitt előbb, hogy minden az amit ugy tiz -tizen éhesen, (baszdüh kangörcs mnden ami fekete luk, fa szállitó Hej Conbat hell nagy állomás...) nagyon tiltott könyvolt,a cime Erotika! Na ez az, most igy jön be,INPONÁLÁS FA SZÁLLITÁS ÁLLÁS LÁSS? -azaz pnázás pina látás? (most is az álMOM köpin ázunk?) LUK? Fita, mert most is megvan ennek a földnek AZ ALAP ANYAGA! -talán az örök adott? -mi van bennük? -bennük NUK?) Sóval, most én...zitt most olyan, hogy többet csak ISTEN -FIA, vagyok, mert azt hogy juhus =Jeshus? - na meg ezt, ami most szem fény vesztó, vesztés nincs! Nha figyelitek, huzom a belem, mert egyszerüen szeretném meg láttam amt itt valóság,az csak lóhusáng, és lóbállása, szamár püffölés és bika csök? -mik a NUKi pujAIk? Namost a dögletress, hogy a magyar gyerek, tegyük hozzá a magyar OK OKé? Fita, ha semmi de semmi nem marad, akkor mi van? 3.: Sóval, most az, hogy ahogy én, felábredtem volna, most nem a föld anyaga,itt az eredeti sem, mert ha az anyagból INDULATROSOKÓDOL KI,CSAK AZ,ÉS ODA ÉRKEZÜNK vissza, s Csicsáky Jecink, A MU az emberiség szülőföldje, Sir Von Fon Bowel, ha a magyar nyelvet analizálod akkor kezdetben vala a szó, és a szófossok? -a szó székeiikról? -vagy vásáricirkuszi xuku xuxku jérce kiáltványAIkról? Troha azt merem közbe verem mondom hogy a nap fia vagyok, az napszámos? Fita itt csak ütü ütü van, azaz Erotika erő titka? -sose tudhatod meg magyar gyerek, hogy ki vagy, de mi,dami? Zna most maradok, még az sem hogy hogy fény fia,hanem ISTEN AZ ATYÁNK, FIA, és nézzünk bele a NAPTÜKRÜNKBE? -rühük? Fiteljatok, amit leritem a Mi is ufok vagyunk! -ba baba, nem a bábuUK, juhusUK? Zett torrrr... disznó ódisz torr...disznó turás turó hogy csak egy olyan,ami ládd PRÓBÁL KOZZ... MINT A KUTYA? Fita,itt akik velem születtek a kis falumba fa lomba Lumumba Szása, gyerekek látók voltak, és azokat kegyetlenül ma is szétverik,(fita mi ki ki mi mi ki MÓék, a levegő ura) nincsak miért nem szólhatnák pnázhatnák? -baxhatnék? -jaja magad, hozzÁtok? Ezt rögtön, na most itt ez a játék, na azokat, akik...ládd apumék a családom csak hallgattak, és mindent el követnek ma is, hogy kinomom, egyhitetÉnek,(Jere gyerek mi? - áss éneke) énekek én neked, itt a dikom NUKim? -na ha rázzod, az egekig, elsül? -kész? Zna fita, AZ HOGY ISTEN FIA, A fény ufóink testvéreinket NE ÜZZÜK EL, na most, E VILÁG? -FITA, EZ EGY KIGYÓ KIGYÓT NYEL,KUTYA KUTYÁT -DOG GOD, A HANGOD?- HAM HAM HAM... ITT A HUSOM, DE HA HUSÁNGOM HOZZANNA SEGGIT? HUSIKÁM HUS HUS HUSS -FUSS FUSS FSSS...Fita, apuénk, maradJ jatat jatata... meg, jaja deee... ho ho hooo...mi maradt? Jn8:51? Innenn...most ezt gondolom, du, szaladunk a fing god után, le tudom irni, ami fita, mi magyarok, Mi is ufok vagyunk! - Isten Fia, te Égi Fény, világits minden tájon á á ááá... 100! -juhocska mnd együtt legel... Mint a szép csillagok mind mind elmulnak, ha repcsepita (siTiM piTiM) a földre ér, az emberek? -berek bürkök,is mnd fószálkánk el el mulnak, emberek emberek beregjetek itt a pna hempereg, ládd juhtóróspuna kloákkája kaja tátong klattyog klotty klotty klotyooo... ...https://www.coasttocoastam.com/ ... adó = halál, halál =adó! JnNUK8:44!!! G.O.D. - GOD OF DEAT?- dede dead? -lehet más gondoládd?
UFOzzuummm...miEeee... a kigyóógyik bigyózók, minden kigyó bigyózás, bögyőzés, kinek van nagyobb jövője bögyője, ha nem mi ki Mo mo mo mo... 4.: Kávézzuummm... előszélütés, egy pillanatra az ami látomás -más? -nagyon hasnló, amit láttam 9/11. -amit fentről, és nagy kigyók egymást nyelték, akkor is leirtam, na most ugyanaz van, ami most nem csak a két WC.-tornyuk, meg a mellette lévő épületek, ami nagy nagy nagy...Ezt most álmomba folytattam, és ami van, hogy vannak a KIGYÓ FAJUAK, ÉS A KEVEREKEK, (AZ ASSZONY MAGJA?) és itt is ha most mondom, az iratokat értelmezem, ugy ahogy most ...itt az van, hogy van az, hogy a jövendőléseknek és prófáciáknak be kell következzen, ami teljes egész totális csöd, azaz ezt ugy 2021, hogy AZ ÓRIÁS DISZNÓ HUGYHÓLYAG, NAGYOTT PUKKANHAT -ROBBNANHAT, AMIRE... kéf vagy egy pár nap mulva, bedobrták corona virusUK, cowidó 19 videó? De a sLeuth tesónk, jöbendő bondóba benne, és meg nézhetitek, hogy mondtam? Na most, 2021 Karácson, hogy eddig a hatágu csillak felső kupja, lefordul, és most azt is, hogy ami most men az oroszok...na 52 államot akanak amibe benne lenne az orosz un. oligiarchiÁIk, tanácsAI (azok a fekete ufok) is? Egy bitta, akkor leirtam, na már nem emlékszem, hogy EGY KÉZ VAN MINDEN HÁBORUUK PUSZTITÁSUK qpu, pu1.-pu2? Na olyan amit ember, az csak..ezt a mára álmom, ahogy mi is beöltöztünk feketébe, ...(na az angyaluk, azok gépeik, de a kigyók maga is gépezetek) na ami van, ezt a mára álmomhoz, hogy a KIGYÓ FAJOK, AZOK FÉL GÉPEK, FÉL? -na mikor a Szovjet sárkanukat, fel számolták, irtam hogy az Égből, na fentről, ami itt ez alatt, (nagyalok)vannak a tiszta kigyó fajUK-fajtAIk, és ezt ők hozták létre, a hust és gust, menüüknek? Hu man, mjmok mennük? -figyeljed a templomaikba,hogy meg vanna büvÖlődve? 5.: Firteljunk, juk, juhuk, hukk... A BbLia iratok, értelmézése, ami miért nem szeretik... fita, az agyam, ládd minden az ő fakuk, kreállásuk, és itt van, hogy a goyimukik, nem hogy elszoktak a gondolkodástól, hanem egyáltalán? Na most itt megint,akárhogy gyötrődöm a gyerekeinkért, most ezek az iratok, piszkozat, enyhitene kinunkon,a legborzalamasabb a kilátástalnaság tudatlanság, és ezen, mndegy mit imádkozok rimánkodok, adjanak adjanak, a szegény nyomorultnak, Mária seggit? -fita, itt nem vitás a halál lenne az egyetlen, de ahoz te is kellenél, vagy hogy halsz meg?(tita teljesen rájuk hagyod magad?)Na keresztül kell menniük, és amiért én ide begyöttem, most mondta a fiam, mi magyarok, ládd midenki gazdagok köröttünik, na most kellen uj kocsi meg sok pénz, hogy csak fentartani tudNUK magunkat, és nálunk, mi? -ezt én kérdeztem, na most ... ahoz hogy ezen FEL ISMERÉS ahoz egy a KIGYÓ AGYA (ATA JN8:44!!!) ELŐSZÖR, LÁDD A XEX, na itt megemlitem, az tiszta KIGYÓ URALMUK S EGY MUK SE, MUKAIK? Fita, minden ami xex által, az KIGYÓ HUSUK,(DE FA FELÁLL ÉSZ MEGÁLL de az ládd ábram, ott egy kos, butakos beleakadt az aggancsa a tüske bokorba?- ládd az UR, gondokodott a buta birka kos,minek? NA FITA, ITT MOST AMIT LÁTTAM, HOGY ÓRIÁS KIGYÓK GOMOLYAGA, NYELIK EGYMÁST!!! Fita, ma egy nagyaromjatalaom,azonnal ki tudna ugrani!!! -most mindnek lett a DZSUGANLER DZSUGAN NUK KUN UK KIRÁLYA? 6.: Fita,ez a fekete SZOBOR, ez az amibe a zsidó nagyjaik,főfők...de hasonlit Mel Gibson passionátha filmben, aki a a aaa...Fita, most minden itt kigyók hugya kaka fosa, és minden ami hus, az kigyó kaja? Itt amihez a halál hozzá ért, ami egy szellem de korom por föss, egy magnes olyan férgek,amik beleeszik mag át, midenbe, ami hus, (fita aki husban hall meg, az csak pára, na most akik világ ura, azok ott is azok, ládd a pop fejét gumikalapáccal ütik,hogy őodaát is popo, a tengerész) és az ő husuk, ming van egy mojom, itt a hus azok patkányok, és meg vannak szugerálva, a nagy patkányok, azoknak nagy büvölő pénz, ereük van, ÉS ITT VAN, na Napolyon, ha megtudtják, na most itt vannak emberek, csak nagy részük, el van ájjiulva tüllük, ládd a föld épületes stoba épitményeiktül, és most a BORZALOM KEGYETLENSÉG PEDOFEKÁZÁS --MAZOVISTÁZÁS, NA NEKIK AZ ABCULDA ULDA ÉLEVEZET, LÁDD MIKOR ITT IRQKU (URUK) SZADAMOT... MIKOR VALAKIT...LÁDD NEM A TESTET ÖLIK MEG, HANEM A SZELLEMÉT, LÁDD NAPOLYON AVINYON? Most ha ki akarnak ugrani, na itt amagyarok nélkül lehetetlen, találkoztam nemrég Jitlerrel, de többzör, na veled akartam találkozni végre? (fita, apuék, 36ban, lecserélték,Jitler sehogy nem akart habizunil hogy lett volna Dzsuganler?) Fita,ládd bllondi im a nationalista de csak gazdasági, ami most... fita...na hadd szorissam be, mert a fiam már, nagyon le van törve, ami mit vársz ezektül,(én kérdem tülletei is)ami most van a nagy ufo brahi? Fita, ez itt egy kigyók teremnenük, (ész?) és ezek, csak ha mi akik ezeket megpiszkáltuk, na most én ténleg az vagyok,aki valóban ténleg igazi gazi UFO! Na itt mindenki csak ládd Christhus juhus a királyUK? Na most a Cion bülcsője jegyzőkönyv... fita itt ők is akik husba, Kanni Bellák,de van elég stoba barom, önmagát adja neki, (husom vagy husángom?) fiteljal, csak az van, és ezt...most ez lenne az, hogy ember! -vagy vagy lufa, lőttek? Na most az lenne hogy FFe támadás, de előbb ébracka és Tallpra magyar! Fita, mi van nélküled? Fita, itt az hogy BUGAbuga, mindenkinek meg kell haljon, hajja hajja hajja az égnek áll? Inenn...bitta hogy vanak akik... akik ládd ezen, keresztül kell jönnünk,abzolla gondolkozz magyar RULL ruller) azaz ez az hogy halál? Mot az immortal filmet néztem meg ismét,na azok is a GOD DÖGÖK,DÖGÖLŐK GÖGÖLNEK,eleve dögök? -meglehet őket is ölni, ládd az ÉG ÉS FÖLD TEREMTŐJÉT, na mostt kövesd, jaja a halálba, meg fel támadol, tudod mikor, mikor a juhtus puna kloákká klattyogna? -Fita, végül meghuzza A VÉSZFÉKET, és minden rom romba tök? 100! -oááá... BBa ba bla bell? -harangoznak?
UFOzzuummm...miEeee... a kigyóógyik bigyózók, minden kigyó bigyózás, bögyőzés, kinek van nagyobb jövője bögyője, ha nem mi ki Mo mo mo mo... 1.: 7/26. A KÉP? -felemellek benenteket a levegőbe, na most az aki eddig Isten báránya jövel meg jövök, azaz senki se emel fel, hanem ha nem mega magát, maga maga? Az hogy vagyok, örök vagyok a magyar Istenszüleink -családunk szamara, az az ISTENLÁNYA -FIÁNAK TUDNI KELL, nincs olyan hogy NEM TUDJA, MEG NEM TUDHATJA, sőtt...sose tudják meg a magyarok hogy magyarIsten igazából gacca gatya teli korca kik? Na most, ez ma is fortyogva mnt egy vulva fortyog és dühönGene? Zna a KÉP, most velem fel emelkedtek levegőbe? -nem, a MI FÉNYÜNKBE...na mos allattunk... a kigyó -tekervényeik, sötét korom fergeteges gomolyagok hemperegnek amit Atillánk is látott, na itt is minden az, és most... Na most minden ami fémyes, ötvözeteik azt teljesen tota büvÖlik, azaz itt vicca... Fita, rendkivül fontos az amit eddig, ami csak piszkozat, mert ha most nem azt irom,amit látok, akkor ..a legtöbbször, teszem toszom és én gondolom monDom hozzá, de az is édeskés kevés? Namost,minden olyan iratokat, tanulményozni kell, de ahoz magyar magyarok szem (Istenfia) kell, ami itt az állat, azaz azt a kigyó fészkeik teljesen ciggeccizák büvölik, pl. -mikor elöntött bennünket a pokol (méregkigyó) fajzataik, minden iratunkat,(nem veszitek ész eszünk, hogy itt is minden iratomat matt? -miért?) hogy kinézésre is mások voltunk, valószerü, mert a magyarok tiszta magyar Égi faj vala!-de ma is, aki az rögtön a képken is fel ismeri a magyart? 2.: Ezt itt eszti, emitt, mikor elkezdtem itt, hogy akik tiszta fajuak valának, azok el tudtak reppeni, a kevertek maradtak, és itt az ELSŐ NÁJSZ ÉCCAKAKA... nincsak ma is,tehát a magyarok emlékét is el aka kaka na na na... naná, na most ezért, zna amit eddig, hogy megtudtunk vakkani ki a kani, vadkan? - na engem ugy is hivtak a gyerekek, mert a legjobban tudtam rohadt orosz megszállás, az az első, hogy ebbül ki kell tudnunk bujni? Szertenézet nem lelé, hellét a saáját hazájába, ládd azok a magyar gyerekek, akiket kikapartak a szülik, (hogy lehet hogy az utóországok többzöre a magyarok csökkentek, rokkantak és csonka ország?) és én is azt akartam, de a felesÉgem... na na na...azt ő mondja meg, különben is tudja hogy neki két fia van,(most három, mert az is az övé, na meg mama... de most ő is az övé a fia miatt, meg én is?-na na na...) és azoknak meg kell születni,és az övé kész! Fita, a 10 évvel fiatalabb kis öcsém, nagyon szenvedtem mikor anyum terhes vala, és megszületett, és nem akarom...ez borzalom, és meghalt, (fita én tudok gondolátban ölni, azaz ha nem bőntalak, tünj el, de most ténleg én ezt nem akarom, csak mit akar az én magyar népem, örök nappal tesvéreim mmm...) és mikor meghalt,beszéltem apuékkal, és vissza jött, és ez ugy, hogy a szivembe éreztem mindent, és mikor a szivemre vettem... FITA EZEKET SOKZOR EMLITETTEM... Fita, erről is könnyü beszélni, de amit most is kéne kéne? Zna mi közvetlen, itt azért nem jesus jézus jósuha juhus stbbb ... a kersztfány,(fény?) omlik piros vére, ártatlan halállal miattam lett vége, a KIGYÓ FAJUAK, na azok becsapják... NEM HANEM NEMSZABAD? .-NINCS OLYAN!!! HANEM A HUSBA, AMI EGY OLYAN,HOGY ELŐBB MEGCSINÁLTÁK A ROBOT VÁZAKAT, ÉS MOST TEREMTSÜNK EMBERT, A MI KÉP? -GÉP? 3.: Tróha, a dögletes test teszt, hogy most is, telejes A DOMINA!!! -tehát te nem gondolkozol, hanem hiszed hogy te az ő tertmenük szószerint menüük vagy! -vagy? -mert csak azok maradnak, élve? -fita most van a PURGATÓRA ITT A NAGY FEKA SZOBRUK, A NAGY KALAPÁCS PÖCS...NUKI VAN RAJTA PUKI? -HUZOGA BUZOGA, Azaz ezzel az aggyal, ami van a kigyó agy, és most az állataik, na most a hüllő fajták, keverékek azok HIDEG IDEG RIDEG GÉPEK! Na most, ezt amiket hogy MI KI KI MI MI KI MO mo m mo... NAGY NÉPPÉ TOSZLAK BENNETEK, ÁBRÁM, NEKED ADOM A FÖLDET... na most itt irtó jól meg van mnden forditva orditva, mnden alkalommal ha mint a fel fel dobott kő, a seggemre...fiteljal ha azt hogy az ülepemre, de a pofámra... édes hazám, pofámra estem pestem seggre estem még hatyám, de Atyám! -a gatyám? Na részletezni, hogy AKINEK VAN SZEME, itt többet, amit leirtam a Mi is ufok vagyunk! -vagyoNUNkba,NUKI PU VISSZA A FELADÓKNAK, hogy hogy találkoztam JézusUNKkal, na ez az, hogy ha MINDIG IS ISMERTEM DE AZ HOGY HOGY TALÁLKOZTAM ISMERTEM MEG DE FEL FFE? Ezt most ... EZ 2002 -2-22. HOGY AZ EGÉSZ ALVILÁG KIGYÓ FAJZATOTT...EL KELLENE PUSZTITANI, (AMIN MI E INHNEK, ÁTT KELL TUDNIA MAGÁTÓL JÖNNI, TEHÁT HA CSAK EGY LEHETŐSÉG, AZAZ MINDEN MAGYAR GYEREKNEK, KELL HOGY LEGYEN SAJÁT PISILÓJE LÓJA, UFO?) AMIT NEM LEHET!!! SZELLEMEKET NEM LEHET, CSAK LASSAN PARAZSON MEG SÜTNI? SÜLT TOKA SZALLONA, FASIRT, PONTOSAN AZ AMI TÉNLEG A GOLGOTA ÉS KERSZT, NA AZ AMI MI KETTŐS KERESZT (HÁRMAS HALOM HALLOM) AZ A HOGY ÁT MENÜNK RAJTATOK, EGYSZER VOLTAM NÁLLATOK, LESZAKADT AZ ÁGYATOK... Fita, szinte semmit nem irtam,azaz itt minden a kigyók fos agya agyuk ágyuk és most is a husuk vagy,ami teljes...ha emlékeztek, volt a KÉT ÓRIÁSSARKAN KIGYÓ, ÉS MOST AZEGÉSZ HUSSÁLOMÁNYUK NUK, SORBA A KÉT TÁTOTT SZÁJUKBA LYUK BABUK LYULUKBA, NE BAXD OLDALBA OLDALBORDA? -BORDÉLYAIK JAKI JAKI JAK... Innenn... na hogy ezen iratok, meg jelenhettek, ez örök világ?- bravUR igen igen Isten fiai, fel villogának... fita, ez mindenidők legnagyobb ládd mikor megjelenik, egy nagy villámlás láss kelettől nugát? Fita, most akik hallanak? -látnak? 100! -száz szónek egy a vége, a jó bornak (must -nektár) örül a gége... de oááá... ... https://www.coasttocoastam.com/ ... fitaLita, Watsh: Eerie Glowing 'Doorvay' Appals in Skay Over Indian City... pontosan az, amit leritam egy két nappal ezelőtt? BBa ba bla beee... Babel? -bell?
UFOzzuummm... miEeee... mi az a fekete pont? -ottan, ho hol hooo... Holly Maka Kaka Róni? -mi ki MO mo mo mo... 4.: Kávézzuummm... amit tapasztnyalok, hogy ez az egész, egy rotty gberrotyant önamagát is megemésztó robot létesitmény? Ha apuék, ez nem olyan az, amit te akarsz, mit akar a magyarfényünk fénye ...na többet, sitt most ölyan ütközet van, mint egy szomoru vasárnap, jött meg a folyásom, bedagadt mind a két tojásom... fita kis hugom, kivánom hogy az irásom som, jó egészéggben nem seggberugtak?- jó hangulátbank találjon, na a következő az idöcsém lenne, mert ő nemcsak ne káronkodj, hanem ne károgj? (fita Atilla meg Alda) Fita, itt az hogy ITT NINCS EMBER, CSAK AZ A KIS CSOPORT, HOGY HA NEM BÁNT SENKIT, HAD REPCSÉZZEN, MI IS UFOK VAGYUNK! Na most...ha nem lenne egy ember se, azaz azzal a feltétellel is igen igen ismét bejönnék,(fita ez egy ideiglenes fsss...kezdődik az agyuk ágyuk) de nem a csőbe meg szurökba nem beszélva a mészár székeik vágo hidaik na meg fasirtnak? -Fita, most amiket, hogy NINCS ETYELE PETYELE TÖBBET, hanem amit látok, azt esetleg akik látni akarnak, na a gyerekeinkért...Nincsak mit trudnék adni, akinek mindene örök van, és monduk, a fényem? -fémem? Szóval, itt van, ami eddig, hogy amiket leirtem, azt láttam,meg most is látom!!! 5.: Hogy hogy talákoztam a mieinkkel, na láttam hogy a a aaa...fita, akárhogy lapulok lapitok, most én előbb vagyok... igen igen azokkal a magyar testvéreimmel, akikben még van fény jele szikra! -azaz megprószálom, és most lesz ami lessz, ne adjuk oda a gyerekeinket azoknak AMI miEeee... Na ahogy elkezdtem, apuék, ne hibáztass senkit, semmit, ne okolj és ne baxxas bossoskodjál, na most még mikor itt elkeztem...NEKEM NEM TÖVIS HANEM SÜNDISZNÓ KORONÁM VAN, NA NEM HANEM KARDOT NYELTEM, ÉS AKI RÁM AKARNAK LÉPNI, AZ BIZON NEMCSAK JAJJ JAJJ JAJJ...HANEM 7X7? -AJAJAJJJ...Zna a másik, most erre ez az évre, meg kell marad -nótok? Valam rohadás lenne, hogyha nem bántok senkit, ami magamért... jaja én sohe többet a mi FÉNYÜNK FÉNYE FÉNYMAMATYÁNKAT... most itt a dörgés, ami ÉN ÉS AZ ATYÁM, EGYEK VAGYUNK?Na amit eddig irtam repcsepita (pit) néven, hogy hogy találkoztam azzal a NAPPAL, ami akartam látni Jézust, na most sokzor leirtem, én hivom ugy, ami után ugy trinéger vagyok, és apuékkal megegyeztükn, hogy A MI MAGYAROK JÉZUSUNK ÉL,nem halt meg, mert azt tudjuk, azaz most bennetek is ottvan a szikra (embergyerekid dik) helle, és ha az nincs, baxhatjuk NUK? Fita, az BbLilAI iratokat, rajtam kivül senki nem érti!!! Na én ugy jöttem be, hogy a gyere kéinket... ez megint az hogy a MAGYAR SZÜLŐK, AZ AZÖRÖK FÉNYÜNK FÉNYE -ISTEN SZÜLINK!!!- na most ezt is be kéne lünöm pa pa pa... 6.: Na most ezt addig, mig nem érzem,hogy valaki vissza csenget, addig mindig zenÉlem, na az hogy jézus az coffolt abárdölt juhusUK? Hogy hogy jön létra, HIT ÁTAL!!! -de az minden mesterer sgges? na megprószálom, mert nagyon komállak bennteket,akik ezt...ládd minDen iratomat, mert IGAZ, ÉS MOST TÖRTÉNIK NEM VOLT, NEM LESZ, WATT A FAK!? Zna amiket repcsepita az hogy EGY NAGY ÓRIÁS NAP, na most én nem a robott vázam vagyok, és ez egy berottyanyt robot valami, na most megint, ugy apumék,meg az Égieink, ebbe nem lehet bele szólni, szarni, és most itt van a GIGANTIKA ÓRIÁSI NAGY BUGABugánk!!! Zna nektek, megvan az a a aaa... amit most Jézus, de az az...hogy az nem lehet csak annak megközeliteni, akinek...itt többet nem Jézusózok, hanem most akivel találkoztam,(EGY MAGYAR EMBER!!!) azaz én Ő Jézus, most olvassátok vissza, és Ő ... előbb mikor AZ ÓRIÁSNAPTÜKÖRBE, LÁTOD OLYAN VAGY MINT ÉN! Fita, a kis hugom, látod átt tudják srófölni, Ki káronkodik, mikor és tessék oda tapinázni?-ITT A KIS dkom?- vagy akáki akármit meg bántottam volna ugy, hogy átkozott légy, hopp 1 legy, ne légy? 6a a aaa..abculddaa ultimukula ma is imádom, ez az hogy a magyar Édesanyanyelvem, nekem, az A FÉNY, FORRÁSOM ÉS MAMA FÉNYEM MMM... Na ahogy azok a falusi nénik, bátámék beszéltek, én ugy akrok most is és ma is, mert abba olyan fény meg szeretet vala, rögtön mindig megkináltak, itt egy leváros lepény, milyen barack vagy szilva málna mmm... Na most miről beszégettünk, na erről!!! Mi mindig ismertük egymást, és itt is, olyan ismerős, merŐs otthon vagyok, menjem menJenk mindemki haza, vagy haz lett vágva, coronás bitangok hazátlanok!!! Zna most amiről nagybaszó,hogy az hogy... fita, most akármikor találkzozhatok magammal? (FITA A MI ATYÁNK MIDIG VELÜNK,ÉS BENNÜNK VAN!!!, VAGY MI A KŐ, APU KASZA KŐ?) Na ez 2002 .2 -22..ezt az egészet, rögtön meg tudNUK szünteni, (megszünbteti magát?) és leirtam, hogy a MI ATYÁNK, MNDEN GYEREK KIVÁNSÁG ÁT... Fita, ez minden, s én azt kivánom, hogy VÉGRE EGYENESBE LEGYÜNK, EGYÜNK, S NE SZART SZARUKAT COPI A FA SZUK KAT, NEG NYALNI A KLOÁKKÁLYUK UK? Amit tettek velünk, a gyerekéinkkel, na azok mennek Benesék bozomjára, és annál szörnyübbet nem tudok el KÉP!!! Sóval, mikor hogy most találkozok AKIT JÉZUS, nem hus, és sose kaptam, ládd tudom hogy te esetleg hogy én milyan gyáva szar vagyok,nem látod? NEM!!!- na most vissza... kozz... 6b b bbb... Na akkor, hogy akivel most beszélek, Ő EGYBEN AZ ATYA IS!!! NA EGY halovány ? Szóval, most az van, hogy MI ÖRÖK FÉNYÜNK FÉNYE AZAZ... Fita, eltudod Képzelni a MI MAGYAR OK FÉNYEK FÉNYE ISTENATYA -FÉNYEK FÁÉNYE FIA, HOGY EGY RONCS SZAKÁLLAT FÖLDIG ÉL AZ ÁLLA... ÖREG SZAR SÁR EMBER -sakáll? -ALAK? Zna most, ami van, hogy most a számra, Jézim, Jézim családom,na az nem az amit te meg LÁTUNK!!! ???... NA NEKÜNK, MOST E LEGEGYSZERÜBB ISTEN FIA, (ISA?) DE MOST ITT A ÖRÖK EGY FÉNYSZÜLEINKNEK CSAK FÉNYEK FÉNYEK SZEMINK FÉNYE, LÁDD MND MIND MIND CSAK EGY FAI VAN,MEG EGY LÁNYA, NA MOST EZT AZ EGÉSZ BAXÁS KÁSÁT geci az ondó, genom, és ha most nevén szólitom? Na amit akarok,hogy ez bitta, és azért vagyok bezsongva az irataim miatt,mert én NEM LÉTEZIK hogy bárki hitét csak ugy,apum igy, tebutább vagy,akárki hite (ami a klutyra rájön) ellen mensz, a csökönyös szamárnál, és csak püfölni fognak, iá iá iá ...baxod ahol megáll? Na most ez az a gyerek, sose fogok felnőni, és most Ki káromkodik? -nincsak az Ég és föld termtője, coffolt abárdÖt dög GOD juhusUK? Ennyi elég, hogy én sose leszek a magáé? Szóval, az hogy lenne ATYA DE HOL A GATYA? KÜLÖN UGY HOGY FIA, ÉS MOST FIGYELJÁL, EZEK JÖNNEK NEKEM, HOGY RÖGTÖN TÖRÖLNI, ÉS TE BEREZELTÉL, LÁDD AZ ATY LUK? ATIK? BATIK? ATIKETIK BATTATIK? BEATTLE? LE BUDI GATYA,BE DÁKÓ? Na örökhümaradok gyerekek kekk hozzátok, azaz Óh mily öröm,na amit betudtunk villogni, azt nem teszik zsebbre? -zseBÜNK? Innenn... még jobban, mert ezt te a Hit...jaja ami a ktyáikra rájön, de mindig rajtuk van?-szemed, na szemetek, ezt te csak ha van! -szemed szemetért? 100! -juhocsak mind együtt legel... beee... .... oááá... Namost, az ami az az óóriási repcse... BBa ba bla beee... fita, éjfél után 1...
***repcse also said bad words, but before answered a short successfully, anwayl not my problem...
,-idézni foglak.
az a baj repcse hogy rengeteget káromkodsz, pedig már szoltam érte... ki káromkodik, az sosem lesz nemes (jobban mondva sosem uralkodik) hanem alulmarad... - a szabály hogy nyilvánosan jol gondold meg mit mondasz, és ha belejöttél/megtanultad már nem
kell gondolkoznod rajta (vagyis fogd vissza direkt)
- én nem igy látom hogy te vagy én; nagyon ritkán látok fényt (benned, ezért mondtam hogy legalább kétszer elérte az ihletettséget) viszont a többieknél még annyit se, jo mondjuk igaz twitteren is nagyrészt a sex a téma (sajnálom; az se fény de hanem inkább azon keresztül világithat némi elszinezett-lágyabb fény (régen amikor mondtad rám! hogy millioszorosan eljöttek a fényufók vagy mi, az pl tetszett... bocsi, de muszáj) {ezeket} - szovval mutatoujjal integetek utoljára hogy a-a... mert mondtad TI VAGYTOK A FÖLD SAVA SÓJA HÁTSÓJA ÓHAJA SAVA nem?! (többi viszont nem) te egy ilyen szóval hogy geci, az egész bekezdést elrontod (romlott lesz). - fekete pont ez helyes, a fekete lyukak kis fekete pontok, üres lukak az égen, ebben higgy mert nagyon nehéz rájönni. - igen, a magyarok káromkodnak repcse, ez egy közös jellemzö.... (tudod) ezért utasitlak rá, hogy egy hétig ellenkezöleg irj róluk, imádat helyett gyülölettel, dicséret helyett szitkokkal, beleértve az istenüket is... ha nem teszed valoszinü nem foglak szeretniiim, és válaszolni, oks?
fekete=öntörvényű. annyira tudja hogy a gravitációja fontosabb, ezért úgy viselkedhet ahogy akar..talán??
szoval mivel rosszakat mondtál rám (velem kapcsolatban káromkodtál illetve a dolgaimra, ellenörizd le az utolso plusz ota akár a legelsöt is...) házi feladatnak ezeket adom, elsőnek
- igen gravity felülirja a beteges halált, a witchcraft az ilyesmi (anyatej pl. g☝️g [de ez nagyon twitter téma) szoval hatalmas gravitáció védelme nélkül az éppen annyira helytelen-átkozott lesz, hogy nem él sokáig; ezértis olyan ritka.
mostani twitter itt👈.
keqinges kép: my character
second _/😉-/* am trying to talk repcse rn. (tired, dirty, tense, hungry(
következő bekezdés: rendes vagy hogy leslutozol.... *hát ja, ha valaki rászokott, annak már meglesz a karmája, repcse... a karma nagyon szigorúh **majd leszek rendes is, ahogy eddig is az voltam.. (pont ez késlelteti a megjelenésem, ha ez érdekel) ***akinek kész van a karmája, az látja azt ill befolyásoltatik attol tudod... szoval az egész nem az enyém, hanem csak te látod; azt... - ez iiiiigy van, meg sem közelitik mert "anélkül" lehet csak elmodelkedni... ha nem igy lenne már réges rég megégtem volna (pedig te tudtad, hogy mekkorákat irtam, mármint méretben és azokat nem lehet csak ugy leirni; de elárulom jol mondtad, annak pl. money volt a neve, az azelöttinek meg vmiféle injekcio) ****de annyira meg sem közeliti hogy néha még nekem se sikerül repcse, ilyen a törvény (szigorú; minimumos) - puhintott hus.... ""aki kérdezgeti látod a napom?"" az bizony piciiih és igy viszonyul, de ezt a twitteren is ezt csinálják... azt mondod az "én" <- fényünk; ez olyan házit ad neked, hogy picsázd a magyarokat, mert káromkodnak... ahha oks. nem vagyis nem akarok rá érezni, ¯/|܌ (gyűrűvel) Ḉ. - ez széép de nem is vagyok keresztény, repcse... paraziták=igen, van aki a koromsötétséggel táplálkozik (azt nem tudom hogy hogyan) de emiatt van az, hogy egyesek nem undoroknak tőle és életben maradnak (ennek semi közze hozzád, távol vagy tőle még ezzel együtt is, azok hirből se ismerik a tartaroszt (amibe élnek) tetszik hogy a bibliát annak hivod, tudod én lenézem a bibliát... a buddhizmust nem, de a kereszténység magját, a bibliát... megvan rola a véleményem, amit megtartok kivéve a megfelelő időt egy részletnek... *nehéz kajává válni repcse, de gyönyörüséges is... kellenek diszek hozzá, meg ez a kép (is)
*****meg +1 hogy ki ne merülj, és itt* nem a változatosság a jelszó itt
fény az éjszakában. ohhh köszi repcse igen probálom megakadályozni a rothasztót mert 4hsz ota ezt teszed, mint aki ragados iszapba esett; lánya de sebju se láthatja csak az irással, repcse (anélkül még énsem!) erröl beszéltünk hogy miért nem, {TUDHATJÁK} sosem; van egyfajta láthatatlanság hogyha helyes az irás, mert {akkor} csak az azonos szintüek képesek megtalálni, mármint élöben, véletlenül okés de az nem birja körbefogni, teljesen átlátni ami olyan mint az oceán csak a feketelyuk felszinén (raiden277 shogun told me im a lotussutra writer yesterdayl.) -ezt majd esetleg leirom ha kibékülünk,- nemmondanaksemmit - ez egy ilyen korszak repcse, igen, de probálok segiteni... huuuuuuh ha elrontanám repcse, mekkora robbanás lenne belőle... twitteren is félnek ettől, repcse. nem
utolso rész komolytalan,- ****másik minuszt a blackhole-ra kaptad, mert olyan rosszul esett/volt az, hogy nem is olvastam tovább,- (meg a többit se)
ne feledd a házit, ha kedvembe akarsz járni.... (különben szépen leirod magadnak)
UFOzzuummm... miEeee... mi az a fekete pont? -ottan, ho hol hooo... Holly Maka Kaka Róni? -mi ki MO mo mo mo... 1. 7/25. A KÉP? Istanfai .Isten gyerekink, világits mijnden tájon át át át ... Simon Jóna fia, szemem bensődet által jára, ki vagy te? -kin kinba, kikinda? (tel sár) Fiteljunk, én a fény -világainkból ugy jöttem idebe, ideki? -na a KIN az az hogy ez kin van a fényből, és rögtön az álMOM közepin áznunk... Zna most,olyan messze mesze, esze a FÉNYBEN BEN...ládd menj be a fényedbe, jaja mia? -mama mia, kaka pisi? Tróha, én az vagyok, nem akit jeshus, juhus, na most itt ez egy oylan, ami fita,apumék, ISTEN? -AZ ATYÁNK, na megprószálom ugy, hogy most megint bele vágtam, egy nagy fába, borulna rám, minden á á ááá...Zitt rögtön bevágom azt a TUDÓS KOMÁNKAT, akit tegnap este a c2c -rádió állomáson lehetett hallani, tröha ha ha ha... .....https://www.coasttocoastam.com/ ... Éneünket nekünk? -emlékünk, vicchangozza HAN GOD, az ecchó, a mi kis geciink? Fita, ez mindenidók leg nagyobb HANGJA ÁRIA HUNGÁRIA FÉNYUFÓINK HUNGÁRAINK MI AZ ÁRA? Zna halálra évezek minden itt okos kosmeg barom állat ok, bestia dögjeik mérgedkigyó fajzatail, az ÜRTÖKBE a helletek, de buta az aggancsotok bel a akadt a bozitUK aggancsába a phicsába, kloákkátok tátonGANA GANUK? -TI ELLETEK TE NEM KELLETEK... 2.: Igy ogy a VILÁG HÁLÓNKON NEMCSAK KONÉK KONUK KONOKUL KUL? -NINCSAK ÁLLANDÓAN CSAK A KULA? -SPEKULA, NAMEG A JÓ KISJÁNYUK ANGYALLUK LUK, AKIK TUDJÁK A KLOÁKKÁJUKA KAJA KLOTTYOLNI AZOK AZ ÁGYUKBA,A TÖBBI AZ ÁGYUK ALLÁH...FITELITEK, MOST ELKEZDŐDÖTT EL KEZDŐDÖTT AZ UTOLSOW Ó TÁN TÁNCI TÁNCI...MAMAÁNAK,(DÁKÓ) CICIT ÁD A FIÁNAK? Na fita,én állandóan élvezek, csak nem azon,hogy a magyar gyekek... kinja, mama kinja? Fita, ezen iratok, ugyis kitudódhatnak ha mi baxhatnuk csak mi magunkat, vagy NUK? Zna kora gyerek korom óta, tudom hogy ezért, amit ÉN IS GONDOL OK APUÉKKAL, mikor anyuénkat nem emltem, akkor ŐK HA VAN SZEMÜNK FÉNYÜNK FÉNYA, AKKOR ANYUNK,ISTENFÉNYMAMA NEM MUMIA? Na itt okvetlen, hogy lezártuk, hogy JÉZUS ÉL! Na most a halálbul im az UR RUHA RÜHE, FEL KÉL? Na fita,most végleg, hogy Jézus, na a Canadai magyarjainkkal rögtön HOLD (igen magammal el tudlak ragani most is sisss...) KÖRÜLI UTAZÁST TETTÜNK, és a fórum igazgatója, TE ITT NEM JÉZUSÓZOL, és ugy kirugtak, nemrég rá mentem, az egész conputer...na én csakegy része vagyok, ami a feleségem buziniest conputere, befagyott? Én nagyon szerettem volna, hogy mindent csinyját -binját megtudhattam volna, hogy hogyan müködnek ezek a gépek, fita itt midnen az!!!-na most én akkor se tennék kárt, senki semmi, mrt én MAGYAR OKVAGYOK, NEM TEHETEK RULLA...NA MEG SZERELMETRES,LÁTOD,MOST IS SZERELLEK... 3.: FITA TE MEG ÉN ÉN VAGYOK TE.TE VAGY ÉN, AKIK A MAGYAR ÉDESANYÁNK NYELVE VEZET, HANGJA HAN GOD? AZ HA NEM TUDHATJUK NUK? BAXHANUK, NINCSAK NEKÜNK VAN NUK?-IS MINDENT MI JÓRA, ELŐBBUTÓBB MINDEN JÓRA FORDÜL, ÉS HA A VÉGE JÓ, MINDEN JÓ PU? Na most a jegyzetek, lehet hogy több lett, de teregnap este, fita most HOZZÁ (hozzÁtok)SZÓLHATOK, NEM! Na vicca, ITT TE NEM JÉZUSÓZOL, AZAZ TI VAGYTOK A FÖLD SAVA SÓJA HÁTSÓJA ÓHAJA SAVA, ISTEN SAVA, AMI NINCS! BÉL MNDENTMNDENT BELE SAVA,VASA FA SZA? MIDNENKI AKIBE MÉG EGY PINSZÖRNYÜ FASZÁNY MAGYAR GECI, JAJA HA NINCS VESZEK NEKED HÁROM DECI KEVERTET? Zna most... minden fekete nap, ami most FENT VAGYTOK VELEM OLYAN MESSZE, ÉS LÁTUNK EGYFEKETE PONTOTT OTT? NINCS! (FITA AVALÓSÁGBAN ELMULÁS LÁSS AMAGYAR OK GYEREKÉINNKNEK NINCS!!! ISTEN SZERET, CSAK AZ!!!) Fita, itt a gyerekéimnek, nagyon szeretem nincs rá kifejezés a magyarok gyerekéinket, (fite egyenes vonal ISTENMAMATYANK AMENYNEKBEN, ÖRÖK FÉNY HONAINKBAN BANK, GONDOLOD?) akiiket, NA ITT NEM AZ ANYAG, HANEM VAN EGY FEKETE OLYAN (MINDENT A GONDOLÁTOD IS MEGEMESZÉT) GOMOLYAGUK,ami akit megtud venni enni, ládd MI NEM FIZETÜNK ADÓT, SEM BE ADÁST SENKINEK = BETEGES HALÁL, A TE HAN GOD?- na itt van a végük!!! -ha lenne? Fita, most EZT HA MEGLÁTTUK, bennünket vonz ALMA a a aaa... JAJA FITA, MI TÉNL,EG A VILÁGOSSÁG GYERE KÉI, FIGGELJAL MI FÉNYEK FÉNYE NA MOST ISTEN FIAI? Azaz többet, ládd most vasrárnap éjjel az órám 12 (24) 10 perckor, na ott vagyunk az ATOM ÓRÁN? 1a a aaa...engedjétek meg ogy monhatok hat hat hat...jaja csak a feneked pattoghat hat hat kaka banggg... Fita, itt a magyarok, pontosan az amit a Dr Who filmsorozat, hogy van egy fülke, na sLuth tesónk vala, akik a legközelebb a fülkéhez, és hallottam a hanját hh hh hhh...ria ria HungÁria Fita, ez minden egy gépzett olyan valami, ami most ahoz hogy megjelennjél, ládd ahogy az első lehellettek? -nincsak a levegőbe mnden ami a müködéséhez kell, meg van, de bel ROHASZTOTTAK A ROAHDT HAD IPAROS RUSSNYA JUHUSÁS DÖGÖK! Fita,már oszlik az álMOM, ami te ti...nem nagyon hallom, hogyha hallom én, minden az eném...egy nagy büös LU FA S EGY NAGY ÓRIÁS KIGYÓ RÁK ALMA ALMUK KARMA? Zna fita, ez egy olyan, hogy EZ NINCS, és ide behozni bármit, mit, meat, máya husángom? Fitaljal, ezt a dumát eddig meg rajtam rajtunk kivül, senki NEM HALLHATJA AZ A HALÁL!!! LUK? LUK UK? Zna, most onnan, ládd ez az egész, ami ÓRIÁSINAK tünik, mert itt ez egy... OLYAN KÉP ZELL LETT? -AMI SOSE VOLT LESSS... Az összes CANNI BELLÁS FILMEIK, na meg a WALKINK KIN KINBA A BÁRÁNYUK BENT A FARKUK? - ZOOMBI ZOOM BAXOM FILMEK, MÉG MEG SE KÖZLEITIK LIT A VALÓSÁGOD? -LEHET HAN GOD? 2a a aaa... fita tüllem,nemcsak itt a puhintott husuk, el se day tudnak KÉP? Látod a napm a fényem? Fita, az esti...mnden este beszélek az Én Atyámmal, s eddig a te Jézusod...most a te fényünk fénye fiad, akiben mi magyarok, az vagyunk,de a Mi Atyánk csak szeretni tud, és itt azt neked kell RÁ ÉREZNI, és érezni érteni kezded mag -ad, magam, magunk, azaz a mi magunk? Fita, NINCS OLYAN HOGY TÉGED TÉGELYED, BÁRMI BÁRMIRR KÉNYSZERITHE, ÉS MINDENKINEK KELL LEGYEN NAPJA APJA ANYJA, ÉS AZ A FÉNYÜNK FÉNYE MI MAMA ÉS MI ATYÁNK A MENNYEKBE JAJA HA BENED BENNEM, KIN KINBA LÓG A BELETEK? NADON FITA, nekem saját az, ami mikor beszélnek hogy Jézus látók, fita, most azt is, hogy leirtam, hogy van egy olyan tüz, amit Fercsi bátánk kapart ki, a Sumir Bblilábul, hogy az minden ami élet ellenes, csak, PARA ZITA, de matarizál, azaz akik NEM TÁPLÁLKOZNAK FÉNNYEL KÉNEL KÉNNEL, KÉNKÖVES TAVAK? Na a vlóságtól én sem tudok beszéLni... fita, itt ki az aki valóban járt a FÉNY OLDALON, (ISTENNEL?) CSAK NEM AZ Ő BbLILA A PNA, MEG HA LENNE SZEMETEK, SZEMETEK? PÁL APÓSOTOK, NINCSAK MOST TE VAGY A KAJA LÁNCOLATUK LÁT RÁJA, HUSOD KINOD LÁDD A KRUCZIFIX....EZT EZEK AZ E WALLLAGUK KINEK NAGYOBB A JÁCCOBB LÉTRÁIKON KONÉK KUN NUKI KÉK? Fita, itt rajtam,meg rajtunk kivül, na az irataimat, figyelj és azokat a iratokat, am ez olyan, mntha én irtam volna, is dickre raktam ... Innenn... amit örök hallás láss vagyok,akikőtökkel, na fita,ez valóban FÉNY AZ ÉJSZAKÁBAN, és ha lehetővé tennétek, hogy az irataimat mindenki aki látni akarna, DE MI LÁTJUK, DE HA IGEN AKKOR NUK? ŐKET IS? Fita a rtrohadt rohasztró TÓ dögölŐdögöket, Isten, az te meg én vagyunk, azaz FÉNYÜNK FÉNYE LÁNYA FIAI? -senki nem láthatja? Naz, én megprószálom össze rakni egy dickre, 96%kaka meg van, a repcspita niknév alatt, de itt az hogy a felesÉgem meg fiaim, sose tudják meg ki vagy, á kivagy? -lőttek! Na fita, éns ugy mnt ti, nincsak ezek nem mondanak (nak, akaztott ember,ja a hóhér Hóman Bálint, na meg Bárd Samuék?) semmit, ládd a másik UFO-KROLL COMOLYAN, DE NAGYON MELLETÜK VAGYOK szoritok, MERT AKI A SAJÁT IGAZ ÁT, KERESI, ANNAK MINDEN JÓ, JÓ NAPOT! Fitleljetek ne hagyjuk magunkat, (nincsak neked nekem lennem kell!!!) namost bennünket mindenki, nincsak a kis ingó bingó porba fingő gyerkócze... na csak acsakrodik, ennek ki kell jönnie ennek ki kell jönni.... fita,ezért most... 100! - a kedven ott más, hol ismerős 100... oááá... ... Fita, az ami a BbLila a pna reptura, most az az... hogy ezeket a gondolátokat...monduk ládd a felesÉgem félti a fiait, és NINCS UFÓ, NINCS SEMMI,CSAK RÁGJUK A COBÁKOKAT? Na az aki NEMTUDOK SEMMIT, azaz az lenne az---komám, nem is tudod hogy komába (kinodba te vagy az oka,hol aki juhusa coffölve abárdölve hö hö hooo...) vagy? ...Fita, honnan teremtődnek a termtmenek jönnek? -de a gondoláttunkra, vagy a te szemed... na a barátunk szerint, ha egy billó pondró,ha arra gondol (fita az egész aranybpnyus bika arany warros ok?) hogy hüvösebb legyen, akkor megtörténik, sőt meg történt? Na fita, hogy MI FÉNÜNK FÉNYE FÉNYMAMAATYÁNK SZEMÜNK FÉNYE, VAGY KÉNE VAGYUNK, AZAZ ÉN RÖGTÖN FÉNYÜNKBŐL NEM A KÖNNYÜK, AZONNAL MINDEN ELÓ ÁLL, DE ITT CSAK A FA SZUK... NA MEG KLOÁKKÁ KÁ KÁ KÁKÁ... BBa ba bla beee...
UFOzzuummm...miEeee... Óh Égi fény, magyarok világa (lágerek oááá..) Fényünk -Fánye,.tünj fel már az Ég övén, had lásson meg? -minden ember Fényünk -Fénye IstenSzüelink gyerekéi örvendenek... 4.: Kávézzuummm... ime a mostani állásápontom, hogy nemcsak én vagyok, katona, hanem mnden aki magyarnak? - itt most született, az az hogy mi ide bejöttünk, és azért, hogy ismét minden ember? -Fita apuék, itt nemcsak magyarok, (jaja de mi nem az ha nap?)haanem minden örök émber,és környezete (az állatok nem a bogarak, jaja a jó bogarak?) örök él! Szóval, még a sejtelmét se fogadhatjuk el, hogy van olyan kin! -na most az a név Jézus, Jesus, Jesus Christ, Jézhus KriszthusUK, a kersztfán, bitófa, -omlott a piros vére, ártatalan halállal, miattam lett vége, ez olyan méreg, ami kivédeni? Tróha, a legkisebb godolátta a kinzásnak, a gondolát megáll,a fa feláll? (de az xexöl) Zitt most nagyon röviditem, tróha, amért mi magyarok, itt vagyunk, hogy a kint -betegséget -kinhalált... meg szüntetrni, itt el kell tudnunk NUK?-hagyni őket, -ami rögtön (nem ettetni!-de fényt a belükbe) az összes ami Jézus meg minden ami áldozás és áldozathozat hivatalUK, annak a sejtelmét is, vissza a felADÓTATA, Jn8:44! -aki emer ölő vala, a kezdettőlfogva! (fita, de azok léteznek, és meg lehet őket,katyfolni? -kész a sütemén) Most az összes irataim, a gyerekéinknek, ami itt addig... ládd mig minden ami van, nem szabadDulunk meg, csak szabadulva -szabadulok-szbaditok, na most itt az ami ez a hustest, ez nincs! -amit kinozni lehet, az nincs! -a kin megszünik magától maga maga? 5.: Most is, teljesen abban a tudatomba (ember szikra) vagyok, amivel reggel, ha figyelitek tegnap,a fal előtt...aztán az a kapu,(fita a zsidók mikor a Nagy falba verik a fejüket?) aztán át léptem, ami fita, OLYAN HOGY MÉG GONDOLÁTTAL IS KINOZNI??? - AZ A TÖKÉLETES MI ATYÁNK FIA? (sajnálom nincs más neve IstenFia)Mos itt észnél kell lennünk, mert azamit ők többet, ládd jésus juhus? -fita Ó fej mert vértól áztatva, meghalt kinok között... na NEM LEHET, NEM TUDUNK ELFOGANI SEMMIT, AMI KINT OKOZ, ÉS NEM IS LEHET, ÉS NEM IS TUD JUK JUH HUKK NUK? Most azokat az iratokat, ami hogy találkoztam a mi Égeinkkel, (ufo) és most kérve őket, akarom látni Jézust, na AMIRE ÉN MEG TE GONDOLUNK, TE IS MEG ÉN IS AZ VAGYUNK! Na az aki vagyok, az örök tökéletes egy A MI ATYÁNKKAL, FIA! Vissza, mikor talákozok azzal a MI ATYÁNK ÉS A FIA, fita MI EGYEK VAGYUNK, A MI ATYÁNKKAL A MI ATYÁNKBA,(JAJA MINT EGY MIND (MINDS) EGY) tehát most az amit ezek, és ezeknél soha rothadtabb kotyvalákuka sose volt, lesss...Zna az irataim, ami most arra gondolok, jogy lenni kell köztünk olyanoknak, amit a kis felesÉgem, na biztos van még olyan hüe? Fita, az itti magyar (usa) fórum, mind meg van, és vagy 20 könvet csináltunk, a kis felesÉgEmel meg én, olyan 200 + oldal, ahol rögxztettük, s maga a Cime: Szellemi Lelki Háboru a Magyar Boardon, Fény (Héizter) önkéntes papkatona... akik tudjátok, tartsátok meg az irataimat, mert ezt, minden magyar gyerkéimnek böngészni kell, és itt...fita a Jézus jelenések, na itt van egy függöny, válasz el bennünket! -na meg falvédő? 6.: Nizzitek, ez igy lett jó, és Vajk, amig a Index Hu van, addig, de monduk meddig? Fita, amik a lebegőbeni meg égi jelenségek, itt azok, akik kint okoznak, nincsak a barmok nagy zöme, nem s gondolkodik, mig most akiket érdekkel a világ sorsa, azok nagyrésze jóhiszemü, jót akaró emberek, amit a Pitu bátám, rá lesztek kényszerülve hogy gondolkodjatok, na arra csak akiben van szikra veti? Na én ide, most ma reggel, tudatosan, ugyanakkor, hogy tudom hogy Jésus Jézus na meg az összes szenvedó szenvedtető áldozatok, KÉP MUTATÁS, és az őrdög Jn8:44! -ember gyilkos van bene, mert ezen IRATOKRÓL...fita, ezt te az nélkül, hogy én ténleg ide ezzel ezért azért ért is, és most fita,Itt van az amit BUGAbuga, de azhoz neked, csak annyi vagyok, igen vagyok a magyar testvéreim közsÉgünk, égünk, mint rongy...na 1998 -2000re Szilveszterig, a kis felesÉgem billentyüzte, de olyan kinba(mi a fene, csak nem szülési fff...) lett, hogy égett... fita, ha először bele olvasgatsz gacc ho ho horrr... Fita, ezt ez a agyadfsss... na aki már az, de akik még...fita, itt van, a napot nem lehet leradirozni az égrül, és volt a másik ilyen otthon, na onnan küldtek ide, mert az az ország harmadik legnagyobb embere pénzelte, sbeolvasott, elivitte a ment, pár hát,még mindig itt... és kampec! Tüzz tüzz tüzz...ja de mesze, akanális, de nincs benne viz? Innennn... fita, 2002-2 -22 egymagam a Fényufommal,az egész sötét ufokkal bazziAIk,együtt, ezt minden ami mestersegges létesit sit sit sit...na nem eszik forrón a kályhát hát? 100! -oááá... BBa ba bla beee...
UFOzzuummm...miEeee... Óh Égi fény, magyarok világa (lágerek oááá..) Fényünk -Fánye,.tünj fel már az Ég övén, had lásson meg? -minden ember Fényünk -Fénye IstenSzüelink gyerekéi örvendenek... 1.. 7/24. A KÉP?- FÉNYEK FÉNYE, FÉNYÜNK FÉNYE,MINDENEK ÖRÖK ÉRTELME MI VAGYUNK, AMI FÉNYSZÜLEINK, FÉNY ATYNKANYANK LÁNYA --FIA GYEREKÉINK! Most megpróbálok ugy beszélni, ami apuék, miért nem ugy beszÉlsz! Na rögtön,most jöttem vissza, és ugy hogy ahogy a házunkba bejöttem, a csengő, csengetett, és ki is mentem megnénzi, ki csenget, és nem volt senki? (hajnal 4) Fita, mi EGY OLYAN CSODA ELEKTROMOSMEZŐ MEG MAG, AMIT MOST megprószálok, ami az hogy AZ AMIT GONDOLUNK, azok vagyunk, és az a MAGYAROKNAK... Zitt most minden SZIMULTÁCION, tehát aki ezt tudja olvasni, az tudni akarná miEeee...Na az órám, ellemel ment és uj elemet tettem bele,és megálta tegnp éjjel 12(24)-na ugy, hogy olyan 10 perc,éjfél után, ami akkor születtem! Fita, most...ez tegapra, teljesen szakitottam a VASSAL, A VASASOKKAL VASA SOK, TEHÁT MI MAGYAROK ÉN ÉS AZ ATYÁM, AZAZ FIA VAGYOK,EGYEK VAGYUNK, ÉS ITT MINDEN AMI AZ HOGY AZ ATYA MEG FIA, KETTŐ, AZOK VASSASOK, ÉS CSAK A FÉMMEL, A FÉMHEZ FÉNY ŐK BE VASALNAK OLVASZTANAK BE BENNÜNKET, AZAZ PÉNZ, VAGY ÉLET? ADÓ = HALÁL!!! 2.: Tróha...ÓRIÁSI olyan, hogy amit leiram hogy hogy találkozom az Égieinkkel, akik mi MAGYAR OK MI A FÉNYÜNK FNYE VAGYUNK, ezt ugy, hogy amiket leritam főleg repcsepita alatt, hogy először a Fényeseinkkel, (ufo) találkozok, namost akarom látni Jézust! FITA AZ MI VAGYUNK, csak mi ISTENATYA FIAI,AZAZ MOST ÉN ÉS AZ ATYÁM EGYEK VAGYUNK, az az ogy VAN ATYÁNK, de 2002 -2 -22, - hogy Jézus = Az ATYA! (ezt csak aki magyarOk tudja, igen igen minden bennünk van) Fita, ez az, hogy mindenŐnk egy egy egyenként, egyek vagyunk a MI Atyánkkal, azaz... most ha megvan még az irataim, nekem megvan, és a gyerekéinknek mindent... azaz ténleg az hogy halál, nekünk, magyaroknak nincs, sose volt, lesss..Watt a fak! -és ezt nekem kell meg neked neked, megtudni,amit megpróbálok nektek, akik nek nektek, aha, sggemen érzen mily nehéz, de milyen oi oi iá AI...megáll a szamár, baxod ahol megáll? Fita, az egész összes nemcsak a BbLila a pna, hanem itt midnen okádák, és csak az Égi hang? Na mi magyrok, mi A FÉNYEK FÉNYEÜNK FÉNYE VAGYUNK, ládd hogy is hivják JuhuUKat, világ világossága a KIRÁYUK UK JUHUU... tehát... abczulda, ITT HOGY HOGY TUDUNK ELSZAKADNI, MOST PONTOSAN A VAS A FÉM ÉS A FÉMEK MAGNES TERE ÖTVÖZETEIKTŐL, ami... fita amit ugy akanék, hogy amit irok, az valóban ÉGI FÉNY!!! Na most itt át kell váltanom, hogy a godolát az MAGA HA MAG MAGJA MAGYAR OK? AZ AZ AZ ÉGI FÉNY! -fénynélkül, nincs semmi!!! -gondolod? 3.: Na most, tehét NEM A FÖLD ANYAGA, NEM AZ ANYAG S ANYAGBA VAGYUNK, AMI VAGY VAN ÖRÖK FÉNY ÉLET BOLDOGSÁG VÉG NÉLKÜLI, VAGY MOST...NA EZZEL HOGY EZT A VAS RÁCSOS VALÓBAN LUCZI HALLUCZI NÁZI, (MIRÉT FÉLNEK RETTEGNEK, DE A ZSIDÓKTÓL BROHOHOHOOO...) nincsak mért most ha nincsenek olyanok mnt mi, jaja akik a Index Hu forro főrumollunk, na most, én itt vagyok, és én ezért azzal mivel? -miért jöttem idebe? (Mi is ufok vagyunk! !!!...) Na a gonmdol lát világunk.vagy lát,az fényében van, és most, minden ami ELKETROMOSSÁG MAGNETOSZÁS,annak a FÉNYNEK A FÉNYEK FÉNYÜNK FÉNYE MAGJA! (na az hogy juhus?) UGYHOGY ÉLET (FÉNYÜNK!!!) VAN BELE BENNE VAGYUNK! Zna most figyeljunk, rögtön ahogy bejöttem a csengőn kereszt? (FITA, AZ AZ ELKROMOSSÁG NEMTUD KÁRT TENNI SEMMIBE!!! -HIZZ AZ AZ A REZZGÉS GÉ ZA?) Fita, apumék, ha szólnak SZÓL, HOZZÁM, akkor előbb csengetnek! NA MUSZÁLY, hogy megpróbáljalak bennetek, fita, ahoz hogy a gyerekéink, észhez térhessenek, ezt ugy, hogy EZT HOGY EZT EZEKET, MAGYAR OK MEGTUDJUK, MOST FITA, MERT ÖLNI, VAGY BÁRMILYAN KÁRT OKOZNI, AZZAZL AZ ÉGI FÉNNYEL NEM LEHET!!! Fita, egyetek fényt, -fényem? -fita,az az energiák minden ami éltető mag! 3a a aaa... Most itt az ami RÖGTÖN, tehát abczulla ultimaka SEMMIVÉ TETT, AZ A HÁROM HÁZUNK, AMI MOST... (fita,rögtön leglább annak a 100roza azaz annyi suly teher van rajta, rajtad a filiszteusok SLOMO?-lládd csak nekik van HÁZUK?. AÁBRAM???) az egy olyan fém...fiteljad az ITTI FÉMESEKET FÉNYESEKET, KÉNYES KÉNEESKET KÉNE? -KIHERÉLNI? HORRORRRR ... HERÉK? )na na a házunk, az egy olyan fémes, (ÁRA VAN) nem rozsdás,hanem nyers vas ketrec, na az ahogy van, és van neki egy VAS RÁCSA,(KERET) ami egy négyszökletes vas ketrec,ami rögtön, na meg mag a testünk, az is vasrácsolt,és rögtön... ugy meg fog, ahogy a KRUCZIFIX LUFA... és minDen energiánkat am CSAK GONDOL LÁT ÁLTAL VAN, ÉS MOST... ABCZOOZULLA ULTIKAKA KI VAGYOK, AZAZ A MAGYAR GYEREKEK, NEMTUDUNK MÉG FEL OCSUDNI SE! (FITELJAL MINDENKI A GYEREKEK IS RÉMÜLDÜZÉSI PÁNIÁKOS ROHAMOT KAPNAK)Fita, nincs se időd se erőd se energiád, EZT kommunista Béla bátyám, akival málnást (MEGCSINÁLTUK) meg halastavakat csinálunk, amit most, hogy te miért nem beszélsz apuékkal, beszélt de nem erről? Na elobb PÉNZ KELL!!! (FITA MAIS PÁRTUNK KUROMÁNUK? -FITA AZOROSZOK MÁR 5 RÉSZRE LETTEK SZAKITVA, AMI VÉGÜL IS 52 USA 51 DE NAGY ROM ROMÁNIA) Na fita,azokat amiket ide is, főleg repcsepita niknéven, azok amiket Háry Horr jányoz, annak nagy része igaz! Magyarigaz gaz? Mott... ezeket, gyerek valék, leritam 100 most miért bezÉltek ugy? -mert 1956 után, jobb lett? - midnen horrmadi ember, -büdösszar besugó volt, na most azokat a gyerekeket,én ma is csoda,miért nem tudtak megölni? -mert nem lehet!!! -jaja az nemlehet... Innenn... Nizzitek az hogy mi a gondol lát, NINCSAK a titkoktitkát is, a nyakát, ládd el lehet kapni a kigyóógyik a MO? -látjátok? -egy fafej?-fejfa? 100! -oááá... Ti tá elhinnéltek, hogy vannak akik nem akanak hogy lássad, csak a fa szuk csicsa kloákká ká ká...na van rajta szőrme? ...https://www.coasttocoastam.com/ BBa ba bla beee....fita, a Bábel tornyunk meg van, és az ami ténleg...az mi Egünkbe van? -neked van?
UFOzzuummm... miEeee... nappal -néppel szellemek szemesek, és szemtelenek? 4.: Kávézzuummm... pont most van a képernyőn a hirekbe, Meet the Man Who Believes Hi is Actually Jesus Christ? -vagy harmincat mutatnak, ami olyan szempontból, amit most...Ime a mára KÉP, most ugy jöttem be, hogy van egy olyan, ládd kapu? (fiteljal fal, és lebeléptem a fal védéról, innen kell hogy legyen ez a mondás) Na nincs, csak most az az, hogy azon tul?-azon kersztül, na kereszt tény, (keresztül mentem a falon) át menek a falon? -na meg a Tiszán ladikon, de nem merek...Nincsak a tudósok, na szartse tudnak, és itt azakik nagyok, az egy olyan, hogy sose voltak, és most ha meg akarnád idézni izélni? -na fita az ami 1984 Juni4re, hogy elkezdtük nyaggatni a nagy hires szellemeket, ami van! -na akik imádottak, decsak mü vészek! Zna minden ami itti, az itt nincs szelllem csak szellem mü? -Rgtön, csak fényesek, ezentul FényünkFénye... FFe? - na még keresem azt, ami van? -azaz itt minden több értelmü lenne, ha lenne értelem? Dfita, itt van most ami az, ami hogy egyesek Jeshus Christ-nek KÉPzeli magát, amit most... Vicca,tehát csak angyalok, az az a fekete korompor...na most van aza fekete, az fémpor, és az angyaloknak van, magja? -máglya, fáklya fak juhuk?-vagytok tok? Tróha az ami halluczinázik, azt legjobban, ha oda figyeltek, hogy áriáznak áraznak, mert figyeljed, Jeshus Christ le fizette az árát, és most azokért is akik husszabalálás vérivás fürdés (orgiáAIk) nélkül, nincs feltámadás, ami én az első hallásra, ájuldoztam? Na tegnap akartam volna...csak hogy érthetőbben, és ugy ahogy mondom, elkezdte ami most is, és egy az egyben elájultam! 5.: Most nekem igen igen érdekes, s ha lehet figyelek minden TV vallásos adókat, mert itt... na a bukott angyalik szőjátéka véka és szócsöveik, cső? -jaja a kipufogójuk? -recseg? Ja beszéltem a iföcsémmel, és olyan jégesó volt, s mnt a tenisz labdák (ball) szétvert mindent, alig tudtunk telefonon beszélni mert reecseg, na ehez is...fita mikor megérkezik ugya az a fekete hömpolygó invázió, america kristály tiszta területek, ami most...ládd ez is gondolandó endő, hogy eredetileg ezt a gömböc, csada tiszta élővilág ami pertomobil, azaz van neki MAGJA! -na most az a mag ami CIONKONKOIN?- ezt most ha láttátok az Avatár filmeket, na annál is...ládd itt egy olyan pedofka mahovista Kani Bella kéjszadica bankdák, ami ténleg sose volt les, és itt azt is, hogy ténleg itt van a BUGABuga, amivel most láttam, na én, na a közepin van a VEZÉR FÜLKE, na most itt érdeskés mert azt mondtam Jézim, fülke? Fita, többet nekünk FFe azaz FÉNYÜNK FÉNYE, amit nem tudom, hogy most ki tudom tárni,tárogatni...jaja szivem szotty...kapaszkodj? Fiteljal itt miért minden kódos (ládd én sem értem) meg... nana az agyam,palástolt? -titok, többet csak görbét tojnak a tikok? Fita, nincs titok sőttt... 6.:Mot érintettem egy pár olyat, ami most hjogy lehetne egy kétszóval, ládd az hogy... fita ez egy bukott angyalok,amit megint, az az hogy vegyük sent IsváNUKat, na itt akik a NUKisok, azok a pukisok? Fita, a jó angyal, az itt az, ládd az angyalok, azok olyanok mint a gépek, képek? Zitt apuék, most, nem ha csak ha te a te képed, imádtatod? Fita, nincs olyan hogy akármit képet vagy szobrot vagy faragványt bármit inádd? Tédre kutya, a magyar hit papjával beszélsz, na fita, itt nincs olyan hogy az illető magánál van, és önnállóan tudna gondolkodni? -fita kód? -na meg kotta, kot kot kodács, minden napra egy tolyás, görbe? Fita,ez az, hogy én tudom, mert itt fel kellett vegyük az ANGYALI PONGYOL LÁT? NEM!!! Na most, miért van hogy vak vezeti a világtaLant? Vicca, most a gigantika BUGABuga hajónkkal, Égi hajó, most egy NAGY FEKETE...zitt az hogy ... fita, nem akarom hogy zsidó egyenruha, na itt akik az frigyládába... vért meg hust vittek, csuhások ( KajuNUK?) na ahoz hasonlit, de most vannak fhierográfiák, és azok közt vannak az igazik, na most még nem tudom mit jelent, de hogy valaminek a vége vagy kezdete? Zna még, mi egy olyan fények fénye csoda valami vagyunk,(nincsak ha nem lász csodát?) ami minden csak azért van, Zitt az hogy amit leirtam hogy előbb egy ÓRIÁS NAPKORONG DE CSODA HANGGAL, NA HOGY ÉN JÉZUS, AZT SOHA AKIVEL TALÁLKOZTAM, AZ MAGYAR RULL A FÉNYÜNK FÉNYE! (fita, a mi napunk csilkői vagyuk) Na nagyon könnyü meglátni, ha van magja szem-e fénye? Még megprószálom, mert mi is FényÜNK Fénye vagyunk! -vagyunk, ja meg ufo fff... Innenn...fita, ha monduk, ha mégis, ez a földGömb Bözsike, ládd nem vajudik, (na a kis jácobi lenne) hanem erős havi baja van? Zna most, mi maradunk! -jaja mindenki magának, maga maga?-a maga helyén? Büdöske, van e hely szivedbe...látod a napom? 100! -oááá ...jaja oázis, de nincs viz? -jégesó? BBa ba bla beee...
UFOzzuummm... miEeee... nappal -néppel szellemek szemesek, és szemtelenek? 1.: 7/23. A KÉP? -TEGNAP ÉJFÉLKOR, (12 -24) MEGÁLT A DIGITA ÓRÁM! Ami a MI KÉPünk, az az hogyha hallod a hangom, nem látsz sötétsegget -halált, sohe többet örökké! Na most azokat az iratokat ami fénylik, ládd Jn8:51! -meg mindennek ami van meg nincs értelmezése, azaz hogy vannak látók magyar RULL gondolkodók, és van fényünk, azaz minden magyar -tesvéremnek kell legyen örök saját energia forrása, mert nekem van!!! Fiteljatok, ezennel annak amit a SÖTÉTSEGG ÜR ALMUK, VÉGE!!! Fitellah, olyan kinban aggodalomba valék, hogy tegnap mikor felraktam az fényeledelünket, mot olyan, hogy akraném érthetőbben hogy egy korom sötétseggükben vagyunk, nem, alatt? Ő ŐK az irástudók, kiszartak bennünket, szarük legyünk, vagy szabad ok? Fiteljuk, hogy végül is, szeretnék NEM lenni, na most enni se, mert nem érzem többet, semminek? -az izé izé izé...hanem csak az álMOM? -Áll ál mAIm mmm... MI IGAZ, IGAZGAT, VAGY MINDEN GAZ GÁZ SZÖJMÓ? Fita, ami van, ez egy VÉGTERMÉKÜK... mott vitta, nincs vita, amit most legutóbb, az egyik ehez ami volt, lesss...hasonló bolygónk, és most az amt itt...akik a teremtők, azok a temetők! Fita, mi magyarok a magyarok Istenéra? Zitt most teljesen végleg szakitottam a mesélŐk? -jaja meskÁrokkal? 2.: Tróha mi egy fény -szellem lények, amit leirtam, hogy egy egy egy ... mindenek előtt felett ISTENÉK? Na most, itt hogy a MGYAR OK HOGYAN GONDOLKOZUNK ZZUUMMM... FÉNYBEN, s most olyan, hogy azt, amiben nincs fény és élet, te csak azt beszÉled? Fita, az hogy halál, tehát most azt MI NEM TUDJUK NUK, GONDOLNI SE, DE AZ AKI CSAK MOST MINT ÉN, MÁR BENNE S BENNEM VAN,AMI AMIT FEKETE NAP, BLACKHOLE, AZ EGY SEGG ÉS PRÖCSKÖL FRÖCSKÖL A LUKA, AZAZ HA CSAK A GONDOL LÁTTA, NAMOST VAK VEZETI A VILÁGTALANT? Fita, mert monduk, hogy nekünk is van sggünk luka, minek? -hját hogy fröcskÖljön pröcsökÖljön pcsÖljön mig van mit meat maya mája bébe? -hol a kloákká tok? Fita, nekem kora korom gyerekkorom óta,hogy vannak CSODA VILÁGOK, álmomba, az hogy ho ho hooo... na meg ez is, most is rögtön azonnal csak emlékezni kéne az álmunka? Fita, itt vannak ládd sLeuth ék, de rexx Tmenünk, na most ami van, a magyar gyerekeknek meg kell tudnuik, a magyar Istenszüleink gacca, hol a gatya? Fita, itt kinom, vergődésem, amit apuék álmodoznak ébren, azt meg lehetne itt is valósitani, tani tani tanta, de nekem akkor is, nekem AZ KELL, ezt ugy Bár térhetnék haza, hol örök kész minden és készen vár a Hell! Kszerá szerá... 3.: Hogy Mi is ufok vagyunk! -itt a lényeg mi is vagyunk, na azok, akik itt a szó legszarosabb értelméhbe Turul RULL Madár! Rendkivül ? -firintos, fotn?- font? -az suly, és lánc, és fényesebb a láncnál a kard, na az a szánkba ami két élü, és faragjon meg csak engem, ládd anum, jöttem ki, na most nem tudtam volna kijönni, ami anum, vagy 5 év, (lesz abból 10is) összevágok egy kis pénzt...na gazdag volt magyar tesvéreik közözzÉge tagjainkat,(fita kanadában rögtön át vehettem volna egy fuvarozó vállalatot,de eltün minden papirom,otthon is) ami fita, itt én nemtudok pénzben anyagiakban gondoolkozni, na most egy magyar gyerekid dik se, és itt van az... ami sose volt lesz, éa ami van? -van? -vagy ember lesz belőled, vagy megdöglesz, na most itt csak FÉNYESEK vannak és fekete angyalok, s ha meghalok, nevetnek rám az angyalok? Fita, ez meredek nekem is, de akis hugomnak, csak fénye van, nincs neki az amit...fita felvettük, leritam vagy 10 ezerzer, és most itt... akik azok kezéba adják mag magukat, ládd az az uj vallás és uj hit, hidd hadd iparos, testvériség, és hol vannak e világ rettegett félt nagy seggeik, na ez az!!! -fita, ez egy ami mi az a fekete sggság? -na meg korom fekete korompor? Fita,most is, innen folyatom a taknyom -nyálam, nem csoda... te didóbb van a didóbnál,(fiteled a latrok himringyóik létra) pogán didó? -aDo ra dara mi fak... Innenn... Dfrászkutya továris, ketten vállaltuk a munkát is? 100! -oááá... megszületett a kis jakabb... ... fita, ami van, itt van az a FEKETE JÖVŐ, FELJÖVŐ DE NINCS RAJTA GATYA, FITYMA, SZOBRUK? AZAZ VAGY MI MENTÜNK ODA, PCSA AMI INNEN CSAK SWÉD KANYAR AKI BETUDNA VENNI? -KIEGENESIT SITT $$$... ...https://www.coasttocoastam.com/ BBa ba bla beee... BBabelbeee...
UFOzzuummm... miEeee... Éljen a (égjen) a magyar szabadság éljen a ha ha ha... ho ho hooo... 4.: Kávézzuummm... ahol félni kell, ott nnics semmi. -ritkán rakok ., azaz hol a pont, és most örökké mentegetőznöm kell, nem tehetek rólla, hogy én is vagyok (Mi is ufok vagyunk!) sőt szerelmes vagyok? Most ez az álmom, allá vágása festése lenne, ami én vissza tudok emlékezni is, meg menni, ahonna ide le be, jöttem? -láttam, győztem, na ha nincs mit veszteni, mert nincs! -most győrtelek, legyőztelek? Amilyen őszinte lehetek, hozzátok, akik ha nem bánt senkit, had ufozzon? Ime amit nagyon sozor, hogy kirugnak az iskolábul, és mondom apu, ennek te vagy az oka, na nem megmondtam, hogy apa gyilkost csinálnak blőled... na akor megyek meg ölök egy kommunisát, jaja, ha egyet akor mindet, aha, nem a Béla bátyámat, az bitta! Na akkor, én azt a szivességet senkinek meg NEM MEN teszem! -ez az álláspontom ma is, és furcsának találom, hogy ha mégis lenne valaki, ki meg fogná a kezem, jajjj... Tróha, 1965 s nagyon rideg hideg kezd lenni, és én ezeket, na ezt ugy ahogy mondom, na ezek a volt magyar testvérek, főleg az adventista szombatoszok s heted napot ünneplő szomnbatosba... na meg a következő a baptisa meg a többi kis...jajaj a jehovista pünkösdista (fita zsidók is voltak a MTK-ba, nagy s gazag) stbbb... nem a katólikusok, ami ugyanaz ma is, mnt az ateista kommunista, csak játszották a bazárit, hogy egymás ellen segge...jaja verősdit mellik veresebb játszanak? -uggnaz minden áldozó, csütörtök, vagy péntük? 5.: Na most, hogy meg érthetNUK egymást, ahoz ebbe tökig pna szöröstül benne kelle lennünk, ládd Liszt Fercsink,egy napot kihagyok, azt én tudom, ha kettőt mindenki? Fita, most előbb irom meg, amit nagyon is akarnék hogy értsétek, azaz egymást, itt kimondottan, akik kezdtek ébredezni,(jaja a Dr Who ho ho hooo...) és most többet nem Jézus nem Jézim, hanem Jó napot, JÓNAPUNK, azaz van rossz? -nincs? -na van csak nemjó, azok a fekete na phosssok? - az agyatok? Zna amiért kijöttem, hogy felkeresem a volt MTK. -közösÉgünk tagjait, és vissza tudNUK pinálni, ez az...ládd lerirtam egy jó párszor, mikor el tettek minden volt hungarista testvérét apunak, akkor valami borzadalom rideg hideg olyan...amit ezzel, ládd hogy elkeztem döngetni a falat, zerintem kinunk enyhült? -hült? Most fita, mert én nem tudtam...csak ha most tovább tudnám azt a a aaa...na NEKÜNK, MAGYAROKNAK CSAK ÖRÖK ÉLETÜNK (JÓNAPUNK) VAN! -VAN? Azt most nekem, meg neked, meg akik keresik a mag magunkat, azoknak itt is talál... teli találat, mert ez az! -az? Fita, az Index Hu, ahogy elkezdtem, hogy nem a Betlehemi csillog,mert az lehet hogy... egybitta, ha nincs halál, és a magyarok azok, most nem lett meg állásod, na aput nemvették fel sehova, engem se, aput ha a KTSZ-nél szabász lett, engem nemszereltek le, mert minden évben be hivtak volna tank áttálásra, ami dögletes, és utáltam és azzal meg tudtak volna ölni, de itt...Mikor én látom, hogy valakik nem félnek ölni, most én azt most is, maga a hangommal,tudok a gyerekéinken... na nagyon jó, ne hagyjuk kiherélni a gyerekéinket, de mind azok vagyunk? -jaja meg ufok! -ufo? 6.: Na fita, itt olyan 28 körül, egy szivrohamba meghaltam, és igen igen ..én az ORION csillagok megetről vagyok itt, és most leirtam, ami azért rendkivül fontos lenne, mert ebbe nakig (tökig) benne kell lenni? -vagy nem? Na mott... olyan hogy ami teljese sötétség meg tudatlanság, itt minden szinten szinezett? - meg téren, az nincs, ha ÉL BENNED A NAPUNK! Fita, az hogy Jésus Jézus s most Jé? -azok... fita, meg vagyok szivva nem baxva, na DIETIK! -Tróha valóban teremtett valami, ami nem lehet tudni, dugni, fiu ez vagy lán? Fita, nem vagyok senki főleg semmi ellen, sgge? Naccóval, én ide, ugy jöttem be, hogy ezért? Ami most hogy 28 évesen, ládd vissza jöhettem, mert a testemet meg lehett ...fita olyan magnesezés van, ami most már kérem JÓNAPUNKÉNK, mert a felesÉgem elkaparta szemölcsöt a homolán, most megy vizsgára, ha a vérében is van, nem kezelteti magát! Na azzal, ládd azzal az testem, még meg lehet reperlálni, és vissza jöttem! Na most... ismét, én ezt nem csinálom, semmi pénzért hirért semmi,(fita a fiaim husz éves korukba ugynaz!)most ugy csinálom, hogy ne lehessen vissza jönnöm, na most pont akkor született meg a második fiunk! 1979 körül, egypéntek este... most egypercse repcse agyonIsten fapapucc! Most KÖZBE LÉPTEK, akkor leirtam, és ez az...ládd ezt nem lehet...rögtön tudNátó, ha csak nagyitok? Mivel a kis hugom, hogy ő az, az hogy mer őszinte lenni? -nemértem! -jaja de monduk, mi az, értelem? Fita a Mi is ufok vagyunk! -ba, én nagyon,mert ezt a két-mostmár három, most ha figyeled, jaja csak veletek Égienk (fita, nem látod hogy seggit esznek) ink link lank lakatos... na mág az álmomról, ami olyan, ládd hogy nem lehet beszélni a szent iratokról, ugy, ládd NEM ÉRTEM, na pont ott a pont ,ahol a sggdugó?-tan pont? Jövök... el se mentem...
na mind1 majd válaszolok, én már megoldottam, de én is láttam a sporát (pedig nekem nem szabadna) (persze akkor,- nem most!) nagy teljes fekete növény volt, meg az a ragadós feketeség stb.
majd majd majd... (védettség miatt nem szabadna...) látnom stb.
UFOzzuummm... miEeee... Éljen a égjen a magyar szabadság éljen a ha ha ha... ho ho hooo... 1.: 7/22. A KÉP? ABBA ZOOLDA ULTIMAKA NINCS!!! Ime ami az a BiBoldo koromfekete szobor, az mikor a fekete inváZiók, na Atillank alma? -mik azok a fekete hömpölygó gomolyagok... fekete korompor, ami beleeszi magát mndenbe? Na most csak ugy,minden ami elegkisebb erőszak szad szagod, na az a GOD UK? Itt most érthetőbben, te nem vagy, hanem él benned khrispihusuk? Ma JUHyehusUK kukt győzedelmes lett, Sion haláltól meg mentett...tisza őrölet olyan fekete okádék, hogy gondoláttára (sejteleme) is a gyerek elájul, add meg magad? Kázáká fá, na itt az az ember, ami az él, az a gondol lát ember, azaz szikra veti! Tróha most koromfekete INVÁZIOIK, az Szent István a Királyukkal, most minden ami magyarország gondol lát, fita... az hogy az egész föld, végülis BiBoldo adó? Fita rögtön a földes uri terhek, fita, EZ EGY OLYAN GÉPEZET, AMI CSAK EGY FÁBÓL FASKARIKA ÉS BENNE A A AAA...ELSŐ NÁJSZ ÉJSZAGA, SZAGOD? -SZAGOLOD, GOLD? -GOLOD? Treah, itt az ami lenne, de van, csak az van, ABCZULLA ULTIKULA KOROM BIBOLDÓ URALOM, VAK VASURALOM!!! Na az első INVÁZIÓJUK UK? JUH HUKK? Mikor a UJ HIT MEG VALLÁS UK, TÜZZEL VASSAL RÁNK VERÉSE, AMIKOR ... én sokat álmélkodtam, vahhon, egyáltalan be születhettem volna, az UJ HITRE VALLÁSSUK UTRA? (ARANY VÁROS UK UK MUKK FAK? VOLT, WATT A FAK?)-FITA, MINDEN AMI MOST HA GONDOLHATNÁD ANYÁD KINJA, AZAZ ÉN MOST IS JOBB LETT VOLNA HA EZ NEM LEHETT VOLNA? -SMIRNA! VOLNA! SZÉDITESZT? 2.: ATÁM, A GATYÁM, MULJÉK EL TÜLLEM EZ A POHÁR... na itt ahol azt... lehet csak gondolni enni, marcinga, ott van az ami ahol Benesék vannak, az a fekete pokóluk, ami mag magát, megszünteti, és most az SZENT ISTVÁN A KIRÁLY UK MA IS!!! A HUKK JUHUKNAK NAK NAK NAK...Fita, őröltésg ugy hogy, hogy szellem? Fita, rajtam kivül, csak akik kénszarbul bull ezt mégis...hogy engetnek meg beszélni, ma hivom az idöcsém, rámbaszta a telefont állandóan, de monduk, ugy ahogy te beszélsz,JitLeR (fita, itt az hogy ler, csak az!!!-oda vissza vicc siccc... ha te nem égetsz meg én megégetlek? -van más álom, ha a Jew met Chriti alma? -a watt a fak? - Satalin egymást farkölik, na hrrr...ördög hrrr ördög hrrr... s rám baxxa a telefont, mert ő előbb hisz, (az Isten a fekete) ami fita, ÉN CSODÁLLAK BENNETEK, AKIK EZT BE TUDTUK VILLOGNI, ÉS EZ CSAK UGY, HOGY TÉNLEG TULRULL MADARAK FÉNY MADARAK VAGYUNK, ÉS potyogtartunk CSAK UGY,MEG CSAK AZÉRT, NA MOST CSAK AZÉRT IS, ÉS MOST... Zna fita, most erősen ÁT ÁT ÁT..szószerint villoggotam,és itt KOROM OLYAN SÖTÉTSÉG VAN, amit most itt van, OGY AFRIKAI FEKETE INVÁZIÓK? Nem hanem az az, amit Atillánk látot, na az mindig ROM ROMBOLO ÉS ITT FITELJUK, AZ ÖRÖKÖS PATKÁNY SZIN -ROM ROMBA TÖKÖLŐK, és tejesen a nyüveik, pondrók és pzdornyakuk, FITA, AZ LENNE A KIGYÓ ÓGYIK GYIK A MO? MO MO MO...mozik? 3.: Fita, msot hallom, az eleve sent sintér üdvözölteiket, óh de süket! Nincsak NEM ÉLEK A SZENT IGE SAVÁVAL, ami az nincs NUKU! FITA TOTA NINCSENNEK OTTHON! Na most én meg te, egy kis szikra pont vagyunk, pontosan ott a pont,ahol nincs pont, nem lehet! Fita, az nem lehet, hogy annyi sziv, hiába onta vért, na ezt sehogy...tehát csak UGG. HOGG SITIM PITIM FUJJA AZ ORRÁT, VERI A A AAAA..TAMTAMOT TAKNYÁT NYÁLÁT... ÉBREDJ FEL, JAJA DE AZ IGAZAKAT, AZ ISTEN? FITA, AZ SZENT SZÉN ISTVÁ-NUK? FITA, HOGY LEHET...na itt lett, tegjnap is a kis hugom, nem értem nem értem, sok mindent elértem, jaja de még ho ho hooo...ninsak ez direkg sokszor, hogy persze hogy mellé vágok, bele vágok, egy nagy ficcfába, hogy borulna rám, minden á á ááá... á négykéz láb? Fita minden a BIBOLDÓK MEG BOLDOGÖLTEK ORSZÁGA? DA KING IS CAMMOG? Fiteljal, el akarnák tüntetni, AZ ÖSSZES HABIRUZÓK KRUZZÓK... TEHÁT NEM KELETT VOLNA... ELVESZTENÜNK A KÖRPATKÓMEDENCE ISTENNEL ÉLÜNK, ÖRÖK ÉL ÉLÜNK ORSZÁGUNKAT,(fita ténleg egy egy egy egyenkét is ténleg igazibu buuu... bennünk van, lehelleted?) DE EZ A FEKETE... SPORA, TORA, DISZNO TORA TORRR... ÖRÖK ORGIA DISZNO TORR.. FEL TORREÁDOS ÖLD MEG DISZNÓ NO NO NO--- A KÖVÉRET? DISZNÓÓDISZ? 3a a aaa...a kisláNUK ülnek a toronba, arany..fita ezek kimondotTan ezek a fekete szellemek, ládd (látodőket? )a föld gömb Bozsike két csecse azaz nem meg két tekem golója, na ezek teljesen át vették a föld, magnes teret, amit most most hogy fogNUK vissza mag magnesenni... jöjj hát velem és csössz... magyar rázzni? Fita, ezek engem, látt egyszerüen megtudnak bénitani tani tani ládd az agyam fsss...(fita ezt a fiaim, ládd amit akarok, hogy ott legyek ahol én vagyok, ami a fényben,((Jézim)) és csak az vagyok, és te ti tá tá dá!- és addig... verem... a tamburám rut rut rut...tegyökér) Fita, eleve, ládd át tudják venni a felesÉgem,aki megint a fiAI, az övé, mert teljesen csak az a tudomány érdekli őket, ami engem, téged? UFO O O OOO... NA APÁD, UGY HIVNAK AZ!!! MEG TE IS, MEG TI IS, AKIK ...fita, ez olyan, hogy ténleg ha nem vagyok is vagyok? Volt, Watt a fak? Na fita, ezt nem tudjuk NUK abba hagyni, (mig a nap ismét besüt a belükbe a kloákkáNUKUKon kersztül) és itt vedög ugg uga uga buggg... na onnan, itt két invázió val, az az első, mikororszátgunk vesztettük, na most fita, KOROM FEKETESEGG LETT CSAK, ezt ugy, hogy most le figyeltem, hogy az AFRICA,HOGY EZEK ELŐBB JUHUTURÓS PUNA AZAZ A STOBA FEHÉREKET HAZA VÁGJÁK, AMI NEM KELL ATOMOZÁS, HANEM ÖRÖK PER PATWAR, na nem! ITT ABCZUDULLA ULTIMAKA MAK MAK MAK...NINCS EGY GONDOL LÁT CSAK LATROK LÉTRA ÉS ÁLMÁLKODÁS, SZÁJUK TÁTONGÁSA GACSA GATYA... HOGY KI LÁTJA A FA SZUKAT AMI NAGY NAGY ...LÁDD NUKI VERES ENV, KINEK VAN A LEGNAGYOBB FARKA, AMIVEL MOST AZ EGET VÉGLEG... RÁD BAXXÁK? Na az hogy az első vallagháboru az DZSUGANLER DAHAD NINCS NEM LEHET VOLNA SOHA, DZSUGANUK NÉLKÜL? Az első vallagháborUK hogy ...JUHyehusuk, a jeBuzeusok... tróha a kiválaszott nép, a jewbuzeusUK, ládd jjuhus a KIRÁLYAI JUH HUUKK UK? A második maga hogy megjött...jaja egy szomoru vasárnap jött meg a folyásom, bedagadt mint a két tojásom som...NA MOST A HRRR...(jó hir) MONMDUK MNDEN MINDENKI VISSZA BUJNA... Bujj bujj zöld ág, zöld a leveske... kukukk...Kün a fákon ujra Szól a vig kakukk madár... kakukk de szép a nyár... Innenn... fita, nemcsodálkozom, a felesÉgem, ez senkit nem érdekel, kaja -pia -pna? jaja, ez az, igazbull egyél fényt! -szabad enerva? -amit eszel, eszelsz meszel mész? -pöszike je hova... 100! -oááá... ...https://www.coasttocoastam.com/ BBa ba bla beee...
UFOzzuummm... miEeee... Budapest Hotel, nagy szálló -kiszállás -beszállás, Magyar álom más, Magyar állam vasut, Vég álom más hu hu huhuhuuu... 4.: Kávézzuummm... felébredtél? -Kelj fel Jancsi ne aludáj, elveszett a csengős bárány, nem aluszom, csak heverek, nem is igaz, hogy el veszett? -Se anyag, se energia nem vész el, elketromosság magneseeség?- hanem a gondoláttunkra át vált, pénzzé? Fita itt nem hibáztatok okolok baszartok toszatok senkit, mert van egy olyan, hogy az anyag törvénye eleve az anygban van, és mikor nagyon ellenanyagok kezdik, kikezdik, akkor meg tisztul, és itt minden ringlis meg spill, picc, pucc? Zitt amit most a jubili, azt a BbLila, nincsak Jákobb...fita, itt most hagyjuk hogy a zsidók kiválasztottak, mert a természetben is minden az,(ha 1 mint a lunak mind, minds) de ott... ládd minden porcikajából is, örök (Isten nem változik, na meg minden örök készen, lészen? -ész?) ugyanaz, azaz ténleg mindenkinek, mideNeknek, ami van, van örök eleve rendelt helle, na most ha valakik rend elleneskednek... és most itt van a swed csavar? Ne lopj, gondolátban sem, (öl?) s nem csalj gondolátban se, s a férjed, feleséged, ami ha az örök egészek, nem is tudnak, sőt olyat, gondolni se tudnak nak nak nak...te tudz? -dugz? Kedves Prohászka Otto Károgatónk? -Tárogatónk? Nem örökgyalázat, hogy minden könyvét, cenzuráztak? -na gig gazok? Fita, itt van az, hogy én rögtön, én örök egész vagyok, és most mindenki, na most vegyük... 5.: Amit én tudok, hogy rögtön az álmAIm hogy a játszó pajtásaim, kugyák valának! -macskák, na azt nem láttam ugy, mert monduk a nönemö szuka kutyák lába közt dorombolna, ha simogatod? Na most, itt lenne a kutya macska barátság? Fita, Télapó, a fiuknak virgácst hozott, a lánoknak cukrot hozott,szopogató, igy igazság? Sóval, most én a repcsepita jegyzeteimbe, hogy csak kigyóógyikok gyik a MO, és patkányok patkaNUK? -Sóval, minden ami hus, az patkány, itt vannak a veszett patkányok, amik mindent megmarnak, ami most minden meg van, karma, és ami jönne az örök PATKÁNY SIN ROM ROMBA TÖKÖLÖK, ÉS MO MÓRA, amit ládd... Még sLeuthék, na rugod még port, iszod a bort, hogy minden az anyagba is bele van kódolva? Fita, rend és fegyelem, na most a gyerek, még első osztály, vagy ovoda, egy radirral kezdi, és hogy hivták azt a hires hóhért...(fita a számon van deee...) Na itt rögtön bevágom a vész féket, azaz mint jelent az, hogy egészséges, és ép testben, ép lélek! Nincsak mondom, ez álom, csak hogy most itt összefolyna a nyálom a taknyommal habarcs, én arról tehetek?- ládd eleve bünbe? -fa sza mi? -kasza, apu kasza, kasza kő? 6.: Na én amira gondolok, az nekem rögtön meg jelenik, és gombolom (ölöm)latom? -atomom tud atom, és most... Na a gyerek miért lop? -nem e, a szeme is... kilopták, de kik és miért! (nincsak rögtön aki lop, lopöl? -uhhh... hol kezdődik? -titok, te azt nem tudhatod láthatod?) Na ami történik, hogy nekem a szüleimet a testvéreimet... fita anumék, azt kell modani kis buta... de engem, nem tudnak, és most azért törlik az irataimat? -matt! -sakk matt! -patt, aha a feneked, ha azt eszed, eszed? Na most, apuék, minden hiába, mert iskolába jár a kába? Most amit mára is, hogy most... fita, ténleg kétszer el akartam hagyni magam? -adni, fita, a magyar gyerekeket?- nincsak sokzor leirtam, hogy kedves Székely Dózsa Györgyünk, kiverte a balhét, amit most ismét, ami nem tudom elhinni, a legjobbjainkat össze fogdossák kötéllel? Nina, ami nállam van, ha megtudom találni a testvéremimet, akkor ... na most, teljesen egészen át el lettünk varázsiGÉzve? Na ha te mersz magyarul rull, gondolkodni, akkor megtörtént, TALLPA MAGYAR LURA, AZAZ UFO FFF... (Sanyink nem volt a egyenes ahus vágóikba, annak ellnére hogy harcban dicsó szép a halál, de most hol vannak apuénk? -fiteled, ŐŐK felruház és táplál, ő ők réd gondolt visel, Dicsó Király, ég és a föld urak...) Zitt hogy hogy tudták ezt, amit én sem tudok -tudom, hogy a saját testvéreim, zna fita, ilyen egyszerü, gondolkodom = vagyok, de most hol van az, hogy gond? -gönd öl? (fita most egy nagy fekete göndör szobor jelent meg, (biboldó egyen ruhába, ugyhogy nagy buli lehet, lehet?, ami ezzel most, végidó vigadó és az utolsowjuk savuk, fita a tribuli az jákók problámja, és bele akarnák rántani a buta birkáikkal az egész állat állomán NUK) Zna a mára álmom, amit ugy, hogy van választásunk? Élsz vagy halsz, vagy gatyába szarsz? Itt én senki semmi ellen nem vagyok, mert semmiszer x semmi? Fita, ha az irataim, annyira mi? -mi? -mi mi mi...No no le tá, no no le le le... na most nincs lejjebb, Fejebb emeljetek fejjebb... majd a fejjebb valóid? -fejed? -elme? Innenn... Fita, amiket be villogok, na azt nekem is, ládd ez az agy, zárlatos toszt? Mindenki akik ember, magátul rá jöhet? -hol a velő? 100! .oááá... BBa ba bla beee...
engedem.leskedjél.jpg (véletlenül irtam igy; csak ennyire támogattak)
*pirosat nem akartam mert nem illett volna bele;...
volt most egy nagyon fájdalmas blokk repcse, még nekem is kellemetlen volt pedig nálam nagyon le van shrinkelve (feketelyuk tömege miatt)
- kéne egy minor unblock (matematikailag) igaz most nem hallom öket, deh nem volt fair csak mellette voltak sajnos...
A blokk ugy történt hogy sajnos az egyik lány veszitett az itélettel szemben, ezért megszakadt a party... Mondtam hogy az irás megvéd a blokktól, és ö sokat kapott meg minden (ő nagyobb, és én sokra értékelem a tudását) és irást nagyon nehéz szereznih... szoval leblokkoltam azt amit amugy is kellett volna, meg azt ami matematikailag is kijött volna... amm a fenti (szöveges) képre volt buli))
Megjegyzés: That's way worse if i'm-myself would lose, because then you would go wild immidately, for example...
repcse:
halál nincs=halálos blokk; nem vagyok magyar repcseh; ' magyar nincs benne de te nagyon erős vagy, (valojában) te vagy a legerősebb férfi mert látoköved van és törvényt keresed; ennyih; nem szexelünk (amugy), csak mindig az történik ami szükséges (minimum a neve) de távol van az igazitol, ezért csak baráti alapon; halál az ha nincs party vagy ha megszakad pl.; meg az amit a blokk-content művel az is halál; mert aki nem tudja látni az nem fogja látni soha... mondjuk mások se látják de ez nem zavarja mert amig rendes lesz, tisztességes addig tud érdemeket szerezni, minden más csak másodlagos, szoszerint...
*maybe i replace the first 4 basic-law writings at February because luckily i have still these.... szépen felöltöztettük öket a party elött, ugymond she dressed up them...
repcse: biofegyver=blokkolni egyszerű repcse, általába ha valakinek bűne van a törvénnyel szemben az olyan embereket is joined*, meg ilyesmi szoval ilyesminél az all connected-et is lehet blokkolni... az ilyen ember és társai egyébként sosem tudna örülni neki... (sem) egyébként változatos módon jut ez a tudomásodra, tapintással vagy elözöleg multtal pl. (blockerekk tudják)
igen repcse te pont a királynőre irtál bestiát régen mindig, de mindigh az erősségét érzékeltetted... KÖZPONTI AGYTRÖSZT, kinyitotta a poklok ajtaját.. hát furih mert ezt pont akkor irtad amikor ment a blokkolás--- (látógömb) biztos van rossz meg jó látógömb is, nyilván akinek van látógömbje az mind2-t érzékeli; a rosszra nem lehet bulizni, nem lehet visszacsinálni, képtelenség... elpusztitja a szellemit, hát hogy ne legyen többet... (witch megtudja csinálni)
""ládd én 16 órát dolgoztam naponta --- nálunk is baj van még repcse, de van legalább megoldásunk... (a veszélyes jeleket már megadtuk...) egyébként részvétem, repcse
befalaztak az ablakokat=(pont annyirah) reménytelen helyzet, irással kell megoldani mert arra lehet bulizni (amig nincs; vakság van) *az irás egyébként egy battle, vagyis nem mindig sikerül (ezt tudni kell, a vereséget nem tolerálják!) - napfényt csinál akkor... - kijönni ki lehetne, ha valaki le tudná irni ezért aki rosszalkodik az irja le magának és akkor szintén nyer; neked is mondtam hogy keresd meg a saját fényed, azért mert te megtudod keresni, illetve a vezéreknek is ezt mondom.
*22:22kor adtam a pluszt...
szellemeket ha napfény éri... ide semmi mást ne irj... földi testel az a probléma hogy az anyag foglya; az anyag meg hatalmas, mindenkit enged létezni igy mindenféle dolog uralma alá esik...
nincs bugyi... ummmmm volt olyan velük))) majd berakom azt a képet nekik nem tudoom de nem láttam AZT A FILMET és alap hogy nincs időm megnézni.. project sekait kell néznem. kötelező...
vas=fizikai anyagot jelent a bibliában pénz megett=hát elöszöris vas, másodszor karma valoszinű, de az irás sikeressége nem-pénz
***megigérem hogy kitűzöm a többit, a második fejezettől és igyekszek arra válaszolni legközelebb.. még maradt egy pár nap, szia repcsém
UFOzzuummm... miEeee... Budapest Hotel, nagy szálló -kiszállás -beszállás, Magyar álom más, Magyar állam vasut, Vég álom más hu hu huhuhuuu... 1.: 7/21. Nyár van nyár, röpke lepke száll virágra, zümmög szász bogár zümm zümm zümm... ott egy légy... észnél légy? Ezt(et) számtalanszor álmodtam, ami egy nagy két emeltes, na van neki egy haramadik kezdeményezése de az rom romba! Na mndenütt, ami a nappalra csak luk is,be van tömve, s be van falazva, mnden ablak, Szelecky Zita, befalaztak minden ablkot, na az az, hogyha a szellemeket napfény érné, ellobbannak? -elől LobbonAIék? -labbancok? .Na kijönni, csak a koporsóddal -kripta lehet, azaz amit itt földi testnek hivnak, namost az is ház, és ROM HÁZAK HÁZA! Na most KÉP, amit most is, hogy van egy ház, az az is amit országháznak hivunk, és abba, na most amit ország ház, abba belül puccos (nin bugyi gatya) szellemek vannak? -és már leritam, hogy mint a The Chronikcles of Ridduc filmben, a folyosókat az a szörny hogy vadállat,na ezek GOD ZZZ... DÖG ŐLÖK? -(nincsak miior a husod husánGOD puha kezt lenni)Amit itt GOD? -NA AZ A DÖG AZ ŐRDÖGÖD! Fitelem, itt midnen a VASHOZ -HÁZ-UK HOZZ HOZSÁNNA! Fitelleh, most monduk elvettük tüllük a pénz... zitt tegnap, az egyik legynagyobb vallás láss állomáson, hogy higyan gondolkodik a jew és a christilán, hogy GOD semmibül teremette a mennyezetet (koromsötét) és földet, ami mi van a pénz megett??? 2.: Tróha, az a szellemek, ami sötétek, azok a fémekkel vannak ugy kapcsolátba, hogy a fémeknek nagy erős magnes tereik vannak, és itt most, minden amai van, az örök intelleigénes, tehát eleve ugy van adva, hogy élj vele? Ládd ha nem bánt senkit, had beszÉljen, na csak azok az ok... miért akanék bántani akár kit, akár mit? - a kár? -kárt okozni? (te ugy látol??? -kis Kár vagy Na na na...) Na fita, amit az éjjel is, az az hogy hogy tudnék elérni egy testvéremet, amibe ládd szülink anyuapuénk, na az az ISTEN - MAMAATYÁNK! Fita, ezt mikor Jézim, tehát ez az agy fsss...töröl mident, és minden energiánkat leszop, van harmadik szemed, szemetek? -de a szemát is super ultra intelligens összetevők, és a végtermékek is! -satan szartan taNUK? -mit lett az ég és föld teremburábull... végtermékük?)Fiteljatok, most tegnap, hogy ha nem lett meg ez a porhüvlyem, amit irtóra rühelek, és nem tudjátok el képzelni, hogy van oylan hogy magyar -magyarok szabadok, fényesebb a láncnál a karad? Tegnap a feleségem, na nekik nem kell beszélni, és mondom a fiaimnak, ti is ufok vagytok, na most kérdem a kis 23 hónapos unokám, mi tudunk beszélnek a a benső (telepátikusan) benső hangunkkal...na le lettem állitva, amira a kis kölyök, mutattam neki a szólitómat,(fita itt is?) rázta a fejét igen! -fita,ők mondják, ez a kis kölyük mindent ért!-na valamit, nagyon tud szeretrni, és külön külün, engem tegnap is lebirtkózik, nem volt (látta) senki, és jól elver! -fita, fiu a javából? -fita a mama nagyon félti, megölik... 3.: Na fita, itt az hogy mosmtmár bele kezdek nyugodni, azaz az irataimmal, igen igen azok a magyar testvéreink, akik most Égi Fény? -ők mondták...ha feledel, irdle, kérlejk sépen zápon, minden szent sugalatu iratok az? -és van mindenkél szentebb kivála$$ott $$$... 00 $$$... vagy lüttek az arany város? -fita most nagy BULL bili lett? Most ugy. hogy ezzel, esetleg el tudom érni azokat a tesvéreimet, akik még nemjöttek át a Veres Tengeren?-hogya bünöd vérpiros, fehét lett mnt a fehér hollo ho hohooo... Fita a klotyósAIk a klonok a con NUK puk, irtóra bele ronditottak ronditanak mindenbe, ahova őket eddig be engedték? Pusztitó utállatok? -fita, tupasz az hogy NUKI -sok, Nuki sokk...Zna most, cak nagyon röviden, hogy most... de akik ezt lehetővé tettétek, azok ha nem is láttok még, ez olyan hogy láttál már égi fényt,csersznye fán pókot, jaja amit most ufo? -kit érdekel,de most az... hogy az akinek van kristály tiszta szive,azaz most a dobbanót csináltam, na azt az üvegkristályt... nem lehet látni ebbe a napfénybe se!-ahoz ugy, hogy amit Jézus szem? Fita itt ténleg, én nem szeretem hogy Cristálba (arany) chrispihus? - Jézus, mert minden ami a hus? (fita apumék, ha nincs betegség halál?) Fitlejad az Exodus népét, hus hus hus...na meg ne feledjem, aranybornyu orgiáik? -osztán bika lett? -egyre bikásabb, Men? -abika hentes fel, lóg töke ezer fele... Na most abból az égi üvegkristály anyagból, csináltam egy... fita, ott dobbantó -nak hivtam, ami ami az épületekben kiugró, azaz grádics, vagy balkony? - és itt az van, hogy ugyan ... fita innen a jobb oldalán van, és az az... na milyen a KILÁTÁS? -BELÁTÁS? Zna fita, most én is ebben a kripi kriptámba vagyok, de van bennünk az am a szikra veti? . na azzal össze vagyunk kötve,ládd csövezve csennolozva, csennollakkozva,és az a cső, azaz ládd most a smart telefon, de van biza egy nagy fülke is?(ez az!!!) Zitt... fita irtam egy könyvet is, az idöcsém kerek perec nem olvassa, rögtön a kukába a dobbta, az iföcsém, 15 Mtrmélyre elásta! -voltam otthon,nemmutattameg mert kiástam volna, na nekem ics csakegyvan belőle többet... Na én nem fogok olyan...fita, akik mondhatnak nak nak nak...valamit, azok is csak tátognak! Innenn... csak örök egyéni kezdemennyezés van, és te vagy az az Isten, aki örök egész, és ami nem...ki hivja még a szüleit IstenAtyánk? GOD DOG DÖG ZZZ... 100!-oááá... Fita, itt nincs fény,na meg egy szem se! Akik magyar rull tudtok gondolkozni, ládd a felesÉgem, na lehet hogy van olyan hüe mint te, akiket esetleg érdekel?-a saját sorsa?-óh mily sors... leend? - na mégis... kis feleségem, ne etyele petyele... ...https://www.coasttocoastam.com/ ---fita, vegyetek aranyat ezüst... jaja meg lehet enni? -ami jön... jöjjön, aminek jönni kell...ahhh... ennek ki kell jönni ennek ki kell jönni... ...BBa ba bla beee...
UFOzzuummm... miEeee... I rak Irek, Urak az igazak és Igazgatók, azaz csitt csatt padalatt, biró szarik szék alatt, kinek látom fehér fogát, nyalja fel a világ szarát ham ham ham... abra? 4.: Kávézzuummm... nemrég beszéltem apuékkal, hogy olyan hogy halál nincs! -azonnal, van! -zitt ha örökmagyar testvérisÉgben, azaz magyar rull, gondolkozol, nincs! (fita, ez én tudom, meg tapasztalátombull beszélek,és ez lenne a haza, testvér tet tette szeretet etet?...fita ezt nem lehett, nem enni meg eteni? -juhus?) Most csak annyit, nem ölj gondolátban sem, ne xexölj, amit most, ládd Szent Isván a király, hogy egy magyar kutyát morgást,egy krükköt ugatást többet --- fita, ez a mai napig, most is, ebben a pinutumba is érvényes! Zitt apumkénk, hogy én is, fita, van süketebb állat, mert most odaát mentem, és ha nem tudom meg meg találom, mi a halál... na ott is azt kerestem, én mikor vissza bele löktek egy puha sötétségbe, nevettek, na most megtudod! -oda mész, nincsak ténleg csak itt van? Ha nem emlitik most ugy...akkor ahogy liertam az OROINON TULRULL, apuék, hogy mi lett a két öcséddel, nem jöttem volna vissza, de vahon ott megtaláltam volna, hogy mi az hogy halál? Na most csak azoknak, akik kitalálták, nincsak a teremtők (temetők)hallgatnak lapulnak, mint a nyusziszar a fübe? Na vagy egy olyan, hogy akik át szegecizték, azok is meg látják, tudod mikor? Na juhturós kloákkájuk, kezd klattyogni? Fita,az oroszoknak 100 000 második vallagháborus tankja van, az usának, olyan elavult őcska vashalmaz, ládd megtömték az egész arab világot, rozsdás kiavault őcska vashalmazzal, na meg... 5.: Zna a pop, az atom sugár fegyverek sehol a biókámiai fegyverek mellett, és ha emlékeztek rá, rögtön hogy van nekik...fita azok a biófegyverek, ami monduk, a legkisebb gén külümbség, már tudják fokoszölni, a másik gén állományokat? (nncsak mira a titkuk) Most ha bele gondoltok, de az barom...fita, ez az agyvelő, ha vissza mentek, előbb van egy központi olyan AGYTÖMB...(BESTIA) jó párszor voltam abba a labirintusokba, ahol amit a Jn(NUK) 8:44! -na itt az a a aaa... KÖZPONTI AGYTRÖSZT, és azt most ugy...csak érinteni akarom, hogy ez egy olyan, hogy monduk itt az hogy ...na lehetet hallani, hogy valakik kinyitották poklok -pokla ajtaját, na az a horokgkerszt, most azt monják, hogy a Hold nem látható részént, egy olyan ajtó van? Jómag, hogy az az dematerizáló emésztó, gömb...Fita, itt most ha nem okolhatunk senkit, nem hobáztatunk, nem büntetünk, azaz az Égieink is, van nem jó, de hogy rossz? Fita Stivi Swarcunk, 2050 és nincs egy racca (tiszta faj?) se többet, na most van? A legközelebbi hogy vagy ezt, ők a kezdetüktől fova, de monduk, itt van egy olyan gömb? -ami mindent, nem csak az anyagot, hanem a szellemit mit meat is szétszed,és ha ez itt fenáll, hogy tudjuk NUK, megállitani, ami itt van a Gigantika BUGABugánk? De a gonmdolát magnes meződmaggal vagy,minden elektromosság! Nincsak ittkiszivják belúlünk, az a harmadik szem, a homlokod behuppadt horpadt? 6.: Zitt... ma azt figyeltem meg,ha nincs meg ez a porhüvelyem, ami az irataink, fida, kell hogy legyenek köztünk, akik már ébredeztek,ami az, hogy képesek vagyunk ténleg fénnyel,nizd nekem az első pinanalat óta, miEeee... én tudni, na meg látni igény, az fényigény (Jézim mmm...) Na most... az hogy annyira legyötörnek bennünket, ládd én 16 órát dolgoztam naponta,és most nem veszem ki a szabadságot, mert most se tudok, kikapcsolni! Szóval, most itt hogy hogy lehetne, hogy ugy, hogy magától kell fel ébredni az kis szikra embernek, na értem, mert apuék most erősen becsengettek, az csak ugy, most ahogy én gondol, meg ott is, tehát a fénybe vagyok, és nemtudom hogy rajtunk kivül, járja, menj be a mennybe! -az fény, jaja a Napba! (fita, az lenne a Jézus látók jelenése, nem Jányos jánnyai, ülnek a toronba nagy buzogánnal? Zna fita, monduk olyan gondolatom sejtelmem se lehet, hogy el hagyjam többet a szeretteimet, és most ha van köztünk olyanok, mondom Jenőnet, tegnap,ami nekem van neked, szóvall... (akor neked adom a fele házam)na most előbb füled, szemed, ami most az aki a magyar, nameg a magyarok, mert most is szétvernek bennünket, ugyanis ez a magnes tér, amit megint, ha ez az ami ha azt az ajtót kinyitották, az a valami borzalom dematarizálló...fita Benesékbe... megeszi őket az feka korompor valami, amit akkor leritam. Zna ha valaki nem erőnek erejével, mindennél mindenkinél nem erőszakosabb, táplálkozik az Élet? FÉNY!!! -AKKOR AZOKNAK, ADTA ODA ÓRA, RÉGI NÓTA, MAGYAROK KÖZT LENNI? -FITA, IGAZIBULL FÉNY UFÓSOK, és ugy, hogy csak az van, az a valóság? Fita, VDurival találkoztam, akkor, ha látná se hinné,ne most akik nemakarnak látni, azok oda kerülnek mint Benesék, amit olyan gyülület...fita az kin, de minden a kinzóvval kezdődik meg vége? Fita, minden vissza a a aaa... Ritern to Sendör? Innenn... fita, ez az egész rom halmozásuk meg rom romba rombolás, na ezeket nekünk, itt, szembesit sit sit...szembesiteni kell őket maga maga? -ha lenne szeme, szemetek? -hol a helletek? 100! -oááá... BBa ba bla beee...
UFOzzuummm... miEeee... I rak Irek, Urak az igazak és Igazgatók, azaz csitt csatt padalatt, biró szarik szék alatt, kinek látom fehér fogát, nyalja fel a világ szarát ham ham ham... abra? 1.: 7/20. A KÉP? -most visszajövet, hoaszasabban megfigyeltem hogy ha, nem lett meg a porhüvelyem, hogy csak azokótoknak, akikben van magyarIstencsaládunk -MOM -hazánk szeretete, hogy ugy mint én, jaja de ténleg én tudatosan (álMOM) jöttem le az enyéimhez, ami most is hasam belesajdul, hogy qurva ki lettem közösitve az én géneim közzül, azaz MI KI MO? - A MAGYAR? Na most mi ki MO? -a nem magyar, és most... fita, amit be tudtunk villogni, hogy azokat a gyerekes acsarkodásokat (kaka kakálhat 666...) is törÖlik, na itt egy olyan valamivel van dolgunk, amit eleinte VisszaHivó -Hivők, Azaz most amit figyeltem, hogy vannak I-gazak, ami csak nekik van igazuk gazuk, mert ők látnak? Na ugy hogy vannak a fekete árny... na igy néz ki... ... ... és ezek olyanok mint valóban egy grafit ceruza rajzAI, és most akik I? -fita innen van az I zsák, na ez az egész egy I zsák, sokzor leritam, hogy egy olyan, hogy a föld alatt, egy zsákot, (hodász-hádesz) furnak? -na most mikor hogy ugy a vége fele, megjellennek az ufosok, ami vak vezeti a világtalant, mert hagyta .hagyja meg vakitani tani tani magát, NAGY (SZARUK?) LESZEL, azaz ha nekik TELJES EGÉSZÉBEN ÉBEN LESZEL, na ami van,az az, hogy csak SÁRBÓL KŐBŐL VASBÓL FÉNYBŐL DEEE... kobrázzás szoborOr...Figyeljél mert nekünk valóban fényünk (JéimMag) van, amit sehogy meg közELIT enni? Fiteljuk meg az U -K -okot? NA FITA, AZ U AZ KAPU IS! Fita, most ha leiROM I zzz... RÁ? -ler! Kit bántottam meg, ha most ládd, szidjad a NAP OTT, ÁTKOS ÁT KOZZ... AZAZ ITT NINCS!!! NAP OD? -ecsetleg NUKid kid, dik? -filyma feljön?-nincs? 2.: Fita, a vakok ösztönösen csak a szagod, ami félned kell, na most minden ami alkot, az ami anyagot mozgat és formál?-az szellem!!! Zitt vissza, állitólag Stalinnak (acél mi a cél) volt meg van ma is a legtöbb szobra? Zna leirtam, hogy ezek csak U -RAK ÉS I RAK? NA EZEK TELJESE EGÉSZZÉBEN A VASAKBANK ÖTVÖZETEIKBE (de szellemek ők ham ham ham... ábrák, csak ember?) VANNAK, és itt az őrület, hogy most egy olyan SZOBOR -SZOBRUK? Zitt apuékkal, mert én meg próbáltam előbb van az EZ AZ AGY? AMI NEM A MI AGYUNK!!! -SZÁMITÓGÉÁP -CONPUTER, PUCÉR? Minden ami testek, tehát ez a sárbögre is szobor! (minden ami kézzel formák) Dvid szobra, ami fita, itt a leg leg leg..nincs! Na most olyan élő lény? -NINCS! ROM? -CSAK AZ!!! ROMOLNAK rabolnak ÖLNEK, SMINDEN FÉNY-T?
3.: Nincsak nekem azt a nevet adta a conputer? Zna ahova nem tudok bemenni, hogy mindenki aki az enyémek is, többet csak azt a KÉP? Zezz mott az, ami JEWUSA-ÁLMUKAT mutagatják, és az NAGY U DE LE FORDITVA, AZ AL AKSA DOMUK? Fiteljal, minden ITT DOMOZÁS, ÉS ADÓ MO MO MO... Röktön, na itt az hogy ha el tudtam volna érni, azaz MOST ÉN, VALÓBAN AZ AZ ÉGI JELENSEGG VAGYOK, HOGY NÁLAM, A MIEINK KÖZT,NINCS NAGYOBB SEGGEDD ELEM? AZAZ AKARNÉK MAGAMON MEG NEKTEK SEGGIT ENNI, HOGY MAGYAR RULL GONDOLKOZZ! -DEEE... ha a legkisebb olyan, hogy az kötelező, azaz én el akaram vennii tőlled, fita, még csak a pcsök meg ha vin csicsa, nekik az nem kell! -mert fekete a sggünk luka? -vagy tüzel? -okád? Lámpám a dudám a cuplungom... de a kipufogó? Innenn... most az hogy... csak az irataim maradna, de ahoz kéne Jézim fénye, kéne? 100! -oááá... FITA, VALÓSÁG HOGY MI IS UFO.-K vagyunk!!! -de ahoz HUN GOD? HUNFGÁRIA VAGY AZ ÁROKBA HÁROM KAVICS... ... fita, ez a gyerek, én ismertem még mikor kijöttem, a 70évekbe,és azt monja, hogy eddig minden jóslata bejött... és én, itt minden trágya... rom, és hogy lenne egy olyan, hogy ő ők csinálják tovább ezt? S mi meg a miénket? Fita, amit most leritam, az valóság!!! -és te is meg láthatnád, de te nem vagy!!! -hogy lennék... te meghaltál, él benned JUHyéhusUK? -na fita, egyáltalán... most te azt eszed ugyan de ugyan az a szar? -szaruk? -fita U -rak, I-rek, csak fa (rongyos) szuHUK vagy,nameg kloákká klo ákká káká...mi a tied?-edd? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...fita, én itt vagyok, aki NEM EBBŐL A MAGNES TÉRBŐL, VAGYOK VAGYUNK? Na mindennek a MAG -OD, AZAZ MAGYAR OK, TE VAN A MAGAD MAGOD MAGJA ÉS OKA? ÉS AZOK A FÉNY UFO JELENSÉGEK? Na én itt vagyok a porhüvelyem, na hüe, JAJA HAZÁDNAK RENDÜLETLENÜL, LÉGY HÜE ÓH MAGYAR AGYAR HRRR... Zitt van egy RFK... csak nem fogják, nem hiszem hogy ti, hanem ezr máris, minden a junk mail, a boxomba... de meg picházom...pics kép?-és beszél? ...https://thelibertydaily.com/rfk-jr-covid-may-be-an-ethnically-targeted-bioweapon-to-attack-caucasians-and-blacks-while-sparing-chinese-and-ashkenazi-jews/ ...https://www.youtube.com/watch?v=WnzlbyTZsQY BBa ba bla beee...
UFOzzuummm...miEeee... Urunk -Alkotónk -teremtökösök, vegyétek el kinunk -gyötrelmünk -beteggezett seggünk, a NUKisokat, a halál félelmet, aminek pont ti akik Juhyéhust adTátok, a szÁtok tátog, miért nincs hangotok? -csak nyelő leső cső? -elenyelitek a világot? 4.: Kávézzuummm... olyan kinba valék, mnt 1986 Szilveszter, sőtt oda is feküdtem, ugy, hogy mintha kiszegecciztek volna? -smirna! -volna! -széditeszt? Na ha van olyan, hogy a világ terhét, magamra vettem, az csak a magyar -magyarok? Fita, csak azok a magyar -magyarok, ha nembánt senkit had beszÉljen, de itt az hogy olyan ismerős, itt a MOM MAG MÁGI MAGYAR ORSZÁGOK MENNYORSZÁGA MOST RÖGTÖN ÉS AZONNAL! Ezt most ugy, hogy csak fekete alaktalan, meg alakok szobrok vannak, és itt még nem jön ugy számra, számba, hogy a szobrok, alakok képek, minden előbb képzeletek, te el tudod képzelni magad? Na most, amiket ide a gyerekéinknek, hogy NEKÜNK NINCS OLYAN HOGY HALÁL, MERT A SZÜLEINK OLYAT NEM TUDNAK, MOST RÖGTÖN AZONNAL, KITALÁLNI, na most...mi tudunk?- azok az ok mi vagyunk? Fita, mikor az Égit látogatóm, ki az? -meglátogatott, hogy ho ho hooo... a folyót meg lehet szakitani, merg ha az a nagygomba jó, akkor neked is, kell, na most... én egy az egy kapcsolátban vagyok az Égeinkkel (ufo) és a mi szüleinkel kelek, akik meghaltak? -mind, mond, mit érlel annak sorsa, kinek nem jut kapanyél? 5.: Na volt egy látomásom, és aput rögtön kihozta a sodronyból, mert láttam Jézust a tron jobbkéz felül, na láttam valamit, de most tupasz, mndegy mit láttál, ezolyan hogy apunak át kell vegyem az őröltségét, és ez most az...ami nagyon hálás vagyok a Index Hu, na nem kell hogy a felesÉgem baxxason,(nem neki kellet volna, dete hülye, téged mindenki perelt volna---na erre nincs pénxz, és huzd be a farkad stbbb...) mert itt én azt, amiket tudok adni, a fiaim, nemrég, még mindig, mit tudz adni, az számit! -fita magam, elég őszinte vagyok? Ugy egyzer, hogy most sárgabögre görbe, körbe tudom irni magam, na az a FÉNYEM = FÉNYÜNK! Sóval, az hogy ez töténik, nem történt, nem majd, hanem közvetlen senki közvetitő nem kell, sem forditó, ahogy én kapcsolátban vagyok a mi Égieinkkel, meg a mi szüleinnkel, talán ez az...hogy ha ügyes vagy, át tudod ruházni, azokra, akik...Zitt megint, na én megtudok jelleni azoknak, akikbe benne vagy egy csepp helle, (magyar -magyarokgecink) fita itt a csip, az az a mag, na most itt az asszony magja, és a kigyó? Az van a madárfajta, és a kigyó fak? Fita, apuékkal, de valóban, tehát apu nem kitalálta hogy ő a magyar testvéres Ég elől járója, na itt abba meg lehet előzni egymást, tütütt...A lámpám a dudám a cuplungom... láttál már igazi kémet? -ufo? -jaja repcse csésze alj,de Turul Madár stbbb...katica bogárka, repülj fel az égre... 6.: Na az irataim, azok ugy, hogy most volt itt a barátom, és nehezen talált meg, 88 éves, és eltévedt, meg feled mindent, mert az agyad fsss...Most a kis felesÉgem, még csak három fogam hiányzik, ugy vigyázz rá, hogy ha lenne is 15 ezer dollár nem a szádba, na most ittam hideget, fagylalt, soha többet, sőtt nem TERMÉSZETES akármi, na itt az az aaa... kinunk oka, és most mondom a kis unukámnak, 23 hónapos, tegnap verte fődhöz a locsoló fémkannát, és rá vágta a lábára, most mondom neki, meg kell tanulnod, vigyázni magadra,hát meg a MAGYAR OK TUDATUNKRA??? Fita a fejem is bedagadt, az inyem, a torkom... de ez olyan hogy borzalom marás...(fita mérgezés)fita, most mr teljesen megszünt, és a feleségem, itt ugy hivják, tonhal konzerv, és hagyma -zeller meg füszerek, nagyon a kedvembe jár, na meg mindenkinek, és ilyenek a magyar anyák? (őka lelked fényed a szemünkbe látják?) Zna fita, amiket én ide be tudtam... hogy az agyunk az fsss...ezt mostanába, apunkénk, a pu? -na ez a magnes tér, na amit tudnak, hogy gondolkozz! Fita, nincsak itt ha ezen bevillogások igaz, akkor ennek örökre végeztek!!! Na az ami most, ládd én ha megjelenek, nagyon közel az, ami itt a benyomásom? -csak ruha van!!! Nincs romlandó s nincs hus! Fita, mi magyarok, vagy most ládd a ufónkkal, csak egy villanás, és ez ami ez a magnes...nem folytatom, meg nincs most rá... Rá? Innenn... fita,csak szellemek vannak! -hogy szellentések? 100! -oááá... BBa ba bla beee...
jajj repcse nekem is szörnyü álmom volt azután....
egy arany ingaóra volt elöttem, egyet ütött és ilyen jo hangos-kissé szaggatott volt a hangja, és rezonanciaképp erős elektromosságot éreztem a nyakam hátuljában, MEGRÁZOTT AZ ÁRAM... amugy nagyon-szines mintákat és anime képeket láttam ezenkivül, de ezek mind boldogok voltak.
tegnap este meg is bántott valaki (aki nem tud erröl) szoval nem tudtam visszaszerezni, inkább aludtam egy csomot.. most meg nem tudom mit csináljak
egyébként anya volt Vele de teljesen angolul (az is ritka mondjuk)
elöszöris tudja a nevét, bár azt nem tudom honnan (valoszinüleg elrontotta régen)
**mommie: befeküdt az ölébe, ott csak ölelést esetleg a ponton nagyon kevés simit szabad, puszit egyátalán nem... ez gyerek és nagyon nehéz valojában... bizalmas, gyenge (mommy erős, vagyis mindketten erősek)... lényegében annyit csinálnak hogy egy napsütötte modern szobában az ágyon ülnek, mosolyognak, egymás szemébe néznek, mutogatnak egymásra, ölelkeznek, beszélgetnek... NAGYON COMPLICATED.... ő nem gondolta volna hogy ő erre vágyik, látta 2020-ban de azt hitte ő ezt nem fogja szeretni... most ő is látta, a lényeg: very trusty, no-sex, its childish, its kiddy, only hugs no kisses nowhere, talk and hug and rest on mommy's body, so strong and soft
secondary mommy, elite-mommy, jewel mommy, ilyenek... but real mommy, this is very hard mommy, its kiddie, ölébe fekszik meg ilyesmi
tehát ennyire más mint amilyennek kivülröl tünik, ez csak az egyik opció (teljesen máskor!) de mondott neki mást is, amit nem szabad közölnöm
alap az one-chance, i trust you in mommy, don't hate me, meg ilyesmi, don't hurt me again, mommie
it's very trusty, its very kiddy; its really hard, mommy
hát közbe meg a testén pihen, beszélgetnek
ezt csak ugy lehet megszerezni ha apró dolgokat összegyüjtesz életröl életre, complicated, kivülröl nagyon apronak tünik... ö büszke rá, i'm glad you see it mommy, im very proud for you liking it
vagyis ő látta, ezt szerette, vagyis neki megvan ez a dolog teljesen, mert az ige is teljes volt....
minden dolog legalább 3szor elismételve, kivéve a azt, az elég csak egyszer...
****sajnálom, (ESTHER) én őt választaném de az az én dolgom..... (kiss)
its weak mommy, its weak, you strong, its very trusty, its very kiddy, no-sex so far, i trust you mommie... (real mommynak gondolja) meg ilyenek.....
UFOzzuummm...miEeee... Urunk -Alkotónk -teremtökösök, vegyétek el kinunk -gyötrelmümk -beteggezett seggünk, a NUKioskat, a halál félelmet, aminek pont ti akik Juhyéhust adTátok, a szÁtok tátog, miért nincs hangotok? -csak nyelő leső cső? -elenyelitek a világot? 1.: 7/19. A KÉP? Atyám, tele a gatyám, na ha lehet, mielőtt tele lett, kértelek, had muljék el, a kinom, gyötrelmem halálom, na neked, te vagy főfő fff... Láz a DO? -meg kelle alláh zzz... nod? -mitn senki soha gyalázat, egy szomoru vasárnap, jött meg a folyásom, bedagadt mind a két tojásom...Amiről nagybaszó lenne, hogy miért nem tudjuk NUK, meg szüntetni a kinunk, gyötrelmünk, mert senki rajtam kivül, nem tudja az én kinom gyütrelmem...na most itt bejönne a halál, ami a fa f asza vas vasa kalap, hogy fa meg vaskalap fakapu vasapu miatt...NA FIDA,itt az hogy még a KÉPzelett beli szobrok is,képek,képeket faragványukat (NUK UK) szobraikat ne imádd!!! -Fita olyan nincs a magyaroknak hogy Istened? - imádd??? Na fita,itt hogy ne hogy kihagyjam, egy MAGNES MEZEJÜKBEN BEN BANK HRRR... NE GYERTEK A VERESKURVÁKKAL, (BABA ILONKÁNKKAL) BANK VAGYUNK? BIDI BANKA? Tróha most hogy na jó jó jó... itt te nem tudz magyar RULL gondolkodni se hiréből, se hamvábull? Na itt a Mi is ufokbank bidi bankák vagyunk! Fita, sLeuth tesóm, mikor leszedték a Mi is ufok vagyunk! Na az volt a rémes de rémsegges álmom, fita, előtte, hogy a NAGY DURUNG, na most sLeuth tesőm hangját hallottam, ott van a Jöbendő bondónk? Fita, iott most körbe vesznek azok a szellemek, akik angyalAIk, és azok ládd nem nekem, hanem egymásnak jaj de süket! 2.: Fita, az ami itt történt, talán most megyünk a FEN SIK SIKRA SZIKRÁZVA? Zitt a kérdés, hogy ki mi mi ki MOék, csinálták csinálják az angyalAIkat? AIDA? Na most ami mára, először is nem beszélhetnek hozzám, NEM TUDNAK!!! -(FITA ITT MIDNEN AMI HANG, AZCSAK HA VAN SZIKRA, NA NA MOST, HA NINCS, AKKOR TE VAGYAZ, AKIK AZ Ő ŐK HANG ADÓJA VAGY? NA MOST AZOK, AKIK NEM GONDOLKOZNAK MAGYAR RULL, AZOK SZÁLJON SZÁLJON, ANGYAL SZÁRNYON, ELRAGADVA VIGYEN EL, VIGYEN FEL A GOLGOTÁRA,HOL MEG VÁLTOTT VÉRIVEL? Na most, akikel ezt? -Ha nem bánt senkit, had el hadd beszÉljen? Ha szikra van bennünk, NEM IS TUDUNK, és ahoz, irtó rémsegges olyan kinzásunk kell, na én igy könyvelem el, a magyar gyrerekéinket, ami én egyáltalán nem akartam gyerekeket, na most mivel az örök életpárpárommal az ÖRÖK MAGYAR OK TESVÉRES KÖZÖS ÉG? Zna fita, minden ELŐBB SZELLEMI VAGY SZELLEM MÜ? Nizzitek, az a borzalom, ami az UJ HITESSEKKEL -VALÁS $$$... 00 $$$.. sggeinkkel,(nekdd van?) kezdődik dik? Na az hogy azokat kigyilkolni, ami ládd... MAGYAR NAP PANNON NAP CSALÁDOK, az itt örök akik MI NEKÜNK, NEM PARANCSOL SENKI, ÉS MARHA SZAR, MI NEM FIZETÜNK ADÓT BEADÁST TARHÁT (itt csima szaros a talpa? -bele törlődik?) SENKINEK? NA EZ A MAGYAROK... MINDENE NAPBAÖLTÖZÖTT ÖRÖKISTENSZÜLEINKKEL SULLY? AZ ÉN IGÁM KÖNNYÜ, FITA A KIS SZIKRA, EMBER, TIED A VILÁG!!! 3.. Na itt most az, hogy voltak a HÜLLŐK, ÓRIÁS HÜLLŐK,ÉS AZ AGYARUK, MINT GŐZKALAPÁCS CSATOGGÁSA, most ugyanaz van,sőttt... azaz nem tudnak többet...fita, itt nincs más hang, ládd a Kruczifix és ham ham ham...NA MOST EZEK EGYZSE, OLYAN AMIT MI ÉLŐ? Zna most, ezt ugy, hogy koragyerkKorom,olyan volt hogy el szunditottam, és amit láttam... sötét alakokat szobrokat képeket,(hajnal) és mozdulatlanok, s most én adok szót sót hátsóm trermékét a szájukba? Fita, itt az hogy képeket de főleg az ő képüket, fita az hogy halál? Fita, én most, ATÁM, A GATÁM, HA LEHET...teljes egész az, hogy ezt valhallogy elhagyni, ahhh... Na mi NEM A SZOBRAIK vagyunk, hanem ez az, hogy esetleg játszhatunk szobrosdit de ne szopjál le? (teljes beadás a dereked s oda adás tartás?-az Urad darud megáld) Fita, ez az egész, Na most te te Képzeled, hogy az UR a teremtőd az alkotód azt monja, azaz nélküled, lenne bármi, benne te? Na most, akik tanultak, és most vernék a nyálukat, de csak a a aaa...angyalUK fa sza?-cibákod a szájuka, ládd az JUHyeshusUK? Na MIcHella meg GabriHella, fiteljal az angyalonak te adsz nemet? Fita, az dzsuganler hirekbe, a lbgdtiq+ -moviment, végezni fog dzsuganlerrel? (angyalok földe?) Zna itt az van, hogy én meg tudok annak jelleni, na az a valóság, és és ténleg én vagyok a halálod halál ok tokotok oka? -nincsak te csak nyelheted a nokedlik hokkedlit, hej de comelom az analod? Fita, hogy meghalni, csak az!!! -de milyen ciffrán? -hogy midenki örök emlékszik rád, jár a RUDUK? Fita, itt hangzott el, még mindig hangzik?- oi oi oi... ismerős, merős, meg mer szóllani? -fitah a HANGGG...GOD? -dog? -dög? -god? Innenn... fita, a semmi, ha egy magyar paraszt,nem tapossa a haraszt...Tallpra Magyar csatoggjon a magyaragyar hrrr... 100! -oááá... BBa ba bla beee... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...nincsak, te adsz életet, a HAN GOD? -DE CSAK AKI HALLJA, AZ IS HUN GOD?
UFOzzuummm... miEeee... NUKi pusok PUSZIK sokk... vahon el tudnak élvezni... ami borzalmasabb mnt amit bevertek vernek az agyunkba? 4 .: Kávézzuummm... lehetsÉges hogy te el? -tudod képzelni mag -ad? -fita az csak ha van napod, és én ugy, hogy a napom nukleusa (usa?) vagyok, ez a BbLila iratokban, látod a napom? Tröha, csak én tudhAtom hogy vagyok, most akik szintén Nappal tudatosak, csak azoknak, és csak azokkal ok okkal vagyok! -ez nálam, örök egy egybe automota azaz a mag, az most ha a napom fénye és annak én vagyok a magja (NUKleusa, hogy étted?) vagy most... van az amit fekete anyag, na az a vashoz -vasötvözetei a fémekhez, hogy van mersterséges kristály, most apuék, most olyan? tehát van valami de az hogy kristály? -ez olyasmi, na most megint, amiit Bob Lázár, ők azt is, apuék, (most) meg kérdőjelezik, de a kishugom is itt minden meg van rontva, fertőzve, amit az irataimba esetleg...Na fita, teljes egésszében mi magyarok mi a mi...vissza, irtam hogy a fejemmel ufózok, és högy igenigen, itt minden anyag is, meg van rontva! (dikéj)Na fita, itt most én, minden piszkozat iratomba,(jegyzeteik) a gyerekéinkre gondolok? Ez az... először teljes egésÉben a fogamzás gátló...fita a növény világaiban, minden ami ahoz, hogy te döntöd el, élsz vagy halsz? A természet ellenes, semmit nem akar, ami temészetes, tehát minden itt mestersegges!!!-de azonnal, egy olyan hogy monduk, mimagyarok, ez a testnekünk? -lu fa! -és NEM IS KELL, ÉS EZT CSAK IDE IDEIGLNESEN VATTÜK FAL, na most én NEM A F SZOM VAGYOK, HANEM ISTEN NYILLA, NYÁLA!!! Tróha, ezt csak ugy tudják rán belénk verni, hogy tenem vagy, hanem én vagyok a diked, te a kloákká és tatoghatod? -na csak az!!! Na kell egy olyan tabletta, ami most nem kell a diked, vert te ti replikátorrotokba? 5.: Itt most csak qpu? - most van a pu1? Itt én azt mondom, azaz azösszes talmudi meg minden titkos iratokat, én rögtön napfényt bele, ami ha valaki talmudot olvas, és nem talmiudista, azt meg kellett ölni? Fita, itt az én genyóm gyerekimről, az én genyőm tesvéreimről lenne nagybaszó, és nincs olyan, hogy te vagy bárki tüllem el rabolod, most menhettek oda, ahol Benesék vannak,amit meg lehet látni is,és érteni, mert ha már modnani kell, gondolátban se ölj, az ölt, uganugg ne xexölt öltöny! Fita ha annak pont az az ellenkező, nem, mert ezek ténleg vakok, na mig azok? -gigazok, nincsak van szegény zsidó? -fital vannak nálluk ha van olyan, vakabb jakabb létra? Na most itt azonnal, ha van olyan, hogy őők azok, bizon...a fiam, fsss---az agyad! Na sóval, hogy meddig fogják élvezni, na ezek nem élő lények, (mester, a bősz vihar dühöng?) és ezeket te megszüntetni nem tudod,nem lehet, mert ezeket... na vicca, hogy az eredeti Édenkertből, mikor Éve szakaszta az alma fáról, a nagy Pálos angyal a nagy palossal, kizavárják őket (ma isbrohohohooo...) és nem engedik vissza? Treha az az Édenkert, megvan?-(fita,a magyarokba ahhh...) csak itt van, a suba? 6.: Itt csak emlitem, amit álmodok hogy milyen megoldások vannak, ami az, hogy mindenkinek meg kell halni! -ami tupasz, ha ilyen gondolát van, akkor az a második halál, azaz itt nincs többet, hogy te vagy? -gondolkoDOM? Az ige tessté lett, DOM, ÉS AZ ADÓM? Na most, itt a hellzet szuka szüke szőke, pösze da van pöcse, meg csöcse? Chörcsök? Sóval, ki az aki nem akarja... na baxxatok meg má,essünk tul rajta,és most mi a neve a kis kóbinak? (kapacka?) Most van a hirekbe, hogy az Alienek kivédik levédik az atom habirussia -usa? Na russia többet... pro vagy kontra? Amit itt figyelnünk NUK, kell, csak most körbe rakták ujabb atombázisokkal, a nagy medvét, a seggit ne vedbe? Szóval, az első atomcsapások (Kecskemét is kiállitja, nyalka verbunkját, Csárda elé is is tüzi, veres gyászlaját, ha a napra re süt deszépen csillog, allatta sok sok édesanya sirva könnyezik) Nincsak az első atomcsapásokat odarakták a a aaa Nátod? ) -Na itt van, hogy ha most ezeket az orszok eltüntetik, na most lenne az, hogy most az, ami a ő pofácia, na lehet hogy monduk... itt most megállnak? Zna kinai komcsi párt, átirják a BbLilát Lee lát le lát, kina,Lila kin a pna? (ne feldjuk, ezt a kizs aki beszél a GodDukkal, hogy 30% felemjuk magunho, ((fita a kina sárgaveres a pina sárlása, ládd az atista az ugynaz mint a kiválasztattatott csürhe imádók, adók?)) nincsak itt a hátunk megette a fene,a nyakunkba csüng ... nincsak bloondit? Jaja csak egy Ron Palcsi van, hol a turós palancsinta... miért nem csinálunk, de 5 éve allatt, nekünk itt amcsi csicsicsi... jóvilágot sound maney, baszik inkom?... ebbül csak az ami ami?- nemzeti bank banggg... és csak az van! -csak azzal lehetne innen kimásznni, de láti? -táti?-nem repcse siTiM piTIM nélkül, azaz csak egy az egybe az Égieinkkel, a kör bezárva RULL -FITA ITT MINENKI AKI MÉG PISS...) Innenn... Fiteljunk, most lehetetLen, amit a BbLial lila pna sárlik, veres luk tátogácsa...csak egy hang, emberi beri meri, Mária seggit? Értem, egy olyan, hogy lenne más hang, mint itt a cobákod? Értem, csak nyilvánosan csak kérdem? -s értem, de nem értem, és addig kérdezem? Fita, ez csak egy hang? -a válasz, nem látod, az te vagy? HANG, atám, atám a gatyám...neked van, miért kell neked, vagy nekik a gatyám teli? 100! -oááá... BBa ba beee...
UFOzzuummm... miEeee... NUKi pusok PUSZIK sokk... vahon el tudnak élvezni... ami borzalmasabb mnt amit bevertek vernek az agyunkba? 1.: 7/18? -itt az ész ha lenne, áll és csak a fa száll? Zna ha az atomcsapásuk elkezdődik, rögtön mndenütt a föld kerekseggén, olyan, hogy a nagy településeket -városokat ...mindenütt teljesen itélet nap! Na akik ezt, ami megy attul a pillanattul kezdve, hogy a magyarokat, nemvolt katonaság -rendőrség -mert zöme a lakosoknak látó volt, ládd amit én is mivelek, és teljessen a magyar fény Madár szabadság, nincsak a GONDOL LÁTUNK? MI MA IS, AKIK MAGYARUL GONDOLKODUNK, na itt koromfeketeseggek csak, és TE TI TÁ NEMGONDOLJATTOK 666... FENEKETEK PATTOGHJAT, ÉS EZ RÖGTÖN, AMI AMIÓTA MAGYAROK VANNAK, ANNAK 1023 ÉVE VANNAK, A SAKÁLOK? -CSAK AZOK VANNAK, ÉS AZOK SIKOLTOZNAK? Na, akik ezt elő idézik, azok valami olyan pusztitó gépezetek, ami ne a TESTED féltsed,hanem fita,a GONDOLÁTTAL lehet minden létre látra hozni, és az a Szól?(BASZÓL?) Na a borzAlmakat, ami lett, mikor elkezdenek...fita, ezek abczula ultititikáká az a pedofeka -mazohita -kéj Kanni Bellák, szdisták kannibálok, ami sose volt, na az, mert... 2.: Most minden a GONDOLÁTTAINKBANK VAN,és ezt..is gondolNUK, és most vissza...ez tegnap vagy tegnapelőttre, hogy egy matracc... na most ahol a magnes -test, elhagyta és ahogy a Kirlán filmbe, na az ahogy elhagyta az anyagot, matrac, és hires,az egyik legnagyobb tuós (Ótestemen Tomi tuMOr)vala, ládd Einstein, akivel én kétszer találkoztam, és nagy energia bombát, ami a nuki is, puki csak, és mi ami balül vagyunk, azt nem is érintheti, amit akkor leirtam! (gyalázat, mert ha nem lennék, most sznetek sznde lennék, világ hir hrrr... amagyrok sose voltak,Watt a fak?)Nincsak, jönnek hogy elpusztitották az Alexandria (HelliAIpolisz) könytárat, na most itt a zsidókat okolni, felelőségre vonni, és most a zsidókat csak kiirtani, ez talán... (momdok a forditotta se igaz, nemigaz?)NA FITA, ITT NEM A HANG, LÁDD A KRUCZIFIX, ÉS AZT A ZSIDÓK CSAK, VAGY MOST AKIK MA IS...NEKED FIN GOD S LEHET,ÉS EMLÉKÜKET, fita hogy ezt a szerencsétlen kattogás vakogás makkogás... láss? -ami fita, MEG KELL JELLENI EGY MAGYAR VAGY MAGYAR OK HANG ÁRNAKÁRIA,LÁDD JÉSUS A HUS FEL TÁMADHAT? Zna most, abczaza utlikáká ha a figyelmed valaki valami, (fita a zöme egy másodperc töredéke se,KÉP?) fita akik most ezt ELŐ IDÉZIK,azokba olyan valmai puszitó ördögös démoni money erő van, amit csak GONMDOLTÁBAN esetleg,mert az a HANG, LÁDD A KRUCZIFIX AZ RÖGTÖN, CSAK GONDOLOD, ÉS NEM HISZED, DE MOST MINDENKI AKI GONDOLKODNI AKAR, MENEKÜLNE!!! - Ölne? 3.: Dr. Who ho ho hooo... az hogy megtaláltam a magyarjaimat, egy messze meszze a pusztába, mostan ám puszta apuszta...és ugy, hogy van egy telefon fülke,na most azt...ládd ÉN ÉGI VAGYOK, AZAZ AZ AZ A MAGYAR TESVÉRED, AKI...fita, az hogy ha ezek a tünemények , megjelenek az égen sföldön föld alatt, vizek tengerek alatt, most én el szgyénlenném magam, hogy én az egész föld llakosságát, A FÖLÖKBE FORRO OLOM, A SZEMÜK PUCK,(fiteljal az atombomba nem vakitás,. nem mikor elsült, hanem előtt és előbb eltudnak elveztetni?) ÉS A NYELVÜK, KITÉPVE, LÁDD MIKOR VALAKIT TÖRÖLNEK, AZ AZ!!! Na vissza akartuk ...amiben én vagyok a legjobb, és két testvérünk, két oldalt, nem angyal?-na most az hogy ezek...itt kimondottan akik a végidó vigAdók,hogy azok a NAGY TUDÓSOK,na nincs! -nem volt, nem lesz, Watt a fak? Fiteljal, ezt KÉPzell -tetik tetük, velünk, és itt rajtam kivül, lenne valakim, akik ezt látjuk? NA AZ AMI MOST A A AAA...FITELJAL, AMIT GONDOLTATNAK, AZ ROSSZABB, DE HA MOST MEGENGEDJUK ...(nana te gondolod? - te mondod? -fita mert olyan hogy te nics!!!)NINCSAK MOST RÖGTÖN ITT AZ ITÉLET A BbLila PNA SÁRLÁSA LÁSSA? Ami engem piszkál, hogy én NEM KÉPZELETEM VAGYOK, HANEM FÉNY MINT JÉZIM VAGYOK, ÉS ÉN AZT IS EL TUDOM KÉPZELNI, HOGY ÖRÖK EGYENESBE FÉNY VAGYOK? Fita, ezt csak ugy, hogy most a MAGYAROK FEL TÁMADNAK, TALLPRA ÉS UFOOO... Fita, ezek az iratok (siratok) élők!!! Innenn... mondom, hogy azok, akiket nem tudtun fel ébreszteni, na akik ezt olvassátok,azok sose ismertek halál!!! -mert magyrul Jézim fénye? -egymás szeme fénye kéne? 100! -oááá... ... fita, mi magyarok pösze hogy Jézim, az azt jelenti hogy Jézim = Fény, látod a napom pom pom goszt podi pomilllat... Fita, hogy 20 milli spisis... NINCSAK MINDENT TE MEG ÉN MEG TE TE TI TI TÁ... CSINÁLUNK, AMIT NEM? NEMIGAZ? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...fita, nehogy bántok de baxtatok,illyet, ami itt midnenki tüke ha vanna nekie, satuba!!! Fiteljal, a temészet balanc ccc... nincsak egy az egy fel kell venüünk, nicnsa én az vagyok,aki tünj fel mát az ég övén... vagy hogy verik belétek? -nincsak a NUKIAIKnak van fitymája? -képzzeld, el, hogy akik ezt...itt minden KÉP?-hogy élveznek, sreméljuk el élveznek? -jaja mikor te? -KLOÁKÁ KÁKÁ JUTURÜÓSPUNA TÁTONG KLOTTY KLOTTY KLATTY...NÁTOD? BBa ba bla beee...