Debrecenben az éjszakai kiállítás (CAC, 07.23.) pontosabban mit jelent, hánykor kezdődik és meddig tart?
Tudom, hogy még odébb van, de számunkra július végétől kezdődik a kiállítási szezon, s bár alig 3 hónapos a kiskutya, de már érdeklődött a tenyésztője, hogy hová készülünk. :-)
Nézelődök a kutyás fórumokon és felfedezek régi ismerősöket. :-) Pl. Geszti egyszer azt mondta, hogy bármikor jó vagyok nála egy magyar agárra. ;-)
Teljesen igazad van; nálam is született -nagyon csinos kis szülőktől- egyetlen kutyaként az alomban egy szuka, ami a faroktartása miatt soha nem lett, lehetett volna kiállítási favorit, mégis imádjuk és nem adtuk el csak azért, mert kiderült, nem vele hódítom meg a ringeket. Szépen éldegél nálunk hobbykutyaként, pedig lehetnék olyan nyerészkedő, h. egy tenyészszemle után simán lefialtatom. (mert azt ugye tudjuk, milyen a mai tenyészszemle-színvonal)
Mert ennyi kutya mellett egyszerűen képtelenek vagyunk fésülni. Meg lusták is vagyunk:)))
Arról nem beszélve, hogy most már félig kerti kutya. Kirohan, kicsit meghempereg a sárban, aztán beugrik az ágyamba. A rövid szőr kicsit kevesebb koszt szed össze.
Tündét szoktuk megkérni és jön a géppel, aztán nyissz.
Tudom,az egyik kölyökgazdi küldene fotókat és nem tud. Én meg semmit nem értek hozzá,örülök,ha megtalálom a levelet,betűket,pl képet sem hajlandó a gépem elmenteni,de ha ,meggondolja magát elrakja valahova
Végigkövettem 12.31.-étől a hozzászólásokat. Meg kell hagyni igen érdekes. El is gondolkodtam azon, hogy érdemes-e ide írni, de úgy gondoltam megpróbálom, hátha Én egyben maradok.
Én is járok kiállításra, idén 3. éve és még mindig nem mondhatom el azt, hogy mindent tudok. Alkalomadtán nekem is van kérdésem, pl.: mit lehet egy olyan kutyussal csinálni, akinek 6 hónapos korában a hátsó lábai szétállnak.
Van olyan,hogy valakihez belehet utitársként társulni,két jól nevelt kistestűvel TIBETI TERRIER, nem szöröznek Kéne egy ilyen TÁRSKERESŐ rovat is,kezdjük már ezt a topikot ilyesmire használni Mi Budapestiek vagyunk!!! XI ker.