Balog Zoltán miniszter ma (2017. március 29-én) este benyújtott egy törvényjavaslatot, miszerint az EU-n kívüli, harmadik országokban székhellyel rendelkező egyetemek csak kétoldalú kormányközi megállapodás alapján működhetnének Magyarországon.
A Nádor u. 9.-ben nincs CEU néven bejegyzett felsőoktatási intézmény. Ez a csalás. Jogilag nulla .
De ennek csak örülni lehet mert a labanc Elfekvőben ezt még elfogadják az osztrákok. De a labanc örömmel fogadta a gyilkosokat , bűnözőket , lásd Kun Béla , Princ Gábor. Ebbe a sorba beillik a nem létező kamu NY CEU befogadása bécsi főváros Elfekvőlyének a helyére.
Cornstein: Úgy véli, a kormány és az egyetem is hibás abban, hogy nem jött létre a megállapodás.
A kormány nem tudna NY-ban egyetemt létesíteni. Ha ez az ügynök Ignatieff a munkájával foglakozott volna - nem a nemzetközi mocskolódással - lehet eredményt ért volna el. A sufniban legalább látszólag beindíthatta volna a tanítást.
A kamu CEU-nak a bécsi Elfekvőben van a helye. A ny-i sufni tunningos kamu egyetemnek. Ámerikai akkreditációval a budapesti KEE rendelkeztik. Most gyorsan csináltak egy másik kamu akkreditációt a bécsi Elfekvőnek ??
a fideszest már nem érdekli az oktatás, egészségügy, meg hogy mennyit lopnak el tőle. arra élvez ha elmegy egy egyetem ami semmi hatással nem volt soha az életére. ahogy sosors se.
"Ha összehasonlítod a magyar gazdaság és államháztartás és életszínvonal 2010-es állapotát a 2018 végivel, ami most van, csak úgy simán, a számadatok alapján, akkor neked az jön ki, hogy hülyék irányították ezt a területet a közbeeső években"
az jön ki hogy hazug tolvajok akik ezermrdokat elbasztak, miközben évi ezermrd ingyen pénz ömlött. többet kaptunk mint ausztria a marshall segéllyel, mire volt elég? 3-4% gdp növekedés. ejakulálj elhuszonötször.
"Hallottál te tőlük bármilyen folyamatos nyafogást ?
NEM !
érdekes módon CSAK A SOROShoz köthető NGO-k, ls mindenféle szervezetei azok, akik folytonosan hőzöngenek, és a valamikor kapott különleges kiváltságaik megnyirbálása miatt világvégét ordibálnak."
fura is hogy csak azok sírnak akiket a fidesznácik cseszegetnek, mi ? akiket meg békén hagytok azok minek sírjanak ?
"Az Egyesült Államok kormánya csalódott, amiért a magyar kormány és a CEU nem írták alá az egyezményt, mely lehetővé tette volna, hogy az egyetem továbbra is folytassa Magyarországon az USA-ban akkreditált programjait" – írta közleményében az amerikai külügyminisztérium, hozzátéve, hogy a felsőoktatási törvény módosítása után dolgoztak egy olyan megoldáson, hogy a CEU maradhasson.
"Az Egyesült Államok nagyra értékeli azt a szerepet, melyet a CEU és más amerikai oktatási intézmények töltenek be a magyar és az amerikai nép közötti kapcsolatok építésében, és a transzatlanti kötelék erősítésében. Ezeknek az amerikai akkreditációjú programoknak a távozása Magyarországról veszteség a CEU közösségének, az Egyesült Államoknak és Magyarországnak"