Igazad,de nem tudom mennyire oldaná meg a fogyasztás gondot.Lehet már átesnél a ló túloldalára és azért enne többet,mert erőlködik.Valaki esetleg tudja,hogy honnan lehet tudni,hogy a difi önzáró e vagy sem (93' E250D)?Olajat kéne cserélnem benne és a castrol táblázat szerint más kell az önzáróba és más a nem önzáróba. Ha esetleg kell valakinek a táblázat,akkor szívesen elküldöm neki email-en.K..va sok autó benne van minden olaj adattal,ami kell egy autóhoz, típussal,mennyiséggel csereperiódussal.
ÜDV. A DIFI csere csak gyengébbé és lassabbá fogjatenni.és még nőhet is a fogyi. Az én szekerem 94 es 2.5 automata20v -s.Én afogyit igy szoritom le.1 ső a gázolajat megfütöm amannyire csak lehet.2. Beszereltem egy 27 lemezes HHO generátort jel modositó és korlátozó PWM mel.Szóval ez a ketyere hidrogén .és oxigén gázt termel amit bevezettem a szivótorokba .Az eredmény meglepő, sokkal gyorsabb erőteljeseb autó kissebb gázpedál állással és kevesebb fogyival müködő autó.100 km sebességnél 2500 fordulat AUTÓMATA váltóval.
Hááát ez az... ez a probléma alapja. Nekem is évek óta megvan. De amikor megvettem, akkor 200 ért vettük a nyálat, most meg 430. És sajnos heti 1000km nél éves szinten 600-700ezer!!! HUF a differencia a 8,5 vagy 5,5 L/100km között. Nem akarok Golf II 1,6D fogyasztást, és össze sem lehet hasonlítani a 2 autót. De jó lenne valahogy 6-7 liter közé levinni a polgári 80-110 km/h tempónál. Vagy fájó szívvel eladni fillérekért, amit szintén nem szeretnék.
A difi-váltó párosítást már megnézték többen is. Az a számok alapján összeillő. Tudom azt is ,hogy ne legyünk okosabbak a jól fizetett stuttgárti mérnököknél... De :D
próbált már valaki hosszabb difit a gyáritól automata vátóhoz?
Az én 2,5-ösöm 5-ös kézi váltóval 100 km/h-nál 2500-at pörög.Difi adatokat nem tudok mondani,de ha majd alá kerülök,akkor akkor azt is közlöm.Szép napot!
valahogy le kellene szorítani a 8,5 es fogyasztást. :( Mivel a nyál nem lesz olcsóbb, és ugye már nem száguldozunk.... De sokkalom a 90-110es tempóhoz a 8,5-t.
Én a napokban szedtem szét a tükröket, nem találtam infót a folyamatról ezért nekiestem. A burkolat két darabból áll, azok viszont egymásba vannak pattintva. Ezek szétfeszítését a tüköradapter felől tudtam elkezdeni és így pattingattam ki a középső elem körmeit a hátlap kampóiból. A hátlapon lévő kampók elég sérülékenyek, vigyázz rájuk! Szétszedés után kerestem hogyan lehetne egyszerűbben, de nem találtam rá. Sok sikert!