Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Szeretnék kicsit többet megtudni a Nex 6-ról. Összes tartozék (akku, töltő, szemkagyló, LCD-védő, kábelek, CD ,leírás stb) garancia-szavatosság, állapot... Esetleg vmi csere szóba jöhet-e?
Áááh, eladni szerettem volna, nem vásárolni hozzá valami tömegnövelőt.
Sikerült hozzájutnom egy oly EVF-hez, de egy ilyen kitüremkedés vállalhatatlan mértékben megváltoztatja a váz dimenzióit és masszivitását, így szabadultam tőle - ezzel ki is esett egy következő lépcsőfokú váz (pl nex5n, epm2 / epl5).
Ha pedig Nex6 (jó szenzor, evf) 120ért vagy OM-D (+stabi, +bőséges obi park 100ezer Ft alatt) 160 ezerért lenne a feltételeknek megfelelő milc alsó árkategóriája, el kell gondolkozni, hogy alkalmi hobbifotózásra szükséges-e ilyen mértékű befektetés (...nem).
A nex-nek a pont markomba illő fantasztikus ergonómiája és az 50/1.8 fajlagosan olcsó használt ára a két nagy előnye, így megkapja az első Bp-en elérhető korrekt árú ilyen obit és nem az asszony, hanem én fogom használni :-)
ON:
Keresek SONY SEL 50/1.8 OSS-t Budapesti átvétellel 50ezer Ft körül.
Minolta AF zoom Xi 28-105mm 3.5-4.5 15223827 16000Ft Minolta AF 50mm 1.7 1108142 25000Ft (első sapka nélkül) Sony DT 18-55 3.5-5.6 SAM 6051440 12000Ft (első hátsó sapka nélkül)
Nem volt időm utána járni, nem vagyok pesti, és egy út fért volna bele., az is csak röviden, tehát ha akkor és ott megvan ami kell veszem, többre nincs időm.
Eladó egy itt, a fórumon vásárolt Minolta Maxxum AF 50 1.7, első illetve hátsó sapkájával 25.000 Ft-ért ár: 23.000 Ft. Gyári szám: 1167437. Debrecenben átvehető, kipróbálható.