Keresés

Részletes keresés

Gabo_d Creative Commons License 2000.10.31 0 0 269
KURVA ELET!!!

Gabo
HAJRA ETO&MU!!!

big l Creative Commons License 2000.10.31 0 0 268
Vélemények Erikssonról

Angliában vegyes fogadtatásra talált a labdarúgó szövetség (F.A.) döntése, hogy Sven-Göran Eriksson személyében külföldi edző lesz a válogatott szövetségi kapitánya.

A futballedzők szövetsége (LMA) kedd este keserű hangú nyilatkozatban bírált és "csalódottságának adott hangot amiatt, hogy az F.A. korábbi ígérete ellenére nem konzultált az LMA-vel, és a szövetségi kapitány keresésének folyamatában szinte teljességgel mellőzte az angol edzőket." John Barnwell, az LMA vezetője ennek ellenére ígéretet tett arra, hogy támogatni fogják Erikssont.

- A szövetségi kapitánynak szüksége van arra, hogy együttműködjön a nagy klubok edzőivel, mert szüksége van a játékosaikra. Ez egy központi kérdés, és ez az, amit a jövőben meg kell oldani. Egy külföldi szövetségi kapitány kiválasztása azt jelenti, hogy nincs kapcsolata az angol edzőkkel, nem ismeri például a fiatal, 18-19 éves játékosokat, támaszkodnia kell majd arra, amit az itteniek mondanak neki - fejtegette Barnwell, aki úgy vélte, hogy a szövetség vezetői nem néztek kellően körül az országban.

Jack Charlton, az 1966-ban világbajnok angol csapat tagja, szintén megkérdőjelezte annak észszerűségét, hogy külföldi edző irányítsa a válogatott munkáját.

- Eriksson semmit sem tud az angol futballról. Jó munkát végzett ugyan számos külföldi klubnál, és ezért hirtelen az angol labdarúgás megváltóját látják benne. Nem hiszem, hogy az lenne. A szövetségi kapitány munkája nem irigylésre méltó feladat, mert igen kevés a nagyon magas szintű játékos. Egy hazai szakember sokkal jobb munkát végezne az angol válogatott összeállításában - mondta Charlton, hozzátéve: - Klubszinten az edző megnyerheti maga számára a játékost, vagy akár kihagyhatja őt a csapatból. A válogatottnál soha nem tudni, elfogadják-e az elképzeléseit. A kiválasztás nem mindig folyamatos, és nagyon jól kell tudni azt, hogy az ellenfél miként játszik, olyan taktikát kell választani, amit minden játékos képes elfogadni.

Gordon Taylor, a profi labdarúgók szövetségének elnöke is bírálta, hogy nem angol edzőre esett a választás. A BBC-nek Taylor azt mondta: - Az angol futball számára szomorú nap ez.

Úgy vélte, hogy Eriksson megbízatása "könnyekkel fog végződni". Megkérdőjelezte a svéd edző képességeit, mondván "soha nem állt nemzeti együttes élén, nincs tisztában azzal, hogy egy szövetségi kapitánynak milyen érdekek között kell lavíroznia, és nem ismeri az angol játékosokat."

Gerard Houllier, a Liverpool francia vezetőedzője úgy vélte, hogy Eriksson kiváló munkát végez majd, de ő is annak a véleményének adott hangot, hogy a válogatottat angol edzőnek kellene irányítania. Ígéretet tett, hogy ő maga és klubja mindent megtesz azért, hogy Erikssonnak sikerüljön talpra állítania a csapatot.

Arsene Wenger, az Arsenal francia trénere támogatásáról biztosította Erikssont, de arra figyelmeztetett, hogy az új szövetségi kapitánynak már most el kellene kezdenie a munkát, hogy "a 2002-es vb-álmok Anglia számára ne szálljanak el".

big l Creative Commons License 2000.10.31 0 0 267
Börztasztó !
Előzmény: Mayer (266)
GALA Creative Commons License 2000.10.19 0 0 264
Pires also spoke of the relaxed atmosphere in the changing room, a marked difference from his time at Marseille.

"There is a great difference between both clubs," Pires revealed. "There is no pressure. For example, our keeper Lukic had not played a match for almost three years. Well, on Tuesday, he was completely relaxed - he was even singing in the changing room.

"At the end, he made a great game. That's it the English mentality."

Jay-X Creative Commons License 2000.10.19 0 0 263
Én a Bosnichékat láttam az Üllői úton :))))))
GALA Creative Commons License 2000.10.19 0 0 262
Én voltam kb 10 meccsen live , miért kérded ?
Előzmény: tamas_d (261)
tamas_d Creative Commons License 2000.10.19 0 0 261
Üdv!

Nem ezt kérdeztem. Live nálam annyit tesz, hogy kinnt, stadionban. Tehát mégegyszer:
Kinnt, helszínen láttál e már angol bajnokit, illetve láttad e már személyesen a MU-t.
Üdv

Előzmény: ManUtdFan (260)
tamas_d Creative Commons License 2000.10.18 0 0 258
ManUtdFan!

Kérdeznék valamit. Láttál már élőben (nem Sky Sport) angol bajnokit? Igen, vagy nem? If igen, then, mikor, melyiket, hol?

Üdv

Előzmény: ManUtdFan (256)
msrj Creative Commons License 2000.10.18 0 0 257
Mi a véleményed a Berti Voghts ötletéről, hogy ő legyen az angolok szöv. kapitánya. Orvos látta már? Szerintem ez őrültség lenne. Egyébként hajrá Manchester.
msrj Creative Commons License 2000.10.18 0 0 253
Szerinted láthatjuk majd mi is ezt a bizonyos Pelé féle gólt a tv-ben?
msrj Creative Commons License 2000.10.18 0 0 251
A Wembleyben ünnepség lesz, mielőtt átépítik. Állítólag Pelé fogja az utolsó gólt rúgni a bezárás előtt. Pelé még soha nem rúgott gólt abban a stadionban. Játszott egyáltalán ott? Tudja valaki?
GALA Creative Commons License 2000.10.18 0 0 250
Egy negyven éves 3 éve csak nézelődő kapus sem volt elég előny a milliárdos Láziónak ? ( A hiányzó válogatott Adams , és a nemrepülő Bergkamp már meg sem említendő...)

A beismerés dícséretes !

Előzmény: GALA (245)
huszabi Creative Commons License 2000.10.18 0 0 249
EGYÉBKÉNT MEG LEHET NÉZNI itt
huszabi Creative Commons License 2000.10.18 0 0 248
Akit érdekel:
Owen sérülése szerencsére nem komoly,a fején kellett összekapcsolni egy kis sebet,de inkább csak elövigyázatosságból.Úgy tűnik nem kell meccset kihagynia.
Előzmény: Tempo007 (246)
Tempo007 Creative Commons License 2000.10.17 0 0 246
Owenről én is hallanék vmi újat,és ez most nem provokáció!
Lazio:a londoni vereség idején hülyeségeket irkáltam,és ezé' bocs minden angol fantól!Akkor az ágyúsok lefocizták az olaszokat a pályáról,na de majd Rómában,habár már nem merek ilyeneket irkálni...
GALA Creative Commons License 2000.10.17 0 0 245
Nem hallom az angol focit fikázókat , hogyan is nyomta le az Arsenal az olasz bajnokot ( ami ugye a világ " legtechnikásabb , legtaktikusabb , és legleg bajnoksága ) gond nélkül 2-0ra . Lauren nyaral , Dixon a padon ragadva , Henry formán kívül , Pires sérült és nyáron 40 millió fontért adott el az Arsenal játékosokat a LAZIÓ MEG 100 MILLÁÉRT VETT ...
Előzmény: Tempo007 (234)
msrj Creative Commons License 2000.10.17 0 0 244
Köszönöm, hogy válaszoltál. Ne foglalkozzál azokkal, akik provokálnak. Egyébként mit tudsz Owenről, állítólag kórházba került?
Az optimizmusról meg annyit, hogy erről szól az egész foci. Amelyik csapat nem hiszi el, hogy győzni tud, az nem is fog soha. Szerintem a litvánok jól beijedtek tőlünk, ami érthető is. Persze szurkolni is csak úgy lehet, hogy reménykedünk, a remény hal meg utoljára.
Majd a téli szünet jót tesz azoknak, akik most maguk alatt vannak lelkileg. Értem itt az angolokat, hollandokat, és persze a Dunaferrt is.

Üdv: msrj

U.i.: Dino nyitott egy Del Piero topicot, azt hiszi, hogy nekem ő tetszik a legjobban, de nem így van, nekem a Kluivert tetszik.

Tempo007 Creative Commons License 2000.10.15 0 0 243
Hjú,inkább lépek innen,mer' még véletlenül rossz útra terelem ezt a drága ManutdFan-t.Hogy merek én Mindenek Megalkotójával egyáltalán újjat húzni?!Szégyellem magam...:-)
msrj Creative Commons License 2000.10.15 0 0 241
Jó uton jársz, ne hagyd magad letéríteni róla.
Az MU vezeti a bajnokságot, a BL-ben pedig az első-két hely bármelyikét megszerzi gond nélkül.
A válogatott körüli viharok pedig tavaszra elülnek, az angol válogatott összeszedi magát.Szerintem mindenképpen ott lesznek Koreában, csak azt nem tudom, hogy mi magyarok ott leszünk-e,pedig mi is megérdemelnénk. Egyébként nekem szimpatikus, ahogy szereted az angol focit, és rengeteg mindent tudsz is róla. Én arra lennék kíváncsi, hogy mióta és milyen csatornán tudod nézni a meccseiket.

Üdvözlettel: msrj

Előzmény: ManUtdFan (236)
Tempo007 Creative Commons License 2000.10.15 0 0 240
Ok,bocs,figyelmetlen voltam...:-(
De honnan tudod,hogy TomVeil egyik topicba sem írt a kispest eredményeiről?-megértem,hogy nem egy "Hajrá Anglia" topicba teszi...
Tempo007 Creative Commons License 2000.10.15 0 0 238
Nem akarok vitákat létrehozni,csak azt szeretném elérni,te ne kritizálj olyanokat,akik semmit sem követtek el...-olyan nagy baj az,hogy TomVeil nem dicsekedik a kispest eredményeiről?!-amikor te is csak most említed meg az utóbbi két meccset,csak hogy igazad legyen....
Tempo007 Creative Commons License 2000.10.15 0 0 237
Te most tuljadonképpen kihez irkálsz?Tudod,én Tempo vagyok,Dino meg Dino.Nem ugyanaz...
És jó lenne,ha leirnád azt is,hogy hol dicsekedtél az említett eredményekről!
Gabo_d Creative Commons License 2000.10.13 0 0 235
"Beckham said: "It would be really disappointing if the England manager wasn't English because the England team should be managed by an English manager."

Gabo
HAJRA ETO&MU!!!

Tempo007 Creative Commons License 2000.10.13 0 0 234
Nem szeretek ilyen "hajrátopicokba" vitázni,de most meg kell tennem...-és ezé' bocs mindenkitől,aki nem ManutdFan!
ManutdFan!

TomVeil lehet,hogy kussol a kispest eredményeiről,de te sem dicsekedtél akkor,amikor a Manchester United kikapott Hollandiában vagy amikor "csak" egy döntetlenre futotta a Dinamo ellen.Akkor sem dicsekedtél,amikor kiesett "egynéhány" angol csapat az Ueafából,és most se nagyon említed azt a bizonyos finnországi meccset...

Gabo_d Creative Commons License 2000.10.12 0 0 233
Szabalyos goltol fosztottak meg az angolokat a finnek ellen:-((((

Jo hir,hogy Becks-et nem kell muteni.A Leicester ellen,lehet,hogy jatszik:-))))

Gabo
HAJRA ETO&MU!!!

TomVeil Creative Commons License 2000.10.11 0 0 230
Na azóta már 1:6 ide....

Most olvastam el a Tyler vs. ManUtdFan írásokat...
Hogy mered azt írni valakinek is, hogy ne írja le azt,
hogy "szerintem".Ezzel magadat járatod le haver, tudod
ezt a szót akkor szokták használni az emberek, amikor
SAJÁT véleményükkel érvelnek, érzed ezt: SAJÁT, a helyedben
én is elkezdeném ezt a szót használni... Ezt csak azt
jelentené, hogy a saját véleményed mondod, ami esetleg
helytelen vagy elfogult de a SAJÁTod. Szerintem Tyler
nem olvasta az eddigi hozzászólásaimat, de mégis
majdnem ugyanazokat a dolgokat írta le, ő is beismeri,
hogy elfogult, én is, szerinted ha már több ember leírja
ugyanazt Rólad, akkor talán tényleg érdemes lenne
elgondolkoznod, hogy van-e értelme az általad nevezett
'érvelésnek'.

Mára ENNYI!

TomVeil

TomVeil Creative Commons License 2000.10.11 0 0 229
Egyre kellemetlenebb a helyzeted Manutdfan! :)
Mi történt az angol srácokkal ?
(NEHOGY MEGMAGYARÁZD! )
Nézd inkább a MAGYARokat, most rúgtuk épp a 4. gólt, idegenben! :P
-
A válaszom kissé késik mivel egyéb elfoglaltágaim miatt
ritkán jutok netközelbe, de ami késik nem múlik, válaszolni fogok.
-
Ja és az ilyen beírásokat mellőzhetnéd:
"Most a legújabb "kedvencem" ez a Tyler gyerek.Ő kb. a TomVeil szintjén van, de lehet hogy még ott sincs. "
Nemcsak az, hogy kurvára dühítő, de ha már egyszer itt bénázol,
meg idézgetsz meg faxtudjamit (ezt ne nevezd érvelésnek, ezek
- álatalad legtöbbször elferdített - adatok, amit te tényként kezelsz.
Addig ne várjál senkitől se toleranciát míg a spanyol és olasz bajnokságokat szídod nevetséges módon. (nem idézek).
na szóval, fogj vissza a tempóból és mert valakinek más a véleménye ne
mondd rá, hogy milyen alacsony szinten van, inkább nézz magadba és gondolkozz,
hogy miért is baszod fel rengeteg ember idegrendszerét az írásaiddal. Ha meg nem bírod a
kritikát akkor ne olvasd el...

TomVeil
mindig, mindenhol! :)

big l Creative Commons License 2000.10.11 0 0 228
Sajnos csak döntetlen lett a Finnek elleni meccs :(
Szaros 0-0 ás döntetlen !
Nem akarom ell hinni hogy az Angolok nem tudják meg verni ezt a kibaszott Finn nemzeti csapatot !
Borzasztó !!!!!!!!!
Mért kellett anyira föl förgatnia Howard Wilkinsonnak ezt a csapatot ?
+ 1 pont ezzel mit érünk ?

Hajrá Anglia !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jay-X Creative Commons License 2000.10.11 0 0 227
Amúgy meg a falusiért még egyszer megütlek... >-)
Jay-X Creative Commons License 2000.10.11 0 0 226
Naja most tényleg kötekedtem, kurvára elegem van a nagy pofádból, meg hogy itt lógsz állandóan. De most őszintén kérlek válaszolj rá: MI A JÓ NEKED EBBEN HOGY ITT RONTOD A LEVEGŐT??? Egy racionális magyarázatot kérek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!