Most kezdtem el böngészni ezt a topicot. Nagyon jónak találom.Igazából nincs időm végigolvasni az összes hozzászólást,munkám miatt.
Tulajdonképpen azok véleményeit várom akik prosztata gyulladással bajlódnak mint én is. Lámpám nekem is van, még a kedves anyóstól kaptam ajándékba. Puszi neki.
Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy milyen színeket, milyen sorrendben és milyen időtartammal kell helyesen használni prosztata betegségemre. A hozzá adott leírásban ilyet meg sem említenek, csak, hogy jó arra is.
Mint korábban említettem nekünk van ilyen lámpánk.
Közel egy év tapasztalata:
- fejfájást 5 perc alatt elmulasztja
- térsérülésemre valamennyit használt
- csúnya műtéti hegemre nem elég rendszertelenül használom, nem is nagyon javul... (bár a kórházakban pont erre használják) Valszeg a rendszertelen használat miatt.
Nem voltam termékbemutatón, szüleim vették a műtétem után.
A ventillátor is a parasztvakításhoz kell. Eggyel több plusz cucc, hogy indokolni lehessen a magas árat. Mert anyagköltségben kb. 3-4 ezer ft van benne.
Csak azt nem értem, hogy hol marad az emberek egészséges szkepticizmusa? Próbáljon átvilágítani vele egy vastagabb dolgot, nem fog menni. Akkor hogy a francba gyógyítja a gyomorfekélyt, kulcscsonttörést, meg hasonló bajokat???? Ezt már mind hallottam.... Legfeljebb a hőhatás megy át az emberi hájon, húson, na de ahhoz meg bőven elég egy 60 W-os izzó 39 ft-ért is. :-)))))))
Anyum kapott egy ilyen lámpicskut kölcsönbe, én csak mosolygok rajta (szerinte használt az ideggyulladására, sztem egyszerűen csak placebo).
Valaki viszont elmagyarázhatná, minek bele a ventillátor? :) (pl. arra sztem tökéletes, hogy a migrénes embernek elmulassza a zúgástól felerősődő migrénjét, amikor végre kikapcsolja a lámpát ;))
Én is voltam egyszer egy bioptron lámpa bemutatón. A fickó többek között azt bizonygatta, hogy neki az szklerózis multiplexét meggyógyította. Mondtam neki, hogy akkor esélyes a Nobel-díjra. De úgy látom, még mindig nem kapta meg.
A többi (leginkább nőnemű) résztvevő tátott szájjal hallgatta az előadást.
Az igaz hogy még nálam is dilisebb az Aladdinféle Csodalámpa 2.0 bizniszével, de eszem ágában sincs vállalkozni a gyógyítására.
Ezek a lámpaüzérek pont olyanok mint a multilevelmarkecingesek: teljesen reménytelen eset, selátsehall kategória, arra hajtanak hogy jól megvágjanak valakit, aztán viszlát. Utána jöhet az újabb (cég)név, újabb csodaszer, csak nyíljon a gyanútlan buksza. Ezeket csak annyival utálom jobban mint a sima ügynököket, hogy általában egy betegség ürügyén próbálják meg lehúzni az embereket.
Mia baj nyuszi, csak nem panelban szocializálódtál? Mindenképpen végig akarod jáccani a műsorodat, hogy jössz egy másik nikken mint Önzetlen Bioponlámpa Használó, aki természetessen a Roppant Egészséges Pilács megszerzésében is tud segíteni mert másodállásban Teréz anya?
Ha azt hiszed, hogy ezt rajtad kívül bárki beszopja, akkor nem ismered az indexet.
Nagyon jól használható a lámpa. Készítsd ki a migrénre való tablettáidat és egy pohár vizet. Miután bevetted a tablettákat, gyorsan kapcsold be a lámpát és jó közelről nézzél bele. Ettől csak erősödni fog a migréned, de erre pl. nagyon jó. Még tabletta sem kell hozzá.
1) Menjél el, és vegyél gyorsan egy Teszkó Gazdaságos Lámpást.
2) Világítsd meg vele a kérdést gyakorlati oldalról, és a megvilágosodás eredménye képpen keress fel ízléstől függően egy orvost vagy egy rendes természetgyogyóst aki segít a porblémád kiküszöbölésében.
3) A maradék pízeden menjél el két hétre a tengerpartra pihenni, a keretösszeg ismeretében viszonylag bárhová ami szimpatikus.
Ajándékba kaptam, az első gondolatom az volt, hogy basszus minek ez a szar, szegényeket bepalizták.
Ezzel a gondolattal próbáltam ki és működött. Igaz, maga a kipróbálás már egy pozitív hozzáállás, de valszeg valami van benne. Állítólag használják kórházakban sebkezelésre meg mitomén.
Leseett nálunk egy kis Bioptron, és szétjött. Az izzó is elromlott benne. Törvényszerű hát, hogy megnéztük a belsejét, hiszen ott volt előttünk.
Van benne egy kis tápegység, egy 12V-os halogén izzó, egy ventillátor és a polárszűrő. A 12V-os izzó pontosan olyan, mint az asztali lámpákban található. A táp sem különleges. A ventillátor is ismerős bármelyik PC belsejéből. Maradt egy kapcsoló, egy led, némi vezeték, és a polárszűrő, amit akár fotósboltból is megvehetsz(?).....
Lényegében annyi történt, hogy kicseréltük az izzót, a fehér műanyag ház elpattant, megragasztottuk, és összeraktuk.
Mindenesetre csalódás volt. Irányítsd egy előhívatlan filmen keresztül magadra az asztali lámpádat (999Ft akciósan bármelyik Plus-ban) a többit képzeld hozzá.
Nem azt mondom, hogy nem használ, de azt sem, hogy igen....csak hinni kell benne! :)
Nem kell ezért közel 100 rugót kiperkálni. Vegyél a PECSA-nál egy jó kis békebeli diavetítőt, aztán vegyél hozzá fillérekért polárszűrőt. Kb. ennyi van a zepter lámpában. KFKI-s fizikusok egyszer szétszedték, ezt találták benne. A gyógyulásba vetett hit is sokat számít, hidd el.
Amit eddig tapasztaltam, az az, hogy fejfájásra jó a lámpa. 6-7 perc és csak valami fura hűvös érzés marad a fejfájás helyén. Bnőm is fintorogva fogadta, de neki is jó volt erre.