206osomba szeretnék tetetni vmi rejtett indításgátló rejtett kapcsolót, esetleg tud valaki a XXI. XX. XV, vagy a X. kerben vmi szakit, aki korrekt áron dolgozik?
Mihelyst toltott annyit csak rakd vissza-zard le kozponival es utanna had toltse reggelig. Ha 65-os volt benne akkor az ujban tovabbra is eleg lesz....mar csak a hely vegett is.
A mostani 65A 18x24 cm akkor biztos kell ekkora. De nem tudom a hátulját lezárni éjszakára mert központi zár nem működik és csak egyesével lehet az ajtókat bezáérni de a csomagtérnél nincs kulcs.:(
Szerintem minél nagyobbat veszel bele annál jobb. A méret úgyis határt szab, azt hiszem kb 62A-es fér bele a műanyag tokba, a nagyobb kapacitásuak már túl nagyok. Legalábbis amikor én cseréltem pár hónapja, erre jutottam.
korrigálnálak: bizonyos felszereltségi szinteken és mindig a vezetőoldali csak... azon agyaltam, hogy egy jobbkormányos gépnek meg kéne szerezni a kapcolóját és csinálni a kettőből egyet...
Hát át vagytok vágva... itt vannak a hivatalos szervízperiódusok. Miszerint egy 2005-ös 1.4 HDi-t normál használat mellett 30 ezer kilométer vagy 2 év után kell hordani szervízbe, de mivel céges autók a süritett periódust illik alkalmazni, ami 20ezer kilométerenként esedékes (annál is inkább mert régen minden HDi-t 20 ezerenként hívtak. Am. a karbantartásjelzőnek is mutatnia kell a műszerfalon...
sziasztok. Van nálunk a cégnél 3 db Peugeot 206 van, 1.4 Hdi. A szervizperiodusa valóban 10,000 km, vagy át vagyunk vágva? A kocsik állandóan mennek, 3 évesen benne van az egyikben 200.000 km, de szinte állandóan szervizban van, mert azt mondják a peugeot szervizben, hogy 10k km-ként olajcsere kell. Mi erről a véleményetek? Sajtmedve
Sziasztok! Olyan gondom van hogy a Peugeot 206-os automnak ami 5 ajtós az oldalsó ablakainál a gumik felvanak puklisodva.Tud e valaki segiteni ezügybe hogy hol lehetne beszerezni ilyet vagy ha van valakinek ilyen mennyiért adná.Járt e igy már valaki?7 éves az oroszlán!Meg érdekelne gyári cd-s magnó ami kijelzős!A segítséget előre is köszönöm!!!
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Vásároltam egy 2003-as évjáratú 206-ost. Két napja olyan problémával küzdök, hogy a műszerfalon egyetlen egy műszer sem működik. Villog a STOP felirat, és a benzin szintjelzőnél a sárga lámpa. A kocsi nem áll meg, hanem megy tovább. Ha belemegyek véletlenül egy gödörbe, akkor az egész abbamarad. Valahol kontakthiba van? Hol lehet a hiba?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Üdv Krisztián